Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΙΤΑΛΙΑ: Αριστερή δήμαρχος που είναι υπέρ των μεταναστών έγινε θηρίο όταν έμαθε ότι η κορούλα της τα έφτιαξε με μαύρο μετανάστηΗ 32χρονη κοπέλα έστειλε επιστολή σε μια ημερήσια εφημερίδα για να μιλήσει για τη σχέση της με έναν μετανάστη που δεν... καλοάρεσε στη μητέρα της: «Καθώς εργαζόμουν ανάμεσα στους μετανάστες ... ερωτεύτηκα τον Jeff. Όταν μίλησα για αυτό στη μητέρα μου, ένα άτομο από την Αριστερά, απογοητεύτηκα από τις αντιδράσεις της. Είπε ότι ήμουν άρρωστη, ότι οι μαύροι αξίζουν μόνο οίκτο, ότι έπρεπε να με συλλάβουν, ότι ήταν μαζί μου μόνο για χρήματα».

Αυτά τα λόγια προκάλεσαν αντιδράσεις από ορισμένους πολιτικούς, όπως ο Cristiano Romani, από το «ευρωσκεπτικιστικό» κόμμα ‘Movimento Sovranista’ που είπε για την σοσιαλίστρια δήμαρχο:

«Αυτά τα λόγια κάνουν κομμάτια το πέπλο της υποκρισίας της αριστεράς και του σοσιαλιστικού κόμματος που εφαρμόζει κατά γράμμα τη φιλοσοφία της υποδοχής όλων των μεταναστών, αλλά… μακριά από τα σπίτια τους και, πάνω απ’ όλα, χωρίς επαφές ή σχέσεις με τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν».

Η μητέρα, είναι η Margherita Scarpellini, κεντροαριστερή δήμαρχος του Monte San Savino.

Μετά τον «σάλο» που δημιουργήθηκε η δήμαρχος βγήκε και έκανε δήλωση ότι την «παρεξήγησαν» και ότι δεν την ενδιαφέρει το χρώμα, αλλά το ότι η κόρη της συνδέθηκε με «ένα άτομο που ζει σε μια εξαιρετικά επισφαλή κατάσταση».

ΚΟ / Πηγή

5 σχόλια:

konion είπε...

Οἱ ἄνθρωποι δὲν ἔχουν μπεῖ στὸν κόπο νὰ ἐξηγήσουν στὰ παιδιά τους, τόσο ἄχρηστοι εἶναι.

ΗΛΙΑΚΟΣ είπε...

Ψυχασθενής κόρη.
Υποκρίτρια μάνα.
Τόσο απλά.

Dimitris D είπε...

Η αριστερά βλέπει τους λαθρομετανάστες ως σκυλάκια που πρέπει να φροντίσει.
Άλλες φορές πάλι "αγαπά όλη την ανθρωπότητα" εκτός από το Γιώργο, τον Νίκο, τους Βούλγαρους, τους Σέρβους, κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Παλιότερα, το 1965, πρωτοακούσαμε το τραγούδι "Ο Αράπης" του Γιώργου Ζαμπέτα. Προσέξτε "τους στίχοι":

https://www.youtube.com/watch?v=lEboqb2cN5Q

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα παραπάνω σχόλια. Να επισημάνω επίσης τη δύναμη που έχει η βιολογία και εννοώ η φυσική υπόσταση του ανθρώπου, εν προκειμένω της μητέρας. Σε αντιδιαστολή με τη μάθηση, δηλαδή, ενίοτε και την πλύση εγκεφάλου με τις διάφορες ιδέες η οποία μάθηση έχει περιβαλλοντικό χαρακτήρα, η βιολογία είναι αρχέγονη. Η λευκή μητέρα αντιδρά ως λευκή μητέρα, όπως ίσως αντιδρούσε και μια μητέρα της μαύρης ή της κίτρινης φυλής σε κάθε τι αφύσικο.