Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Για το Charlottesville

Κανονικά θα έπρεπε να γράψω κάτι για τα γεγονότα στο Charlottesville της Βιρτζίνια. Είναι από τα θέματα που καλύπτει ο ΚΟ, σωστά; Σωστά, αλλά, αγαπητοί φίλοι και εχθροί του ΚΟ, δεν έχω διάθεση. Τουλάχιστον προς το παρόν. Όλο το team το ΚΟ είναι σε διακοπές και οι ελάχιστοι εναπομείναντες βρίσκονται στα πρόθυρα κατάθλιψης καθώς ένα βουνό λογαριασμοί, οφειλές και υποχρεώσεις τους φέρνουν σε βαθιά προσωπικά αδιέξοδα. Που όρεξη για άρθρα. Πλάκα κάνω. Αν και όχι εντελώς...

Αλλά αν είναι να πούμε, νομίζω ότι θα πούμε - πάνω κάτω - γνωστά πράγματα.  

Ποια είναι τα γνωστά; Οι «κακοί» πάντα είναι οι «δεξιοί», «ακροδεξιοί» και λοιπά. Τους λες «φασίστες» και «ναζί» και τελειώνεις. Ό,τι και να βγει να πει ο Τραμπ το σύστημα δεν θα του χαριστεί, ούτε θα τον συμπαθήσει. «Ναζί» και αυτός για να μην το πολύ-κουράζουμε. Ίδιος Χίτλερ. Ένας δημοσιογράφος διάβασα, ζήτησε να λιντσάρουν τους «φασίστες». Τόσο ωμά, αλλά και άφοβα. Εδώ το μίσος και η πρόκληση σε βία δικαιολογούνται. Βλέπετε, οι υπήκοοι της Oceania δικαιούνται την δόση των «δύο λεπτών μίσους». Γνωστά πράγματα.       

Τώρα που το σκέφτομαι, ας δούμε τελικά κάποιες πινελιές από όσα έγιναν*.

Η εκδήλωση - συλλαλητήριο της 11 - 12 Αυγούστου διοργανώθηκε στο Charlottesville της Βιρτζίνια, για να εκφραστεί η διαμαρτυρία για την απομάκρυνση του αγάλματος του θρυλικού στρατηγού των Νοτίων Robert E. Lee. Το πάρκο που είναι το άγαλμα άλλαξε όνομα τον Ιούνιο το 2016, από "Πάρκο Lee" σε "Πάρκο Χειραφέτησης"! Η απομάκρυνση των αγαλμάτων - μορφών της Συνομοσπονδίας είναι το τελευταίο αμόκ της αριστεράς που ενοχλείται δήθεν, επειδή ο Νότος «υπερασπίζονταν την δουλεία». Υπόψιν ότι ο Λη ήταν κατά της δουλείας και η κυβέρνηση των ΗΠΑ του πρόσφερε την θέση του γενικού στρατηγού της Ένωσης και εκείνος την αρνήθηκε. Αλλά οι ανιστόρητοι «δικαιωματιστές» δεν διαβάζουν, μόνο κοάζουν.     

 Ένας διοργανωτής, ο Jason Kessler, ανέφερε επίσης ως λόγο για το συλλαλητήριο, την προστασία της ελευθερίας του λόγου, και του δικαιώματος να υποστηρίζουν οι λευκοί τον εαυτό τους, κάτι που μόνο σε αυτούς δεν επιτρέπεται, ενώ κάθε άλλη ομάδα είναι σε θέση να το κάνει. Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι ο Kessler, πριν από το 2016 συμμετείχε στο (αριστερό) κίνημα Occupy και στο παρελθόν υποστήριξε τον Ομπάμα... 

Σε κάποια ιστοσελίδα της Alt Right έγραψε κάποιος με νόημα ότι η εκδήλωση είχε τον τίτλο “Unite the Right” και όχι “Unite the White”. Το σύστημα θέλει να χρησιμοποιήσει την λεγόμενη “race card”, να παίξει το παιχνίδι του φυλετικού μίσους, στοχοποιώντας για τα πάντα τους (κακούς) λευκούς ρατσιστές. Ο εχθρός όμως είναι η αριστερά (που την βολεύει το παιχνίδι των φυλετικών  συγκρούσεων) και η μιαρή ατζέντα της.   

