Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2007

"Χωρίς Οικογένεια"...

Μία είδηση από αυτές που μάλλον περνάνε απαρατήρητες είναι ότι μεγάλη έρευνα, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Γερμανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία διαπίστωσε ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ στη δομή των οικογενειών στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια.
Η κλασική μορφή οικογένειας, πατέρας, μητέρα, παιδί, δεν ανταποκρίνεται πια στην εικόνα που παρουσιάζει αυτή η έρευνα.
Για παράδειγμα, στο Βερολίνο το 50% των παιδιών μεγαλώνουν με τον ένα από τους δυο γονείς τους, δηλαδή σε μονογονεϊκές οικογένειες. Οι αλλαγές τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πιο δραματικές στην ανατολική Γερμανία, παρ' ότι εκεί υπήρχε μεγαλύτερη συνοχή των οικογενειών.
Σε ολόκληρη τη χώρα μόνο το 39% των κατοίκων ζουν σε οικογένειες με την κλασική μορφή τους. Το ποσοστό αυτό πριν από δέκα χρόνια ήταν 42%...
Την ίδια ώρα όλο και περισσότερα παιδιά ζουν σε «εναλλακτικές μορφές οικογένειας», όπως είναι οι μονογονειϊκές, σε ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα, αλλά και σε οικογένειες ομοφυλοφίλων.
Ενας από τους βασικούς ερευνητές στη δημοσκόπηση αυτή ήταν ο δρ Ραϊντεμάχερ, που όπως είπε: «Βλέπουμε μια δραστική μεταμόρφωση της οικογένειας στη Γερμανία, σε διάστημα μόνο δέκα χρόνων».
Οταν όμως ρωτήθηκε σε τι οφείλεται αυτή η δραστική μεταμόρφωση, απλά απάντησε. «Εγώ ασχολούμαι μόνο με τη στατιστική(...) Και η στατιστική ασχολείται μόνο με τους αριθμούς....».
Άλλη θλιβερή είδηση είναι ότι τα τελευταία χρόνια αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο πως η κατάθλιψη προσβάλλει συχνά παιδιά και εφήβους, σε ποσοστό 2% έως 5%.
Τα παιδιά χωρισμένων γονιών, που έχασαν τον ένα γονιό πρόωρα στη ζωή τους και τα παιδιά που υποφέρουν από εγκατάλειψη είναι περισσότερο ευάλωτα στην κατάθλιψη.
Η κατάθλιψη κατά την παιδική ηλικία μπορεί να οδηγήσει σε κακή επίδοση στο σχολείο, κακές σχέσεις με τους υπόλοιπους και κατάχρηση ουσιών.
Για την πατρίδα μας τα πράγματα είναι απογοητευτικά.
Ο αριθμός των Ελλήνων μαθητών που υποφέρουν από κατάθλιψη είναι ο υψηλότερος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φτάνοντας το 18%-20%, ενώ ψυχικά προβλήματα και διάφορες μορφές συναισθηματικών διαταραχών αντιμετωπίζει ένα στα πέντε παιδιά στη χώρα μας, ποσοστό που αυξάνεται σημαντικά στην εφηβεία και την ενήλικη ζωή.
Τα παραπάνω στοιχεία ανακοινώθηκαν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες οι ψυχικές διαταραχές των παιδιών και εφήβων συνδέονται με την κακοποίηση και την παραμέλησή τους, το σχολείο και την αγωνία τους για τα μαθήματα.
Στο μεταξύ πρόσφατη έρευνα κατέγραψε ότι Συμπτώματα καταθλιπτικής συμπεριφοράς εμφανίζει το 20% των μαθητών,οι οποίοι είναι απελπισμένοι και με έντονες τάσεις αυτοκτονίας.
Τα ευρήματα-σοκ, με τόσο υψηλά ποσοστά παιδιών με προβλήματα, προέκυψαν από έρευνα του Ψυχιατρικού τμήματος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Οι επιστήμονες που έκαναν την έρευνα, καθώς τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα υψηλά, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους, διότι δεν περίμεναν αυτήν την αυξημένη συχνότητα και ένταση.
Σκεψεις:
Η οικογένεια, αυτό το κύτταρο της κοινωνίας, μετά από την λυσσαλέα επίθεση που δέχεται χρόνια τώρα, μοιάζει να γονατίζει και να περιμένει τον αφανισμό της, μέσα στην λαίλαπα των "νέων μοντέλων ζωής", όπου βασιλεύει ο εγωκεντρισμός, η ευδαιμονία, το κυνήγι της (προσωπικής) επιτυχίας, ο ηδονισμός και άλλα.

