Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Κανείς δεν το περίμενε. Δημοτικό σχολείο στην Γερμανία με 99% παιδιά από οικογένειες μεταναστών χρειάζεται τώρα φύλακες ασφαλείας λόγω της ανεξέλεγκτης βίας


Το δημοτικό σχολείο Spreewald του Βερολίνου αποφάσισε να προσλάβει φρουρούς για τα παιδιά και το προσωπικό του, μετά από τα περισσότερα από 30 βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα τον περασμένο χρόνο.

Στο σχολείο, που έχει ένα 99% μεταναστευτικό πληθυσμό, οι δάσκαλοι και τα παιδιά δέχονται συχνά επιθέσεις. Το σχολικό περιβάλλον είναι τώρα τόσο επιθετικό ώστε οι φύλακες πρέπει να είναι παρόντες από τις 7:30 π.μ. έως τις 4 μ.μ. για να διατηρήσουν την τάξη.

"Μέσα στο προηγούμενο έτος, η βία αυξήθηκε τόσο πολύ ώστε τώρα πρέπει να λάβουμε αυτό το μέτρο", δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου, Doris Unzeit, στην εφημερίδα Bild της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την επιθεώρηση του σχολείου, υπήρχαν περισσότερα από 30 βίαια επεισόδια μεταξύ παιδιών, καθηγητών και ακόμη και γονέων πέρυσι. Το αυξανόμενο κόστος ασφάλειας για το σχολείο καθίσταται προβληματικό: 1.719 ευρώ δαπανώνται για το μέτρο κάθε εβδομάδα.

Η διευθύντρια Unzeit ελπίζει ότι το δημοτικό συμβούλιο θα πληρώσει για την ασφάλεια του σχολείου μετά από μια επιτυχημένη "δοκιμαστική φάση".


6 σχόλια:

Orthodox True είπε...

Πράγματι είναι εξωφρενικό το πόσο κουτοί είναι αυτοί οι άνθρωποι εκεί.

Το πρόβλημά τους, από αυτά πού διαβάζω, δέν είναι τόσο η βία, αλλά τα έξοδα φύλαξης με φύλακες τής βίας.

Αντί λοιπόν να τους στείλουν πίσω από εκεί που ήρθαν γιατί δεν σέβονται τη δημόσια ξένη περιουσία και τους ανθρώπους της πολιτισμένης Χώρας που φιλοξενούνται, τους νταντεύουν και παραπονιούνται για τα έξοδα φύλαξης, και δεν υποψιάζονται πώς αυτά τα άγρια θηρία αύριο θα κυκλοφορούν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα σε αυτή τη χώρα, με τίς όποιες γνωστές βιαιοπραγίες που μέλλουν να συμβούν καθόσον ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει έξω από την καλλιέργεια των χρηστών αξιών, γίνεται θηριοδέστερος.
.
Δυστυχώς τα λάθη πληρώνονται ακριβά.
.

Unknown είπε...

Αγαπητοί, η Γερμανία πρωτοστατεί στην υλοποίηση του σχεδίου Kalergi. Συνεπώς η NWO έχει αυξημένες απαιτήσεις απο την ηγεσία της Γερμανίας και παράλληλα ο γερμανικός λαος κοιμάται. Τίποτε απο αυτά δεν θα συνέβαινε εαν ο λαος της Ευρώπης δεν κοιμοταν. Αυτή είναι η δημοκρατία που ευαγγελίζονται οι άρχοντες των Βρυξελλών. Μια δημοκρατία που σκοτώνει τον δημο! Είναι συνεπώς τα αναφερόμενα στο άρθρο, απολύτως συμβατά με την υλοποίηση του σχεδίου.

Unknown είπε...

Δυστιχως οι γερμανοι δεν μπορουν να κανουν κατι για αυτο το "πλιατσικο" που συμβαινει στη χωρα τους. Αν εναντιωθουν και επαναστατισουν για αυτη την κατασταση θα τους αποκαλεσουν και "ναζί". Και αυτο ειναι που εκμεταλευονται οι λαθρομεταναστες εκει με αποτελεσμα να καταληξουν μειωνοτητα στην ιδια τους τη χώρα(στη συγκεκριμενη περιπτωση, στα σχολεια τους).

Ανώνυμος είπε...

Μαρινος Ριτσουδης: Πιθανως δεν ξερεις, ή.....σου διαφευγει μια λεπτομερεια.

"Για μενα, η νεα γερμανια υπαρχει αποκλειστικα και μονο για να εξασφαλιζει την υπαρξη του κρατους του ισραηλ και των εβραιων"

Ποιος το ειπε; ποτε; και σε ποιον;
Ο Μαρτιν Σουλτζ του Σιοσιαλιστικου Δημοκρατικου κομματος της γερμανιας και προεδρος της Ευρωπαϊκης Βουλης.
Το ειπε σε συνενετευξη του με τον δημοσιογραφο της εβραϊκης φυλλαδας Χααρετζ, Αβρααμ Μπεργκ, στις 14 Φεβρουαριου 2016.


Νενα Μακρη

ikonsgr είπε...

Η είδηση έρχεται να επιβεβαίωσει αυτό που έχω γράψε/πει πολλές φορές:
Οι ορδές των ισλαμοθρεμένων απνευμάτιστων, απολίτιστων δίποδων, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΛ-ΛΟΓΟ ΕΜΨΥΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΟ-ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΑ ΔΙΠΟΔΑ!

-ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;

-ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΊΔΟΥΜΕ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΣΕ ΥΠ-ΑΝΘΡΩΠΑ ΙΣΛΑΜΟ-ΔΙΠΟΔΑ;

-ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΟΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ "ΜΑΓΙΚΑ" ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,"ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ", ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΝΕΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΕΞΗΜΕΡΏΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΦΑΕΙ!


Καληνύχτα Γερμανία.....

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Παιδες γκρι λαός κατελαβε την Ευρώπη από τους στοκ ανθρώπους.ντπ.
Αυτό είναι το σχέδιο αρχικά κ το επόμενο βήμα είναι παγκόσμια οι άνθρωποι να μισούν τους πολιτικούς ώσπου να εμφανιστεί ο αντίχριστος.