Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης


Η επίσημη εξήγηση για τη διαμόρφωση της ΕΕ είναι ότι πρόκειται για μια ευρωπαϊκή εμπορική συνεργασία. Αρχικά ως μια ένωση για τον άνθρακα και τον χάλυβα για να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ Ανατολής και Δύσης κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και σήμερα ως ένα "αντίβαρο" στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάτι που πρέπει να ενισχύσει τις "ευρωπαϊκές αξίες". Ακούγεται καλό, άλλωστε η συνεργασία μεταξύ των εθνών δεν μπορεί να είναι κακό.

Ωστόσο, η ΕΕ έχει μια σκοτεινή ιστορία και τα οράματά της και η πρακτική εφαρμογή αποκαλύπτουν ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για εμπορική συνεργασία μεταξύ εθνών αλλά για την δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» και για την καταστροφή των εθνών και όλων των ευρωπαϊκών αξιών.

Εάν μπεις στον ιστότοπο της ΕΕ, θα δεις να υπάρχουν πολλά άρθρα που εξυμνούν τον Βρετανό πρωθυπουργό Winston Churchill . Θεωρείται ένας από τους τρεις «πνευματικούς πατέρες» της ΕΕ και περιγράφεται από την ΕΕ ως παράδειγμα, στόχος του οποίου είναι η ευρωπαϊκή συνεργασία για τη διεύρυνση της ειρήνης μεταξύ των εθνών. Ο Τσόρτσιλ που έχει κατηγορηθεί ότι είναι υπεύθυνος για μαζικές δολοφονίες και την εξολόθρευση του άμαχου πληθυσμού της Γερμανίας μέσω αδιάκριτων βομβαρδισμών πόλεων, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου σκοτώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες αθώες γυναίκες και παιδιά, ανακηρύχθηκε από την ΕΕ ως ιδανικό για την ειρήνη. Ο Τσώρτσιλ τιμάται για μια ομιλία του στη Ζυρίχη το 1946, όπου έκανε έκκληση για να δημιουργηθούν οι «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης» για να απελευθερώσει την Ευρώπη από τον «βλαβερό εθνικισμό».

Η ιδέα, ωστόσο, δεν ήταν του Churchill, αλλά του Κόμη Richard Coudenhove Kalergi, ο οποίος θεωρείται επίσης ένας από τους τρεις πνευματικούς πατέρες της ΕΕ. Ο Kalergi ήταν εκείνος που έθεσε τα ιδεολογικά θεμέλια της ΕΕ.

Στο βιβλίο του “Praktischer Idealismus” του 1925, ο Kalergi (διάβασε εδώ) περιγράφει τον πληθυσμό των μελλοντικών «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» ως μια ανάμικτη φυλετικά μάζα, με μαύρους και Ασιάτες. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή όπως την ονομάζει, θα θυμίζει τους αρχαίους Αιγυπτίους και θα κυβερνάται από μια εβραϊκή αριστοκρατία. Οι Εβραίοι, γράφει, πρέπει να λάβουν τις κορυφαίες θέσεις, καθώς ο λαός αυτός (οι Εβραίοι) «έχει εξελιχθεί σε μια νέα πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης». Αξιοσημείωτο σε αυτό το πλαίσιο είναι ότι οι ιδέες του Kalergi περί φυλετικά μικτής υποκατηγορίας ανθρώπων που θα ελέγχεται από μια εβραϊκή ανώτερη τάξη, χρηματοδοτήθηκαν από τον τραπεζίτη Max Warburg και τον επιχειρηματία και χρηματοδότη Bernard Baruch για λογαριασμό του τραπεζίτη Louis de Rothschild. Όλοι τους εβραϊκής καταγωγής και με εξαιρετικά μεγάλη επιρροή.  

Ο τρίτος πνευματικός πατέρας της ΕΕ ήταν ο επιχειρηματίας Jean Monnet. Αν ο Kalergi ήταν ο οραματιστής που παρείχε τις ιδεολογικές προϋποθέσεις για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, και Τσόρτσιλ ήταν αυτός που διέδωσε τον όρο, διοργανωτής ήταν ο Monnet. Η συνεισφορά του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης έγινε αυτό που αποκαλείται τώρα «Διακήρυξη Σουμάν» (Schuman Declaration).

Το 1950, ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Robert Schuman παρουσίασε την πρόταση του Monnet για μια ευρωπαϊκή κοινότητα άνθρακα και χάλυβα, γνωστή σήμερα ως Διακήρυξη Schumann, η οποία θεωρείται ένας από τους δύο πυλώνες της ΕΕ. Το σχέδιο ήταν να ξεκινήσει μια διαδικασία βήμα - βήμα προς ένα ευρωπαϊκό υπέρ-κράτος ή "η αρχή των μικρών βημάτων" όπως ο ίδιος ο Monnet αποκάλεσε, χωρίς οι Ευρωπαίοι να καταλάβουν τι συμβαίνει. Η ένωση άνθρακα και χάλυβα χαρακτηρίστηκε ως αυστηρή οικονομική συνεργασία, αλλά η διακήρυξη αναφέρει σαφώς ότι ο πραγματικός σκοπός της οικονομικής πολιτικής είναι να αποτελέσει "ένα πρώτο βήμα προς μια ευρωπαϊκή ομοσπονδία". Έτσι, να δημιουργηθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης χωρίς ελεύθερα έθνη.

Το σχέδιο Schuman ήταν μια εναλλακτική λύση στο ματαιωμένο Σχέδιο Morgenthau, που εκδόθηκε από τον εβραίο υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Henry Morgenthau (1891 – 1967), το οποίο περιλάμβανε μαζικό θάνατο δέκα εκατομμυρίων Γερμανών από την πείνα και τις επιδημίες, δύο χρόνια μετά τον πόλεμο. Εκτός από την συνειδητή πολιτική της λιμοκτονίας, το σχέδιο Morgenthau πρόβλεπε την κατάληψη και τον διαχωρισμό της Γερμανίας, εξουδετερώνοντας και αποστρατικοποιώντας τη χώρα. Η Γερμανία δεν διέθετε δική της βιομηχανία και θα αφηνόταν, επομένως, εντελώς στα χέρια των νικηφόρων δυνάμεων. Αυτή είναι η στρατηγική του διαίρει και βασίλευε που χρησιμοποιεί η ΕΕ σήμερα για όλους τους λαούς της Ευρώπης και της οποίας μοντέλο είναι το σχέδιο Schuman.

Ο δρόμος της ΕΕ προς την ομοσπονδία είναι να σπάσει και να εξουδετερώσει τα έθνη, συνθλίβοντας την εθνική τους συνοχή, καθιστώντας τα στερημένα και εξαρτημένα. Μεταξύ άλλων, τα έθνη θα αντικατασταθούν από «περιοχές». Ιδανικό για την ΕΕ θα είναι, εάν οι περιοχές αυτές αποτελούνται από πολλές διαφορετικές εθνοτικές ομάδες, έτσι ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να μην μπορούν να αισθάνονται πραγματική συγγένεια μεταξύ τους.

Η ΕΕ είναι επίσης ένα σύστημα βασισμένο στις αδυναμίες των λαών που συμμετέχουν. Η ιδέα είναι ότι κάθε χώρα μέλος θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να παράγει μόνο μερικά συστήματα όπλων και έτσι να εξαρτάται από τα άλλα κράτη μέλη για την υπεράσπισή του. Έτσι, κανένα έθνος δεν θα μπορεί να δημιουργήσει μια αποτελεσματική αμυντική δύναμη για να προασπίσει τα εθνικά του συμφέροντα. Το ίδιο ισχύει και για την παραγωγή τροφίμων, τη βιομηχανία και άλλα πράγματα που είναι απαραίτητα για να μπορεί ένα έθνος να προστατεύσει τα εθνικά του συμφέροντα.

Η ΕΕ θέλει οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης να έχουν δικό τους σύνταγμα, πρόεδρο, εθνικό ύμνο, στρατό και ούτω καθεξής. Το Κοινοβούλιο δεν έχει ουσιαστικά καμία επιρροή, αλλά είναι οι μη εκλεγμένοι Επίτροποι και οι globalists / παγκοσμιοποιητές που βρίσκονται στα παρασκήνια. Τα περί "ευρωπαϊκών αξιών" είναι ένα ψέμα. Η ΕΕ δεν είναι ένα ευρωπαϊκό σχέδιο, αλλά ένα σχέδιο παγκοσμιοποίησης.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης είναι σχετικά με την «απελευθέρωση» της Ευρώπης από τον εθνικισμό (Churchill), την εθνοτική ανάμειξη της Ευρώπης και την υποβάθμιση των κατοίκων της σε πολυπολιτισμικό όχλο σκλάβων κάτω από Εβραίους ηγεμόνες (Kalergi) και τον σχηματισμό ενός παγκοσμιοποιημένου υπερκράτους όπου όλα τα ευρωπαϊκά έθνη θα έχουν καταστραφεί (Monnet).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ λογοκρίνει το Διαδίκτυο, ώστε να μην μπορεί να εξαπλωθεί η εθνική έκφραση ή η κριτική της ΕΕ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ υποστηρίζει τη μαζική μετανάστευση και επιβάλλει οικονομικές κυρώσεις στα κράτη μέλη που δεν υποκύπτουν σε αυτή τη γενοκτονία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΕΕ διασφαλίζει ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει καμία επιρροή ταυτόχρονα με την εξάντληση των κρατών μελών, ώστε να μην είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν από μόνα τους και να είναι σε θέση να υπερασπιστούν τα εθνικά τους συμφέροντα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, όπως παρουσιάστηκαν από τους τρεις πνευματικούς πατέρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εφαρμόστηκαν επίσης στην πράξη, αποτελούν σοβαρή απειλή για την επιβίωση των λαών και την εθνική κυριαρχία όλων των ευρωπαϊκών χωρών. Το σύστημα είναι ένα γενικό σχέδιο για δικτατορία και τυραννία, εξ ολοκλήρου στα χέρια των παγκοσμιοποιητών και της εβραϊκής άρχουσας τάξης, η οποία όπως «προφήτευσε» ο Kalergi θα πρέπει να κυβερνά τις ζωές μας.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Frittnorden.nu.

ΚΟ/ από εδώ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Μητσιας καλε μου φιλε ΚΟ, ειχε τραγουδησει παλια ενα τραγουδι που οι στιχοι του ξεκινουσαν καπως ετσι:

Τι να πουμε τι, τι να τραγουδησουμε.




Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

konion είπε...

Προφανῶς οἱ παραπάνω διακηρύξεις (ἰδεοληψίες) δὲν ἑδράζονται σὲ ἱστορικὰ γεγονότα παρὰ σὲ καταστροφικὲς λίμπεραλ ἰδέες. Ἱστορικῶς τὰ ἔθνη εἶναι ἡ μόνη πιὸ συμπαγὴς ἰδεολογία, διότι τί ξεπήδησε μόλις διελύθη ἡ Ε.Σ.Σ.Δ; Ἐθνικὰ κράτη. Τί θέλουν οἱ κοῦρδοι, οἱ παλεστήνιοι κ.τ.λ.; Τὸ ἴδιο, ἐθνικὰ κράτη.
Ὁ δὲ δυτικὸς πολιτισμὸς ἔχει διαπράξει Ὕβρι καὶ τώρα βαδίζει πρὸς τὴν Ἄτη. Τὰ δύο τελευταῖα στάδια εἶναι Νέμεσις καὶ Τίσις.

Συνεπῶς πᾶμε γιὰ πόλεμο, καρφωτοί. Ὅποιοι ἐπιβιώσουν.

ikonsgr είπε...

Το τραγικό είναι ότι όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο, θεωρούνται "γραφικότητες" και "συνωμοσιολογίες" από ΌΛΟΥΣ σχεδόν τους (παρα)μορφωμένους "σοβαρούς ανθρώπους" ιδιαίτερα αυτούς με τα... πολλά πτυχία και την παθολογική εμμονή στο αλάθητο του κατεστημένου δόγματος το οποίο επιβάλλουν οι νεοταξίτικες "αυθεντίες" και ΜΜΕ (και το οποίο οι "ξύπνιοι" ξερόλες κατεβάζουν αμάσητο...)

Thales είπε...