Υπάρχει ένα αυξανόμενο μίσος κατά οτιδήποτε λευκού. Τα αγάλματα της Συνομοσπονδίας είναι η αρχή και το εύκολο θύμα. Θα ακολουθήσουν όλα τα αγάλματα που θυμίζουν την «λευκή Αμερική» (λες και η Αμερική δεν ιδρύθηκε από Λευκούς). Ήδη ο George Washington είναι στο στόχαστρο (το ζήτησε μαύρος πάστορας!) γιατί είχε δούλους (εννοείται μαύρους). Δεν νομίζω ότι θα γλυτώσει ο «άγιος» Λίνκολν γιατί είχε κάνει κάποια πολύ «ρατσιστικά» σχόλια. Ο στόχος είναι η επίθεση στην ιστορική μνήμη και την ταυτότητα των ΗΠΑ. Η παγκοσμιοποίηση θέλει να σβήσει την ιστορία των εθνών και των λαών και να την ξαναγράψει.     

Το περιστατικό ήταν αναμενόμενο και θα ακολουθήσουν και άλλα. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλα αυτά τελικά θα ρίξουν νερό στο μύλο του «αντιρατσιστικής» παραφροσύνης και θα εξυπηρετήσουν την αριστερή/νεοταξική ατζέντα. Υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν αρκετά άρθρα στον ΚΟ που αποκάλυπταν την αύξηση της βίας της αριστεράς προ και μετά την εκλογή Τραμπ. Εκατοντάδες άνθρωποι δέχτηκαν απειλές, λεκτικές και σωματικές επιθέσεις - μερικές δολοφονικές - μόνο και μόνο γιατί τόλμησαν να αμφισβητήσουν το σύστημα. Μετά την εκλογή Τραμπ το πράγμα ξέφυγε τελείως. Βία και τρόμος παντού από τις ορδές των παρακρατικών με τις κουκούλες που τα media τους ονομάζουν «δημοκρατικούς πολίτες» ή "ακτιβιστές". Για όλους που βρέθηκαν στην «λάθος πλευρά» μία ήταν η κατηγορία (και η δικαιολογία για τους δράστες). Ήταν «φασίστες», «ναζί», «white supremacists» κλπ. Τα γνωστά. Οι ομάδες των αριστερών και το φρούτο που λέγεται «αντίφα» (που ανθεί και στη χώρα μας) έκανε το «βρώμικο» έργο, τις περισσότερες φορές ανενόχλητα. Είναι απλά, το παρακράτος, στην υπηρεσία του υπερκράτους της παγκοσμιοποίησης. Γνωστά και αυτά.

Ήδη ένα απίστευτο πογκρόμ έχει ξεκινήσει. Θα σας πω επιγραμματικά τι είδα σκόρπια δεξιά και αριστερά. 

Γνωστή ηθοποιός ζήτησε από την λογαριασμό της στο twitter να δουν όλοι τις φωτογραφίες από την συγκέντρωση και να κατονομάσουν τα άτομα που συμμετείχαν. Κουκούλα δεν χρειάζεται.

Ήδη άνθρωποι που «εντοπίστηκαν» έχασαν την δουλειά τους.

Ένας πατέρας αποκήρυξε (μήπως αφόρισε;) τον γιο του γιατί πήγε στην εκδήλωση.

Ένας άνθρωπος μαχαιρώθηκε γιατί δεν καταδίκασε «πολύ» τους «ναζί».

Ένα γνωστό όνομα της alt right με το ψευδώνυμο Baked Alaska, κινδυνεύει να χάσει την όρασή του λόγω πιθανής επίθεσης με οξύ.

Στο Charlottesville, η δημοτική αρχή της πόλης και η αστυνομία της πολιτείας Βιρτζίνια απαγόρευσαν την εκδήλωση πριν ξεκινήσει λόγω «κατάστασης έκτακτης ανάγκης» η οποία καθιστούσε οποιαδήποτε συνέλευση "παράνομη", μολονότι ένας ομοσπονδιακός δικαστής επικύρωσε τη νομιμότητα της εκδήλωσης την προηγούμενη ημέρα.
Η αστυνομία έβγαλε τους alt right διαδηλωτές από ένα πάρκο και τους έφερε στα χέρια των «antifa», που τους περίμεναν για να τους επιτεθούν με σπρέι πιπεριού και άλλα αντικείμενα. 

