Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Το Σύνδρομο Pippa Bacca



Διάβασα για μία Ιταλίδα, που στον απόηχο του μαζικού κτηνώδους βιασμού μιας 26χρονης κοπέλας από την Πολωνία και του άγριου ξυλοδαρμού του φίλου της, σε παραλία της Ιταλίας από «πρόσφυγες», (κάποιοι από τους οποίους που βρίσκονταν στην χώρα με προσωρινή άδεια για «ανθρωπιστικούς λόγους»), θέλοντας να πείσει τον κόσμο ότι “όλοι οι μετανάστες είναι καλοί”, έθεσε τον εαυτό της στη θέση πειραματόζωου και άρχισε να περπατάει γυμνή μεσα από πάρκο που ήταν "πρόσφυγες" και "μετανάστες". Το “πείραμα” - συνοδεία κάμερας - έγινε ώστε να δει όλος ο κόσμος ότι κανείς μετανάστης δεν θα την πειράξει. Κάποια στιγμή το ιταλικό πειραματόζωο, κάπως τρομαγμένο, ακούγεται να λέει σε κάποιους “παράτυπους”: «Ελάτε ξέρω ότι είστε καλοί έτσι δεν είναι;». Κάποιος πάντως, ακούγεται να της φωνάζει να φύγει από εκεί, καθώς ο κίνδυνος υπήρχε…

Πολλοί δυτικοί που - σώμα και ψυχή - έχουν παραδοθεί στην πλάνη της “multi-culti” - “open borders” αριστερής/νεοταξικής σέκτας, φαίνεται ότι πάσχουν από το «Σύνδρομο Pippa Bacca».

Τι εστί Pippa Bacca; Η Pippa Bacca ήταν μια Ιταλίδα «ιδεαλίστρια» που τον Μάρτιο του 2008, για χάρη της «ειρήνης» και του «multi culti ζευγαρώματος», ξεκίνησε από το Μιλάνο για να φτάσει στην Ιερουσαλήμ, κάνοντας οτοστόπ και θέλοντας, περνώντας μέσα από μουσουλμανικές χώρες, να δείξει ότι όλοι άνθρωποι «είναι καλοί», τελικά. Δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Το μόνο που ξέρουμε για την Bacca είναι ότι το κανονικό της όνομα ήταν Giuseppina Pasqualino di Marineo και ήταν «καλλιτέχνιδα». Ήταν 33 χρονών όταν αποφάσισε μονή της να ταξιδεύσει με οτοστόπ μέσα από επικίνδυνες μουσουλμανικές χώρες ντυμένη ως νύφη. Βλέπετε, όλο αυτό το σκηνικό ήταν μέρος ενός «έργου τέχνης» που σκόπευε να προωθήσει την «ειρήνη», να προβάλει ως ιδεώδη τον γάμο «μεταξύ διαφορετικών λαών» και να δείξει τέλος πάντων ότι «όλοι οι άνθρωποι είναι εξίσου καλοί», ή κάποια άλλη παρόμοια αριστερή φαντασίωση. Η ιδέα ήταν να φτάσει τελικά στην Ιερουσαλήμ, όπου θα διακήρυττε την ειρήνη μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Η Bacca είχε μάλιστα την ιδέα να περιφέρεται ντυμένη ως νύφη. Κάποιοι μπορεί να είδαν σε αυτήν της την κίνηση την αντανάκλαση μιας ασυνείδητης επιθυμίας να βρεθεί ένας σύζυγος ή κάποιο νοσταλγικό νεύμα σε ένα πιο παραδοσιακό παρελθόν. Ή μήπως ήταν μια κραυγή για βοήθεια σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι αποσυνδέονται όλο και περισσότερο από την πραγματικότητα; Δεν θα μάθουμε ποτέ. Τελικά, ο λυπημένος "γάμος" ​​της τελείωσε όταν κάπου στη μέση της Τουρκίας ένας άντρας την έβαλε στο αμάξι του, την πήγε σε μια έρημη θέση, τη βίασε και την στραγγάλισε και στη συνέχεια έριξε το γυμνό σώμα της σε κάποιους κοντινούς θάμνους. Και αυτό δεν είναι το χειρότερο: σύμφωνα με τα πρόσφατα αποδεικτικά στοιχεία του DNA, η Bacca πριν πεθάνει είχε υποβληθεί σε μαζικό βιασμό.

Έχουμε ακούσει περιστατικά (τα οποία μάλλον από σπόντα γίνονται γνωστά, καθώς επιμελημένα αποκρύβονται από τα συστημικά ΜΜΕ) για τέτοιων αντιλήψεων ανθρώπους, που εκθέτουν τους εαυτούς τους σε μεγάλο κίνδυνο, προσπαθώντας να «βοηθήσουν» μετανάστες και να αποδείξουν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι «καλοί».

Εδώ, κατά την δική μου διάγνωση, έχουμε έναν ξεκάθαρο αριστερίστικο «μεσσιανισμό» και «χιλιασμό» (όπου κρύβεται και ένας υφέρπων ρατσισμός), όπου οι λευκοί αριστεροί κατέρχονται ως ανώτερα όντα και ως «σωτήρες» προς τους «καημένους» τους τριτοκοσμικούς, για να τους «βοηθήσουν» ή να τους «σώσουν» από τα δεινά, να τους οδηγήσουν στην «γη της επαγγελίας» (δυτικές χώρες), αφού πρώτα «πατήσουν την κεφαλή του δράκοντα» («ρατσισμό») και αφού διαλύσουν το σκοτεινό «βασίλειό του» (λευκές δυτικές κοινωνίες), ώστε να εγκαινιασθεί επιτέλους μια αριστερών φαντασιώσεων «χιλιετία».

Εάν εξαιρέσουμε την ελίτ, το «ιερατείο» δηλαδή αυτής της αριστερής/νεοταξικής σέκτας, που εκ του ασφαλούς μένει μακριά από τον «λαουτζίκο» και τους «απλούς πιστούς», πίσω από διπλά φρουρούμενα μέγαρα και θωρακισμένες Mercedes, αναλαμβάνοντας το... δύσκολο έργο της ψήφισης νόμων και της εκφώνησης λογιδρίων, οι υπόλοιποι «κοινοί θνητοί», κατέρχονται με ιερό θρησκευτικό ζήλο στο πεδίο δράσης.

Άλλοι μένουν στις χώρες τους και εργάζονται για την εξάπλωση της σέκτας τους δίπλα - δίπλα με τους «άγιους» της νέας εποχής («πρόσφυγες» και «μετανάστες»), με οποιοδήποτε κόστος, αποδεχόμενοι το ενδεχόμενο να υποστούν κλοπές, ληστείες, ξυλοδαρμούς και βιασμούς, (αδιάφορο εάν είναι και άντρες), «δίνοντας άφεσιν αμαρτιών» στους «αμαρτάνοντας αδελφούς» . Είναι άπειρες οι περιπτώσεις εγκλημάτων που διαπράττονται εις βάρος των πάσης φύσεως «αλληλέγγυων» τα οποία εν τέλει δεν καταγγέλλονται, για να μην το μάθει η κοινή γνώμη και για να μην χαλάσουν τα «χιλιαστικά» τους όνειρα. 
Μία τέτοια περίπτωση που θυμάμαι, είναι αυτή του Νορβηγού αριστερού «αντιρατσιστή» που σοδομίστηκε βάναυσα από Σομαλό «αιτούντα άσυλο», αλλά αισθάνθηκε ο ίδιος (!) απίστευτα «ένοχος» μετά από τον βιασμό, «καταλαβαίνοντας» τον βιαστή του, «συγχωρώντας» τον και παρακαλώντας τις αρχές να μην τον απελάσουν.

