Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Έγκλημα μίσους στην Ισπανία (που όλοι προσπαθούν να αποσιωπήσουν). Víctor Lainez. Τον σκότωσαν γιατί φορούσε τιράντες με τα χρώματα της ισπανικής σημαίας

Το όνομά του ήταν Víctor Lainez. Στις 8 Δεκεμβρίου, δύο «νεαροί» του επιτέθηκαν με έναν σιδερολοστό, αφήνοντάς τον εγκεφαλικά νεκρό, μόνο και μόνο επειδή φορούσε τιράντες με την ισπανική σημαία.

Οι δράστες του επιτέθηκαν με ύπουλο τρόπο από πίσω και ενώ έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές οι δύο δράστες είχαν έρθει προηγουμένως σε αντιπαράθεση μαζί του για πολιτικά θέματα σε ένα bar της πόλης και μόλις ο Victor έφυγε, αυτοί τον ακολούθησαν και τον χτύπησαν πισώπλατα στην οδό Antonio Agustin.

Το απόγευμα, η εφημερίδα Heraldo de Aragón έδωσε νέα στοιχεία για το θάνατό του που προήλθε ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυματισμών που υπέστη. Στην πραγματικότητα, οι δράστες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο λοστό και όταν το θύμα κατέρρευσε, συνέχισαν να το κλωτσούν στο έδαφος. Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει έναν 33χρονο που σχετίζεται με αυτό το έγκλημα .

Πρόκειται για τον ακροαριστερό Rodrigo Lanza, χιλιανής καταγωγής με ισπανική υπηκοότητα, ο οποίος ήταν στην φυλακή ήδη 9 χρόνια επειδή άφησε έναν αστυνομικό τετραπληγικό το 2006.

Το κόμμα των Podemos της Σαραγόσα παρέλειψε να αναφερθεί συγκεκριμένα στη δολοφονία του Victor Lainez και περιορίστηκε να καταδικάσει γενικώς τη "βία".

Τα «μεγάλα» μέσα μαζικής ενημέρωσης σιωπούν προκλητικά για το έγκλημα.


Ο Lainez ήταν 55 ετών, ήταν Καταλανός, γεννημένος στην Tarrasa (Βαρκελώνη) και κατοικούσε στην Σαραγόσα εδώ και πολλά χρόνια. Το πιο εκπληκτικό για τη δολοφονία του είναι ότι μας πήρε τέσσερις ημέρες για να μάθουμε για τη θανατηφόρα επίθεση. 

Κανένα μέσο δεν δημοσίευσε απολύτως τίποτα, ίσως επειδή ούτε και η αστυνομία δεν το γνωστοποίησε. Η είδηση ανέβηκε χθες το βράδυ επειδή δημοσιεύτηκε από έναν χρήστη του Twitter, τον @JovenEuropeo. Παρά το γεγονός ότι ο θάνατος του Lainez έγινε γνωστός, κανένα από το μεσημεριανά δελτία ειδήσεων των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων ανέφερε τι συνέβη . Η είδηση εμφανίζεται αυτή τη στιγμή μόνο σε ορισμένα ψηφιακά μέσα.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια σαφή περίπτωση αυτού που σήμερα ονομάζουμε ένα έγκλημα μίσους, συγκεκριμένα ένα ισπανοφοβικό έγκλημα, μια μορφή μίσους που συνεχίζουν να προωθούν κάποια πολιτικά κόμματα, ορισμένα από τα οποία έχουν δημόσια αξιώματα και απολαμβάνουν κρατικές επιδοτήσεις που καταβάλλονται όλους τους Ισπανούς . Ενώ όλο σπεύδουν να καταδικάσουν «κάθε μορφή μίσους», όπως τον «ρατσισμό», την «ξενοφοβία» και την «ομοφοβία», η ισπανοφοβία έχει την έγκριση ενός μεγάλου μέρους των σχολιαστών των μέσων ενημέρωσης και της τηλεόρασης.  Οι πολιτικοί συνεχώς τονίζουν την «δέσμευσή τους» να πολεμήσουν τον ρατσισμό ή την ομοφοβία, αλλά δεν έχουν καμία βούληση για την εξάλειψη της ισπανοφοβίας , είτε από δειλία είτε από ανοιχτή συνενοχή με όσους εμπλέκονται στην προώθηση αυτού του μίσους.

