Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Είδα, διάβασα για τον Ομπάμα...


"H εκλογή του Ομπάμα αντιπροσωπεύει την αρχή «μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης». (Iστοσελίδα "Politico").

---- Μία "αιρετική" προσέγγιση του "φαινομένου Ομπάμα", από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ, μέσα από ό,τι γράφτηκε λίγο παλιότερα αλλά και πρόσφατα στον τύπο και στο διαδίκτυο ----.

--- Το περιοδικό "Hellenic NEXUS", στο τελευταίο τεύχος αναφέρει ότι διέρρευσε η πληροφορία ότι η πανίσχυρη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είχε ήδη "ψηφίσει" Ομπάμα...

-
Υπήρχε "φήμη" ότι ο Ομπάμα παρακολούθησε την τελευταία συνάντηση του "Bohemian Grove", όπως έγραψε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ σε πρόσφατο άρθρο.

Η είδηση αυτή κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο από πολλές αξιόλογες ιστοσελίδες και ιστολόγια όπως το γνωστό «The Huffington Post» της Ελληνοαμερικάνας Arianna Huffington
(Stassinopoulos) και το «Prisοn Planet» του Alex Jones.

---Λίγο πριν τις εκλογές, η εφημερίδα "New York Post" του μεγιστάνα και θεωρούμενου "συντηρητικού" Μέρντοχ, δήλωσε την στήριξή της στο πρόσωπό του, ενώ ο ίδιος ο Μέρντοχ τον χαρακτήρισε "φαινόμενο" και "ροκ σταρ"!

---Ανοιχτή υποστήριξη στον Ομπάμα έγινε τελευταία και από τους New York Times.

---Ο ηγέτης της οργάνωσης των μαύρων μουσουλμάνων των ΗΠΑ «Έθνος του Ισλάμ», Λούις Φάρακαν (Louis Farrakhan- φωτο) τον ανέφερε ως "αγγελιοφόρο του Μεσσία" και ότι μέσα από τον Ομπάμα ο Μεσσίας μιλάει!!!

---Υπάρχει δε, για όσους δεν το γνωρίζουν, ιστοσελίδα με τίτλο "Ομπάμα Μεσσίας"! http://obamamessiah.blogspot.com/


Πάμε παρακάτω...

---Χρύσανθος Λαζαρίδης από το «Αντίβαρο»:

"...Ακόμα και ο Τζόρτζ Σόρος δηλώνει κι αυτός… «προοδευτικός», είναι διακηρυγμένος εχθρός των Ρεπουμπλικανών κι εύχεται ολόψυχα να νικήσει ο Ομπάμα. Όχι γιατί του έχει καμία αδυναμία, αλλά γιατί θα ελεγχθεί πλήρως ξανά, η Αμερικανική πολιτική από τη γνώριμη παρέα του, της κας Όλμπραϊτ, του κ. Μπρεζίνσκι κλπ. Αυτή η ομάδα μαζί με τις ποικίλες «ανεξάρτητες» ΜΚΟ του Σόρος υποκίνησαν τις πολύχρωμες επαναστάσεις σε Ουκρανία (το 2004) και Γεωργία (το 2003). Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικός» είναι ο Μπάρακ Ομπάμα. Όμως οι μέντορες του στην Εξωτερική Πολιτική είναι πολύ πιο ψυχροπολεμικοί από τους Ρεπουμπλικανούς..."

---Του Γιώργου Καπάρου από το «Άρδην» (τ. 71) και από http://tileplagktoiplanai.blogspot.com/2008/06/blog-post_20.html

"Ο «φέρελπις» και «χαρισματικός» αφροαμεριακανός γερουσιαστής από το Ιλινόι,... επελαύνει νικηφόρα προς το Λευκό Οίκο ενδεδυμένος το αστραφτερό χαμόγελο και τη λαμπερή συνθηματολογία της «Αλλαγής» και της απαλλαγής της αμερικανικής κοινωνίας και του πλανήτη ολάκερου από τη φθοροποιό διακυβέρνηση των αντιδραστικών «neocons». Έχει από πολύ καιρό αντιληφθεί το αγωνιώδες μαζικό κοινωνικό αίτημα των αμερικανών να φυσήξει νέος άνεμος στο αποπνικτικό πολιτικό σκηνικό στη χώρα ενώ έχει εξασφαλίσει την προστασία ισχυρότατων εταιρικών φορέων της αμερικανικής ολιγαρχίας, από την «Wall Street Journal» και την «General Dynamics», τους δισεκατομμυριούχους Ουόρεν Μπάφετ και Τζορτζ Σόρος, έως τους επιχειρηματίες εκείνους που τα συμφέροντα και τα κέρδη τους δεν αυγάτισαν όσο θα επιθυμούσαν με τις εσωτερικές και εξωτερικές στρατηγικές επιλογές του Μπους.

Είναι λοιπόν εντελώς στρεβλή και ανυπόστατη η όποια επιχειρηματολογία είχε παρουσιαστεί στο δημόσιο διάλογο ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, στη διαπάλη εντός του Δημοκρατικού Κόμματος για την εκλογή προεδρικού υποψηφίου, ανταγωνιζόταν ως εκπρόσωπος τάχα μιας πιο ευαίσθητης κοινωνικής αντίληψης την εκλεκτή του αμερικανικού κατεστημένου, την Χίλαρι Κλίντον. Και αυτό διότι οι μεγάλες δυναστείες, οι πάμπλουτοι παράγοντες και οι πανίσχυρες εταιρικές ολιγοπωλιακές συνομαδώσεις της αμερικανικής ολιγαρχίας δεν ήταν λιγότερο γαλαντόμες προς τον Ομπάμα.

Μεταξύ των βασικών χρηματοδοτών εμφανίζονται: Goldman Sachs (πρόμαχος της ιδιωτικής κοινωνικής ασφάλισης), University of California, UBS AG, JPMorgan Chase & Co, Citigroup Inc, National Amusements Inc, Lehman Brothers, Google Inc, Harvard University, Sidley Austin LLP, Skadden Arps et al, Time Warner, Morgan Stanley, Jones Day, Exelon Corp, University of Chicago, Wilmerhale LLP, Latham & Watkins, Microsoft Corp, Stanford University κλπ . Είναι δε τόσο πλουσιοπάροχη η ιδιωτική στήριξη της προεκλογικής του εκστρατείας (ως τα τέλη Απριλίου μάζεψε 265 εκατ.δολάρια ενώ ο Μακέιν 115 εκατομμύρια) που αποφάσισε να αρνηθεί (γεγονός που συμβαίνει πρώτη φορά από το 1976) την δημόσια επιχορήγηση ώστε να αποφύγει κάθε χρηματοδοτικό περιορισμό: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση, και ειδικά γιατί υποστηρίζω ένα ισχυρό σύστημα δημόσιας χρηματοδότησης για τις εκλογές» δικαιολογήθηκε ο Ομπάμα.

Η Νέα Τάξη αδιαπραγμάτευτη

Στο τομέα της εξωτερικής πολιτικής ο Ομπάμα συμβουλεύεται τον Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι (φώτο - σύμβουλο εθνικής ασφαλείας επί προεδρίας Κάρτερ) ο οποίος πάντοτε χαρακτηριζόταν από τις επιθετικές αντιλήψεις μιας δυναμικής ευρασιατικής γεωπολιτικής, τον Τόνι Λέικ (σύμβουλο εθνικής ασφαλείας στη πρώτη τετραετία του Κλίντον), τον Ντένις Ρος, (πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τεχνοκράτης στο «Ινστιτούτο Πολιτικού Σχεδιασμού του Εβραϊκού Λαού» και θασιώτης της Ισραηλινής πολιτικής στη Παλαιστίνη), τη Σούζαν Ράις (πρώην υφυπουργός Εξωτερικών) κ.α.

Επί της ουσίας όμως οι θεμελιώδεις επιλογές του αμερικανικού νεοταξικού προτάγματος θα παραμείνουν ίδιες. Ένα αποκαλυπτικό άρθρο του «ειρηνοποιού» Μπαράκ Ομπάμα είχε δημοσιευτεί πριν ένα χρόνο στο «Foreign Affairs» (έκδοση του C.F.R., - Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων - του Ροκφέλερ κ.α.) με τον εύγλωττο τίτλο «Ανανέωση της Αμερικανικής Ηγεσίας». Στο κείμενο ξεδιπλώνονται με αποκαλυπτικό τρόπο οι προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής και οι «ρηξικέλευθες» θέσεις και προτάσεις του για τη διατήρηση μακροχρόνια της πλανητικής ηγεμονικής ισχύος των ΗΠΑ. Ας υπογραμμιστούν λοιπόν κάποιες από αυτές.

-O Ομπάμα αναπαράγει το εφεύρημα Μπους για «κράτη-παρίες» και «άξονα του κακού» και μένει πιστός στο δόγμα του «αντιτρομοκρατικού πολέμου»:

«... Οι απειλές αυτού του αιώνα είναι τουλάχιστον τόσο επικίνδυνες αλλά και… πιο σύνθετες από εκείνες που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν. Προέρχονται από τα φονικά, σε μαζική κλίμακα, όπλα και από τους παγκόσμιους τρομοκράτες που αντιδρούν στην αποξένωση ή την αντιληπτή αδικία με το δολοφονικό νιχιλισμό. Προέρχονται από τα κακοποιά κράτη που συνδέονται με τους τρομοκράτες και από τις ανερχόμενες δυνάμεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την Αμερική και το διεθνές κληροδότημα της φιλελεύθερης δημοκρατίας».

Οι θέσεις αυτές βρίσκονται στο ίδιο «πνεύμα» με το οποίο ο Ομπάμα, το 2006, πρόσθετε τη ψήφο του στις άλλες 89 με τις οποίες η αμερικανική Γερουσία αποφάσιζε (με 10 ψήφους κατά) την παράταση της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας της κυβέρνησης Μπους, του λεγόμενου «Patriot Act».

-Ως προς την πολυδιαφημισμένη αποχώρηση από το Ιράκ η θέση είναι στο «ναι μεν αλλά». Αποχωρούμε μένοντας, έως ότου καταστρέψουμε την Αλ Κάϊντα...

-Προτεραιότητα στη στρατηγική συμμαχία με Ισραήλ απέναντι σε Ιράν, Αλ Κάϊντα, Χαμάς, Χιζμπολάχ: « Η αφετηρία μας πρέπει πάντα να είναι μια σαφής και ισχυρή δέσμευση για την ασφάλεια του Ισραήλ, ο ισχυρότερος σύμμαχος μας στην περιοχή και η μόνη καθιερωμένη δημοκρατία της…». Είναι δε απορίας άξιον το φαινόμενο όπου διάφοροι απληροφόρητοι ένιωσαν έκπληκτοι όταν πρόσφατα ο Ομπάμα μιλώντας σε συγκέντρωση του μεγαλύτερου εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ (Aipac) δήλωσε ότι «η Ιερουσαλήμ θα παραμείνει πρωτεύουσα του Ισραήλ και πρέπει να παραμείνει αδιαίρετη» για να εισπράξει τη θετικότατη ανταπόκριση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Εχούντ Ολμερτ για «εντυπωσιακή εμφάνιση», «λόγια συγκινητικά» και άλλα παρόμοια.

-Σταμάτημα του πυρηνικού σχεδίου του Ιράν. Κατ΄ αρχήν δια της διπλωματικής οδού και των κυρώσεων αλλά και προσφυγή εφ΄ όσον χρειαστεί στη πολεμική βία.

-Συγκρότηση μιας αποτελεσματικής στρατιωτική συμμαχία ανάλογα όπως στη εποχή του ψυχρού πολέμου: «Για την κατανίκηση της Αλ Κάϊντα θα οικοδομήσω (για τον 21ο αιώνα) μια στρατιωτική ικανότητα και συμπαρατάξεις, τόσο ισχυρές όσο η αντικομουνιστική συμμαχία η οποία κέρδισε τον ψυχρό πόλεμο, για να αντιμετωπίσει παντού την παράβαση από το Τζιμπουτί ως το Κανταχάρ».

-Εξασφάλιση της αμερικανικής ηγεμονίας δια του μιλιταρισμού:
«Για να ανανεώσουμε την αμερικανική ηγεσία στον κόσμο, πρέπει αμέσως να αρχίσουμε την εργασία αναζωογόνησης της στρατιωτικής μας δυνατότητας. Μια στρατιωτική ισχύς είναι…αναγκαία για να στηρίξουμε την ειρήνη… Πρέπει…να επανοικοδομήσουμε τη στρατιωτική μας ικανότητα και να την προετοιμάσουμε για τις αποστολές του μέλλοντος…».

---Γράφει ο Τζον Πίλτζερ σε άρθρο που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ρήξη» και η ιστοσελίδα του «Άρδην»

"…Δύο άκρως σημαντικές δηλώσεις στις οποίες προέβη ο υποψήφιος τον τελευταίο καιρό, παρέμειναν στην αφάνεια, ώστε να μην χαλάσουν το κλίμα των πανηγυρισμών. Την πρώτη, την έκανε κατά την διάρκεια μιας συνάντησης της AIPAC, της πανίσχυρης οργάνωσης του σιωνιστικού λόμπι... Ο Ομπάμα, βέβαια, έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Οργάνωση, αλλά στις 4 Ιουνίου έκανε ένα βήμα παραπέρα: Υποσχέθηκε να υποστηρίξει την ιδέα μιας «αδιαίρετης Ιερουσαλήμ» ως πρωτεύουσας του Ισραήλ. Σήμερα, καμιά κυβέρνηση στον πλανήτη, ούτε καν αυτή του Μπους, δεν στηρίζει την ιδέα περί της ισραηλινής Ιερουσαλήμ.

Η δεύτερη δήλωσή του, που έχει αγνοηθεί σε μεγάλο βαθμό, έγινε στο Μαϊάμι στις 23 Μαΐου. Μιλώντας στην κοινότητα Κουβανών εξόριστων, που έχει εκθρέψει τόσους τρομοκράτες, φονιάδες και διεθνείς εμπόρους ναρκωτικών για λογαριασμό των αμερικανικών υπηρεσιών, υποσχέθηκε τη συνέχιση του καταστρεπτικού 47χρονου εμπάργκο εναντίον της Κούβας, που για αλλεπάλληλα χρόνια έχει κηρυχθεί παράνομο από τον Ο.Η.Ε.

Για μία φορά ακόμα, ο Ομπάμα ξεπέρασε τον Μπους. Δήλωσε ότι οι Η.Π.Α. έχουν «χάσει τη Λατινική Αμερική». Περιέγραψε τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις στη Βενεζουέλα, τη Βολιβία, και τη Νικαράγουα ως ένα “κενό” που πρέπει να αναπληρωθεί!..."

---Από την «Ελευθεροτυπία» της 5/11/2008 "Ο,τι λάμπει δεν είναι Ομπάμα"

ΤΖΟΝ ΠΙΛΤΖΕΡ, 69 ετών, Αυστραλός δημοσιογράφος και παραγωγός ντοκιμαντέρ, ερευνητικού περιεχομένου, είναι «από εκείνες τις φωνές» που ενοχλούν την εξουσία, ενοχλούν το κατεστημένο, που πάει κόντρα στο ρεύμα.

ΑΥΤΟΝ τον καιρό, που τα περισσότερα «προοδευτικά», όπως αποκαλούνται (χωρίς πάντα να είναι), μέσα ενημέρωσης της δυτικής Ευρώπης στάζουν μέλι για τον Μπαράκ Ομπάμα, ο Πίλτζερ βγαίνει ευθέως, είτε διά της στήλης του στην πολιτική επιθεώρηση «New Statesman» είτε μέσω της ιστοσελίδας του, johnpilger.com, και τον αποκαλεί «κι αυτόν γεράκι», που μάλιστα «θα συνεχίσει την ίδια, εγκληματική πολιτική του Μπους».

Χαρακτηρίζει σουρρεαλιστικές τις σημερινές εκλογές στις ΗΠΑ, στις οποίες, λέει, το μέγα θέμα είναι «πώς φτάσαμε να αγιοποιηθεί ένας άνθρωπος, ο Ομπάμα, και να εμφανίζεται τώρα σαν περιστερά της ειρήνης, που θα φέρει την αλλαγή στη χώρα του και στον κόσμο όλον, τη στιγμή που έχει ψηφίσει κατ' επανάληψη υπέρ της χρηματοδότησης των αρπακτικών πολέμων και επιδρομών του Μπους, και που τώρα απαιτεί να ενταθεί ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και ταυτόχρονα απειλεί να βομβαρδίσει και το Πακιστάν».

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ φωνάζει από τη στήλη του, ο Πίλτζερ, «πού τα βρήκε ο Ομπάμα όλα αυτά τα χρήματα που δαπανά στην προεκλογική του εκστρατεία;», τα περισσότερα, πράγματι, που έχουν δαπανηθεί ποτέ από υποψήφιο στην ιστορία των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων ήρθε από τις μικρές, ατομικές εισφορές «εκατοντάδων χιλιάδων απλών φίλων και ψηφοφόρων», αλλά ο Πίλτζερ επιμένει ότι «ο μεγάλος όγκος προήλθε από χρήματα που του έδωσαν μερικοί από τους πλέον διαβόητους πλιατσικολόγους της Ουόλ Στριτ», αυτοί που λεηλάτησαν, όπως λέει, την οικονομία. Περιγράφει τον Ομπάμα ως κάτι υπερτιμημένο, που απλώς γυαλίζει..."


---και τέλος αποσπάσματα από το εξαιρετικό άρθρο του Ρούσσου Βρανά, στα «ΝΕΑ» 5/11/ 2008

" Ο Δημοκρατικός...
... Τζων Κέννεντυ,
όταν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ (1961-1963), έδωσε το πράσινο φως για να εφαρμοστεί σχέδιο του Ρεπουμπλικανού προκατόχου του (Αϊζενχάουερ) για την ανατροπή του Φιντέλ Κάστρο. Το 1961 διέταξε να εισβάλουν στην Κούβα 1.500 εξόριστοι Κουβανοί αντικαθεστωτικοί που είχαν εκπαιδευτεί από τη CΙΑ. Η εισβολή στον Κόλπο των Χοίρων κατέληξε σε αποτυχία. Αργότερα, (ο Κέννεντυ) ίδρυσε τη Συμμαχία για την Πρόοδο προκειμένου να καταπολεμήσει τα απελευθερωτικά κινήματα της Λατινικής Αμερικής…. Το 1963 οργάνωσε την ανατροπή του προέδρου (του Βιετνάμ) Ντιέμ…. Την ίδια χρονιά, ο Κέννεντυ οργάνωσε πραξικόπημα στο Ιράκ κατά της κυβέρνησης του στρατηγού Κάσεμ, ο οποίος πέντε χρόνια νωρίτερα είχε ανατρέψει τη φιλοαμερικανική ιρακινή μοναρχία. Στην εξουσία εγκαταστάθηκε το κόμμα Μπάαθ (του Σαντάμ Χουσεΐν). Ακολούθησαν συστηματικές εκκαθαρίσεις αριστερών και άλλων πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος (με λίστες ονομάτων από τη CΙΑ). Ο Δημοκρατικός Λίντον Τζόνσον που, μετά τη δολοφονία του Κέννεντυ, τον διαδέχτηκε στην προεδρία των ΗΠΑ (1963-1969), συνέχισε και κλιμάκωσε την αμερικανική εκστρατεία στο Βιετνάμ.

Ο Δημοκρατικός...
... Τζίμι Κάρτερ, όταν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ (1977-1981), διατύπωσε το λεγόμενο «δόγμα Κάρτερ» για τη Μέση Ανατολή: καμιά άλλη χώρα πλην των ΗΠΑ δεν πρέπει να θέσει υπό τον έλεγχό της τον Περσικό Κόλπο. Το 1979, ο Κάρτερ έστειλε μυστικά βοήθεια στους ισλαμιστές του Αφγανιστάν (Οσάμα Μπιν Λάντεν), που πολεμούσαν τους Σοβιετικούς εισβολείς. Ο στόχος της αμερικανικής ανάμειξης στο Αφγανιστάν ήταν «να αποκτήσει η Σοβιετική Ένωση το δικό της Βιετνάμ». Αργότερα ο Ρεπουμπλικανός Ρίγκαν συνέχισε την πολιτική του Κάρτερ. Και οι δυο τους επικρίνονται σήμερα ως οι υπαίτιοι για την άνοδο της ισλαμικής θεοκρατίας και την αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Δημοκρατικός Μπιλ Κλίντον, όταν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ (1993-2001), έθεσε στόχο του την ανατροπή του Ιρακινού δικτάτορα Σαντάμ. Την ίδια χρονιά εξαπέλυσε την επιχείρηση «Αλεπού της ερήμου», με τετραήμερο βομβαρδισμό του Ιράκ. Από τις οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη χώρα πέθαναν μισό εκατομμύριο παιδιά. Το 1999, ο πόλεμος επέστρεψε στα Βαλκάνια, για πρώτη φορά ύστερα από 50 χρόνια. Ο Κλίντον διέταξε τον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, κατηγορώντας τους Σέρβους για γενοκτονία εις βάρος των Αλβανών. Όταν δικαστήριο του ΟΗΕ αποφάνθηκε πως δεν επρόκειτο για γενοκτονία, επινοήθηκε ο όρος «εθνικές εκκαθαρίσεις». Η Γιουγκοσλαβία διαμελίστηκε σε φιλοαμερικανικά προτεκτοράτα.