Άλλοι αποφασίζουν να φύγουν για «ιεραποστολικό έργο», γνωρίζοντας ότι ενδέχεται να μην γυρίσουν ποτέ πίσω.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ένα νεαρό ζευγάρι Καναδών (η γυναίκα μάλιστα ήταν και έγκυος), τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο Αφγανιστάν, όπου πήγαν το 2011, για να «βοηθήσουν» Αφγανούς. Οι γονείς της γυναίκας χαρακτήρισαν την κόρη τους “αθώα” και “ανθρωπίστρια”, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας είχε παντρευτεί προηγουμένως την αδελφή ενός τζιχαντιστή! Το ζευγάρι γυρνούσε επί ένα έτος τριτοκοσμικές χώρες, δουλεύοντας για κάποια «ανθρωπιστική» ΜΚΟ. Το ερώτημα είναι εάν όλα αυτά οφείλονταν σε καθαρά «ανθρωπιστικά» αισθήματα (γιατί δηλαδή  δεν νιώθουν ποτέ όλοι αυτοί μία «κλήση» να βοηθήσουν τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες τους, παρά πάντα ο «ανθρωπισμός» τους εξαντλείται στους «Άλλους»;) ή ο ακτιβισμός τους έχει αποκλειστικά ως κίνητρο την διάλυση κάθε ομοιογένειας των δυτικών κοινωνιών, μέσω της μαζικής μετανάστευσης, του «εμπλουτισμού» των δυτικών κοινωνιών και του σταδιακού αφανισμού της λευκής ευρωπαϊκής ταυτότητας. Ίσως ο γάμος του άντρα με την αδελφή του τζιχαντιστή να μην ήταν μια απλή σχέση που οδηγήθηκε από αγάπη, αλλά να υπαγορεύτηκε από μια ιδεολογία και από έναν τέτοιου είδους ακτιβισμό.

Πολλοί άνθρωποι που ζουν σε ανεπτυγμένες χώρες φαίνεται να κατευθύνονται από τα συνθήματά τους και τις φαντασιώσεις τους, αφού έχουν προσηλυτισθεί από την αριστερή συνθηματολογία και επηρεαστεί από αυτά που δείχνουν οι ταινίες και προβάλει η τηλεόραση και έτσι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ή να δεχθούν το πώς είναι η πραγματική ζωή στον Τρίτο Κόσμο. Ειδικότερα, οι γυναίκες, έχοντας μεγαλώσει μέσα στην παραπλανητική επιρροή του φεμινισμού, φαίνεται να αγνοούν εντελώς τους κινδύνους που συνεπάγονται αυτές οι περιπέτειες. Ο φεμινισμός τους λέει ότι έχουν το "δικαίωμα" να περπατούν όπου θέλουν σε ολόκληρη την γη χωρίς να τους κάνει κανείς τίποτε.

Ο σύγχρονος αριστερισμός μπορεί να γίνει κατανοητός ως μια θρησκευτική σέκτα, μία διαφθορά του χριστιανισμού, όπου η έννοια του «καλού» διαχωρίζεται από κάθε ηθική βάση και από οποιαδήποτε λογική εκτίμηση των κινδύνων. Οι άνθρωποι που έχουν τα ίδια μυαλά με αυτά της Bacca, δεν θα προβληματιστούν, ούτε και θα αλλάξουν απόψεις. Ίσως ακόμα συνεχίσουν παρόμοιες «ακτιβιστικές» δράσεις λαμβάνοντας το ρίσκο και αυτοί. Ακόμα και ο θάνατος μπορεί να λογισθεί «θυσία» για έναν «καλύτερο κόσμο». Άτομα σαν την Bacca λογίζονται ως οι «μάρτυρες» αυτής της θρησκείας - σέκτας. Άλλωστε τέτοιες «ακτιβιστικές» ενέργειες αξίζουν και ας έχουν βαρύ κόστος, γιατί επιταχύνουν το πολυπόθητο για τους αριστερούς/νεοταξίτες, τέλος του δυτικού πολιτισμού και την ανακούφιση των ενοχών τους. Και ας γίνεται αυτό αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στα χέρια των αγαπημένων τους "Άλλων".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ  

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι αυτοι οι αναρχοααριστεροι αντιρατσιστες δεν ειναι καθολου ανυρωπιστες μην σας εξαπατουν.
διακατεχονται απο ενα αρωστημενο καρκινικο κομουνιστικο μισος προς τους δικους τους συμπατριωτες και προς την πατριδα τους και χρησιμοποιουν τους λαθρο τους τριτοκοσμικους τους εισβολεις για να καταστρεψουνν την χωρα τους και τον λαο τους.
τους βλεπουμε και εδω στην ελλαδα με τι αρωστημενο μισος καινε την ελληνικη σημαια και τσακιζουν οσους συμπατριωτες τους εχουν εθνικη συνηδειση και οχι ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη.
αν μπορουσαν θα εσφαζαν και θα κατακρεουργουσαν με κομουνστικη κτηνωδια (οπως εκααν στα δεκεμβριανα και το 17 στο κομουνιστικο πραξικοπημα τους στη ρωσια οπου βασανισαν και κατεσφαξαν με κομουνιστικο σαδισμο δεκαδες εκατομμυρια ρωσους) ετσι θα εσφαζαν εδω 9 εκατομμυρια εληνες αν εβρισκαν την ευκαιρια μην εχετε καμια αμφιβολια επαυτου..
φυσικα εν ονοματι του ανθρωπισμου και αντιφασισμου και για εναν καλυτερο κοσμο....

Ανώνυμος είπε...


φοβερο αρθρο..

μπραβο κοκκινε ουρανε...

συνεχισε οσο μπορεις... σε διαβαζουμε και ειμαστε μαζι σου...

Ανώνυμος είπε...

Θα σχολιασω ΜΟΝΟΝ την στημενη και καραμπινατη "δυτικη" προπαγανδα μεσω του ξεβρακωτου πουτανιδιου που περπατουσε "ανετα" με το ταγαρι της αναμεσα απο τους μαυριδερους χωρις να την αγγιζουν.

Μου θυμιζει την "κουβεϊτιανη νοσοκομα" Νεγιρα
https://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y
η οποια το 1991 καθοδηγουμενη απ' την εταιρεια δημοσιων σχεσεων των "δυτικων" Hill & Knowlton, κλαψουριζοντας διηγηθηκε στους γκογιμ, οτι .....ηταν αρτι αφιχθεισα απ' το Κουβεϊτ και νοσοκομα ουσα ειδε με τα ιδια της τα ματια τους Ιρακινους στρατιωτες να πετανε μωρα στο πατωμα που πεθαιναν ακαριαιως και να παιρνουν τις θερμοκοιτιδες στο Ιρακ.
Η ομολογια της "νοσοκομας" αυτης ηταν αρκετη να ωθησει τον Μπους τον Πρεσβυτερο στην πρωτη εισβολη στο Ιρακ, που φυσικα δεν ικανοποιησε τους "δυτικους" οι οποιοι απαιτουσαν απ τα αμερικανα να κανουν χωραφι την Βαγδατη και φυσικα επανηλθαν με την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001 στην Νεα Υορκη και στο Πενταγωνο και με τις γνωστες Παγκοσμιες προεκτασεις.
Τωρα, αν απεδειχθει εκ των υστερων οτι η νοσοκομα δεν ηταν νοσοκομα αλλα πριγκηπισα και μαλιστα κορη του πρεσβη του Κουβεϊτ στην Ουασιγκτον, αυτα ειναι μικρολεπτομερειες.
Η ιστορια επαναλαμβανεται λοιπον και με την καλοπληρωμενη απ' τους "δυτικους" ξεβρακωτη του βιντεο. Πιθανον μια κομπαρσα/μοντελα που την πληρωσαν και την καλοδιδαξαν το δρομολογιο της ενω φυσικα την καθησυχασαν οτι ουδεις θα την αγγιξει με αστυνομικους με πολιτικα να την ακολουθουν, εκτος απο τους φωτογραφους. Θα ειχαν βεβαια ψυθιρισει και στους μελαχροινους εποικους της περιοχης...."μην αγγιξετε γιατι θα σας μπουζουριασουμε πισω στην Λαγκος".



ΥΓ
Αληθεια στην Ιταλια, υπαρχει καποιος νομος που λεγεται .....προσβολη της Δημοσιας Αιδους;

Ανώνυμος είπε...

Είχα και εγώ την ίδα απορία γιατί οι αλληλέγγυοι δεν βοηθούν τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες τους.
Συμφωνώ με την εξήγηση περί ιδεολογίας και φανατισμού που παραθέτει ο Ανώνυμος στις 7:36 μ.μ.
Επειδή όμως αυτές οι ΜΚΟ χρηματοδοτούνται αδρά από τα γνωστά κέντρα, το οικονομικό όφελος δεν μπορεί να αποκλειστεί ως εξήγηση.
Τέλος, στο βιογραφικό όλων αυτών των αλληλέγγυων θεωρείται προσόν ότι συμμετείχαν σε αλληλέγγυες δράσεις, οπότε μπορεί να φανούν χρήσιμοι στο σύστημα όταν επιστρέψουν στη χώρα τους. (Στα σχολεία, στα πανεπιστήμια, στους δήμους, στους διάφορους κοινωνικούς φορείς, στα ΜΜΕ, κλπ.)

kris είπε...