Η αστυνομία έκρινε ότι «παράνομη» την συγκέντρωση της alt right, αλλά όχι εκείνη των antifa και του Black Lives Matter, που μαζεύτηκαν με ξύλα, μπαστούνια και άλλα όπλα, χωρίς κανείς να τους εμποδίσει.

Δήμαρχος του Charlottesville είναι ο Δημοκρατικός Michael Signer, εβραϊκής καταγωγής. Ο Signer πάντως, ψήφισε να παραμείνει το άγαλμα του στρατηγού Λη. Κυβερνήτης της πολιτείας είναι ο Δημοκρατικός Terry McAuliffe, κολλητός των Κλίντον.  

Αντιδήμαρχος είναι ο εικονιζόμενος Wes Bellamy. Ο Bellamy είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν ρατσιστικά (κατά των λευκών), «σεξιστικά», «ομοφοβικά» και προσβλητικά tweets και πέρσι ένας blogger είχε ζητήσει την παραίτησή του. Μερικά έλεγαν ότι μισεί τους λευκούς και «τους μαύρους που ενεργούν σαν λευκοί», είπε ότι οι λευκές γυναίκες είναι ο διάβολος και άλλα χαριτωμένα. 
Εικόνες δείχνουν το αυτοκίνητο Dodge Challenger που οδηγούσε ο δράστης, ο 20χρονος James Alex Fields, να συγκρούεται με το πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που είχε αποκλειστεί από τον όχλο των βίαιων «αντιδιαδηλωτών» που του είχαν κλείσει το δρόμο. Το αυτοκίνητο δεν «έπεσε σε μια ομάδα αντιδιαδηλωτών» όπως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε. "Ένα ασημί Dodge Challenger ξαφνικά έτρεξε και συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο", δήλωσε ο Matt Korbon, 22χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, "Η σύγκρουση πέταξε τους ανθρώπους στον αέρα και έβγαλε τα παπούτσια τους." Η 32χρονη Heather Heyer, σκοτώθηκε καθώς διέσχιζε το δρόμο.

Καθώς το αυτοκίνητο πέφτει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που είναι μπλοκαρισμένο στο δρόμο, αμέσως ο όχλος του επιτίθεται με κάθε είδους όπλο και σπάνε τα παράθυρά του. Ο οδηγός χτυπήθηκε στο πρόσωπο σύμφωνα με μάρτυρες. Ο οδηγός έπρεπε να εγκαταλείψει τη σκηνή επειδή ήταν σε κίνδυνο. 

*Βοήθησε το παιδί από το Τόγκο να αλλάξει λίγο η διάθεση..



ΚΟ 

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Το ΣΚΑΙ χθες ή προχθές υπερασπίστηκε τους αντιφασίστες, καταδίκασε τη "θεωρία των δυο άκρων" (την οποία μέχρι τώρα καταδίκαζαν ΜΟΝΟ οι αριστεροί) και είπε ότι ακροαριστεροί και ακροδεξιοί δεν μπορούν να μπουν στο ίδιο τσουβάλι. Πρόκειται για μια απόλυτη, εξόφθαλμη υποστήριξη του συστήματος στην αριστερά που αποδεικνύει ότι συνεργάζονται άψογα πάνω στην εφαρμογή της νεοταξικής ατζέντας.

Σκοπεύω να ανεβάσω σχετικό βίντεο στο λογαριασμό μου στο ΥΤ, αλλά το δημοκρατικό ΥΤ μου έσβησε ΔΥΟ βίντεο ως "ρητορική μίσους" (όπου απλά ενημέρωνα τον κόσμο για τη κατάκτηση της Ευρώπης από το Ισλάμ χωρίς να βρίζω ή να προκαλώ σε βία) απλά και μόνο επειδή ήταν κατά του Ισλάμ και της λαθρομετανάστευσης και μου έβαλε απαγόρευση για 15 ημέρες μεταφόρτωσης νέων βίντεο και πως σε τρίτη προειδοποίηση θα μου διαγράψουν το κανάλι (3,5 χιλιάδες συνδρομητές).

Btw, στο ΥΤ δημιουργήθηκε επιτροπή λογοκρισίας της οποίας επιστατεί το εβραικό ADL.