Η κοινωνία διαλύεται. Ιδανικά δεν υπάρχουν. Οι αξίες (τι είναι αυτό;) έχουν σβήσει.

Ζούμε σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται, από τον σύγχρονο Χριστιανό θεολόγο και φιλόσοφο Francis Schaeffer, σαν «μεταχριστιανική».
(ή μηπως αντι-χριστιανική...;)

Μια εποχή που πέρασε. Μια ιδεολογία που ανήκει πλέον στην ιστορία των ιδεολογιών.
Ένα μοντέλο ζωής που κάποτε ήταν παραδεκτό, όμως σήμερα κάτω από την σκιά άλλων θεωρήσεων, είναι ξεπερασμένο και πρέπει να περάσει στο παρελθόν.

Άραγε είναι τυχαία όλα αυτά; Ήρθαν από μόνες τους αυτές οι τρομακτικές αλλαγές;;;
Ή μήπως (λέω μήπως) "κάποιοι" εγκέφαλοι τις επινοήσανε και εργαστήκανε για να γίνουν πραγματικότητα στον καιρό τους.

Όλοι πιστεύω ότι έχετε ακουσει για τους Illuminati. Το γνωστό Τάγμα των Πεφωτισμένων (Πεφωτισμένοι = Illuminati)που ιδρύθηκε το 1776 στο Ίνγκολσταντ της Βαυαρίας, από τον πρώην καθολικό Adam Weishaupt.

Κεντρικός στόχος αυτού του - μασονικής δομής και ιδεολογίας- Τάγματος ήταν (και ακόμη είναι;) η προώθηση και εγκαθίδρυση μίας ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης ταυτόχρονα
με την καταστροφή των παραδοσιακών αξιών του χριστιανισμού και την εμφάνιση μιας ανώτερης φυλής υπερ-ανθρώπων που θα αναλάμβαναν την εξουσία και θα καθοδηγούσαν τον πλανήτη σε μία χρυσή εποχή ειρήνης και ευημερίας…

Ο Πρώσος Βαρώνος Αναχάρσις Κλοτζ, από τους πρωτεργάτες της γαλλικής επανάστασης και δηλωμένος εχθρός του Χριστού, (και όχι απλά της χριστιανικής θρησκείας), μέλος του Τάγματος, είπε :
«Θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κράτος,… το κράτος των ενωμένων ατόμων, πρώτα την Ευρωπαϊκή και έπειτα την Παγκόσμια δημοκρατία…Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένα έθνος…» .

Ο ίδιος ο Weishaupt είχε πει : «Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια

Από ότι φαίνεται εργαστήκανε και εργάζονται σκληρά. Οι εχθροί διαλύονται

Το παγκόσμιο κράτος τους που ονειρεύονταν ετοιμάζεται και αυτό.

Όπου νάναι θα΄ολοκληρωθεί.

Μόνο που δεν θα αποτελείται από ανθρώπους αλλά από υπανθρώπους.

Όχι από άτομα αλλά από αντικείμενα.

Κατάλληλα για υποδούλωση.

Η Αγία Γραφή γράφει : "ΓΝΩΡΙΖΕ, μάλιστα, τούτο, ότι στις έσχατες ημέρες θάρθουν κακοί καιροί"· (Τιμόθεος Β' 3:1)

"Επειδή, το μυστήριο της ανομίας ήδη ενεργείται· μονάχα μέχρις ότου βγει από τη μέση αυτός που τώρα εμποδίζει"·(Θεσσαλονικείς Β' 2:7)

Δεν υπάρχουν σχόλια: