Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΗΠΑ: Η trans μακελάρισσα που σκότωσε τρία 9χρονα παιδιά, σχεδίαζε να σκοτώσει μέλη της οικογένειάς της που δεν αποδέχτηκαν την επιλογή του τρόπου ζωής της

 

Οι δικαιωματιστές και οι «ευαίσθητοι» κοιτάνε αλλού. Ο Biden και οι όμοιοί του τα ρίχνουν όλα στα όπλα. Τα media, κάνοντας καλά την δουλειά που ξέρουν, (υποτιμούν κάθε πολιτικά λανθασμένο δολοφόνο, την ίδια ώρα που καλύπτουν αδηφάγα υποθέσεις που προωθούν το woke αφήγημα), προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός και να το αποσυνδέσουν από την κατηγορία του «εγκλήματος μίσους» (που είναι). Οι χριστιανοί θα επικεντρωθούν σε προσευχές για «επούλωση» και φυσικά «συγχώρεση». Και ο woke όχλος συνεχώς θα ριζοσπαστικοποιείται και θα αγριεύει και καθώς θα απολαμβάνει κάθε συστημική κάλυψη, θα ξερνάει με περισσότερη μανία το μίσος του. Ενίοτε και τις σφαίρες του. Την ίδια ώρα η αμερικάνικη (και γενικότερα η δυτική) κοινωνία θα παρακολουθεί φοβισμένη, αλλά και συμβιβασμένη το κακό να προελαύνει. Κάθε (μη woke) χριστιανός είναι στόχος πλέον.

Τη Δευτέρα η Audrey Hale, η 28χρονη βιολογική γυναίκα που συστηνόταν ως "he/him" («αυτός/αυτόν») στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σκότωσε τρία παιδιά και τρεις ενήλικες σε ένα χριστιανικό δημοτικό σχολείο του Nashville του Τενεσί όπου ήταν κάποτε μαθήτρια.

Η αστυνομία του Νάσβιλ αργότερα αποκάλυψε ότι η Χέιλ, η οποία πυροβολήθηκε από την αστυνομία, αναγνωρίστηκε ως «τρανς». Ο αρχηγός της αστυνομίας του Νάσβιλ John Drake είπε ότι η Χέιλ πιθανώς είχε κάνει προετοιμασίες για το μακελειό.

Το Covenant School όπου συνέβησαν οι δολοφονίες είναι ένα χριστιανικό δημοτικό σχολείο (ανήκει στους πρεσβυτεριανούς).

Τα 6 θύματα που πυροβολήθηκαν θανάσιμα είναι: η Evelyn Dieckhaus (που η μακελάρισσα την πυροβόλησε την ώρα που μπήκε μπροστά να σώσει μια φίλη της...), η Hallie Scruggs (κόρη του πάστορα) και ο William Kinney, όλοι ηλικίας 9 ετών, η Cynthia Peak, ηλικίας 61 ετών, η Katherine Koonce, 60 ετών και ο Mike Hill, 61 ετών».

Η Audrey Hale από το Nashville, είχε πρόσφατα επιλέξει μια νέα σεξουαλική ταυτότητα ως "άντρας". Ήταν οπλισμένη με «τουλάχιστον» δύο τουφέκια και ένα πιστόλι κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Το Fox ανέφερε ότι ο Drake είπε ότι η Hale είχε γράψει ένα μανιφέστο και πιθανώς προετοιμάστηκε για τους πυροβολισμούς. (Αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, το manifesto δεν βγαίνει στο φως της δημοσιότητας....). Το Just the News ανέφερε ότι η αστυνομία του Νάσβιλ «διερευνά εάν η τρανσέξουαλ ταυτότητα της Χέιλ έπαιξε ρόλο στην δολοφονική επίθεση».

Μέχρι αργά το απόγευμα, είχαν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη Hale, η οποία περιέγραψε τον εαυτό της στο LinkedIn ως «εικονογράφο και graphic designer». Ο Andy Ngo, ο οποίος παρακολουθεί εξτρεμιστικές και βίαιες αριστερές ομάδες, ανέφερε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: "Ο νεκρός δολοφόνος στο χριστιανικό σχολείο στο #Nashville ταυτοποιήθηκε ως #τρανσ άτομο Audrey E. Hale. Τρία παιδιά και τρία μέλη του προσωπικού δολοφονήθηκαν. Ο πυροβολισμός έγινε εν μέσω έξαρσης των ακροαριστερών απειλών για θάνατο στο Τενεσί λόγω της πολιτείας που απαγορεύει την ιατρική μετάβαση των ανηλίκων. Η καλλιτεχνική σελίδα της Hale περιείχε έργα με θέμα LGBTQ+."

