Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Blackwashing (video ΚΟ!)


Ιδού! Ο πλήρης οδηγός του blackwashing (το φαινομένου δηλαδή αντικατάστασης λευκών ηθοποιών - που υποδύθηκαν πρωταγωνιστές μυθιστορημάτων, ιστορικά πρόσωπα ή φανταστικούς ήρωες - από μαύρους ηθοποιούς).

11 σχόλια:

Alexandrostal7@gmail.com είπε...

Έλεος πια με δαυτους ΝΤΠ μέσα γαμωτο

Άγγελος Μάριος είπε...

Συγχαρητήρια δια την προσπάθειά σου να αποτυπώσεις ένα τόσο σημαντικό φαινόμενο σε οπτικοακουστική μορφή.

Ανώνυμος είπε...

Οι ταινίες είναι καταδικασμένες σε αποτυχία.
Όχι διότι μαύροι υποδύονται τους λευκούς , αλλά διότι είναι κακέκτυπο. Απομίμηση του πρωτοτύπου. Και ως απομίμηση είναι ...μην πάτε μακριά.

Ζίκος αυθυεντικό πηγαίο γέλιο
https://www.youtube.com/watch?v=pAH2Sl5xv5A&index=2&list=RD811IDzaL9v4

Κακέκτυπο των μεγάλων στάρ, για εμετό
https://www.youtube.com/watch?v=lRiBc8FtJI8

Καταδικασμένες σε αποτυχία διότι οι γνωστοί αριστεροί τσιφούτηδες κάνουν τα πάντα όλα για το χρήμα. Όταν το κοινό ως είναι λογικό και επόμενο - ακόμα και από μαύρους εβραίους μουσουλμάνους κλπ.- τους γυρίσει την πλάτη και τα ταμεία πιάσουν πάτο, θα πάει και στα αζήτητα η αριστερή πολιτική ηλιθιότητα.

Συγχαρητήρια Κ.Ο.

Ανώνυμος είπε...

Food for thought.
Question:
What Race Were the Greeks and Romans?
The evidence is clear — but often ignored. (....ignored by whom?)

........................

Phidias’ masterwork, the Athena Parthenos, stood in the Parthenon for nearly 1,000 years until it was lost, probably in the 5th century AD. When American sculptor Alan LeQuire set out to make a faithful copy for the full-scale Parthenon replica in Nashville’s Centennial Park, he modeled it on descriptions of the original work. The 42-foot-tall Athena, unveiled in 1990, has light skin, blue eyes, and golden hair.


http://www.unz.com/article/what-race-were-the-greeks-and-romans/




Ms. Νena Μakri

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο είναι παντελώς άσχετο σχετικά με το φυλετικό ζήτημα. Απλά αναπαράγει το νορδικιστικό μύθο που δεν ισχύει. Δεν υπήρχαν ξανθοί αρχαίοι Έλληνες.Οποιαδήποτε μελέτη μας το επιβεβαιώνει.Ήταν λευκοί αλλά με μαύρα και καστανά μαλλιά κυρίως.

Stratos είπε...

Ok..το αποτέλεσμα είναι γελοίο δε λέω αλλά..το whitewashing ποιό είναι?
Υπάρχουν ταινίες με λευκούς πρωταγωνιστές στη θέση των μαύρων του βιβλίου ή κόμικ?
Προσωπικά ούτε αυτό θα μου άρεσε, πόσο μάλλον να στο επιβάλουν..

Orthodox True είπε...

Η προσωπική μου άποψη για το Blackwash, δεν είναι κάτι άλλο από τις καμπάνες της νέας τάξης πραγμάτων. Όλα αλλάζουν, και τα μαύρα πρόσωπα τα παρουσιάζουν στο λαό, εντελώς συμβολικά, για να τον εθιζουν στην επέκταση του μαύρου στοιχείου, ήτοι του διαβόλου.
Η ομορφιά των προσώπων και η ασχήμια πηγάζει από τις ψυχές, και οι αριστοτεχνουργοί της νέας τάξης, πλασάρουν το μαύρο στοιχείο στην κοινωνική δομή ως Ήρωες, καθώς όχι μόνο τραβάνε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά το κοινό μετουσιώνεται με αυτούς, ως role model γιά νά γίνονται πρότυπα ζωής.
Αυτός είναι ο λόγος που υποδύονται τους ήρωες οι μαύροι ηθοποιοί, και εάν εμβαθύνουμε στις αρετές αυτών των Ηρώων, εκτός των περιπτώσεων των μάγων, όπως πχ του Χάρι Πότερ, όλοι οι άλλοι υποδύονται να κάνουν ζωή μέσα στα αχαλίνωτα πάθη. Διδάσκουν πως ο  Ηρωισμός συνδέετε και με την κρεπαλη και με την ασυδοσία, ζωές στα ναρκωτικά, στις γυναίκες, στο αλκοόλ.
Αυτό είναι το βαθύτερο Blackwash, και κατά τον ειρμό του ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, έχουμε το ξέπλυμα των ηθών και των παλαιών αξιών και των αρετών, με την καθολική ισοπεδωτική επέλαση του διαβόλου, και την εκ βάθρων αλλοίωσης αυτών...

mnk είπε...

Πάσχουν κι αυτοί απ΄το σκοπιανικό σύνδρομο. Δεν έχουν δικά τους επιτεύγματα, δεν πιστεύουν στον εαυτό τους και "αυτοπροσδιορίζονται", υποδυόμενοι κάποιους άλλους.

Υ.Γ. Μερικά ήταν τόσο, μα τόσο γελοία, που κόντεψα να πνιγώ απ' τα ξεκαρδιστικά γέλια.

Υ.Γ. Ο Αη-Γιάννης ο Βαπτιστής, μέσα στην έρημο που ζούσε τρώγοντας ακρίδες, πως σιδέρωνε το ρούχο του κι είχε τόσο άψογες τσακίσεις; οεο;
(μπορεί βέβαια και να αυτοσιδερωνόταν "θαυματουργικώς"!)

Ανώνυμος είπε...

Εχετε παρατηρήσει πως αντικατέστησαν και τις άσπρες κούκλες με μαύρες στα καταστήματα ένδυσης;
Όχι μόνο είναι μαύρες αλλά είναι και εντελώς αφύσικες.
Προσωπικά με εκνευρίζουν αφάνταστα και οι μαύρες κούκλες και οι ξενόγλωσσες πινακίδες.
Αποφάσισα να μην ενισχύω την γενοκτονία μας.
Ας αρχίσουμε να αντιδρούμε!

Ανώνυμος είπε...

Θα ηταν δικαιον να κανουμε μια ταινια για την ζωη και την προεδρια του ...Ομπαμια, μονο που θα πρεπει τον ξασπρισουμε λιγακι;
Ή λετε, θα ξεσηκωθει η αραπια;

@ 13 Νοεμβρίου 2018 - 11:40 μ.μ.
Αυτο το φαινομενο ειναι παρατηρημενο εδω και χρονια στην Ελλαδα.
Να δεις ομως τι κλαμα θα πεσει, οταν οι τσοντοκαναλαρχες αντικαταστησουν τις ....ντεκολτεδουδες και τις μπουτουδες με μαυρουλες και τις Χατζηλουλουκες με κιτρινιαρηδες.
Τι σου νομιζει;
Τζαμπα η Σιτσα ακουμπαει σε ντρακουλοσογο;






Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Τρομερή δουλειά!!! Εύγε, παρατηρητή του ουρανού...


Υ.Γ. Α ρε κατακαημένε Δία, τι σου 'μελε να πάθεις...