Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

15χρονη βάζει φωτιά σε εκκλησία για «χάρη του Σατανά»


Μία κοπέλα 15 χρονών η οποία φέρεται ότι λατρεύει τον Σατανά συνελήφθη ως ύποπτη για εμπρησμό εκκλησίας στο Orangevale της Καλιφόρνια.


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, μέσα στην «Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Εσχάτων Ημερών» ( ΣΣ: αυτή είναι η επίσημη ονομασία της εκκλησίας των Μορμόνων ) στην διασταύρωση των οδών Hazel και Cherry.


Ο Christian Pebbles, της Μητροπολιτικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Sacramento, είπε ότι η έφηβη εξήγησε το λόγο που έβαλε την φωτιά στην εκκλησία, προκαλώντας ζημιές στα στασίδια της εκκλησίας.

«Μισεί την εκκλησία και λατρεύει τον διάβολο», είπε ο Pebbles. «Αυτός είναι ο λόγος που το έκανε».


Ο Pebbles είπε η έφηβη συνελήφθηκε ως ύποπτη για εμπρησμό.


«Όπως ξέρετε, μερικές φορές στα παιδιά δεν αρέσει πάντα να κάνουν αυτό που οι γονείς τους θέλουν να κάνουν», είπε Annette Hilt, η μητέρα της έφηβης. Και συνέχισε: "Όλοι το ξέρουν αυτό".


Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά υπήρχαν περίπου 50 μέλη της εκκλησίας, στο εσωτερικό.


«Οι φλόγες έφτασαν σε ύψος περίπου τα 4 πόδια μέσα στην εκκλησία," είπε ο Pat Elmer, υπεύθυνος για τις εγκαταστάσεις της εκκλησίας.


Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής είπαν ότι σκοπός είναι να σιγουρευτεί ότι στο κορίτσι θα δοθεί κάποια συμβουλευτική βοήθεια, και όχι αναγκαστικά κάποια τιμωρία.


Πηγή: www.Kcra.com


Δείτε το βίντεο στο YouTube


Πριν ένα μήνα η Αστυνομία συνέλαβε δύο νεαρούς, ηλικίας 17 και 18 χρονών, (φωτο) ως υπαίτιους για τους βανδαλισμούς που έκαναν σε τρεις εκκλησίες στο Effingham County της Georgia. Σε μία περίπτωση άνοιξαν τρύπες πυροβολώντας με πιστόλι ενώ έγραψαν συνθήματα για τον Σατανά.

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια: