Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ο κόσμος των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών πανηγυρίζει για τα φετινά όσκαρ


Μετά από μήνες ατελείωτων, αναμενόμενων ειδήσεων σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση, την παιδεραστία και τη δολιότητα στο Χόλυγουντ, το αμερικανικό κοινό έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την ναρκισσιστική μετάδοση απονομής των βραβείων όσκαρ.
Ο αριθμός των θεατών που είδε τα βραβεία Oscar κατέπεσε κατακόρυφα, πέφτοντας ένα επιβλητικό 16 τοις εκατό από πέρυσι.

Και ενώ το αμερικανικό κοινό που αδιαφόρησε για ηθοποιούς που νομιμοποιούν με τις ομιλίες τους την προβληματική και λεκιασμένη κάτω από τα στρας και τα φώτα βιομηχανία του θεάματος προκαλώντας πανικό με τους πτωτικούς αριθμούς - μια ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη.

Ο κόσμος των ομοφυλοφίλων / τρανσέξουαλ είναι μέσα στην τρελή χαρά επειδή αντιλαμβάνεται ότι μερικά από τα βραβεία που δόθηκαν αποτελούν "νίκες" για την ομοφυλοφιλική και τρανσέξουαλ ατζέντα.

Την Κυριακή το βράδυ, ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel στην νυχτερινή εκπομπή του ABC, πέταξε ένα «αστείο» που στόχευσε τον αντιπρόεδρο Mike Pence, αλλά κατά λάθος εξέθεσε το Χόλιγουντ για αυτό που είναι. Είπε ότι πολλές από τις υποψήφιες ταινίες δεν τις είδε ουσιαστικά κανένας, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. “Δεν κάνουμε ταινίες όπως το Call Me By Your Name για χρήματα. Τις κάνουμε για να αναστατώσουν τον Mike Pence”, είπε ο Kimmel.

Το «Call Me By Your Name», (Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου) ενώ προωθείται ως μια «όμορφη ιστορία ομοφυλοφιλικού έρωτα», είναι στην πραγματικότητα μια προώθηση της παιδεραστίας, καθώς η σχέση μεταξύ ενός εφήβου και ενός 24χρονου άντρα γίνεται σεξουαλική. 

Ενώ το Call Me by Your Name έχασε το βραβείο καλύτερης ταινίας, ο ομοφυλόφιλος συγγραφέας του, ο 89χρονος James Ivory, κέρδισε το βραβείο καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου για την δουλειά του στην ταινία. 
(ΚΟ: Το σενάριο βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του εβραϊκής καταγωγής γεννημένου στην Αίγυπτο συγγραφέα André Aciman. Στην ιστορία και οι δύο άντρες είναι εβραϊκής καταγωγής. Μάλιστα σε όλη την ταινία φορούν και μενταγιόν με το αστέρι του Δαβίδ. Στην πραγματικότητα και οι δύο ηθοποιοί είναι εβραϊκής καταγωγής. Μάλιστα, ο πατέρας του Hammer, του "24χρονου", είναι ο ιδρυτής του κομμουνιστικού κόμματος της Ν. Υόρκης).

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ivory είπε "είτε είσαι gay,είτε straight, είτε κάπου ενδιάμεσα", η εμπειρία της πρώτης αγάπης είναι καθολική.

Ίσως το πιο προβληματικό στοιχείο αυτής της ταινίας είναι ότι ο πατέρας του δεκαεπτάχρονου εκφράζει την έγκρισή του για τη σεξουαλική σχέση του γιου του με έναν μεγαλύτερο άντρα. Λυπάται μάλιστα και θρηνεί που έχει χάσει παρόμοιες ευκαιρίες όταν ήταν στην ηλικία του γιου του!

Αυτό έχει ως στόχο να καθιερώσει μια νέα γραμμή «φυσιολογικού» για τους γονείς, ωθώντας τους να το ξανασκεφτούν όταν εκδηλώσουν τα φυσικά τους προστατευτικά ένστικτα για να σώσουν τα παιδιά τους από άνδρες που επιθυμούν να εισβάλλουν στην ζωή των γιων τους και των θυγατέρων τους και βάλουν τέλος στην αθωότητα τους.

Κρίνοντας πάντως, από τις μικρές πωλήσεις εισιτηρίων, φαίνεται ότι οι Αμερικανοί γονείς δεν «τρώνε» αυτό το φιλο-παιδοφιλικό μήνυμα που περνάει η ταινία.

Το "Coco", μια ταινία κινουμένων σχεδίων που παρήχθη από την Pixar της Disney, κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Αποδέκτες του βραβείου ήταν η "ανοιχτά" ομοφυλόφιλη παραγωγός Darla K. Anderson και ο "ανοιχτά" ομοφυλόφιλος συν-παραγωγός Adrian Molina. Ο Molina ευχαρίστησε "την οικογένειά μου, την ισπανόφωνη κοινότητά μου, τον σύζυγό μου Ryan", σύμφωνα με την αναφορά της GLAAD.

Ομοίως, η Anderson είπε: «Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο με τεράστια αγάπη στη γιγαντιαία οικογένεια μου και κυρίως στη γυναίκα μου, το βράχο μου Kori Rae».

Το gay περιοδικό «The Advocate» φωνάζει: "Το Μια Φανταστική Γυναίκα ("A Fantastic Woman") γράφει τρανς ιστορία στα Όσκαρ". Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Ο κόσμος των τρανσέξουαλ το βλέπει αυτό μια διπλή νίκη: «Η παραγωγή είναι η πρώτη ταινία με κύρια ιστορία με τρανσέξουαλ και η πρωταγωνίστρια είναι μια τρανσέξουαλ ηθοποιός που κερδίζει το βραβείο της Ακαδημίας», σύμφωνα με το Advocate.

Το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας απονεμήθηκε στο "The Shape of Water", (Η Μορφή του Νερού) η οποία επαινέθηκε από το GLAAD για τον ηθοποιό Richard Jenkins που στην ταινία κάνει τον ομοφυλόφιλο.

Αυτό το – ας το πούμε - παραμύθι επιστημονικής φαντασίας είναι μια «ιστορία αγάπης» ανάμεσα σε μια μουγκή γυναίκα και ένα αμφίβιο πλάσμα σαν άνθρωπος - ψάρι, που κάποιοι παλιοί θα παρατηρήσουν ότι μοιάζει σχεδόν ακριβώς με το πλάσμα από την ταινάι του 1954 "Black Lagoon”, εκτός από το ότι αυτό δεν είναι εχθρικό.
Ο «τέλειος άντρας» του Χόλιγουντ

Ο Jimmy Kimmel δήλωσε ότι το The Shape of Water σηματοδοτεί ότι "οι άνδρες αυτής της χρονιάς τα έκαναν τόσο θάλασσα, ώστε οι γυναίκες τα φτιάχνουν με ψάρια".

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, ο Kimmel έδειξε ένα μεγάλο αγαλματίδιο Oscar στη σκηνή και είπε ότι αυτό είναι "ο τέλειος άντρας του Χόλιγουντ".

«Κρατάει τα χέρια του εκεί που τα βλέπεις, δεν λέει ποτέ μια αγενή λέξη και, το πιο σημαντικό, δεν έχει καθόλου πέος. Είναι κυριολεκτικά άγαλμα με όρια", είπε ο Κίμελ.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα ​​από το αστείο με το άγαλμα - ευνούχο των  Όσκαρ ως τον "τέλειο άντρα του Χόλιγουντ", η δημοσιογραφική έκδοση του κλάδου, το The Hollywood Reporter (THR), το πήγε ένα βήμα παραπέρα γράφοντας "τι θα γινόταν αν το εικονικό αγαλματίδιο ήταν γυναίκα;"

ΚΟ / πηγή

9 σχόλια:

Χάρης είπε...

Η πολιτική ορθότητα έχει καταλάβει για καλά το χόλυγουντ. Αυτό που μας σώζει-προς το παρόν- είναι πως εκτός από χώρος "αποθέωσης της διαφορετικότητας", εξακολουθεί να είναι ένα μαγαζί. Θα βγάζει πάντα (και) ότι πουλάει. Και οι μάζες, σίγουρα δεν τρώνε κουτόχορτο. Ένα ναρκισιστικό πανυγηράκι είναι τα Όσκαρ πλέον όπου η "ιέρεια" Μέριλ Στρίπ ανταλλάσσει αγκαλιές με την "άνετη" Τζένιφερ λόρενς υπό τα χειροκροτήματα gay παραγωγών. Στο δια ταύτα όμως, ο κόσμος δεν νοιάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ πλέον για όλα αυτά. Όπως λέει και ο Κλίντ Ισγουντ: "Όλοι έχουν κουραστεί από την πολιτική ορθότητα".

