Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΑΛΛΙΑ: Καταστήματα πωλούν πλέον εμφιαλωμένα ούρα καμήλας



Είναι γνωστό ότι ένα από τα μεγάλα οφέλη της πολυπολιτισμικότητας είναι η γνωριμία μας με νέες γεύσεις και νέα αρώματα.. 

Παρακάτω βλέπετε ένα screenshot από την ιστοσελίδα ενός καταστήματος που εδρεύει στο Saint-Etienne της Γαλλίας. Λέει:
"Τα ούρα καμήλας είναι ένα από τα συστατικά της παραδοσιακής φαρμακοποιίας σε πολλές χώρες. Στην αραβική χερσόνησο, οι ασθενείς καταναλώνουν 100 ml ούρων καμήλας ανά ημέρα, είτε μόνα τους είτε αναμεμειγμένα με γάλα καμήλας. Αυτή η θεραπεία λέγεται ότι βοηθά στο να απαλλαγούμε από πολλές ασθένειες.

Τα ούρα καμήλας χρησιμοποιούνται ειδικά για τη θεραπεία παθήσεων που σχετίζονται με το δέρμα, όπως ringworm (μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος), ψώρα ή δερματικά αποστήματα, οδοντικά προβλήματα, οφθαλμικές λοιμώξεις, δαγκώματα φιδιού, αλλά και όλους τους κοιλιακούς πόνους (ιδιαίτερα στομαχικό άλγος) και έλκη. Τα ούρα της καμήλας έχουν επίσης ιδιότητες κατά της πιτυρίδας και, όταν χρησιμοποιούνται σε σαμπουάν, προσδίδουν λαμπερή λάμψη στα μαλλιά. Μπορεί επίσης να αποτρέψουν τη δίψα και την πείνα για τον οδηγό του καραβανιού που χάθηκε στην έρημο. Αρκετοί ερευνητές στις αραβικές χώρες δηλώνουν επίσης ότι τα ούρα καμήλας έχουν αντι-καρκινογόνες ιδιότητες, ιδιαίτερα όσον αφορά τον καρκίνο του ήπατος".

Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι ο ίδιος ο Μωάμεθ «συνταγογράφησε» τα ούρα καμήλας σαν μεγάλο φάρμακο και για αυτό η κατάποση ούρων καμήλας αποτελεί ευρεία πρακτική, αφού βασίζεται στην συμβουλή του «προφήτη».

Αλλά ως γνωστόν, όπου υπάρχει αυθεντική επιστήμη υπάρχουν και οι κομπογιαννίτες. Έτσι, οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της πόλης Al-Qufundhah, στη Σαουδική Αραβία, ανακάλυψαν ότι το «θεϊκό» φάρμακο στην πραγματικότητα ήταν απλώς… ούρα από κάποιον μεγάλης ηλικίας Άραβα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην εφημερίδα Daily Mail: «Όπως έγινε γνωστό οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας έκλεισαν ένα μαγαζί το οποίο πουλούσε παραδοσιακά ούρα καμήλας αφότου ανακάλυψαν ότι ο ιδιοκτήτης γέμιζε τα μπουκάλια με τα δικά του σωματικά απόβλητα. Επιθεωρητές υγείας έκαναν έλεγχο σε έναν μαγαζί στη πόλη-λιμάνι Al Qunfudhah στην νοτιοδυτική Σαουδική Αραβία και κατάσχεσαν περισσότερα από 70 γεμάτα μπουκάλια».

ΚΟ / Πηγή

6 σχόλια:

SCRIPTA MANENT είπε...

Και στις σατανιστικές τελετές το ίδιο κάνουν με ανθρώπινα απόβλητα Μόλις επιβάλουν Ολοκληρωτικά την δαιμονοποίηση, όταν δεν θα υπάρχει ουδεμία αντίσταση, τότε θα ερθει το αφεντικό τους ο Αντίχριστος να βασιλέψει
Αυτός ειναι ο λόγος της Υποχρεωτικής αλοίωσης των πλυθησμών

Ανώνυμος είπε...

Λετε απο κει να ειχε παρει την ιδεα και να την ραφιναρισε συμφωνα με τα δυτικα προτυπα ο Καματερος;

Ανώνυμος είπε...

Οι μουσουλμανοι ειναι η Αστυνομία του Αντιχρίστου για να καταδιώκει τους χριστιανούς

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο άλλος μπερδεύει το νερό με το απόβλητο ,η διαφορά στα ούρα καμήλας και καμηλιέρη θα τον χαλάσει;

Στην κομμουνιστική Γαλλία του υπαλλήλου των τραπεζιτών όλα επιτρέπονται και ακόμα δεν έχουν δεί τίποτα.
Αυτή είναι η κατάντια ενός έθνους που το χτύπησε η κομμουνιστική λαίλαπα της "Γαλλικής επανάστασης" !
Τα δεινά που έχουν προξενήσει στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας, πάμπολλα.
Θεία δίκη...

Ανώνυμος είπε...




Εάν μου επιτρέπετε ένα γενικότερο σχόλιο, όχι άσχετο!

Γιατί αηδιάζετε;

Χειρότεροι από “Μουσουλμάνοι” γίναμε οι αντίχριστοι διεθνιστές Ευρωπαίοι. Μηδέ των Ελλήνων εξαιρουμένων!
Αμφιβάλλετε;
Ψαχτείτε λιγάκι να δείτε πως – και μάλιστα με πολιτισμένες δικαιολογίες απαλλαγής των ανηθίκων , δεν με ενδιαφέρει τι κάνει κάθε ένας στο κρεβάτι του , ας κάνει ότι όργια θέλει*- συμπεριφερόμαστε τα όρθια δίποδα μεταξύ μας.
Κατά μόνας η δυό δυό η και με πολλούς –ες! Τα ούζα ως απαραίτητο συνθετικό μην ξεχάσετε!
(Οι Ανθρωποι Του Τριαδικού Θεούς μας , ας με συγχωρήσουν και ας εξαιρέσουν εαυτούς!)

Το ότι συμπεριφερόμαστε χειρότερα από τους μουσουλμάνους , με την διαφορά πως γίνετε ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, δεν το βλέπουμε;
Την ανωμαλία που μας φύτεψαν στο μυαλό μας ως ελευθερία ,οι επίδοξοι παγκόσμιοι αφεντάδες μας δεν την βλέπουμε;
Την οποία και θα πρέπει να την αποδεχόμαστε ΟΛΟΙ υποχρεωτικά , ως απόλυτα φυσιολογική, αυτό το παραβλέπουμε;
Το ότι μας επιβάλλεται ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ , η κακοποίηση - ζωοποίηση του Ανθρώπου , η παρακμή και σκλαβοποίηση στα ζωώδη ένστικτά μας , δεν το βλέπουμε;
Το ότι όποιος προσπαθεί να μας ΣΩΣΕΙ από τον επαίσχυντο ανήθικο κατήφορο , ΔΙΩΚΕΤΑΙ ως φασίστας οπισθοδρομικός και θα πρέπει να καεί στην πυρά, δεν το βλέπουμε;
Στην πυρά από αυτούς που κατηγορούν τον Μεσαίωνα ως σκοταδιστικό…

Όποιος σιχαίνεται την φωτογραφία και τα ούρα της καμήλας ας σκεφτεί …τι γλείφει και τι καταπίνει ως ..προοδευτικός !
Όχι μόνο τι καταπίνει ο ίδιος-α αλλά κάνει και κάτι πολύ χειρότερο ακόμα και από το κοράνι!
Επιβάλλει δια νόμου στην κοινωνία να αποδεχτεί την διαστροφή!
Θέλει δεν θέλει να μάθει ο κάθε ενας μας
ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,
ΝΑ ΓΛΕΙΦΗ και να ΚΑΤΑΠΙΝΗ !!!
Να αποδεχτούμε θέλοντας και μη , την πανσεξουαλικότητα και την ανηθικότητα ως “ιαματικό φάρμακο” για να ξεφύγουμε από τον …σκοταδιστικό Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας!

Εφόσον δεν θέλουμε να ζήσουμε σε μια ανώτερη Θεϊκή Χριστιανική κοινωνία με τον πλέον τέλειο πολιτισμό που υπάρχει επάνω στον πλανήτη γη , τον Ελληνοχριστιανικό , ας ζήσουμε σε μια κομμουνιστική ζωώδη απολύτως ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κοινωνία επιδιδόμενοι σε κάθε μορφής όργια!
Ο Τριαδικός Θεός μας , μας έπλασε ελεύθερους , οικία βουλήσει
ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ!



ΕΦΤΑΣΕ από ότι όλα δείχνουν η ώρα να απολαύσουμε όλοι μαζί την κατάρρευση του …σκοταδιστικού Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας που τόσα χρόνια ύπουλα και μεθοδευμένα πάλευαν οι αριστεροί να επιτύχουν!
Οσο για τα ούρα ..στο τέλος ξυρίζουν τον επίδοξο αφέντη!

Πρόοδο το λένε οι αφέντες !
Πρόοδο αντιλαλεί και ο σκλάβος…χωρίς αφεντικά!



Για όποιον Έλληνα Χριστιανό σοκάρετε διαβάζοντας το άρθρο και το σχόλιο …
Ούρα! Ούρα! Ούρα!
Τον κατάλληλο …άνεμο αναμένουμε!

Υ.Γ.

*Θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον κάθε δημοσιολαλούντα και να το κοινοποιεί στους ακροατές του. Αυτή είναι η δουλειά του σωστού δημοσιογράφου.
(Διότι όπως συμεπριφέρονται στο σπίτι τους, έτσι θα συμπεριφερθούν και στους άλλους και εννοείται πολύ πιο αηδιαστικά και ανώμαλα , ως ανώμαλοι!
Και θα είναι και απόλυτα λογικό να προσπαθούν να μεταστρέψουν και ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της χώρας , σε άνομες και ανήθικες πράξεις , ούτως ώστε αφενός να μην ενοχλούνται από τις δικές τους διαστροφές αφετέρου δε να τους έχει όλους δούλους στα κατώτερα ζωώδη ένστικτά τους.)

Ανώνυμος είπε...

Μπρε 22 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:12 μ.μ. ο Καματερος εισαι;