O Víctor Lainez ήταν σύζυγος, πατέρας, παππούς, εθνικιστής, μοτοσικλετιστής και πρόεδρος του Moto Club “Templarios”. Τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους φίλους του.


ΚΟ / από εδώ κι εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ αντιρατσιστικοί νόμοι – και άλλοι του ιδίου είδους – είναι για να προστατεύονται ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!

Εάν ήταν για να προστατεύουν και την πλειονότητα ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ και εάν ακόμα ψηφίζονταν από τους ψευδοφιλελε αριστερούς τότε θα έπρεπε τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ κόμματα να είναι παράνομα.
Και αυτό διότι αυτά ανοιχτά , χωρίς κανένα φόβο διακηρύττουν το ΜΙΣΟΣ τους προς τον πολιτισμό του έθνους εντός του οποίου εισχώρησαν και τον οποίο δηλώνουν πως επιθυμούν να ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ*!
Όταν ΜΙΣΟΥΝ και δηλώνουν πως θέλουν να καταστρέψουν τον πολιτισμό και τις αξίες ενός έθνους , δηλαδή το ίδιο το έθνος , ήτοι ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , τότε πως ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ αντιρατσιστικός νόμος να προστατεύει τους γηγενείς πολίτες;

(Ποίος φταίει τώρα για τις δολοφονίες των γηγενών; Ο αριστερός που ευθαρσώς λέει αυτά που πιστεύει η ο γηγενείς ηλίθιος που ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ και πιστεύει πως θα φάει με χρυσά κουτάλια όταν θα κυβερνήσουν οι επιθυμούντες να τον εξαφανίσουν , οι δολοφόνοι του;)

ΟΙ αντιρατσιστικοί – οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΙ νόμοι – φτιάχτηκαν για ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ!
ΤΣΑΜΠΑ τους ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ.
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ
ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.
ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!


*Στα καθ΄ ημάς.
Το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ που κυβερνά την χώρα μας (σε διάφορες παραλλαγές από το 74 και έπειτα) πόσες φορές δεν είχατε ακούσει να διακηρύττει πως θα καταργήσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας μας όταν αναλάβει την εξουσία;
Κυβερνά με αντισυνταγματικά νομοσχέδια τα οποία στρέφονται ευθέως κατά των Ελλήνων πολιτών;
Εάν ίσχυαν οι αντιρατσιστικοί νόμοι, οι νόμοι για την απαγόρευση των γενοκτονιών και ολοκαυτωμάτων, δεν θα ήταν παράνομοι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ανοιχτά σύνορα, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ στους λαθρομετανάστες ήτοι γενοκτονία των γηγενών , δήμευση ατομικής ιδιοκτησίας των γηγενών , εκποίηση εθνικής περιουσίας ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ , κατάργηση Χριστιανικής ορθόδοξης θρησκείας και ιστορίας - , και άρα να σαπίζουν στην φυλακή οι νομοθέτες και αυτοί και όσοι τους υποστηρίζουν;

Δεν δολοφόνησαν δυο Ελληνόπουλα της χ.α. ;
Βρέθηκαν οι δράστες;
Απεδόθη δικαιοσύνη;
Δεν δολοφονούνται , με όλα αυτά τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια που ψηφίζουν οι κομμουνιστές (μπλε πράσινοι κόκκινοι) , χιλιάδες Ελληνες;
Δεν ξεκληρίζεται ένα ολόκληρο έθνος;
Άρα ;
ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΘΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!

Υ.Γ.
Αντιρατσιστικοί νόμοι υπήρχαν και στα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα .
Από εκεί εξάλλου έλκεται και η "καταγωγή" τους στο σημερινό πανευρωπαϊκό κομουνιστικό καθεστώς των Βρυξελλών.
Εάν οι αντιρατσιστικοί νόμοι είχαν ισχύ ΚΑΙ για τους γηγενείς , πώς θα προέκυπταν τα εκατοντάδες εκατομμύρια των δολοφονημένων γηγενών πολιτών;
Καταδικάστηκαν ποτέ από κανένα “παγκόσμιο” δικαστήριο ;
ΟΧΙ! ΑΡΑ; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ…)

Ανώνυμος είπε...

εν τω μεταξύ ο σάπιος αντίφας φοράει την μαντήλα που καθιέρωσε η εθνικιστική Παλαιστινιακή Φατάχ ...

Unknown είπε...

Για ξεκάρφωμα...