Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Τραγικό! ΗΠΑ: «Αντίφα» οπλισμένος με μαχαίρι ήθελε να διακόψει εκδήλωση χριστιανών και διασχίζοντας τον δρόμο τον χτύπησε φορτηγάκι

Λέτε να ήταν ένα σημάδι από τον Θεό; Μπορεί και όχι, ποιος ξέρει ... αλλά ο «αντίφα» που ήθελε να επιτεθεί σε μια εκδήλωση στο Πόρτλαντ που είχε τίτλο "March for Jesus (Πορεία για τον Ιησού) έτρεξε προς τον αυτοκινητόδρομο χωρίς να κοιτάξει αριστερά και δεξιά, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ένα φορτηγό.
τυπικό δείγμα "white supremacist": μαύρο παιδάκι επικεφαλής της πορείας
Η πορεία οργανώθηκε από μια ομάδα που ονομάζεται "Patriot Prayer(«Πατριωτική Προσευχή»), με επικεφαλής έναν υποστηρικτή του προέδρου Donald Trump.

τυπικό δείγμα βλέμμα "αντίφα"
Τότε, κάποιοι “ακτιβιστές” που δήλωσαν ότι ήταν μέρος του κινήματος «Antifa» εμφανίστηκαν για να κάνουν «αντιδιαδήλωση» καταγγέλλοντας τους διαδηλωτές ότι είναι «white supremacists» που προσπαθούν να επιβάλουν μια θεοκρατία στην Αμερική. Η μέρα είχε πάει καλά. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ μακριά η μία από την άλλη και όλα φαινόταν ότι θα πήγαιναν καλά. Ξαφνικά, τρεις - τέσσερις «αντιφάδες» με μεγάφωνα αποφάσισαν να φτάσουν στην Πορεία και να προσπαθήσουν να την σταματήσουν. Μέσω ενός μεγαφώνου προσπαθούσαν να κουκουλώσουν έναν διαδηλωτή που τραγουδούσε ένα θρησκευτικό τραγούδι υποστηρίζοντας από τα μεγάφωνα τις "αρετές" του κομμουνισμού.

Κάποια στιγμή ένας από αυτούς έτρεξε για να διασχίσει το δρόμο και χτυπήθηκε από φορτηγό. Η «αντιφασιστική» του δράση του στοίχισε ένα σπασμένο ισχίο.



Από ό,τι φαίνεται ο τύπος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι.


Όλο το βίντεο εδώ.

κάποιοι σχολίασαν έτσι στο twitter.... απαράδεκτον!


ΚΟ / από εδώ κι εδώ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθει !
Τωρα στην φυλακη θα περασει ακομη καλυτερα να το θυμαται μια ζωη.

Ανώνυμος είπε...

Εδω που τα λεμε απ' την θηλυπρεπη τσιριχτη φωνουλα του μπορει να υποπτευθουμε οτι πιθανως να γυαλιζει και το πομολο....το αμερικανομπολσεβικομμουνι.



Αυτο


Ανώνυμος είπε...

Η νομοθεσία στην αμερική δεν είναι η ίδια με την τοπική ελλαδική μπανανία όπου και ένα σουγιαδάκι 5 εκατοστών θεωρείται όπλο.
Δεν γνωρίζω τι γράφει η νομοθεσία του portland για τα όπλα, αλλά σίγουρα το φασιστόμουτρο θα περάσει πολλές οδυνειρές ημέρες στο κρεβάτι.

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηριστικο των μπολσεβικων, προ-ισραελ/αντι-φα, η ηλιθιοτης.
Πραγματικα ανθρωπινα πρεζονοσκουπιδια...


Ανώνυμος είπε...

@ 26 Δεκεμβρίου 2017 - 1:32 μ.μ.

Πως ξερεις οτι ηταν 5 εκατοστων το.....σουγιαδακι του κομμουνιστομουτρου;

Ανώνυμος είπε...

Δεν χορταίνω να βλέπω τη φάση του τραυματισμού του.