Δεχομαι την θυσια τους ,στον βωμο της βλακιας, αν γινονταν γνωστη Ισως ετσι καποιοι ξυπνουσαν απο το λιθαργο.δυστυχως ομως την καλυπτουν και παει χαμενη.

Truthteller είπε...

Υπάρχει καταλληλοτατο από την ηλίθια για τους μουσουλμάνους βιαστές;

Truthteller είπε...

Που να δείτε και χειρότερα! Άκουσα πως στην Αυστραλία όλε; Οι οθόνες με Wordpress τώρα δείχνουν το ουράνιο τόξο,των χριστιανών αλλά τώρα αντιπροσωπευει την ομοφυλοφιλία.
Βλέπετε θα γίνει ψευτοδημοψηφηση για το θέμα σε καμμιά εβδομάδα.Το Wordpress είπε πουν δεν μπορεί να το σβήσει ο χρήστης και άμα δεν σας αρέσει να πάτε τα βλογς ιστότοπους σας άλλου!

Ανώνυμος είπε...

Ουσιαστικά πρόκειται για διαστροφή. Τα άτομα αυτά αποτελούν την ακραία μορφή υποστηρικτών της πολυπολιτισμικότητας.Παραμένουν σε μια νοητική νηπιακή κατάσταση γιατί πράγματα που αρχίζει και τα αντιλαμβάνεται και ένα νήπιο οι ίδιοι δεν θέλουν να τα αποδεχτούν. Το ένα και πολύ βασικό για την ανθρώπινη επιβίωση είναι οτι ο άνθρωπος είναι ικανός να έχει μέσα του τα χειρότερα συναισθήματα και σκέψεις όπως ζήλια, φθόνο, βιαιότητα. Δεν θέλουν να τα αναγνωρίσουν οτι υπάρχουν στον άλλο δηλαδή οτι κάποιος άνθρωπος μπορεί να θέλει να τους προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη. Η άρνηση αυτή τους ανακουφίζει ψυχικά γιατί εμμέσως "σβήνουν" και απο το άτομο τους οτιδήποτε μεμπτό. Οι περισσότεροι είναι βαθιά ενοχικά και άρρωστα ψυχικά άτομα. Αρνούνται την ύπαρξη του "κακού" νομίζοντας οτι με αυτόν τον τρόπο το ακυρώνουν και στην πραγματικότητα. Πρώτα στον άλλο και ύστερα στον εαυτό τους. Είναι πολύ πιο επώδυνο να αποδεχτούν τα μεμπτά μέρη του ψυχισμού τους παρά να θέσουν σε κύνδυνο τη ζωή τους. Απο την άλλη αυτό που συμβαίνει είναι μια αυθαίρετη θεώρηση οτι ο δυτικός χριστιανικός τρόπος ζωής όπου ο άνθρωπος "έχτισε" πολιτισμικά πάνω σε αξίες που ευνοούν την ειρηνική συμβίωση των ανθρώπων μπορεί να υπάρξει ανεξάρτητως και μέσα σε οποιαδήποτε κοινωνία. Μέσα απο την χριστιανική παιδεία μαθαίνουμε πως δεν επιτρέπεται να βλάπτουμε τον συνάνθρωπο μας. Πρέπει να προστατεύουμε και να υποστηρίζουμε τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας. Αυτό το πράγμα οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας όπως τους λες το θεωρούν δεδομένο. Με πολύ απλά λόγια και απορρίπτουν την ύπαρξη του "κακού" και θεωρούν οτι κάθε άνθρωπος είναι καλός εκ φύσεως. Και αυτό το κάνουν όχι γιατί είναι πολύ καλοί, απλώς είναι πολύ ενοχικοί. Είτε για κάτι που πραγματικά έχουν κάνει είτε για κάτι που φαντάζονται ότι έχουν κάνει.