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι αναρωτιεμαι ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ (το τονιζω ΟΛΑ) τα Μεσα Μαζικης "Ενημερωσης" σε ΟΛΗ την Δυση ανηκουν σε εβραϊκα συμφεροντα.
Υπαρχει καποιος ειδικος λογος γι αυτο;
Τωρα θα μου πεις μα καλα ο ταδε τηλεοπτικος σταθμος στην Ελλαδα ανηκει στους εβραιους;
Οχι βεβαια, αλλα να, επειδη οι εβραιοι εχουν και το προνομιο απ' τον γιαχβε τους να οριζουν ΟΛΟ το Παγκοσμιο Τραπεζιτικο συστημα με το να τυπωνουν χρημα και να το δανειζουν στους "γκογιμ" με τοκο, "καλο και φρονιμο ειναι" σου λεει ο ιδιοκτητης "Α" του όποιου τηλεοπτικου καναλιου, να ακολουθω τα χουγια τους, μη παει και με βγαλουν πρωτο "τραπεζι πιστα" με τα κλεμμενα που 'χω "αραγμενα" στις ελβετικες τραπεζες! Και μετα αντε να καθαρισης με τους παρακατιανους χαχολους που βλεπουν ανελλειπως καθε μερα την "ξανθεια με το βαθυ ντεκολτε" που τους εχω πεταξει στο γυαλι, να λεει το παραμυθι μου.

Οποτε δεν ξερω ρε παιδι μου!
ΜΜΕ και Τραπεζες να ανηκουν σε μια κλικα μονο, ....μυστηριο!


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Άγγελος Μάριος είπε...

Εξαιρετικός όπως πάντα ΚΟ
Όποιος εκ των αναγνωστών έχει ερωτήματα όπως:
-Ποιος ήταν ο στρατηγός Lee
-Ποια ήταν οι άποψη των Μαύρων για το "σύστημα δουλείας"
-Τι ήταν πραγματικά η πρώτη ΚΚΚ
Και άλλα πολλά
Μπορεί να πατήσει τον παρακάτω σύνδεσμο εκεί θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα (του ΚΟ) που συσχετίζονται με τον πόλεμο Ανεξαρτησίας των Νοτίων (ή αλλιώς Αμερικανικό Εμφύλιο).
http://redskydixie.blogspot.gr/?m=0

Agisilaos είπε...

Τίποτα το ασυνήθιστο για όλα τα παραπάνω...

Όλα βαίνουν καλώς και σύμφωνα με το ''εκπονηθέν'' εδώ και κάτι αιώνες σχέδιο των αγαπημένων κι εκλεκτών παιδιών του γιαχβέ...

Η ολική εξόντωση της Λευκής φυλής σε πλήρη εξέλιξη...

Το ρητορικό ερώτημα που τίθεται είναι,''αν τα καταφέρουν χωρίς ουσιαστική αντίσταση''...

Ανώνυμος είπε...

Όσα γράφετε είναι αλήθεια, αλλά τονίζετε μόνο την αρνητική πλευρά του θέματος, δηλαδή τις διώξεις που υπέστησαν οι Λευκοί. Το γεγονός ότι μέσα σε λίγους μήνες, τα αντιφασιστικά σκουλήκια τσακίστηκαν από την Alt Right και τους Λευκούς Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές δύο φορές, ακόμα και μέσα στο Berkeley που είναι μια από τις φωλιές τους, δεν βλέπω να το αναφέρετε. Αναφέρετε ως επιτυχία τα ανύπαρκτα αποτελέσματα του C-Star, που δεν κατάφερε τίποτα ουσιαστικό παρά το ότι ξόδεψαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και υποβαθμίζετε σε κλάψα την επιτυχία των Αμερικανών εθνικιστών που όμοιά της έχουμε να δούμε πολλά χρόνια. Το πνεύμα το άρθρου είναι σαν να λέτε δείτε τι παθαίνουν όσοι βγαίνουν από το καβούκι τους χωρίς πολιτική κάλυψη. Θεωρώ το παρόν άρθρο τουλάχιστον αποτυχημένο, αν όχι «περίεργο». Δεν γνωρίζω ποιοι έχουν το ιστολόγιο αυτό οπότε δεν έχω τίποτα εναντίον σας. Μάλιστα είμαι και αναγνώστης σας, διότι έχετε αρκετά πολύ ενδιαφέροντα και τεκμηριωμένα άρθρα και γι αυτό η κριτική μου είναι σκληρή απέναντι στο συγκεκριμένο άρθρο, το όποιο είναι ο ορισμός της summertime sadness!