Μερικες αιρετικες σκεψεις που ερχονται ομως σε αντιθεση ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!! με την διεθνιστικη κομμουνιστικη οπτικη αλλα και την οπτικη της παγκοσμιας νεοφιλελευθερης ελιτ!!!!!Που τι συμπτωση ειναι ταυτοσημες με την οπτικη του ας πουμε εθνικιστη-πατριωτη ΜΠΑΝΟΝ που ΚΑΙ αυτος εχει πολλα αναθεματα για την ΕΕ. !Αλλωστε λειτουργει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και αυτος οπως και ο Σορος της αλλης πλευρας επεμβαινοντας ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ στα πολιτικα πραγματα της Ευρωπης!!! Ειδε φως και μπηκε φαινεται!!! ........ Η ΕΕ παρολες τις σειρηνες νομιζω οτι μεσες ακρες, ειναι στο σωστο δρομο!!! Στον δρομο για την περαιτερω πολιτικη εννοποιηση και εμβαθυνση των κρατων-μελων της και της χειραγωγησης της απο ευρυτερες πανευρωπαικες δημοκρατικες πρωτοβουλιες.Τα δε αναμφιβολα προβληματα της ειναι η αναγκαια και ικανη συνθηκη ανελιξης της! Οταν για τον ιστορικο χρονο η ΕΕ θεσμικα ειναι τοσο νεα!!! Εξηγουμαι:.....1)Διαφαινεται (αν και δεν ειναι ακομα σιγουρο) οτι ο κακος δαιμων της ΕΕ η Βρετανια μαλλον εξ ατυχηματος για την διεθνη ΕΛΙΤ θα εξελθει της ενωσης και πολυ πιστευω βιαια(ωστε να προκαλεσει οσο το δυνατον μεγαλυτερη ΡΩΓΜΗ).........2)Ειναι απολυτα βεβαιο οτι η Τουρκια και οι χαριεντισμοι της εδω και 20 χρονια με την Ευρωπη ΚΑΠΟΥΤ!! Προχθες εκλεισε την πορτα θορυβωδως και ο Σαλβινι, παλαιοτερα ακομα και ο Μακρον, οι Αυστριακη κυβερνηση κλπ. Με οτι αυτο συνεπαγεται για την ΕΕ και ιδιως για την χωρα μας!!........ 3)ΝΑΙ!!!!! η ΕΕ θα πρεπει να λυσει ΑΝ ΤΑ ΛΥΣΕΙ παρα πολλα διαρθρωτικα-οργανωτικα-διοικητικα προβληματα με πρωτο το ευρω και ισως να μην τα καταφερει!!! Θα πρεπει να επιλυσει πρωτιστως το ΕΛΛΕΙΜΜΑ δημοκρατιας και αμεσως μετα το κραυγαλεο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ανεξαρτησιας εναντι της Αγγλοαμερικανικης ΕΛΙΤ που διαβαζεται και ως ΝΤΠ.Θεσπιζοντας την ΚΟΙΝΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ειναι ο ακρογωνιαιος λιθοςτης συνυπαρξης τοσων και τοσων κρατικων οντοτητων!! Αν αποφυγει και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ που ακυρωνει την ανεξαρτησια των εθνων κρατων της νομιζω οτι θα μπορεσει να ανταπεξελθει στον ανταγωνισμο και την μηνη των υπερδυναμεων............ 3)Η Ευρωπη των πολλαπλων και επαλληλων θεσμικων κυκλων που αχνοφαινεται(Σεγκεν, ευρω, αμυνα κλπ) ειναι το καλυτερο γιατρικο ευελιξιας σε μια ηπειρο που ο Γερμανικος συντηρητισμος και η πρωσικη ακαμψια ειναι ενας μεγαλος κινδυνος. Ομως δεν ειναι μονο οι κεντροευρωπαιοι. Ισως αν αναδειχθουν απο την ιστορια πολιτικα αναστηματα και αναπαντεχες φυσιογνωμιες (ποτε δεν ξερεις) ισως να τελεσφορησει το μεγαλυτερο πολιτικο πειραμα της εποχης μας που μεχρι στιγμης το μονο που καταφερε ειναι η 75ετης ΕΙΡΗΝΗ που μυωπικα πολλοι παραβλεπουν!!!

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ είπε...

Μετά την πτώση του τείχους του Βερολινου, δρομολογήθηκε το παλαιό σχέδιο Goudenhove-Kallergi, για την αντικατάσταση των Ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες.
Τα αφεντικά της παγκοσμιοποιημένης οικουμένης χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια για τα εργοστάσια τους.
Θα μας μετατρέψουν όλους σε παραγωγικά-καταναλωτικά ανδρείκελα, που τα μυαλά τους κι οι ψυχές τους θα χειραγωγούνται σε απόλυτο βαθμό από τους μηχανισμούς ελέγχου του Νου, των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Όλες οι συλλογικές ταυτότητες που ως τώρα προσδιόριζαν το άτομο, μέσα σε μια συγκεκριμένη πολιτισμική δομή, πρέπει να ισοπεδωθούν – ακόμα και η πιο αρχέγονη συλλογική ταυτότητα, αυτή του φύλου (γι αυτό και βλέπεις τη λυσσαλέα προπαγάνδα ώστε να μετατραπει ο ανθρωπος σε μια άφυλη μάζα ομοφυλλοφυλων ΛΟΑΤ ατομων…)
Σ’ αυτό το ζοφερό τοπίο του «θαυμαστού καινούριου κόσμου», οι μόνες υπαρκτές δομές αντίστασης, βρέθηκαν να είναι τα εθνικιστικά κινήματα.
και βρέθηκαν στην πρωτοπορεία της αντίστασης.
Λαϊκά κινήματα όπως της κ. Μαρίν Λεπέν, των Σουηδών εθνικιστών ή της Χρυσής Αυγής, αποτελούν εστιες αντιστασης στον ολεθρο της παγκοσμιοποιησης
Ο Καρλ Γιάσπερς (ένας από τους σπουδαιότερους φιλόσοφους του Υπαρξιακού στοχασμού])έγραψε ότι η μετατροπή των λαών σε μάζες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του 20ου αιώνα. Πραγματικά, αυτό συνέβη αλλά με κάποια καθυστέρηση.

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ είπε...

ο λογος που δεν πηγα στο ΚΚΕ (οταν ημουνα φοιτητης ) εκτος των αλλων, ηταν οτι σε μια συζητηση ,στο Πανεπιστημιο (πρωτοετης εγω) με ενα Κνιτη φοιτητη ονοματι Λεμπεσης Γεωργιος απο Αθηνα, μου ειπε " εμεις θυσιαζουμε την Ελλαδα για το παγκοσμιο κομμουνιστικο κινημα"..........μου ηρθε εμετος.......τωρα που εξαφανιστηκε το παγκοσμιο κομμουνιστικο κινημα , ευτυχως που υπαρχει ακομη Ελλαδα........και αυτην θελουν τωρα να αφανισουν Συριζαιοι και ΚΚΕδες........και πως θα γινει αυτο???? με την λαθροεισβολη .........φυγανε 500,000 νεοι μας και ηρθανε 2,000,000 λαθρο.....αλλαζουν τον πληθυσμο της Ελλαδος.......με την προστασια της αριστερας και την ανοχη της ΝΔ.........εχω πολλα ανηψια στο εξωτερικο......ρωτα τις μανες τους ποσο χαρουμενες ειναι...............το 2013 πριν αρχισουν οι διωξεις , οι φυλακισεις και οι δολοφονιες Χρυσαυγιτων (Φουντουλης-Καπελωνης) , ο Κασιδιαρης σε ερωτηση σε ενα καναλι "εσεις πως θα λυσετε το θεμα της παρανομης λαθρομεταναστευσης??? " απαντησε "οταν θα γινουμε κυβερνηση , θα φυγουνε μονοι τους"..

ikonsgr είπε...

Πολύ σωστά αυτά που γράφεις ΑΜΒΡΟΣΙΕ, έχω όμως μία ένσταση στο:
"Τα αφεντικά της παγκοσμιοποιημένης οικουμένης χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια για τα εργοστάσια τους."
Το πρόβλημα είναι,ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ θα βάλουν σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εργασία τις ΟΡΔΕΣ 3κοσμικού ισλαμο αληταριού και ληστοσυμμοριτών του isis;
ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ (δηλαδή το 99% του... "ΦΤΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ") ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;
Για παράδειγμα στην Σουηδία με επίσημα στοιχεία,μόνον 500 άτομα από τους 160.000 (λιγότερο από 0.5%!!!!) "πρόσφυγες και μετανάστες" βρήκαν μόνιμη δουλειά και εντάχθηκαν στην κοινωνία!
https://www.protothema.gr/world/article/605325/oi-souidoi-diohnoun-me-kathe-tropo-tous-metanastes/
Eίναι προφανές λοιπόν, ότι Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΩΝ, ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ, ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συμβαίνει και με τις ορδες γυφταριού από αλβανία, βουλγαρία, τουρκία, σκόπια που μπουκάρουν κατά χιλιάδες στην ελλάδα! Είδατε εσείς πολλούς τέτοιους να "εντάσσονται" και να "ενσωματώνονται" ως.... "φτηνό εργατικό δυναμικό"; ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!!!


Συμπερασματικά λοιπόν,θα έλεγα ότι η άποψη περί "φτηνού εργατικού δυναμικού" είναι ένα εν πολλοίς νεοφιλελεύθερο (=οι πάντες και τα πάντα λογίζονται με ΑΠΟΛΥΤΩΣ οικονομικά κριτήρια...) δόγμα,το οποίο αφενός ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει, και αφετέρου λειτουργεί ως "κάλυψη και απόκρυψη" του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ σκοπού της εισβολής-εποικισμού που δεν είναι άλλος από τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ του ΕΛ-ΛΟΓΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (που κατά 90+% τυγχάνει να είναι λευκός και Χριστιανός....)