Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ο «μήνας υπερηφάνειας» των LGBT δεν αφορά κάποιον «εορτασμό», αλλά την επιβολή κυριαρχίας

LifeSiteNews / ΚΟ

Είναι Ιούνιος, που σημαίνει ότι οι κυνηγοί των αιρετικών της LGBT θρησκείας βρίσκονται σε πλήρη δράση. Το αγαπημένο τους σπορ είναι να γεμίζουν έναν δημόσιο χώρο με σύμβολα της ιδεολογίας τους και μετά να ουρλιάζουν «είμαι θύμα!» και να απαιτούν συνολική καταστολή όταν κάποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί. Δεν είναι μια «γιορτή υπερηφάνειας» – είναι μια διεκδίκηση απόλυτης κυριαρχίας, μια δήλωση κυριαρχίας στους δημόσιους χώρους μας.

Οι πιο γελοίες ιστορίες είναι τα δημοσιεύματα του Τύπου που κόβουν την ανάσα για τα τεράστια πεζοδρόμια που αμαυρώνουν τις πόλεις μας με τα χρώματα του ουράνιου τόξου … και τότε, «ω, τι ιεροσυλία!»… εμφανίζονται σημάδια ελαστικών πάνω τους. Είναι αλήθεια ότι αυτές οι διαβάσεις πεζών βρίσκονται στους δρόμους και στους δρόμους κυκλοφορούν αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα έχουν λάστιχα. Αλλά οι LGBT ακτιβιστές και οι σύμμαχοί τους στον Τύπο είναι βέβαιοι ότι υπάρχουν κάτι πολύ περισσότερα από αυτό – και το πιο σημαντικό, τους δίνεται η ευκαιρία να δείξουν τα δόντια τους και να καταπιέσουν τους ανθρώπους.

Στις 10 Ιουνίου, για παράδειγμα, το CBC ανέφερε ότι «η διάβαση πεζών του Waterloo Pride υφίσταται βανδαλισμό για 2η συνεχή χρονιά». Πως; «Πολλαπλά μαύρα σημάδια από ελαστικά φαίνονται κατά μήκος της πρόσφατα βαμμένης διάβασης πεζών στο Willis Way κοντά στη Δημόσια Πλατεία Waterloo – μια ενέργεια που είπε η διευθύντρια του Waterloo Reconciliation, Equity, Accessibility, Diversity and Inclusion (READI), Divya Handa, σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να γίνει η κοινότητά μας πλήρως “περιεκτική”». Βλέπετε τι κάνουν; Ρίχνουν το δόλωμα – και μετά περιμένουν να «τσιμπήσει» κάποιος.

 

Στο Spokane της Ουάσιγκτον, οι αρχές το προχωρούν ακόμη περισσότερο, εφαρμόζοντας μια «απαγορευμένη ζώνη» γύρω από τη διάβαση πεζών του ουράνιου τόξου:

Η Lime, μια εταιρεία μεταφορών που νοικιάζει ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα σε πεζούς, εφαρμόζει μια «ζώνη απαγόρευσης κυκλοφορίας» γύρω από μια διάβαση πεζών βαμμένη με ένα μεγάλο γκράφιτι με σημαία ‘Pride’ στο Spokane της Ουάσινγκτον, δήλωσε η εταιρεία στο The National Desk (TND). Η αστυνομία στο Spokane ανακοίνωσε πρόσφατα τη σύλληψη τεσσάρων υπόπτων που κατηγορούνται για παραμόρφωση του γκράφιτι. Οι αστυνομικοί είπαν ότι έλαβαν κλήση την Τετάρτη με υπόπτους με σκούτερ που κατέστρεψαν την τοιχογραφία. Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί λένε ότι μπόρεσαν να γίνουν μάρτυρες του «βανδαλισμού» από πρώτο χέρι.

Ο βανδαλισμός, παρεμπιπτόντως, περιγράφηκε από τους αστυνομικούς ως «μαύρα σημάδια από λαστιχιές που συνάδουν με τροχούς σκούτερ». Όπως αποδεικνύεται, οι «τέσσερις ύποπτοι» ήταν έφηβοι που είχαν επίσης αφήσει τις λαστιχιές τους σε άλλα μέρη, αλλά δεν συνειδητοποίησαν ότι το έκαναν σε... «άγιο τόπο». Τώρα το ξέρουν: Οι ανήλικοι βρίσκονται επί του παρόντος υπό κράτηση!.. Ο διευθυντής κυβερνητικών σχέσεων Lime, Hayden Harvey με πόνο ψυχής ανακοίνωσε: « Όλοι εμείς στο Lime καταδικάζουμε αυτές τις άθλιες πράξεις χωρίς αμφιβολία. Σε μια εποχή που ξεκινούν τις ‘γιορτές υπερηφάνειας’ σε όλο τον κόσμο, είναι ανησυχητικό να βλέπουμε το μίσος να λαμβάνει χώρα στο Spokane.

Παρόμοια εγκλήματα με οχήματα εκτυλίχθηκαν στο Γκραντ Μπεντ του Όρεγκον, όπου η «Pride διάβαση πεζών» - ζωγραφισμένη στο κέντρο της πόλης - σύντομα έφερε σημάδια από λαστιχιές. Σε απάντηση, η πόλη σχεδιάζει να κάνει τη διάβαση πεζών μόνιμη, ώστε να μείνει εκεί για πάντα. Μια είδηση ​​για τα απαίσια γεγονότα στο Grand Bend ισχυρίστηκε στην πραγματικότητα ότι ένα φορτηγό προσπάθησε να "ψεκάσει καυσαέριο" στη διάβαση πεζών, το οποίο είναι ένα εντελώς κατασκευασμένο σενάριο που δείχνει πως η δημοσιογράφος α) δεν έχει ιδέα για τι μιλάει σχετικά με το πώς λειτουργούν τα οχήματα και β) θέλει να στήσει μια ψεύτικη ιστορία "εγκλήματος μίσους".

 

Η σατιρική ιστοσελίδα The Babylon Bee ανέφερε: «Άνθρωπος κατηγορείται για βλασφημία επειδή δεν αφαίρεσε τα σανδάλια του ενώ πατούσε το Rainbow Crosswalk»!

«Ένας ντόπιος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορία της βλασφημίας, καθώς συνελλήφθη να περπατά στην ιερή διάβαση πεζών του ουράνιου τόξου της πόλης μας χωρίς να έχει βγάλει τα σανδάλια του με ευλάβεια (αναφορά σε αυτό που είπε ο Θεός στον Μωυσή..).

Και συνεχίζει: «Το Rainbow Walk είναι ιερό έδαφος», λέει ο δημοτικός σύμβουλος Vlim Shmelvo. «Όταν τα cis-αρσενικά πατάνε τους αγιασμένους χώρους μας με τα παπούτσια τους, αυτό κάνει την κοινότητά μας να αισθάνεται ανασφαλής!»

Αυτή είναι μια εικόνα για το τι γίνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική αυτή τη στιγμή. Το θέμα των διασταυρώσεων πεζών του ουράνιου τόξου δεν είναι «εορτασμός» – είναι αποικισμός, με αυστηρή τιμωρία σε όσους τολμούν να εκφράσουν τη διαφωνία ή τη δυσφορία τους.

ΚΟ / πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: