Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επανεμφάνιση της Marion Le Pen στην πολιτική. Η ομιλία της στην Διάσκεψη των Συντηρητικών στις ΗΠΑ δημιουργεί σε κάποιους αναστάτωση

Αρκετά μέλη του αμερικανικού κατεστημένου των μέσων μαζικής ενημέρωσης - συμπεριλαμβανομένων λεγόμενων συντηρητικών - έχουν καταρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την ανακοίνωση ότι η Marion Maréchal-Le Pen θα μιλήσει αυτή τη βδομάδα στη Συνδιάσκεψης Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών (CPAC). 

Η Marion Le Pen - η οποία είναι πιο θρησκευόμενη και κοινωνικά συντηρητική από τη θεία της, Marine Le Pen - έχει προσκληθεί να μιλήσει μια ώρα μετά τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Mike Pence στην εκδήλωση, μια ημέρα πριν εμφανιστεί ο Donald Trump στην ίδια σκηνή.

Η 27χρονη, η οποία πριν από ένα χρόνο ανακοίνωσε ότι αποσύρεται προσωρινά από την πολιτική, θα είναι η δεύτερη στην σειρά που θα εμφανιστεί στην πρώτη ολόκληρη ημέρα των ομιλιών στην ετήσια Συνδιάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών, μαζί με ρεπουμπλικάνους βουλευτές, συντηρητικούς από τον χώρο των media και βετεράνους.

Ο πρώην ηγέτης της Ukip Nigel Farage θα είναι παρών επίσης.

Ο πρόεδρος της American Conservative Union, Matt Schlapp δέχτηκε επίθεση από πρόσωπα του συστήματος τη Δευτέρα βράδυ μετά την ανακοίνωση ότι η κ. Le Pen θα δώσει σύντομη ομιλία στην CPAC την Πέμπτη το πρωί.

Ο Schlapp υπερασπίστηκε την πρόσκληση απέναντι σε διάφορες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης που δυσανασχέτησαν έντονα, όπως ο εβραϊκής καταγωγής αρχισυντάκτης της National Review, Jonah Goldberg, - που ποτέ δεν ήταν οπαδός του Trump - που κατηγόρησε την Le Pen ότι είναι κρατικίστριαstatist»).

Ο Goldberg συνέκρινε την Le Pen με τον παππού της και πρώην ηγέτη του Front National, Jean-Marie Le Pen, και την «μαμά» της, που ενδεχομένως αναφέρεται στην σημερινή ηγέτη του FN και πρώην προεδρική υποψήφια Marine Le Pen, η οποία στην πραγματικότητα είναι η θεία της.

Άλλοι, όπως ο λογαριασμός “Reagan Battalion” (Τάγμα Ρέιγκαν) στο Twitter, χαρακτήρισαν την κυρία Le Pen μια «Γαλλίδα εθνικο-σοσιαλίστρια» λέγοντας ότι «υποστηρίζει φορολογικές αυξήσεις» όπως οι ακρο-αριστεροί Δημοκρατικοί Bernie Sanders και Elizabeth Warren.

Η Le Pen ενέκρινε το φορολογικό σχέδιο της θείας της πέρυσι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Το σχέδιο αυτό επιδιώκει να μειώσει τους φόρους εισοδήματος κατά 10% στις τρεις πρώτες φορολογικές κλίμακες και θέλησε να αποκαταστήσει μια φορολογική απαλλαγή για υπερωριακή εργασία που καταργήθηκε το 2012.

Η ομάδα, η οποία υποστηρίζει σθεναρά τον αποτυχημένο προεδρικό υποψήφιο Evan McMullin, και τώρα τον Mitt Romney, ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν υπάρχει «τίποτα το συντηρητικό» στην κ. Le Pen παρά την υποστήριξη της για το παραδοσιακό κίνημα του γάμου “Manif Pour Tous” και τη στάση της για τη μείωση του αριθμού των αμβλώσεων στη Γαλλία.

Ο Josh Billinson, ο συντάκτης της Independent Journal Review, που ιδρύθηκε από τον πρώην ψηφιακό διευθυντή του National Republican Senatorial Committee, Alex Skatell, συνέδεσε επίσης την Le Pen με τους ναζί.

Η Marion Le Pen, μέλος ενός γαλλικού πολιτικού κόμματος που ιδρύθηκε από συνεργάτες των ναζί, μιλάει στην CPAC την Πέμπτη. Πέρυσι, η θεία της Marion, η Marine Le Pen αρνήθηκε το γαλλικό ρόλο στη Vel' d'Hiv Roundup (πρόκειται για την μαζική σύλληψη 13.000 Εβραίων της Γαλλίας, οι οποίοι κατέληξαν σε γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης).
Ο Billinson θύμισε μια αμφισβητούμενη δήλωση από την Marine Le Pen πέρυσι η οποία ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση Vichy ήταν υπεύθυνη για τη στρογγυλοποίηση των Εβραίων στο Vél d'Hiv το 1942. Προσέθεσε ότι η κυβέρνηση Vichy δεν ήταν τότε η κυβέρνηση της Γαλλίας , επικαλούμενη μια δήλωση του στρατηγού Charles de Gaulle του 1944 που κήρυξε το καθεστώς Vichy παράνομο και παράνομο.

ΚΟ / πηγή (κι εδώ)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά...
Όποιοι ασχολούνται και ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις, γελάνε με τα περί Εθνικοσοσιαλισμού και Ναζί...
Επίσης, είναι ιεροσυλία να συγκρίνεις τον Jean Marie, με τη Marine και τους υπόλοιπους...!

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

φυσικά θα υπάρχει κάποιος αξιόλογος αμερικανός που θα μπορούσε να αναπτύξει θέσεις αμερικανοπατριωτικές μετά την τραμποπροδοσία, αλλά το σύστημα τους εξοβελίζει με τα μ.μ.εξαπ. να κάνουν ντόρο με τα βλαστάρια των συστημικών για να σκεπάσουν τυχόν ανεξάρτητη φωνή τράμπηδες λεπενέδες κτλ. παντρολογούν τα εξαμβλώματά τους με περιούστιους και οι εθνικιστές πατριώτες βαυκαλίζονται

Ahoy είπε...

Ο πολεμος στο Λευκο Οικο μενεται. Τιποτα δεν ειναι πλεον κατω απο τον απολυτο ελεγχο των κομμουνιστων/διεθνιστων.

eksothen είπε...

Σωστος.

Επιτρεψε μου να προσθεσω:

Και των κατα φαντασια δημοκρατων.

Ολος αυτος ο κοινωνικο-πολιτικος συφερτος των ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ & ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ εχει χρεοκοπησει, παντελως.

Ηρθε η εποχη της Συνταγματικης/Προεδρικης(αξιοκρατικης) Πολιτειας, οπως το οραματιζοταν ο Αριστοτελης.

Η εποχη των κοσμοπολιτων, κομμουνιστων,παγκοσμιοποιητων, δημοκρατων, του 'φως' της κομουνας - "Liberté, égalité, fraternité" = le Fini!

Τελειωσε
Τετελεσται.


υ.γ.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.