Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

«Υπάρχει μια τεράστια σιωπηλή πλειοψηφία που αρχίζει να αποκτά φωνή» - Συνέντευξη με τον ηγέτη της βελγικής εθνικιστικής ομάδας νέων Schild & Vrienden



- Voice of Europe / ΚΟ -

Πριν από δύο εβδομάδες, είδαμε ένα βίντεο που έγινε viral, από μια ομάδα νεαρών Φλαμανδών, που ονομάζεται "Schild & Vrienden", η οποία διέλυσε μια συγκέντρωση αριστερών υποστηρικτών των "open borders" στην πόλη της Γάνδης (δείτε το στο τέλος). Θα πάρουμε συνέντευξη από τον αρχηγό και ιδρυτή της ομάδας, τον Dries van Langenhove.

Η ομάδα σας εμφανίστηκε σε ένα βίντεο κατά αριστερών, το οποίο έγινε viral και ακόμη πέρασε και πέρα από την Ευρώπη. Περιμένατε αυτή την επιτυχία;

Ο αγώνας κατά του πολιτιστικού μαρξισμού και της μαζικής ανεξέλεγκτης μετανάστευσης είναι ένας αγώνας που διεξάγεται σε όλο τον κόσμο. Παντού σχηματίζονται μικρές ομάδες εθνικιστών και αυξάνονται καθημερινά.

Με το βίντεό μας θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο ότι οι Φλαμανδοί εθνικιστές κάνουν το δικό τους μέρος. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τη φλαμανδική νεολαία και την ευρωπαϊκή νεολαία να σηκωθούν και να υπερασπισθούν την κληρονομιά τους και το μέλλον τους.

Δεν περιμέναμε το βίντεο να γίνει viral. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει λογοκρισία σε πολλές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το βίντεο μοιράστηκε και θεάθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο φορές. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια τεράστια σιωπηλή πλειοψηφία που αρχίζει να αποκτά φωνή.

Ποιος ήταν ο στόχος της δράσης σας και θεωρείτε ότι τον πετύχατε;

Ο στόχος της δράσης μας ήταν να δείξουμε στους μαρξιστές και στους «ακτιβιστές» των «ανοικτών συνόρων» ότι η φλαμανδική νεολαία δεν θα επιτρέψει να καταστρέφεται η πολιτιστική της κληρονομιά από τους αριστερούς, προκειμένου να προωθήσουν την ατζέντα τους για περισσότερη παράνομη μετανάστευση. Σε λιγότερο από 24 ώρες οι εθνικιστές σε όλο τον κόσμο εμπνεύστηκαν από τη δράση μας και από τις εφημερίδες που έγραψαν για εμάς γίναμε γνωστοί σε όλους στην χώρα μας. Έτσι θα μπορούσατε να πείτε ότι η δράση μας είχε μεγάλη επιτυχία.

Υπήρχε και μια αρνητική πλευρά. Το υλικό σας έχει λογοκριθεί από το Facebook για παράδειγμα. Κάποια ιδέα γιατί συνέβη αυτό; Δεν μοιάζει με προσβλητικό υλικό.

Η λογοκρισία στο Facebook ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης μαζικής αναφοράς από τους αριστερούς. Ο προσωπικός μου λογαριασμός αποκλείστηκε για 30 ημέρες για ένα ανόητο και αβλαβές post, μόνο και μόνο επειδή πολλοί αριστεροί το ανέφεραν. Το Facebook ασκεί ενεργά πολιτικά ορθή λογοκρισία.

Ποιο ήταν το κίνητρό σας για να ξεκινήσετε αυτό το κίνημα;

Το κίνητρό μου να ξεκινήσω το Schild & Vrienden είναι η μεγάλη αίσθηση που έχω περί δικαιοσύνης. Απλώς δεν μπορώ να ανεχτώ την αδικία και η φλαμανδική και η ευρωπαϊκή νεολαία αντιμετωπίζουν πολλές αδικίες.

Βλέπουμε τον πολιτισμό και την κληρονομιά μας να καταστρέφονται. Βλέπουμε ότι προσπαθούν να αντικαταστήσουν την ταυτότητά μας με ντροπή και ενοχή. Βλέπουμε μια μαζική, ανεξέλεγκτη μετανάστευση για να ικανοποιηθεί ένα ουτοπικό όνειρο προηγούμενων γενεών. Η πολιτική ελίτ που έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο χρέος που πρέπει τώρα να πληρώσουμε.

Τα mainstream μέσα ενημέρωσης, όπως το Knack, σας ονόμασαν δεξιό εξτρεμιστικό κίνημα, πώς θα το περιγράφατε;

Το Knack δεν μας ονόμασε εξτρεμιστικό κίνημα, νομίζω.

Τα μέσα ενημέρωσης στο Βέλγιο μας αντιμετωπίζουν αρκετά δίκαια μέχρι τώρα, επειδή εστιάζουμε σε θετικές ενέργειες. Βοηθάμε τους ηλικιωμένους και τους άστεγους, μαζεύουμε απορρίμματα, καθαρίζουμε μνημεία και προωθούμε τα τοπικά προϊόντα.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από το Schild & vrienden στο μέλλον;

Στο μέλλον μπορείτε να περιμένετε ότι το Schild & Vrienden θα εξελιχθεί σε μαζικό κίνημα. Αποκτάμε πολύ έλξη στη Φλάνδρα λόγω του θετικού μας μηνύματος και της έκκλησης μας για δράση. Θέλουμε να κάνουμε πιο «επαγγελματικό» το κίνημά μας ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε σε μια οργάνωση που θα αλλάξει την πορεία της φλαμανδικής ιστορίας προς το καλύτερο. 

ΚΟ / πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αριστος ο Κασιδιάρης του Βελγίου.

Η Ευρώπη ξύπνησε...και τον δρόμο όπως πάντα τον χάραξε η Ελληνοχριστιανική δημοκρατική Ιερή Ελλάδα μας!

Χάρης είπε...

Ο Κασιδιάρης πλάι στην φράση "Ελληνοχριστιανική δημοκρατική Ιερή Ελλάδα μας!" είναι απλά ένα ανέκδοτο. Ας μην αρχίσουμε τους γελοίους συκγριστισμούς. Σαφώς και μπορούμε πολύ καλύτερα, από το παράδειγμα που θέσατε...

Unknown είπε...

Εύγε στον Ηλία του Βελγίου. ..

SkyWatcher είπε...

Τόσο ωραίο αρθράκι αφορμή για γκρίνια και έριδες; Παίδες, πάρτε το από την αρχή.

Ahoy είπε...

Η λευκη φυλη αρχιζει να ξυπναει. Το City και η τερατομορφη κουλτουρα του εν υποχωρησει.