Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Πρύτανης Αφρικανικού Χριστιανικού Πανεπιστημίου: «Οι μαύροι στην Αμερική είναι οι πιο ελεύθεροι και πιο ευημερούντες μαύροι στον κόσμο»



Ο Δρ Voddie Baucham, Πρύτανης Θεολογίας στο Αφρικανικό Χριστιανικό Πανεπιστήμιο και πρώην πάστορας από την Καλιφόρνια, έκανε πρόσφατα θόρυβο όταν το κήρυγμά του με τίτλο "Εθνικός Γνωστικισμός" εμφανίστηκε ξανά στο διαδίκτυο. Συμμετείχε μαζί με τον Γκλεν Μπεκ στην ραδιοφωνική εκπομπή την Πέμπτη για να εξηγήσει γιατί πιστεύει ότι τα σημερινά κινήματα για την «κοινωνική δικαιοσύνη» και «κατά του ρατσισμού» είναι μια «δηλητηριώδη» ιδεολογία βουτηγμένη στη μαρξιστική κριτική θεωρία, η οποία στοχεύει στην «ανακατανομή» της δικαιοσύνης σε ορισμένες κοινωνικές ομάδες χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το άτομο.

Ο Δρ Baucham υποστήριξε ότι το αφήγημα της Αριστεράς ότι οι μαύροι Αμερικανοί είναι οι πιο καταπιεσμένοι μαύροι στον κόσμο δεν είναι καθόλου αλήθεια.

«Προσπαθώ να μιλήσω για αυτό από μια ευρύτερη σκοπιά. Δυστυχώς, όταν μιλάς για αυτό από μια ευρύτερη σκοπιά, οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται, ότι δεν έχεις ενσυναίσθηση, ότι δεν έχεις συμπόνια, ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο κακό είναι. Εγώ, που μεγάλωσα στο νότιο κεντρικό Λος Άντζελες, που γεννήθηκα το 1969, μεγάλωσα κατά την εποχή του κρακ... [και] μεγάλωσα σε μονογονεϊκή οικογένεια, με μια έηφβη βουδίστρια μητέρα », είπε ο Μπάχαμ.

"Είμαι επίσης Αμερικανός που έχω πάει σε δεκάδες χώρες στον κόσμο. Και υπάρχουν δύο πράγματα που ξέρω: Ένα, ότι οι μαύροι στην Αμερική είναι οι πιο ελεύθεροι και πιο ευημερούντες μαύροι άνθρωποι στον κόσμο. Τελεία και παύλα. Κανένας φραγμός», δήλωσε. "Και το δεύτερο είναι αυτό: οι άνθρωποι εκτός της Αμερικής πιστεύουν ότι είμαστε οι πιο καταπιεσμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Οι άνθρωποι πιστεύουν πραγματικά ότι καταστάσεις όπως αυτές με τον Τζορτζ Φλόιντ συμβαίνουν καθημερινά. Ότι δεν είναι ανωμαλία. Αλλά ότι είναι "συνηθισμένα... αυτό με αρρωσταίνει. Με λυπεί ... η φήμη που έχουν οι μαύροι, ότι κάπως είμαστε αδύναμοι και ανίκανοι, και ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ή να είμαστε τίποτα, εκτός αν οι λευκοί τα κάνουν για εμάς. Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι είδος ρατσισμού".

Ο Δρ Baucham τόνισε ότι οι μαύροι Αμερικανοί είναι "μερικοί από τους ισχυρότερους ανθρώπους στην ιστορία του κόσμου".

"Ξεπεράσαμε τη δουλεία, και τώρα τρωγόμαστε σαν να χρειαζόμαστε κάποιον να κάνει κάτι για εμάς", πρόσθεσε. "Η ατομικότητά μας διακυβεύεται. Διακυβεύεται η αυτοπεποίθησή μας. Και διακυβεύεται η εμπιστοσύνη μας στον Θεό ως απάντηση και λύση στα προβλήματά μας."
 
ΚΟ / πηγή

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

269 πολυεθνικες και αλλες ΕΤΑΙΡΕΣ που πουλανε πλαστικα σκουπιδια Made in China, στηριζουν και χρηματοδοτουν (με τα δικα μας λεφτα) Μπλακ Λαϊβς Ματερ και απλυτους αντιφες.

Δειτε ολες τις εταιρες εδω:
https://conservativefiringline.com/list-of-269-companies-supporting-antifa-black-lives-matter/

Μποϋκοταρετε τους


Πατρικακι

Ανώνυμος είπε...


Oι νεοτάξίτες στις ΗΠΑ αποφάσισαν να τα βάλουν και με ένα άλλο σύμβολο της μεταπολεμικής Αμερικής που έχει επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Τον μέγιστο John Wayne ! Tον μεγάλο αυτό Αμερικανό πατριώτη και ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε ταινίες υπερπαραγωγές που αφήσαν εποχή .Θέλουν κάποιοι να αλλάξουν αεροδρόμιο που φέρει το όνομα του. Και βέβαια ο Πρόεδρος Trump , μόνος εναντίον όλων και πάλι , κατέκρινε την ενέργεια αυτή υπερασπιζόμενος τη μνήμη του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη που είναι νεκρός εδώ και 41 χρόνια. Η γνώμη είναι πάντως πως ονόματα θρύλοι στην ιστορία του κινηματογράφου Mel Gibson , Clint Eastwood , Chuck Norris , Tom Selleck και άλλοι να βγουν μπροστά και να υποστηρίξουν Trump στις εκλογές του Νοεμβρίου. Το θέμα είναι αν θα έχουν το θάρρος για κάτι τέτοιο.

Unknown είπε...

Γιατί να υποστηρίξουν Trump?Μας αρέσει Ο κολλητός του Ερντογάν?Η Ελλάδα με ενδιαφέρει και ας χαθη η Αμερικη.Ας πρόσεχαν.

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά εκμεταλλεύονται του αφρο-αμερικανους για τα βρωμικα σχεδία τους ο Μάλκολμ Χ το χε πει οι σιωνιστές έχουν εξαγοράσει του μαύρους ηγέτες σε όλο τον κόσμο ο Μάλκολμ Χ και ο Μοχάμεντ Άλι ειναι φωτεινές εξαιρέσεις και ο Σανκαρά ήταν βεβαία μαρξιστής άλλα ήταν και πατριώτης ταυτόχρονα ο Φλόιντ ήταν ένας κοινός εγκληματίας απλούστατα.

Ανώνυμος είπε...

https://www.iefimerida.gr/news/283563/tramp-pros-afro-amerikanoys-tha-apokatastiso-ton-nomo-kai-tin-taxi

ο Τραμπ απλώς δουλοπρεπείς

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός