Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ούγγρος βουλευτής: «Αποτελεί χριστιανικό καθήκον η μάχη κατά του Σατανά. Το Σχέδιο του Σόρος για την Ευρώπη είναι σχέδιο του Σατανά»

Δριμεία επίθεση εναντίον του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και των υποστηρικτών του εξαπέλυσε Ούγγρος βουλευτής για την προσπάθεια να εξασθενίσει το πνεύμα της Ευρώπης με «την αναγκαστική εγκατάσταση δεκάδων εκατομμυρίων μεταναστών» και ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ένα χριστιανικό καθήκον να καταπολεμηθεί αυτό που ονόμασε το «Σατανικό Σχέδιο Σόρος» (“Satans Soros Plan”, οπότε καλύτερα ερμηνεύεται το «Σχέδιο Σόρος του Σατανά»).

Ο βουλευτής, ονόματι Andras Aradszki, ο οποίος εκπροσωπεί το Χριστιανοδημοκρατικό Λαϊκό Κόμμα (KDNP), ισχυρίστηκε ότι «ο Σόρος και οι σύντροφοί του θέλουν να καταστρέψουν την ανεξαρτησία και τις αξίες των εθνικών κρατών», όπως αναφέρει ο Βατικάρων Beacon.

Σύμφωνα με τον Aradszki (φώτο), υπάρχει σχέδιο "να αραιωθεί το χριστιανικό πνεύμα της Ευρώπης με την καταναγκαστική εγκατάσταση δεκάδων εκατομμυρίων μεταναστών".

"Αλλά η πάλη εναντίον του Σατανά είναι χριστιανικό καθήκον. Ναι, μιλάω για μια επίθεση του Σατανά, ο οποίος είναι και ο άγγελος της άρνησης, επειδή αρνούνται αυτό που ετοιμάζουν να κάνουν - ακόμα και όταν είναι απολύτως προφανές. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει καμία ποσόστωση [για τους πρόσφυγες], δεν υπάρχει καμία υποχρεωτική εγκατάσταση και ότι το σχέδιο Σόρος δεν υπάρχει ", σημείωσε ο Αράντσκι.

"Η εθνική διαβούλευση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για μας να κάνουμε γνωστές τις απόψεις μας για το σχέδιο Σχέδιο Σόρος του Σατανά", κατέληξε. Την Κυριακή, ο επικεφαλής της Ασφάλειας του Πρωθυπουργού, Γκιόργκι Μπακόντι, προειδοποίησε για τις συνέπειες του «σχεδίου Σόρος».

"Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την κυριαρχία των κρατών μελών, για τα ίδια τα έθνη, αλλά και για την ασφάλεια των ευρωπαίων πολιτών", τόνισε.

Ο Σόρος δήλωσε το 2015 ότι "η ΕΕ πρέπει να δέχεται τουλάχιστον ένα εκατομμύριο αιτούντες άσυλο ετησίως για το προσεχές μέλλον. Και, για να γίνει αυτό, πρέπει να μοιραστεί το βάρος με δίκαιο τρόπο".

Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, ο οποίος έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον Σόρος ότι τροφοδοτεί την κρίση των προσφύγων στην Ευρώπη, δήλωσε ότι «οι Βρυξέλλες βρίσκονται κάτω από την επιρροή του Τζωρτζ Σόρος».

"Έχουμε αποκαλύψει την ύπαρξη του σχεδίου Σόρος, και ότι ο ίδιος ο συντάκτης του παραδέχθηκε ότι αυτό υπάρχει. Το έχουμε τοποθετήσει στο επίκεντρο της πολιτικής", δήλωσε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο δημόσιο ραδιόφωνο την Παρασκευή.

Τον Ιούλιο, ο Ορμπάν κατηγόρησε τον Σόρος ότι χρησιμοποιεί την ΕΕ για να δημιουργήσει μια «νέα, ανάμικτη και μουσουλμανοποιημένη Ευρώπη», σύμφωνα με τον ΑΡ. Ο Ούγγρος πρωθυπουργός είπε ότι ο Σόρος είναι πλέον ισχυρότερος στις Βρυξέλλες παρά στην Ουάσινγκτον ή στο Τελ Αβίβ και υποστήριξε ότι τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα πρέπει να αγωνιστούν για να περιορίσουν την επιρροή του
Σημείωσε ότι η μεταρρύθμιση της Ευρώπης μπορεί να ξεκινήσει μόνο με τη διακοπή της παράνομης μετανάστευσης στην ΕΕ και ότι οι προσπάθειες των συνοριακών δυνάμεων της Ουγγαρίας θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Orban κάλεσε τους Ούγγρους να συμμετάσχουν στη δημοσκόπηση της κυβέρνησης σχετικά με το "σχέδιο Soros", σημειώνοντας ότι αυτό θα βοηθούσε τη χώρα να προστατευθεί από τη μετανάστευση. Η έρευνα που ονομάστηκε  "εθνική διαβούλευση" θα ζητήσει από τους Ούγγρους να διατυπώσουν την άποψή τους σχετικά με το εάν η Ουγγαρία θα πρέπει να γίνει χώρα μεταναστών.

"Θέλουμε μια Ουγγαρία ουγγρική και μια Ευρώπη ευρωπαϊκή", δήλωσε ο Ορμπάν την πρώτη ημέρα της φθινοπωρινής συνόδου του κοινοβουλίου.

Η Ουγγαρία ισχυρίστηκε το Σεπτέμβριο ότι οι φράχτες στα σύνορα με την Κροατία και τη Σερβία (για τις οποίες υπήρξαν αντιδράσεις από την ΕΕ) έχουν συμβάλει στη μείωση της εισροής μεταναστών κατά 99,7% από το 2015.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

1 σχόλιο:

ikonsgr είπε...

Συγχαρητήρια στον ούγγρο βουλευτή, τα είπε ΟΛΑ ΜΕ 3 ΛΕΞΕΙΣ!
Γιατί η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,η "ΚΙΝΗΤΉΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ" στα άρρωστα μυαλά της ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΤΦΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΚΟ, που δεν παύει να επιβουλεύεται ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ -ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ- ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

btw, παρατηρήστε λίγο την ανατριχιαστική φώτο του "φιλάνθρωπου" εδώ:
https://1.bp.blogspot.com/-bl_s7WyTRsc/Wd1UkBgeTmI/AAAAAAABG7U/qsBbb5yquUg8spjCtXVyvXTg1oSFNPhjgCLcBGAs/s1600/Soros-group-admits-low-skilled-immigrants-hurt-US-workers.jpg

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΟΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ! (τύφλα να΄χουν οι άρχοντες που μας εξουσίαζαν στο θρυλικό "they live" του John Carpenter! :-))) )