Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Αποσαλουνοποίηση του ΚΟ

Ακόμα και στα σαλούν υπάρχουν κανόνες. «Μην πυροβολείτε τον πιανίστα», «απαγορεύεται το πτύειν» κλπ. Πόσο μάλλον στον ΚΟ που δεν είναι παρά ένα φτωχό και μόνο ιστολόγιο. Κατόπιν λοιπόν, ωρίμου σκέψεως, σύμφωνης γνώμης της Ντόλης και άδειας του σερίφη, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε σταδιακή αποσαλουνοποίηση του ΚΟ. Σαλούν τέλος. Από τούδε και εις το εξής θα ελέγχονται αυστηρά στην είσοδο ντεσπεράντος, τσακάλια, κοράκια και νεκροθάφτες. Oι αχανείς πεδιάδες της άγριας διαδικτυακής Δύσης είναι όλες δικές τους. Γιατί να ψάχνουμε πίσσα και πούπουλα; Δεν θα το κάνουμε εδώ αμέρικαν μπαρ. Πόσο μάλλον σαλούν. - SkyWatcher.


Επεξήγηση:

Όπως είχα γράψει προ ημερών, μετά από εκείνο το GDPR, τα σχόλιά σας δεν εμφανίζονται πλέον στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, ώστε να μπορώ να τα διαβάσω και να εγκρίνω ή όχι την δημοσίευσή τους. Ως εκ τούτου είμαι λίγο στο σκοτάδι. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν μπορώ να ανεβάζω σχόλια που είναι μεγάλα, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι στο καλό γράφουν. Επίσης συνδέσμους (links) που δεν ξέρω που παραπέμπουν και τι δείχνουν. Αν θέλετε λοιπόν να δημοσιευθούν τα σχόλιά σας αυτά πρέπει να είναι μικρά και χωρίς συνδέσμους. Να επαναλάβω ότι άσχετα, με την εκάστοτε ανάρτηση, σχόλια δεν δημοσιεύονται. Ούτε θα γίνονται δεκτές ατέρμονες αντιπαραθέσεις και επιθέσεις κατά πρόσωπο (ad hominem) σε άλλους σχολιαστές. Άλλο η διαφωνία σε επίπεδο επιχειρημάτων και άλλο ο εριστικός λόγος, οι χαρακτηρισμοί, η εκτόξευση λάσπης και οι ειρωνείες. Υπάρχουν ένα σωρό άλλοι χώροι στο διαδίκτυο που επιτρέπουν τέτοιου είδους σχόλια. Και κάτι άλλο προς αυτούς που βλέπουν με μισό μάτι τον ΚΟ: σε όποιον διαφωνεί με το περιεχόμενο μίας ανάρτησης, μόνο εφόσον παρέχει κάποιο σοβαρό αντεπιχείρημα ή κάποια λογική ένσταση συνοδευόμενη από στοιχεία, θα του δίνεται βήμα. Φιλοξενία δεν παρέχουμε σε εθνομηδενιστές, χριστιανοφοβικούς, παπαγάλους του newspeak και σε όλες τις εκφράσεις του νεοταξικού σκοταδισμού. Και κάτι τελευταίο. Επειδή κάποιοι πίσω από την ανωνυμία βρίσκουν ευκαιρία να βρίσουν ή να γράψουν δίνοντας ψεύτικα στοιχεία, σκέφτομαι σοβαρά να επιτρέπονται πλέον σχόλια μόνο όσων έχουν λογαριασμό στο google. Όλα αυτά γιατί δεν θέλω ο ΚΟ να καταντήσει saloon (αμέρικαν μπαρ το έλεγε ο Παπαγιαννόπουλος). Διότι, ως γνωστόν, δεν είμαι παρά ένα φτωχός και μόνος cowboy, με την διαφορά ότι δεν πυροβολώ πιο γρήγορα από την σκιά μου και δεν κυνηγάω τους Ντάλτον να τους βάλω πίσω στη φυλακή, καθώς οι Ντάλτον είναι πλέον οι διευθυντές της φυλακής

Ακολουθεί το ίδιο κείμενο εικονογραφημένο για τους μικρούς μας φίλους.  

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο πράγμα που δεν καταλαβαίνω. Γιατί ο μεγάλος αδελφός θα πρέπει να γνωρίζει τα sites που επισκέπτωμαι και τί γράφω?
Ισως τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα απο το control panel του blog να είναι και βαλτά για να υποχρεώσουν τον κόσμο να δημιουργήσει λογαριασμό σε κάποιο απο τα "καταγραφικά" τους.

Ανώνυμος είπε...

Lucky Luke <3

Ανώνυμος είπε...

Ο Μεγάλος Αδελφός, τα ΠΆΝΤΑ πρέπει να γνωρίζει ρε χαμένο!
Και γω είμαι μια μικρή και μόνη Καλάμυτη Τζέην και τα σχόλια δεν μου έρχονται πια με το ταχυδρομείο. Χάνονται. Ή λιμνάζουν προς εποπτεία και πρέπει να ψάξω να τα βρω. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Οπότε; Οπότε Δεν ανεβάζω σχόλια.
Πίριοd! και είμαστε όλοι χαρουμενοι.


Κ.Ο. ΣΥΝΕΧΙΣΕΕ!

Ηρακλής Ι. είπε...

εύγε ΚΟ !!

Ανώνυμος είπε...

Κ.Ο.: Συνέχισε να κάνεις την δουλειά σου. Το blog σου ανήκει και μπορείς να το διαχειρίζεσαι όπως εσύ επιθυμείς. (όσο στο αφήνει αυτό η ΝΤΠ.) Δικαίωμά σου να επιτρέπεις/διαγράφεις όποια σχόλια γράφονται. Άντε γιατί πολύ δημοκρατία έχει πέσει τελευταία σε αυτή τη ταλαίπωρη χώρα...
(ψευτοδημοκρατία της μεταπολίτευσης.)
Είσαι ένας φτωχός καουμπόι, αλλά όχι μόνος... ;-) Να σε έχει ο Θεός καλά.

Ανώνυμος είπε...

Στο μονο που θα διαφωνίσω, ειναι με την υποχρεωτική σύνδεση με τις νεοταξικές αριστεροφασιστικές σελίδες, πριν αφήσω μήνυμα. Όσον αφορά εμένα, η ανωνυμία μου δεν ειναι επειδή θέλω να βριζώ χωρίς να ξέρουν οι αναγνώστες ποιος είμαι, αλλά επειδή δεν θέλω να ξέρει ο γούγλης κι φοτσοβιβλίας πού μπαίνω και τι γράφω. Όλα αυτά θα τα μαζέψουν εναντίον μας μια μέρα, όταν κι αν μας φωτίσει ο Θεός να σταθούμε απέναντί τους κάποτε. Ας μη τους τα δίνουμε έτοιμα στο πιάτο... νομίζω ...

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Το καλλίτερο που μπορούσες να κάνεις.
Keep on walking, διαδικτυακά...

art ant είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, όπως ειπώθηκε πριν, φτωχός αλλά ουχί ...μόνος!

Ανώνυμος είπε...

Συνέχισε την εξαιρετική δουλειά σε παρακολουθώ σχεδόν από τη στιγμή που ξεκίνησες και σχεδόν στα πάντα σε βρίσκω άψογο.Δεν είσαι μόνος!