Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Τελευταία στιγμή: Βαρυσήμαντη δήλωση προς όλα τα κόμματα και τους υποψηφίους βουλευτές


Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ δεν ασχολείται με τα εκλογικά, τα προ-εκλογικά ή τα μετ-εκλογικά.


(Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι δεν έχει άποψη).


Βρήκα το παρακάτω βίντεο το οποίο το αφιερώνω σε όλα τα πολιτικά κόμματα, τους υποψηφίους βουλευτές και τους υπόλοιπους «απλούς θνητούς», τουτέστιν τους ψηφοφόρους…


Γιατί οι καιροί είναι χαλεποί.



Το βιντεάκι είναι από την πρώτη ημέρα στο Ελληνικό Κολλέγιο του Αγίου Παντελεήμονος στο Λονδίνου, (Hellenic College, Harrow NW London).


http://hellenic-college.blogspot.com/






















1 σχόλιο:

George είπε...

Πέρασε,τελικά,η Συνθήκη της Λισσαβόνας!Οι Ιρλανδοί υπέκυψαν στις πιέσεις των Φασιστών Τραπεζιτών της ΕΕ,όπως απομόνωση απο τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ,οικονομική κατάρρευση και άλλες έξωθεν πιέσεις,και έτσι ψήφισαν με αρκετά μεγάλη πλειοψηφία(πάνω απο 60%),το ΝΑΙ στη Συνθήκη αυτή.Ουσιαστικά,απο τώρα,είμαστε ΕΝΑ κράτος!Κανένας φορέας της ενημέρωσης δεν ενημέρωσε το κόσμο για το τι ακριβώς είναι η Συνθήκη αυτή,αλλά και να "ενημέρωνε",απλώς θα παραπληροφορούσε για μια ακόμη φορά.Καμία χώρα,πλην της Ιρλανδίας,δεν είχε δικαίωμα δημοψηφίσματος και υπερψηφίστηκε απο τα κοινοβούλια των χωρών-μελών της ΕΕ,χωρίς συζήτηση.Μήπως μπορείς να κάνεις μια έρευνα για τη Συνθήκη της Λισσαβόνας;Είναι ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα,που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα,στο μέλλον.