Ανώνυμος είπε...

Σημερα εμαθα απο εσενα Κ.Ο. οτι προκειται για το αγαλμα του Στρατηγου Ρομπερτ Λη, αυτου του υπεροχου ανθρωπου.
Μεχρι σημερα μαθαινα απο τους "Βοθρους Μαζικης Αποξτυφλωσης", οτι "οι αντιφασιστες (ετσι αποκαλειται το κομμουνιστικο λεχριταριο) διαμαρτυρονταν και ζητουσαν την απομακρυνση του μνημειου ενος υπερασπιστου της δουλείας".
Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Πλήθη κατά παραγγελία …. Στείλτε το βιογραφικό σημείωμα και μια ουγγιά αίματος στον George Soros.
8484 Boulevard Wilshire, 5ος όροφος
Beverly Hills, CA 90211 Call us at our 24/7 customer service line: (877)323-9244
Ψάχνετε να δημιουργήσετε «σαματά»οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες; Στο Crowds on Demand, παρέχουμε στους πελάτες μας συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, flash-mobs, εκδηλώσεις παπαράτσι και άλλες εφευρέσεις PR.
Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη τη χώρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, σε κάθε μείζονα περιοχή των ΗΠΑ και ακόμη και στις πιο μικρές πόλεις. Παρέχουμε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, των υλικών και ακόμη και των ιδεών.
Μπορείτε να έρθετε μαζί μας με ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και εμείς μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε. Ή, μπορείτε να μας πλησιάσετε με μια γενική ιδέα και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τη στρατηγική και στη συνέχεια να την εκτελέσετε.

Περισσότερα εδώ
http://www.zerohedge.com/news/2017-08-16/why-was-crowd-hire-company-recruiting-25-hour-political-activists-charlotte-last-wee

Η ανακάλυψη μιας διαφήμισης στον αμερικανικό ιστότοπο διαφημιστικών ιστοσελίδων craigslist που δημοσιεύτηκε την περασμένη Δευτέρα , σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα πριν από τις διαμαρτυρίες του Charlottesville, εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με το αν οι διαμαρτυρόμενοι που έλαβαν μέρος προήλθαν από μια «εταιρεία δημοσίων σχέσεων» ειδικευμένη στις καινοτόμες εκδηλώσεις» του Λος Άντζελες.

Η διαφήμιση δημοσιεύτηκε από μια εταιρεία με την επωνυμία " Crowds on Demand " και πρόσφερε 25 δολάρια ανά ώρα στους "ηθοποιούς και τους φωτογράφους" για να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις στο "Charlotte, NC area".
Ενώ η διαφήμιση δεν ορίζει σαφώς έναν ρόλο που θα πρέπει να καλύψει το πλήθος των "ηθοποιών και φωτογράφων", ζήτησε από τους αιτούντες να σχολιάσουν εάν ήταν "εντάξει με την συμμετοχή τους σε ειρηνικές διαμαρτυρίες".
Εδώ είναι το κείμενο από τη διαφήμιση:

ΕΙΚΟΝΑ - στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής ανάρτησης:

http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user230519/imageroot/2017/08/16/2017.08.16%20-%20Protest%201_1.jpg

Το Crowds on Demand, μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων που εδρεύει στο Λος Άντζελες και ειδικεύεται σε καινοτόμες εκδηλώσεις , αναζητά ενθουσιώδεις ηθοποιους και φωτογράφους στην περιοχή Charlotte, NC για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μας. Οι εκδηλώσεις μας περιλαμβάνουν τα πάντα, από τις συναθροίσεις μέχρι τις διαμαρτυρίες για εταιρικές σκηνές PR σε σκηνές διασημοτήτων. Το μεγαλύτερο προσόν είναι ο ενθουσιασμός, το πνεύμα "can-do".
Η πληρωμή θα ποικίλλει ανάλογα με την εκδήλωση, αλλά συνήθως είναι $ 25 + ανά ώρα συν επιστροφές για καύσιμα μετακίνησης / πάρκινγκ / ταξί Uber / δημόσια διαμετακόμιση.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.crowdsondemand.com
Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, απαντήστε σε αυτήν την ανάρτηση με τις ακόλουθες πληροφορίες:
• Πλήρες όνομα
• Προηγούμενη σχετική εμπειρία (ως ηθοποιός / εκτελεστής, φωτογράφος, πρεσβευτής μάρκας, πολιτικός ακτιβιστής κ.λπ.)
• Πότε είστε συνήθως διαθέσιμος για δουλειά;
• Συνέχιση (προαιρετικό)
• Εάν είστε φωτογράφος, τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε;
• Είσαι εντάξει με τη συμμετοχή σε ειρηνικές διαμαρτυρίες (προαιρετικά);
Εάν δεν είστε άνετοι με κάθε λεπτομέρεια, ενημερώστε μας τουλάχιστον για το είδος των υπηρεσιών που σας ενδιαφέρουν (διαμαρτυρίες, πορείες,, εταιρικές εκδηλώσεις PR, εκδηλώσεις διασημοτήτων κ.λπ.).
HEIL GAP ( or mind the GAP)


Peete είπε...

To Dodge Chalenger χτύπησε την πίσω πλευρά ενός αυτοκινήτου...
Ευτυχώς που υπάρχει και το βίντεο.
Ξεχνάς να αναφέρεις πως πριν χτυπήσει την πίσω πλευρά του σταματημένου αυτοκινήτου, είχε παρασύρει καμιά δεκαριά ανθρώπους, και τους είχε πετάξει δεξιά και αριστερά.
Εκτός και αν δεν είδες το βίντεο, και γράφεις ότι γράφει η εν λόγω ιστοσελίδα.
Καλά, τι ρόλο παίζεις ρε ΚΟ;
Μέχρι τώρα καλά ήταν τα άρθρα σου, λίγο αφροφοβικά, αλλά πάει στο καλό.
Απόψε τι είναι αυτό που σε έπιασε;
Αυτός ο άνθρωπος που έριξε το αμάξι του πάνω στον κόσμο, και ευτυχώς που ήταν σταματημένο το άλλο αμάξι μπροστά, αλλιώς θα χτύπαγε περισσότερους ανθρώπους, πάντα με βάση το βίντεο, αυτός ο άνθρωπος λοιπόν σε τι διαφέρει από τον άλλο στην Βαρκελώνη;
Η μόνη διαφορά είναι ότι ο τζιχαντιστής στην Βαρκελώνη δεν τρακάρησε σε άλλο αμάξι και γιαυτό σκότωσε περισσότερους.

Ανώνυμος είπε...

Ο τζιχαντιστης της Βαρκελωνης ηταν καλυτερος οδηγος απ αυτον της Βιτζινια.
Αυτη ηταν η διαφορα ρε Καστανη.



Πατρικιος Στετσωνης
Σαωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Μind the GAP τα πες ολα εκτος απο ενα.
Μαλλον δεν θα το προσεξες.
ΠΟΙΟΣ ειναι ο Chief Executive Officer της "εταιρειας" ..."Crowds on Demand".
Λεγεται Adam Swart και το υπολοιπο της υποθεσης εδω:
http://nationalvanguard.org/2015/06/jewish-firm-provides-phony-rent-a-crowds-for-politicians/

δες και εδω για τον λεγαμενο.....https://crowdsondemand.com/who-we-are/
Απο περιουσιο (Σορος) στον περιουσιο (Σουαρτ) πεφτουμε.



Με Ολυμπιους χαιρετισμους
Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά ήταν ότι ο οδηγός κυνηγήθηκε μέχρι το αμάξι του μετά την βίαιηδιάλυση της συγκέντρωσης της Εναλλακτικής Δεξιάς και προσπάθησε να διαφύγει ενώ τον καταδιέκαν μαύροι πάνθηρες και κομμουνιστές αντιφασίστες. Εσύ τι θα έκανες κύριε σχολιαστή ; Αλλά δεν νομίζω να ξέρεις γιατί απλά εισαι ένα φοβισμένος αστός που δεν προκειται να υπερασπισείς ποτέ καμιά σοβαρή πολιτική δράση. Γύρνα πίσω στο μαντρί της Νεας Δημοκρατίας τώρα...