Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΙΤΑΛΙΑ: Οργή για την φρικτή δολοφονία της 18χρονης Pamela Mastropietro και «ανησυχία» για το κύμα συμπάθειας προς τον Luca Traini

"Traini docet" είναι το σύνθημα που γράφτηκε με σπρέι στον τοίχο του νεκροταφείου Buonconvento στη Σιένα το Σαββατοκύριακο. Το "Docet" είναι λατινικό, και έχει την έννοια "διδάσκω", "δείχνω", "δεικνύω". Το συμπέρασμα είναι ότι ο Luca Traini έδωσε το «παράδειγμα» που πρέπει να ακολουθήσουν άλλοι Ιταλοί. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το σύνθημα.
Στο παρακάτω βίντεο αναφέρεται ότι ο Luca Traini έγινε δεκτός ως «ήρωας» στις φυλακές όπου μεταφέρθηκε.


Υπήρξαν πολλά σημάδια λαϊκής υποστήριξης προς τον Luca Traini που πυροβόλησε 6 Αφρικάνους μετανάστες σε μια κίνηση που φαίνεται ως «απάντηση» στην δολοφονία και τον διαμελισμό της 18χρονης Ιταλίδας Pamela Mastropietro από Αφρικανούς έμπορους ναρκωτικών (το θύμα έκανε χρήση ναρκωτικών). Πρόσφατες αναφορές έχουν δείξει ότι η Pamela μπορεί σκοτώθηκε με τελετουργικό τρόπο και ότι τα μέρη του σώματος της μπορεί να έχουν ακόμη φαγωθεί. (Τα μέλη της κοπέλας βρέθηκαν μέσα σε βαλίτσα...)

«Υπάρχει κάτι που δεν είναι σωστό σε αυτό το περιστατικό», λέει ο Gianfranco Borgani, δικηγόρος υπεράσπισης του Νιγηριανού φερόμενου δράστη Desmond Lucky. "Η ανατομή πραγματοποιήθηκε από έναν έμπειρο, ο καθαρισμός του σπιτιού και του σώματος ήταν πολύ ακριβής, ….θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα είδος τελετουργίας εδώ και ότι πίσω από αυτό βρίσκεται κάποιος που το όνομα του δεν έχει βγει ακόμη, ένα άτομο που είναι επικίνδυνο για τους υπόπτους, μπορεί να φοβούνται για τις οικογένειές τους στη Νιγηρία και δεν μιλούν για τον λόγο αυτό".
Στην Νιγηρία, στην πραγματικότητα, τα εγκλήματα τεμαχισμού και πώλησης οργάνων καταγράφονται και αναφέρονται σε δοκίμια και δημοσιογραφικές έρευνες. Βάρβαρες πράξεις που περιλαμβάνουν «παιδιά, άτομα με ειδικές ανάγκες, γυναίκες» με βάση την πεποίθηση ότι αυτές οι φρικαλεότητες θα αυξήσουν τη «δύναμη». Τα απομεινάρια των σωμάτων πωλούνται επίσης σε πελάτες και "μάγισσες".

Όπως ο καθηγητής χειρουργός, ψυχίατρος και εγκληματολόγος Alessandro Meluzzi εξήγησε στο "Italia Oggi" η δολοφονία της Pamela θυμίζει "μεθόδους που η νιγηριανή μαφία εφαρμόζει συστηματικά στη Νιγηρία και αλλού". Συγκεκριμένα, ο Meluzzi υπογραμμίζει το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν τα όργανα της καρδιάς και των γεννητικών οργάνων. Και για την τελετουργία της νιγηριανής μαφίας ο κανιβαλισμός είναι μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική, μια «προγονική ιεροτελεστία που πηγαίνει πίσω στην αρχαιότητα». Η Pamela, εκτός από το ότι σκοτώθηκε υπέστη κακοποίηση και μπορεί επίσης να υπήρξε θύμα κανιβαλισμού.

Ορισμένα άλλα στοιχεία που έχουν προκύψει σχετικά με την παρούσα υπόθεση:

Ένας από τους ανθρώπους που ο Luca Traini πυροβόλησε τυχαία ήταν ο συγκάτοικος (σε ξενοδοχείο 4 αστέρων που κατέβαλε ο ιταλός φορολογούμενος) ενός από τους υπόπτους της υπόθεσης.

Χαμένα τα έχουν πολλοί από τα σημάδια λαϊκής υποστήριξης στον Luca Traini, τον πρώην υποψήφιο της Λίγκας του Βορά.

Στην Περούτζια υπήρχε μια επιγραφή κάτω από ένα πορτρέτο του αριστερού διανοουμένου Paolo Vinto, που έλεγε: "Η Macerata είναι μόνο η αρχή".

Στη Ρώμη, ένα πανό κρεμάστηκε το βράδυ στο Ponte Milvio: "Τιμή στον Luca Traini".

Ο δικηγόρος του Traini λέει ότι έχει πλημμυρίσει με μηνύματα αλληλεγγύης για τον πελάτη του.

Ο δικηγόρος δήλωσε τη Δευτέρα ότι ανησυχεί για το επίπεδο υποστήριξης του Traini. "Πολιτικά υπάρχει ένα πρόβλημα", δήλωσε ο δικηγόρος Giancarlo Giulianelli μετά από συνάντηση με τον 28χρονο στην φυλακή στο Montacuto. "Οι άνθρωποι με σταματούν να μου δώσουν μηνύματα αλληλεγγύης για τον Λούκα. Είναι ανησυχητικό, αλλά μας δίνει ένα μέτρο για το τι συμβαίνει ".

Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα του Facebook που καλεί τον Traini να γίνει πρόεδρος της Ιταλίας.

Ακόμα και η μητέρα της 18χρονης Pamela Mastropietro τον ευχαρίστησε επειδή "άναψε ένα κερί για την Παμέλα", αν και είπε ότι αντιτίθεται στη βία.

Μιλώντας στην Il Tempo, η Alessandra Verni, η μητέρα της Pamela Mastropietro, αρνείται καταρχάς ότι η κόρη της γνώριζε τον Luca Traini: «Η κόρη μου ήταν από τη Ρώμη και δεν γνώριζε κανέναν στη Macerata, πόσο μάλλον αυτόν». Η γυναίκα, ωστόσο, θέλει να ευχαριστήσει τον 28χρονο που είναι τώρα στη φυλακή: «Τον ευχαριστώ που έβαλε ένα κερί για την κόρη μου, ήταν ένας από τους λίγους, σε όλα όσα συνέβησαν, για την κόρη μου, και δεν με νοιάζει αν το κερί είχε το μοτίβο του Μουσολίνι, δεν με νοιάζει η πολιτική».

Ο Ματέο Σαλβίνι της Λίγκας του Βορά είπε ότι εκείνοι που «γέμισαν την Ιταλία με παράνομους μετανάστες» φέρουν και την ηθική ευθύνη για τα περιστατικά βίας. «Είναι πασιφανές ότι η μετανάστευση είναι ανεξέλεγκτη. Η στοχευμένη αυτή εισβολή οδηγεί σε κοινωνικές συγκρούσεις».


ΚΟ / από εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτα πράγματα,πρέπει να σεβόμαστε τα ήθη κσι τα εθιμα των φιλοξενούμενων κανίβαλων.

Ανώνυμος είπε...

Ο κοσμος εχει τρελαθει....... τελος.... και να εχεις τους αναλυτες του καναπε απο δω πανω να ειρωνευονται τις τυχες των ανθρωπων,μαυρων και μη... Ο Θεος να μας βοηθησει....

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τα σεβαστούμε τι σόι "ανθρωπιστές" θα είμαστε;

Ανώνυμος είπε...

Έχουν φαγωθεί!

ikonsgr είπε...

Aυτό είναι το... "πολύ" της πολυπολιτισμικότητας με την οποία μας "εμπλουτίζουν", κανιβαλισμός, τελετουργικές σφαγές, και πάσης φύσεως "Συνήθειες" και "μόδες" των μεσαιωνικών απνευμάτιστων ισλαμο-δίποδων....

http://1.bp.blogspot.com/-9DsjQONjMoI/VVi_KYHKr-I/AAAAAAAA7Kk/e3kpdN5ie8Y/s1600/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%B9.jpg

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ MULTICULTI "ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ";


BookClub Arcadia είπε...