Κατά την έρευνα στο σπίτι της Χέιλ, οι αρχές βρήκαν δύο ακόμη όπλα και χάρτες «που σχετίζονται ίσως με κάποιους να σκέφτονται κάποια άλλα περιστατικά», ανέφερε το CBS News. Η επίθεση στο σχολείο πιστεύεται ότι ήταν «στοχευμένη και προγραμματισμένη».

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπήρχαν κάποιοι άλλοι στόχοι, συμπεριλαμβανομένων ίσως μελών της οικογένειάς της που δεν δέχονταν την «αλλαγή της σε άντρα», και ενός από τα εμπορικά κέντρα εδώ στο Νάσβιλ», είπε ο Drake. «Απλά δεν συνέβη».

Λίγα λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς, η Χέιλ είχε πει σε πρώην συμπαίκτη της στο γυμνάσιο στο μπάσκετ ότι σχεδίαζε να αυτοκτονήσει. Σε ένα μήνυμα στο Instagram, η Χέιλ είπε ότι «είχε αφήσει περισσότερα από αρκετά στοιχεία πίσω της» και ότι «κάτι κακό» επρόκειτο να συμβεί.

Την ίδια ώρα, κάποιοι δεν φαίνεται να δείχνουν κάποια λύπη για το γεγονός. Ένας χρήστης του Twitter και προφανής υπέρμαχος των τρανσέξουαλ επέλεξε να υπερασπιστεί μια προηγούμενη ανάρτηση που τον δείχνει να φοράει ένα πουκάμισο που λέει «τρανς δικαιώματα ή αλλιώς…» με διάφορα πυροβόλα όπλα, ένα σαφές μήνυμα.

Το tweet παραμένει καρφιτσωμένο στην κορυφή του λογαριασμού του χρήστη, επομένως είναι σκόπιμα το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι χρήστες όταν επισκέπτονται τη σελίδα. Συνήθως αυτό γίνεται για να επισημανθεί μια ανάρτηση για την οποία είναι περήφανος ο χρήστης. Όπως είναι λογικό, πολλοί έχουν διαφωνήσει με την παραμονή της ανάρτησης – αλλά αυτός ο χρήστης το υπερασπίζεται.

Την ίδια ώρα μια ομάδα τρανσέξουαλ ακτιβιστών έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει μια «Τρανς Ημέρα Εκδίκησης» έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο το Σάββατο.

"Η ώρα είναι τώρα. Οι τρανς/Μη δυαδικές/Μη συμμορφούμενες με το φύλο/Διαφυλικές κοινότητες αντιμετωπίζουν τεράστιο μίσος από τον κόσμο", αναφέρει το Trans Radical Activist Network (TRAN) στον ιστότοπό του στην προώθηση του "#TransDay της Εκδίκησης».

Μάλιστα, το αυτοαποκαλούμενο τμήμα της ομάδας στη Βιρτζίνια ανέφερε στο Twitter ότι θα διοργανώσει ένα χορευτικό πάρτι σε ένα κλαμπ του Ρίτσμοντ την Τρίτη για να συγκεντρώσει χρήματα «προς όφελος της εκπαίδευσης πυροβόλων όπλων/αυτοάμυνας για τρανς της Βιρτζίνια».

ΚΟ / πηγές: εδώ, εδώ, εδώεδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες εσύ αγαπητέ μου αλλά ποιος σε ακούει
Και μιας και σχολιάζω πρέπει να πω ότι το βιβλίο σου για τον κομμουνισμό είναι απίστευτο και απορώ πως αυτοί που κυβερνούν αφήνουν τέτοια βιβλία να τυπώνονται
Είχα ανεβάσει και εγώ κάποτε τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών με ένα link από το YouTube και αυτή τη στιγμή το βίντεο στο YouTube που είχε Τό λινκτο έχουν κατεβάσει γιατί προωθεί λέει το μίσος
Προς το παρόν το σύστημα σε ανέχεται.
Ίσως επειδή δεν έχεις σημαντική και επικίνδυνη επιρροή ή απλά είναι προς το παρόν