Σίγουρα πρόκειται για διαστρεβλωμένη σκέψη. Νομίζω οτι χρειάζονται θεραπεία για να κατανοήσουν τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος πρώτα απο όλα. Εαν δεν μπορείς να σεβαστείς τον εαυτό σου πως μπορείς να σέβεσαι τα δικαιώματα των συνανθρώπων σου. Είναι σχήμα οξύμωρο να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα τη στιγμή που δεν μπορούν να ορίσουν σωστά ούτε για τον εαυτό τους το τι σημαίνουν και τι αντιπροσωπεύουν αυτά τα δικαιώματα. Είναι σαν να ζητάς νόμους και προστασία απο κάτι κακό του οποίου την ύπαρξη αγνοείς εσκεμμένα. Νομίζω οτι είναι αξιοθρήνητοι. Και επικύνδυνοι όταν κατέχουν εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Επικίνδυνοι ήθελα να γράψω. Και να συμπληρώσω οτι τώρα που μας κυβερνά αυτή η αρρωστημένη εξουσία, η οποία φυσικά δεν εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό μας επιβάλλει κατα κάποιο τρόπο τον "φασισμό" της πολυπολιτισμικότητας. Όλη αυτή η νοητική διαστροφή προέρχεται απο τις Βρυξέλλες. Η ίδια πηγή που προκάλεσε το αιματοκύλισμα της Ευρώπης, 2ος ΠΠ, κατέχει ακόμη τα κέντρα εξουσίας. Πρώτα ξεπάστρεψαν τους "αντιφρονούντες" Εβραίους που δεν ήταν πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα. Αυτούς τους φοβόντουσαν γιατί θα ήταν ένα σοβαρό εμπόδιο εκ των έσω στα σχέδια τους. Και οι σημερινοί Εβραίοι απο αυτούς κυβερνούνται, τους κάνουν και αυτούς πλύση εγκεφάλου όπως και στην Ευρώπη. Αλλά σήμερα το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι οι μουσουλμάνοι. Η στρατηγική των σατανιστών σιωνιστών όμως είναι να μην έρχονται οι ίδιοι σε σύγκρουση με τους εχθρούς τους αλλά να τους βάζουν να αλληλοεξοντώνονται μεταξύ τους.Όποιος έχει διαβάσει τα πρωτόκολλα της Σιών ξέρει την τακτική τους. Έτσι μετέτρεψαν σε λύκους διψασμένους για αίμα τους ισλαμιστές, όπως εκπαιδεύει κανείς τα σκυλιά του, και ματαίωση στην ματαίωση τους προκαλούν κύματα μίσους και εκδίκηση προς την άπιστη Δύση. Και τις χριστιανικές κοινωνίες σε κοπάδια προβάτων παχιά έτοιμα για σφαγή. Με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να "παχύνει" μια κοινωνία;Προκαλώντας όλα αυτά τα σύνδρομα που προαναφέρες Κόκκινε Ουρανέ. Στην κατάσταση αυτή μας έχουν φέρει όχι μόνο οι τωρινές κυβερνήσεις αλλά και οι προηγούμενες. Το οικονομικό είναι η κορυφή του παγόβουνου. Αυτά τα "ζόμπυ" που μας κυβερνούν σήμερα είναι οι μαριονέτες των ναζιστών στις Βρυξέλλες.Δεν έχουν ούτε κριτική σκέψη ούτε ελεύθερη βούληση. Τίποτα.Ότι τους επιβάλλουν μας το σερβίρουν. Η μόνη λύση είναι η ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ απο τον καθένα ξεχωριστά. Μην τρώτε ότι σας σερβίρουν. Αντίσταση σημαίνει αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για αυτά που μαθαίνουν τα παιδιά μου. Δεν βασίζομαι στο σχολείο ούτε στο πανεπιστήμιο. Η μαρξιστική και πολυπολιτισμική πλύση εγκεφάλου ξεκινά απο πολύ μικρή ηλικία. Για να μεγαλώνουν μέσα στις κοινωνίες μας άτομα με τέτοια σύνδρομα σημαίνει οτι στο περιβάλλον τους δεν υπήρξε αντίσταση στο σύστημα

PIND MAK είπε...

Ο γνήσιος αριστερός θέλει να βιώσει τον παραδεισο επί της γης όπου ολα θα είναι καλά και θα διέπονται από μια αιώνια ηδονή. Αυτή η αλογος επιθυμία αυτής της κατάστασης της απόλυτης αγαπης και ευτυχίας κινεί κάθε αριστερό. Αντιθέτως ο δεξιός δεν ψάχνει τον παράδεισο αρνουμενος τον κόσμο αλλά τον κόσμο αρνουμενος τον παραδεισο, για να αγωνιστεί και να γίνει καλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζω:
"Όλη αυτή η νοητική διαστροφή προέρχεται απο τις Βρυξέλλες. Η ίδια πηγή που προκάλεσε το αιματοκύλισμα της Ευρώπης, 2ος ΠΠ, κατέχει ακόμη τα κέντρα εξουσίας. Πρώτα ξεπάστρεψαν τους "αντιφρονούντες" Εβραίους που δεν ήταν πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα. Αυτούς τους φοβόντουσαν γιατί θα ήταν ένα σοβαρό εμπόδιο εκ των έσω στα σχέδια τους. Και οι σημερινοί Εβραίοι απο αυτούς κυβερνούνται, τους κάνουν και αυτούς πλύση εγκεφάλου όπως και στην Ευρώπη" μπλα-μπλα-μπλα......

Μπρε ανωνυμε (8 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:28 μ.μ.) πως μας τα λες ετσι και μας τα κανεις ολα αχταρμα για ευκολοτερη πεψη;
Οι εβραιοι της Ευρωπης ειναι διαφορετικοι απ' τους εβραιους της Αμερικης; τους εβραιους της Αυστραλιας; τους εβραιους του Καναδα; τους εβραιους του ισραηλ; Γιατι ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, για ξανασκεψου ΤΙ μας αραδειαζεις εδω μεσα;
Εκτος και μας γραφεις απ' τα γραφεια της Μελιδωνη. Οποτε δικαιολογημενα

Παντως μεταξυ μας τωρα, εγω δεν πιστευω καθολου οτι τα Βαρδινογιαννεϊκα ερριξαν κλωτσια στον Σταθη για το "αντισημιτηκο" σκιτσο του. Και να ξαναδιαβασεις τα Πρωτοκολλα

Ανώνυμος είπε...

Προς ανώνυμο 9/11 4:16,

Δεν σε καταλαβαίνω. Αν έρθει κάποιος και σου πει να παρατήσεις τα πάντα, ότι έχεις χτίσει με κόπους στη ζωή σου και να μεταναστεύσεις στην νέα σου πατρίδα στην Μ.Ανατολη, να ξεχάσεις και την γλώσσα που μιλάς,πως θα σου φανεί;Δεν νομίζω οτι είχαν τρελλαθεί όλη με αυτήν την ιδέα. Οι σιωνιστές κυριολεκτικά θυσίασαν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού για να μπορέσει να ιδρυθεί το νέο κράτος του Ισραήλ. (Για τον αριθμό ίσως όχι όσους λένε ακριβώς) Έπρεπε να βρουν τον τρόπο να τους πάρουν είτε με το καλό είτε με το ζόρι. Τι σημαίνει αν ήταν ίδιοι ή διαφορετικοί. Σε κάθε χώρα που ζούσαν είχαν οικειοποιηθεί τον τρόπο ζωής, γλώσσα κλπ. Η σημερινή γλώσσα τους επιβλήθηκε μετα την ίδρυση του κράτους. Επίσης είναι αδύνατον ένας ολοκληρος λαός να εκπροσωπείται απο τους ηγέτες τους όποιοι και αν είναι.
Για τις Βρυξέλλες τι άλλο να πω. Κρίνε απο αυτά που βλέπεις καθημερινά. Τα λόγια είναι περιττα.
Τα υπόλοιπα που έγραψες ειλικρινά δεν έχω ιδέα για ποια γραφεία μιλάς και για τα ονόματα που αναφέρεις. Και δεν χρειάζεται να διαβάσω ξανά τα Πρωτόκολλα, εξετάσεις θα δώσω;