Τα θύματα...
... της απελπισίας είναι πιο πολλά κι από τα θύματα της αισιοδοξίας. Άδικα οι πνιγμένοι πιάνονται από τα μαλλιά τους".


Δείτε το βίντεο " The men behind Barack Obama" που μόλις ανέβηκε στο You Tube με ελληνικούς υπότιτλους, με συνέντευξη (πριν τις εκλογές) του δημοσιογράφου, συγγραφέα και ερευνητή Webster Tarpley (πιο γνωστού για τις έρευνες που έκανε σχετικά με τα "σκοτεινά" σημεία της 11ης Σεπτεμβρίου). Ο Τάρπλευ χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, τον Ομπάμα "μαριονέτα της Τριμερούς Επιτροπής" (Trilateral Commission) του Μπρεζίνσκι και "παγκόσμια καταστροφή"... Εδώ είναι το πρώτο μέρος της συνέντευξης...



Η φράση «πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Βασίλειο εδώ κάτω στην Γη», (“I am confident that we can create a Kingdom right here on Earth”), που γράφεται στην πρώτη εικόνα, ειπώθηκε από τον Ομπάμα, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007, στα 4.000 μέλη της Ευαγγελικής Εκκλησίας «Redemption World Outreach Center», στην «συντηρητική» πόληGreenville, της Νότιας Καρολίνας (ΗΠΑ). Ο Ομπάμα ζήτησε τις προσευχές του πλήθους για να γίνει «ένα όργανο του Θεού», "όπως ο πάστορας (της Εκκλησίας) Ron Carpenter".

6 σχόλια:

Skinious είπε...

Αμ τον προσωπάρχη του, που τον πάς; Δες εδώ!
http://skinious.blogspot.com/2008/11/poio.html

SkyWatcher είπε...

Με ψευδώνυμο "ράμπο" και με υπηρεσία στον ισραηλινό στρατό!

Ο δε μπαμπάς είναι βετεράνος της παράνομης ένοπλης σιωνιστικής οργάνωσης "Etzel" πριν από 60 χρόνια.
Ο μπαμπάς δήλωσε: "Ο γιος μου θα επηρεάσει σίγουρα τον πρόεδρο υπέρ του Ισραήλ, αφού δεν μπορεί να αφήσει τη συνείδησή του έξω από τον Λευκό Οίκο" είπε ο πατέρας του ομοσπονδιακού βουλευτή».

Όπως ακριβώς το έγραφε θριαμβολογώντας η "Αυριανή" : "Το τέλος της εβραϊκής κυριαρχίας"...

H πολυπόθητη "change" μπορεί να περιμένει..

Δημήτρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Excellent! Now you Greeks have to stop being so cynical about your muslim brothers and let Albania and Turkey join Europe so you can all party together and racism between you will end! Stop oppressing your Cyprus brothers! Islam arose via monophysitism from Greek oppression of the Black Man. Even the Jews needed to bring Iranians then Arabs to take back their cities in the seventh century. Your Benaki Lousiana Shipping brought over most Black Slaves together with Lehman Alabama Finance. You cynically want to take Palestine just like Macedonia with Trojan Horse Perfidy by distorting history. Do we forget what you did to the Macedonia AME church in Flushing? Religion is just oppresses people as we will make global progress now that superstition-based initiative people are out of office.

SkyWatcher είπε...

βρε παιδιά,
ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;;;

Skinious είπε...

Σαλταρισμένος είναι, δεν βλέπεις;
Παραλήρημα κανονικό..

Psychosis or Neurosis? That is the question..