Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Γερμανός μπαμπάς: "Ο 12χρονος γιος μου μαχαιρώθηκε από Τούρκο συμμαθητή του και το σχολείο δεν έκανε τίποτα"



Αμβούργο – Το σχολείο τελείωσε και ο 12χρονος Luca (το όνομα άλλαξε) καθώς γυρνούσε σπίτι του σταμάτησε με έναν φίλο του στο περίπτερο. Εκεί δέχτηκαν επίθεση. Ο επιτιθέμενος απαίτησε τα κινητά τηλέφωνά τους και τα χρήματά τους και στη συνέχεια μαχαίρωσε τα θύματά του με ένα μαχαίρι.

Ο δράστης είναι επίσης παιδί!

Ο Luca δεν μπορεί να ξεχάσει την σκηνή όπου τον απειλούσε ο Τούρκος συμμαθητής του Αχμέντ (12 χρονών, το όνομα άλλαξε): "Είχε βάλει το μαχαίρι στο στήθος μου. Όταν δεν του έδωσα το τηλέφωνό μου, με μαχαίρωσε αμέσως. Δέχτηκα τέσσερις μαχαιριές στη βουβωνική χώρα".

Το κινητό στην τσέπη του παντελονιού του σταμάτησε το μαχαίρωμα. Ο φίλος του Luca πάλεψε με τα χέρια του να προστατέψει στο στήθος του. Τελικά, ο δράστης αφού έριξε τα δύο αγόρια κάτω, άρχισε να τα κλωτσά και μετά άρπαξε τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο πατέρας του Luca, Τόνι (45 χρονών) ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οκτώ αστυνομικοί αναζήτησαν το διαμέρισμα των δραστών την ίδια μέρα και βρήκαν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό στην Bild. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: "Οι έρευνες συνεχίζονται".

Και το σχολείο; Τι έκανε το σχολείο; "Δεν έκαναν τίποτα! Χέστηκαν πάνω τους", λέει οργισμένος ο πατέρας (φώτο). Ο ανήλικος παραβάτης αποβλήθηκε από το σχολείο για έντεκα ημέρες, αλλά επέστρεψε σε μια παράλληλη τάξη και πλέον συνεχίζει κανονικά.

Ο Ahmed είναι γνωστός για το βίαιο χαρακτήρα του. Μόλις μια εβδομάδα πριν από την επίθεση, εμφανίστηκε στο σχολείο με ένα ψεύτικο όπλο που όμως έμοιαζε αληθινό, απειλώντας ότι θα πυροβολήσει δασκάλους. Και ούτε αυτή ήταν η πρώτη φορά που προκαλούσε προβλήματα.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την πράξη, και ύστερα από πιέσεις του πατέρα, το σχολείο τελικά αντέδρασε. Ο Ahmed διώχθηκε και παρακολουθεί ένα διαφορετικό σχολείο τώρα. Είναι μια ανακούφιση για τον Luca. Αλλά το πρόβλημα απλώς έχει μεταφερθεί.

ΚΟ / εδώ κι εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν Γερμανοι και Γερμανια.
Αυτοι ολοκαυτωθηκαν το 1945.
Οτι προσδιοριζεται σημερα σαν γερμανια, αποτελει εναν γεωγραφικο χωρο που ζει ενας αναμεικτος πληθυσμος και που οι κυριοι ιδιοκτητες της, εχουν εδρα την Ανατολικη Μεσογειο.





Ανώνυμος είπε...

αγαπητε παρε ενα τσεκουρι και κοψ'του τα χερια του μεμετη ετσι να το καταλαβει ωστε να μην μπορει να ξαναπιασει μαχαιρι ,και βεβαιως διακριτικα ,ασε να περασουν καν' δυο μηνες και πιασε δουλεια .ρουλα .

Ανώνυμος είπε...

Τλετοιο πουλέν σαν τον Αμέτ είναι κριμα να βρίσκεται στα χέρια των γερμανών, να τον φέρουμε στο συριζογρεκυλιστάν για να προκόψει!