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό ότι πρόκειται για γυναίκα οπλισμένη αλλά και "εξοπλισμένη" με τατκτικό ασύρματο στην τσέπη. Περίεργα πράγματα!
Το μαχαίρι είναι κατασκευασμένο από μη ανιχνεύσιμο υλικό. Ειδική "κενή" λαβή με θήκη απόκρυψης... πολύ τεχνικός εξοπλισμός για antifa και καλά.
Πολύ ειδική οργάνωση και εξοπλισμός. Τα ρούχα κάθε άλλο παρά σε προλετάριο παραπέμπουν. Αμέσως μετά σπευδει πλάι της ειδκά εξοπλισμένος "medic". Έρχεται και σύντομα ο πόλεμος των πόλεων. Αυτοί είναι πλήρως προετοιμασμένοι και οπλισμένοι. Ακολουθούν τακτικές και διαθέτουν ειδικά "σώματα" υποστήριξης...

Ανώνυμος είπε...

Γυναίκα οπλισμένη αλλά και "εξοπλισμένη" ????????????


Μαστα.
Ααααααλλοοοοοος;

Ανώνυμος είπε...

Βλέπωντας το βίντεο, μου δίνει την εντύπωση οτι ο τύπος πρόκειται περί κατακραγμένης αδερφής με απύθμενο μίσος εναντίον των χριστιανών.

Γιάννης είπε...

Αφού βάζετε που βάζετε ολόκληρο το βίντεο, περιγράψτε τουλάχιστον τα πράγματα όπως έγιναν.

Ανώνυμος είπε...


Τι περιγραφη να κανουμε, αφου .....γλιεπς το βιντεο;


ΠΣκΦ

ΥΓ
Παλι κατι στραβο βρηκες
Γιαννη μου το μαντηλι σου γιατι ειναι λερωμενο.....

Γιάννης είπε...

ΠΣκΦ δεν ξέρω αν είσαι ο συντάκτης της "περιγραφής", αλλά αν δεις το βίντεο βλέπεις ποιος πήγε να επιτεθεί σε ποιον.Ο αντίφας δεν πήγε "έτσι ξαφνικά" να περάσει απέναντι χωρίς λόγο...Αφού το βλέπεις, γράψτο κιόλας!

Stelios Hoshizora είπε...

Γιάννη, δηλαδή ο αντίφας ήταν εκεί τυχαία; υπήρχε "πορεία για τον Ιησού" και εκείνος -με πλήρη εξάρτηση- βρισκόταν στην περιοχή έτσι, από σπόντα; Δεν το πιστεύω. Δεν το πιστεύω γιατί υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα όπου οι αντίφες κ λοιποί υπάνθρωποι έχουν επιτεθεί συντονισμένα σε όσους διαφωνούν. Μια απλή βόλτα σε πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας είναι αρκετή.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω γιατί είσαι προκατελειμμενος και στενοκεφαλος, όσο και να σε θεωρείς προοδευτικό και ανοιχτομυαλο. Είσαι από εκείνη την κατηγορία των ατόμων όπου, σε περίπτωση πολέμου εξωγήινων και ανθρώπων, θα πάρουν το μέρος των εξωγήινων.

Στέλιος

Γιάννης είπε...

Στέλιο δυστυχώς για σένα υπαρχει το βίντεο που μάλιστα οι ίδιοι οι "άνθρωποι του Ιησού" τράβηξαν. Ο αντίφας βρισκόταν σε απόσταση από τη συγκέντρωση και πρώτοι πήγαν να του κάνουν τον τσαμπουκά οι άνθρωποι από τη συγκέντρωση. Αυτός πήγε να απομακρυνθεί, προφανώς μετά από διαπληκτισμό που προκάλεσαν οι "άνθρωποι του θεού" [τρομάρα τους] και στη συνέχεια πανηγύριζαν γιατί τον πάτησε το αυτοκίνητο. Τα περί υπανθρώπων και Πανεπιστημιακών σχολών της Αθήνας είναι εντελώς άσχετα με ένα πολύ συγκεκριμένο και καταγεγραμμένο συμβάν. Ασχολείσαι με το ποιος είμαι εγώ γιατί δεν έχεις να απαντήσεις τίποτα επί της ουσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ανθρωπος θα πανηγυριζε, εσυ οχι.
ψαξετο γιατι

Γιάννης είπε...

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε θα πανηγύριζε, και μάλιστα αυτοαποκαλούμενος άνθρωπος του Ιησού, ψάξε εσύ το γιατί...