Ώς αναφορά στον νικητή: Ένα τέρας ερωτεύεται μία μουγκή, που έχει έναν gay γείτονα και μία μαύρη κολλητή. Αυτό, βραβεύεται πανηγυρικά και αγνοείται η "Δουνκέρκη"... I rest my case...

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι οι Αμερικανοί γονείς δεν τρώτε τις ψυχανομαλίες του χόλυγουντ, μπείτε σε αμερικάνικα φόρουμ και θα δείτε ότι ούτε σημασία δεν τους δίνουν° αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η ντπ δεν κάνει τη προπαγάνδα της. Την κάνει και μάλιστα επιτυχημένα στην ευρώπη που ακόμα ακολουθεί ότι ποιο σάπιο βγαίνει από την αμερική.

Του χρόνου προβλέπω το αγαλματάκι των όσκαρ να είναι γκέι ή τρανς.

Ανώνυμος είπε...

η Ευρωπη ειναι σκετη σαπιλα,στην Αμερικη κατι γινεται,η πλακα ειναι οτι παλιοτερα κοριδευαμε τους Αμερικανους...

soulis είπε...

Εξαιρετικη και παλι αναρτηση γιατο θεματης προπαγανδαςτου Χολυγουντ με αυτη την προσοχη καιτην αναλυση που τοσο λειπει στην ελληνικη πατριωτικη μπλογκοσφαιρα .
Μπορει να γινομαι κουραστικος που το επαναλαμβανω αλλα πρεπει να εκπαιδευτει ο μεσος ελληνας να βλεπει κι να αναγνωριζει με μια ματια τι κρυβεται πισω απο φαινομενικα αθωα ταινια σειρα κλπ του Χολυγουντ.
Οχι να βαζουν καικυριως οι μεοι τον υπολγιστη να κατεβαζει τα σκουπιδιατου netflix και να κανουν μετα τους εξυπνους και να μιλανε για rednecks π.χ νομιζοντας οτι ξερουν τι τους γινεται.
Καιδεν ειναικατι τρομερα δυσκολο.
Χρειαζεται απλως καποιος να τους δειξει που να κοιτανε και το μπλογκ σου κανει πολυ καλη δουλειασε αυτο.
ΥΓ.
Για καποιον σχολιαστη που ανεφερε την Τζενιφερ Λωρενς.
Γενικα ολο αυτο το σκυλολοι του Χολυγουντ ειναι για κλωτσιες αλλα με το συγκεριμενο ατομο κατι δεν παει καθολου καλα.
Η συμπεριφορατης ειναι τελειως αλλοκοτη ακομη και για τα δεδομενα του χωρου.
Εχω καποια αποψη αλλα δεν ειναι του παροντος.
Παντως εχει αρχισει να "σπαει" παρουσιαζει συμπτωματα οτι εχει λαλησει να το πω αλλιως.
Ποιος ξερει τι εχει περασει..... για να φτασει να γινει η πιο ακριβοπληρωμενη ηθοποιος.
Οσο ποτο να πιεις και αντικαταθλιπτικα και οπιοειδη να παρει κανεις αυτα βγαινουν στην επιφανεια καποια στιγμη


Χάρης είπε...

@soulis
Η Τζ.Λόρενς ΔΕΝ είναι καθόλου καλά, ειδικά και μετά την χθεσινή της "παρουσία", δηλ. κάτι μεταξύ μεθυσμένης έφηβης και τρελαμένης γυναίκας στο χείλος της παράνοιας... Την γνωρίσαμε αποφασισμένο κοριτσάκι στο (πολύ καλό) "Hunger games" και έκτοτε κάπου το έχασε ή της το έχασαν... Η δε Μέριλ Στρίπ, πολιτιστικός μέντορας της Χίλαρι θυμίζω, ενσαρκώνει στο (τωρινό) ύφος της όλη την υποκρισία του χώρου. Και αυτή κάποτε ήταν απλώς μία πολύ καλή ηθοποιός. Τώρα μοιάζει μαριονέτα του πολιτικώς ορθού κατεστημένου και του τρίτου κύματος του φεμινισμού. Θυμίζω πως κατά δήλωση της δεν την ένοιαζε ποίος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος αρκεί να είναι γυναίκα... Με κάτι τέτοια βέβαια, βγήκε ο Τραμπ...

ikonsgr είπε...

Μην βλέπετε τανίες απ'το χόλιγουντ, είναι ΑΠΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Διαστροφή, ανελέητη νεοταξίτικη ,politically correct προπαγάνδα, παρακμή και σαπίλα, αυτά "προάγει" ο.... δυτικός πολιτισμός πλέον!
Παρεπιπτόντως, είδα χθες την κατα βάση κινεζική παραγωγή "THE GREAT WALL" με τον ματ ντεϊμον, και πραγματικά ήταν η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που ευχαριστήθηκα ταινία!
Κατ'αρχάς, ΙΧΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ, ΓΥΦΤΟΥ, ΑΔΕΡΦΗΣ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ και όλων των "μειονοτήτων" που προάγονται ΑΝΕΛΕΗΤΑ στις χολιγουντιανές σαβούρες!
Απο τεχνικής άποψης όπως και σκηνοθεσία/φωτογραφία/μουσική μιλάμε για επίπεδο lord of the rings και βάλε!
ΟΜΩΣ το ποιο σημαντικό είναι τα εκπληκτικά μηνύματα που περνάει μέσα από πολύ ωραίους και με νόημα διαλόγους!
Βλέπεις μία κινέζα πολεμίστρια της 1ης γραμμής (πράγμα σπάνιο στον δύση...) με ήθος ,αρχές και ιδανικά την πίστη και την αφοσίωση στο Εθνος και την πατρίδα της, να ΚΟΥΡΕΛΙΑΖΕΙ κυριολεκτικά τον τυχοδιώκτη από την "πολιτισμένη δύση" ματ ντεϊμον που πολεμάει μόνον για... "χρήμα και τροφή" όπως λέει και ο ίδιος χαρακτηριστικά!
Και το ακόμα καλύτερο είναι το πως αυτό το ενάρετο περιβάλλον, μεταλλάσσει τελικά και τον φιλοτομαριστή τυχοδιώκτη! Μιλάμε για μία βαθιά ηθικοπλαστική ταινία που προάγει την ΑΡΕΤΗ με ότι αυτή περιλαμβάνει (ανδρεία,ήθος,αξιοπρέπεια, πίστη στην πατρίδα ), απέναντι στην νεοταξίτικη "προοδευτική" σαπίλα του.... "δυτικού πολιτισμού"!

Pious Atheist είπε...

Ποιος ασχολείται ; Ας ξαναδούμε (μεταξύ άλλων) το "High Plains Drifter"για να πάρουμε μια ιδέα για το τι είναι μια (πάρα πολύ) καλή ταινία. Δυστυχώς, αρκετά άγνωστη ακόμα και για πολλούς ειλικρινείς φίλους του μεγάλου Κλιντ.
Και δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το "Ο Πολέμαρχος" (1965) με τον Τσάρλτον Ήστον, σε σκηνοθεσία του μεγάλου Φράνκλιν Σάφνερ...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τα σχόλια, αλλά Κύριοι, κατέστρεψε η αριστερά την γλώσσα μας με την μονοτονική γραφή και την δημοτική.
Ας μην κάνουμε την χάρη και στην προπαγάνδα που θέλει την Ελληνική άτονη.
Μετά από αυτό γκρεεκλισ και μετά χαμένη διάλεκτο.
Θαυμάζω ειλικρινά όσους ξέρουν και γράφουν στην καθαρεύουσα! Ενώνουν το παρελθόν με το παρών και το μέλλον!
Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο!

Ahoy είπε...

Πολυ αποτελεσματικο δια ψεκασμον των ΜΚΟ του Σορος.

https://www.youtube.com/watch?v=zFiKzD3AxcA&index=1&list=RDzFiKzD3AxcA