Weapons of Mass Migration
Forced Displacement, Coercion, and Foreign Policy
Kelly M. Greenhill
Cornell University Press | Cornell Studies in Security Affairs

--Kelly Greenhill: Weapons of Mass Migration
https://www.youtube.com/watch?v=GVOjN7bFt7w

Ας αναδειχθή η ύπαρξη του βιβλίου που δείχνει ωμά, ότι η μαζική μετανάστευση των τελευταίων ετών είναι οργανωμένη, μεθοδευμένη και αποτελεί μέρος ασύμμετρου πολέμου.

Ανώνυμος είπε...

Κατά την ανταλλαγή πληθυσμών που θα λάβει χώρα όταν τελειώσει ο πόλεμος αυτός, θα πάνε όλοι στις πατρίδες τους. Τόσον οι νέοι, οι ανθρωποφάγοι, όσο και οι παλιοί που έχουν αντικαταστήσει τις κυβερνήσεις μας και ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Μνήμη Παντελή Καζάκου.

Pious Atheist είπε...

Που είναι τώρα εκείνο το απίστευτο ανθρωπάκι, ο "πάπας", να τρέξει να φιλήσει τα ποδάρια των χασάπηδων ; Αλλά ας μην προτρέχω, ο "άγιος πατέρας" (και όχι μόνον αυτός) θα συνδράμει σίγουρα τη συμμορία των νιγηριανών μόλις καταλαγιάσει κάπως ο θόρυβος. Τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως φροντίζουν ακόπως (και με το αζημίωτο) να έχουμε μόνον μια λειψή εικόνα της δράσης του ΛΟΥΚΑ ΤΡΑΪΝΙ...η φρικτή μοίρα της Μαστροπιέτρο περνά στην "μιντιακή" ανυπαρξία και ίσως-ίσως στην κατηγοριοποίηση των "κατασκευασμένων ειδήσεων" στο άμεσο / μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Ahoy είπε...

Αναμεινατε την Ιταλια να ακολουθει με ελαφρα πηδηματακια την Αγγλια. Το πειραμα ΕΕ ονειρο ηταν και παει. Το τραινο χτυπησε τοιχο. Σκεφθειτε τη συνεβη οταν η Πολωνια περασε το νομα ολα κλειστα τις Κυριακες. Ο Παπας τους κουνησε αμεσως το δαχτυλο. Απαντηση του Επισκοπου Πολωνιας, *Εσυ κοιτα τη δουλεια σου, εμεις εδω τα θελουμε ολα κλειστα τις Κυριακες*. Καθολικη χωρα γαρ!!

Σπύρος είπε...

Ο δράστης είναι Καθολικός χριστιανός Νιγηριανός μαφιόζος(όσο χριστιανός μπορεί να είναι ένα τέτοιο κτήνος).Η Υποσαχάρια Αφρική (η Αφρική νότια της Σαχάρας) έχει χριστιανική πλειοψηφία. Παραθέτω και τον θρησκευτικό χάρτη της Αφρικής δες τον: https://www.msn.com/en-xl/news/other/list-of-major-religions-in-africa/ar-AAB4Mbt

Σπύρος είπε...

Κανονικά στον Καθολικισμό ένας επίσκοπος δεν επιτρέπεται να υψώνει ανάστημα στον Παπά διότι κατά το καθολικό δόγμα ο Πάπας είναι αλάθητος.Η Υποσαχάρια Αφρική (η Αφρική νότια της Σαχάρας) έχει χριστιανική πλειοψηφία.Δες τον θρησκευτικό χάρτη της Αφρικής εδώ: https://www.msn.com/en-xl/news/other/list-of-major-religions-in-africa/ar-AAB4Mbt (όχι πως θα πρέπει να επιτρέπεται ανεξέλεγκτη μετανάστευση από εκεί φυσικά).