Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Νηπιαγωγεία «ουδέτερα φύλου» στην Σουηδία διδάσκουν τα αγόρια να φοράνε φουστάνια. Ποιο σκοτεινό σχέδιο κρύβεται πίσω από την προσπάθεια κατάργησης των φύλων;



ΚΟ: Πριν λίγες ημέρες παρατήρησα στην Αθήνα τα λεωφορεία να έχουν μεγάλες διαφημίσεις της Benetton που είχαν το μότο “gender free zone”, που σημαίνει ζώνες ελεύθερες από το φύλο... Με εικόνες "gender fluid" multi-culti νεαρών μοντέλων. Καταλαβαίνετε ότι τίποτα πλέον σήμερα δεν είναι αθώο. Το σύνθημα αυτό έχει αρχίσει και προωθείται συνεχώς, ως το επόμενο βήμα «ισότητας» και «απελευθέρωσης από στερεότυπα». Θα το δείτε με διάφορες παραλλαγές ("clothes have no gender", "color have no gender" κλπ), ενώ ήδη έχουν αρχίσει να το χρησιμοποιούν τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος, οι κολαούζοι της Νέας Τάξης, οι λεγόμενοι «αντίφα» και «αντεξουσιαστές». Το φύλο λογίζεται κάτι σαν βάρος ή φόρος (μου θυμίζει τα duty free) από το ποίο πρέπει να απαλλαγούμε. Να «ελευθερωθούμε». Επαγγέλλονται «ελευθερία», ενώ είναι δούλοι της διαφθοράς, όπως γράφει ο Απόστολος Πέτρος (Β΄ Πέτρου 2:19) και προετοιμάζουν το έδαφος για την πιο στυγνή τυραννία που γνώρισε ο κόσμος. Κράτος – παρακράτος – εμπορικοί κολοσσοί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί. 
 
LifeSiteNews / ΚΟ

Πολλά προσχολικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από το σουηδικό κράτος είναι πλέον «ουδέτερα από πλευράς φύλου» (“gender-neutral”) και διδάσκουν τα παιδιά να απορρίπτουν τις φυσικές τους κλίσεις προς τις αρσενικές ή θηλυκές δραστηριότητες και αντίθετα τους ζητούν να κάνουν δραστηριότητες που συνήθως συνδέονται με το αντίθετο φύλο.

"Η προσέγγιση της προσχολικής ηλικίας για το φύλο έχει πλέον γίνει μια κοινή ερώτηση πριν από την εγγραφή", ανέφεραν οι New York Times σε μια έρευνα για αυτά τα σχολεία. Οι Σουηδοί εκπαιδευτικοί "κάνουν ό, τι μπορούν για να αποδομήσουν" το φύλο.
Από το 1998, το κρατικό πρόγραμμα σπουδών έχει απαιτήσει από τους δασκάλους να «εξουδετερώσουν τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων και τα πρότυπα των φύλων».

Έτσι, τα σχολεία συμμορφώνονται με διαφορετικούς τρόπους, βασιζόμενα σε μεγάλο βαθμό στην εκάστοτε διεύθυνσή τους. Πολλά παιδάκια εντάσσονται σε αυτά τα προγράμματα όταν είναι μόλις ενός έτους.

Στην αυγή αυτού του μαζικού κοινωνικού πειράματος, "Τα αγόρια και τα κορίτσια στα νηπιαγωγεία χωρίστηκαν κάποιες ώρες της ημέρας και εκπαιδεύονταν στα γνωρίσματα που συνδέονταν με το άλλο φύλο. Τα αγόρια έκανα μασάζ στα πόδια το ένα στου άλλου. Τα κορίτσια έκαναν βόλτα στο χιόνι ξυπόλυτα και τους είπαν να ανοίξουν το παράθυρο και να αρχίσουν να ουρλιάζουν".

Τώρα, τα νηπιαγωγεία χρησιμοποιούν μια ποικιλία τεχνικών για την εξάλειψη του φύλου από την τάξη, και κάνουν τα κορίτσια να δρουν σαν αγόρια και αντίστροφα. Αποτρέπουν τα αγόρια να παίζουν μόνο με άλλα αγόρια και τα κορίτσια μόνο με άλλα κορίτσια. Τα παιδιά στέλνονται σε μια παιδική κουζίνα, όπου τα κορίτσια μαθαίνουν να φωνάζουν "Όχι!" Οι νηπιαγωγοί έχουν τώρα "ειδικούς για το φύλο" στο προσωπικό που ασχολούνται με «προβλήματα» όπως όταν τα αγόρια αρνούνται να ζωγραφίσουν ή να χορέψουν ή όταν σχεδιάζουν βλεφαρίδες μόνο σε θηλυκά πρόσωπα.
Τα αγόρια μπορούν να φορούν φορέματα και οι δασκάλες επαινούν τα μικρά κορίτσια όταν γίνονται λιγότερο θηλυκά. Ένα τρίχρονο αγόρι, ο Otto, δεν έχει ποτέ ακούσει από κανέναν, συμπεριλαμβανομένων των "παππούδων του ή των babysitters, ή των συνομηλίκων τους, παιδιών ηλικίας 3 ετών", ότι τα αγόρια δεν φορούν φορέματα. Η μητέρα του "θα ήθελε αυτό να συνεχιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο".

Μια δασκάλα ενθουσιάστηκε πώς τα μαθήματά της άλλαξαν ένα κορίτσι από "πολύ κορίτσι" σε ένα του οποίου οι γονείς παραπονέθηκαν ότι ήταν "τρελό και προκλητικό στο σπίτι".

Μια 26χρονη δασκάλα στη Σουηδία δήλωσε στους New York Times πως «αναστατώνεται» όταν βλέπει τα μωρά της φίλων της ντυμένα με μπλε και ροζ. Αισθάνεται ότι έχει μια "ευθύνη" να τους πει ότι κάνουν μεγάλο "λάθος" που ντύνουν τα κορίτσια με ροζ και τα αγόρια με μπλε χρώμα.
Η πλήρης "απο-φυλοποίηση" της κοινωνίας θα οδηγήσει σε κυβερνήσεις με πολύ ισχυρότερες εξουσίες, ανέφερε επανειλημμένα η πρώην αναλύτρια πληροφοριών Stella Morabito, καθώς ήδη καλπάζει η τρανσέξουαλ μανία.

"Εάν με νόμους καταργήσετε τις διακρίσεις του φύλου, μπορείτε μετά να καταργήσετε την αναγνώριση από το κράτος των βιολογικών οικογενειακών δεσμών και το κράτος μπορεί να ρυθμίσει τις προσωπικές σχέσεις και να εδραιώσει μια  εξουσία όπως ποτέ άλλοτε", εξηγεί η Morabito στο Public Discourse το 2016.
Και συνέχισε:

«Σε μια κοινωνία απο-φυλοποιήμενη βάσει νόμου, θα αναγνώριζε το κράτος τη σχέση σας ως συζύγου; Μητέρας ή πατέρα; Κόρης ή γιού; Αυτοί είναι όλοι όροι που έχουν σχέση με το φύλο. Ένα σύστημα που δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη ανδρών και γυναικών θα ήταν ελεύθερο να αγνοήσει την προέλευση οποιουδήποτε παιδιού. Μπορεί να αναγνωριστείτε ως "νόμιμος κηδεμόνας" του παιδιού σας, αλλά μόνο αν το κράτος συμφωνεί με αυτό. Ο καθένας μπορεί να είναι θεματοφύλακας του παιδιού σας αν το κράτος αποφασίσει ότι είναι για το "συμφέρον του παιδιού". Σε αυτό το όραμα, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει το κράτος να αποσυνδέει κατά βούληση τον δεσμό μητέρων-παιδιών.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, το κράτος ελέγχει όλες τις προσωπικές σχέσεις ακριβώς στην πηγή τους: τη βιολογική οικογένεια. Η κατάργηση της οικογενειακής αυτονομίας θα είναι πλήρης και πλέον "οικογένεια" θα είναι ό, τι επιτρέπει το κράτος. Και πάλι, σε έναν απο-φυλοποιημένο κόσμο, όλες οι προσωπικές σχέσεις καταλήγουν να ελέγχονται και να ρυθμίζονται από το κράτος.

Σύμφωνα με τους New York Times, έχουν σημειωθεί «περιστασιακές διαμαρτυρίες» κατά των “gender-neutral” νηπιαγωγεία από τους «παραδοσιακούς», αλλά τα υποστηρίζουν τα δύο μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα της Σουηδίας.

ΚΟ / πηγή

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εποχές τρέλλας, εποχές αντίχριστες..

Orthodox True είπε...

Η πλήρης σποφυλοποίηση φέρνει τις πεθαμένες κοινωνίες. Τι και εάν υπάρχει εκεί εξωτερική ομορφιά; και οι γλάστρες την έχουν.
Δυστυχώς, νομίζω πως δικαίως έχουν το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών στον κόσμο. Η αυτοκτονία είναι ο θάνατος ο σωματικός που πιστοποιεί το αποτελεσμα ενός χρόνιου πνευματικού θανάτου.

Unknown είπε...

ηθελα να ξερα,ποιος αρρωστος γονιος θα εστελνε το παιδι του εκει ....και δεν μιλαω για γονεις ομοφυλοφυλους,που εχουν υιοθετησει παιδι

Ανώνυμος είπε...

το εχουν βαλει στοχο να μας κανουν ολους αδελφες και λεσβιες κουραγιο αδελφια

Stefanos kontakis είπε...

Τι ξεφτίλα ειναι αυτή Θεέ μου!Πού οδεύει η ανθρωπότητα;

Ανώνυμος είπε...

Και κάπου εκεί θα γίνει πλήρης κατάληψη της χώρας από τους ισλαμοπίθηκους που μαζεύουν. Κι οι μεν ανδρες θα ευνουχιστούν και θα κάνουν τα γιουσουφάκια στα χαρεμια οι δε γυναίκες θα υποστούν κλειτοριδεκτομή θα φορέσουν τη μπούργκα και θα γεννοβολάνε σαν κουνέλες, μπάσταρδα τριτοκοσμικών υπανθρώπων. Αυτό είναι το μέλλον της Ευρώπης του coudenhove kallergi.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τους ανεχόμαστε να μας δολοφονούν;

Ανώνυμος είπε...

28 Μαρτίου 2018 - 7:48 μ.μ.

Οταν οι Τούρκοι και αργότερα οι κομμουνιστές , ήρπαζαν τα Ελληνόπουλα και τα έκαναν γενίτσαρους... δεν ζητούσαν την σύμφωνη γνώμη των γονιών των αγγελικών αυτών πλασμάτων!!!
Απεναντίας.

Ανώνυμος είπε...


Καταστρέφουν αθώες παιδικές ψυχές με την άδεια του κράτους καθώς "...τα υποστηρίζουν τα δύο μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα της Σουηδίας..." δηλαδή το "δημοκρατικό τόξο" της Σουηδίας είναι πίσω απο αυτήν την διαστροφή, να υποθέσουμε ότι όποιος είναι εναντίον τους είναι "εχθρός της δημοκρατίας", ρατσιστής, φασίστας, ναζί κτλπ κτλπ

Σε κάθε χώρα τα κόμματα των λεγόμενων "δημοκρατικών τόξων" τα μεγαλύτερα κόμματα δηλαδή είναι πίσω απο κάθε διαστροφή κάθε παραλογισμό απο μνημόνια, υπέρ της λαθρομετανάστευσης, καταργησης συνόρων, μέχρι κάθε ανωμαλία περί "καταργησης φύλου"...

Οι μεγαλύτερες πολιτικές παρατάξεις στην ευρώπη έχουν στραφεί εναντίων των λαών των κρατών τους, στράφηκαν εναντίον των κοινωνιων, της οικογένειας, του ατόμου. Με την βοήθεια των ΜΜΕ και τον έλεγχο όλων των εξουσιών του κάθε κράτους τα αυτοονομαζόμενα (εαν πάρουμε παράδειγμα απο τα δικά μας) ως κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" είναι τα απόλυτα όπλα μαζικής καταστροφής μεγαλύτερα ακόμα και απο τα πυρηνικά. Η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που έχει αντιμετωπίσει εως τώρα, μεγαλύτερο απο την πανώλη του μεσαίωνα, μεγαλύτερο και απο πυρηνικά είναι ο κίνδυνος απο την "δημοκρατική διαστροφή". Με αυτόν τον όρο μπορούμε απόλυτα να περιγράψουμε την καταστροφή που απειλεί την ανθρωπότητα μια καταστροφή, με δημοκρατικό "περιτύλιγμα" όπου πολιτικές παρατάξεις με όχημα την αριστερά μια ψευτοδεξια και πολλή προπαγάνδα με απάτες, ψέμματα και εκλογικές "αλχημείες" αφού πήρανε την εξουσία έχουν στραφεί εναντίον των λαών, της κοινωνίας και του ίδιου του ανθρώπου ειδικότερα.

Η "δημοκρατική διαστροφή" είναι το απόλυτο και μεγαλύτερο όπλο μαζικής καταστροφής που απειλεί την ανθρωπότητα.



Εύζωνας

ikonsgr είπε...

Τα πράγματα νομίζω ότι είναι πολύ απλά. Ολη αυτή η προσπάθεια "ομογενοποιησης" των φύλων (που πρακτικά καταλήγει στο να ΚΑΤΑΡΓΕΙ-θυληκοποιεί το αρσενικό παρά το αντίθετο), δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα "όπλο" της ανίερης συμμορίας των αντίχριστων πλανητικών παρασίτων "ροτσιλντ και σια" στην λυσσώδη προσπαθεια τους να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τον ΛΕΥΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ από προσώπου γης! Μαζική εισβολή-εποικισμός της ευρώπης από ορδές ισλαμο-ορκ με ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟ ευνουχισμό-αφανισμό του ποιο ισχυρού στοιχείου αντίστασης: τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ως προστάτη και υπερασπιστή του πάτριου εδάφους!

Ανώνυμος είπε...

Τα σχολεία αυτά δεν είναι παράνομα. Είναι απολύτως σύμφωνα με τους νόμους της Σουηδίας. Πράγμα που μας φέρνει στο ερώτημα: Καλά, δεν υπάρχει συντηρητική αντιπολίτευση στη Σουηδία;

Ahoy είπε...

1.53 μ.μ.Σωστοοος!

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Αρέσει Σορρος μια χαρά τα πας....πιστος δούλος της λ.αδελφοτητας,που θα πάει... θα καθαρίσει η Ήρα από το στάρι

Ανώνυμος είπε...

Οι τύποι είναι στην κυριολεξία καθάρματα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα άρρωστα μυαλά πρέπει να εξαφανιστούν απ΄τον πλανήτη !! Όχι με τη βία και την καταστολή, αλλά με την επιστροφή στην κανονικότητα !