Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Απίστευτο 'μέτρο' που σημαίνει πολλά…Από 1/1/2011 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση μετρητών για συναλλαγές άνω των 1.500 ευρώ!


Την σοβαρή αυτή είδηση καθώς και τον εξαιρετικό σχολιασμό μεταφέρω από το http://klassikoperiptosi.blogspot.com/


Το ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου


(Σ.Σ. Γράφει συγκεκριμένα το νέο φορολογικό Νομοσχέδιο : 29. Συναλλαγές άνω των 1.500 Ευρώ χωρίς μετρητά.

Από 1/1/2011 δεν θα θεωρείται νόμιμη κάθε συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών και επιχειρήσεων ή μεταξύ επιχειρήσεων, αξίας μεγαλύτερης των 1.500 ευρώ εάν αυτή γίνεται με μετρητά. Οι συναλλαγές αυτές θα γίνονται με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή δίγραμμες επιταγές.)



Το πρόσχημα για αυτή την απαράδεκτη απόφαση, είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής.


Ας δούμε όμως τα πράγματα απο την αρχή.


Απο την 1η Ιανουαρίου 2011 αν θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση η οποία κάνει 1520 ευρώ ή να εξοφλήσω τον μάστορα που επισκεύασε το αυτοκίνητό μου και του οποίου η επισκευή κόστισε 1700 ευρώ ,ή αν έκανα μια επέμβαση αφαίρεσης χολής που κόστισε συνολικά 3000 ευρώ , ή ,ή ,ή ....,τότε δεν θα μπορώ να πληρώσω χρησιμοποιώντας μετρητά,ναι σωστά το ακούσατε,ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ Η Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΕΥΡΩ!


Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσετε απο του χρόνου θα είναι να προμηθευτείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μπλόκ δίγραμμων επιταγών.


Δηλαδή απο του χρόνου όποιος δεν έχει άμεση και αυστηρή εξάρτηση απο μια Τράπεζα δεν θα μπορεί να ζήσει .


Με αυτόν τον τρόπο θα καταπολεμηθεί δήθεν η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή και έτσι επιτέλους θα επικρατήσει ένα κράτος δικαίου όπου όλοι θα αποδίδουν στο κράτος τον φόρο που τους αναλογεί.


Αυτό όμως είναι το πρόσχημα διότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι να εξαφανίσουν την φοροδιαφυγή και να πείσουν ακόμα και τον πιό δύστροπο επαγγελματία φοροφυγά να συμμορφωθεί.


Το ότι απαγορεύουν την χρήση μετρητών και την υποχρεωτική χρήση κάρτας σημαίνει μόνο ένα πράγμα.


Ότι η "Νέα Εποχή" μετά τις συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις με τις παγκόσμιες και ντόπιες οικονομικές κρίσεις, τις ψεύτικες πανδημίες με τα εμβόλια και τις δήθεν κλιματικές αλλαγές, προχωρά ακάθεκτη στην εφαρμογή της απόλυτης υποδούλωσης των λαών σε ένα ολοκληρωτικό σύστημα ψηφιακής διακυβέρνησης όπως διαφημίζει και υπόσχεται ο Έλληνας πρωθυπουργός.


Να γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση πέρασε γρήγορα έναν δικτατορικό νόμο που επιβάλλει με το πιστόλι στον κρόταφο την αριθμοποίηση ΟΛΩΝ ακόμα και των νεογέννητων."Βαπτιστήκαμε" όλοι λοιπόν ξανά και αποκτήσαμε τον ΑΜΚΑ μας και μας είπαν ότι σε λίγο θα πάρουμε την "κανονική" Κάρτα Υγείας ή όπως αλλιώς θα την πούν.


Για να μην μπερδεύεστε σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή η κάρτα που μας έχουν δώσει είναι "τζούφια",δεν έχει ούτε μικροτσίπ ούτε μπορεί να λειτουργήσει με διαδραστικό τρόπο στο παγκόσμιο σύστημα συναλλαγών και φακελώματος,απλώς είναι μια προτύπωση της εικόνας της κανονικής και πλήρως ηλεκτρονικά εξοπλισμένης νέας κάρτας.


Με λίγα λόγια και σταράτα.


Η σταδιακή κατάργηση των μετρητών και η αναγκαστική χρήση μιας κάρτας (που τελικά θα είναι η νέα αστυνομική ταυτότητα με τις εξελιγμένες ψηφιακές της δυνατότητες) εγκαινιάζει όντως μια "Νέα Εποχή" κατά την οποία η επιβίωση -στην κυριολεξία- του καθενός θα εξαρτάται απο το αν αποδέχεται ή όχι την αριθμοποίηση του και το σφράγισμα


Πριν απο μερικά χρόνια, όταν απο άλλο μετερίζι φωνάζαμε για τις συνέπειες π.χ της "Συνθήκης του Σένγκεν" ή για τις δραστηριότητες των οικουμενιστικών κινημάτων και των νεοεποχήτικων πολιτικο-φιλοσοφικών μεταμφιέσεων, ή για τις "ηλεκτρονικές ταυτότητες" (τότε έτσι τις έλεγαν όλοι), σχεδόν κανείς εξαρτημένος απο κόμματα και τηλεοράσεις δεν ήθελε να διακόψει το ηδονικό χασμουρητό της ευμάρειας ενώ μερικοί έπαψαν να βασίζουν την ζωή τους στην ψευδαίσθηση της αυτοτέλειας και στο ...όραμα μιας δήθεν "κοινωνικής ομαλότητας".


Για τους περισσότερους τότε, είμαστε γραφικοί και ακραίοι ενώ οι κοντυλοφόροι της Νέας Τάξης μας κατέτασσαν στους φονταμενταλιστές και συνωμοσιολόγους χρησιμοποιώντας μάλιστα τα παραδείγματα μερικών προβοκατόρων ή πλανεμένων που παρίσταναν τους "προφήτες" περιγράφοντας με χιλιαστικό τρόπο την παντελώς αντι-ορθόδοξη εσχατολογική τους σύγχυση.


Τότε περιγράφαμε τα νεο-εποχήτικα σχέδια λέγοντας ότι ο στόχος τους είναι να καταργήσουν σταδιακά την χρήση των μετρητών αντικαθιστώντας τα με το "πλαστικό χρήμα" (πιστωτική -χρεωστική κάρτα).


Λέγαμε επίσης ότι μετά απο λίγο θα βγεί κάποιος υπουργός και θα μας πεί ότι έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα και οι κλοπές των καρτών και θεωρείται πια επισφαλής και επικίνδυνη η χρήση τους γι΄αυτό πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας, ότι έκαναν και δια νόμου πριν λίγα χρόνια στη χώρα μας οι ιδιοκτήτες στα κατοικίδια ζώα τους,να δεχτούμε δηλαδή ένα ενέσιμο RFID μικροτσίπ κάτω απο το δέρμα.


Τότε πολλοί γελούσαν και σίγουρα περισσότεροι μας λοιδορούσαν.


Σήμερα που δια στόματος του υπουργού των οικονομικών ανακοινώθηκε ότι θα είναι εφεξής νόμος του κράτους αυτό που με ..."φονταμενταλιστική μανία και εσχατολογική ψύχωση" καταγγέλλαμε πριν χρόνια, τι δικαιολογία θα βρούν τα "παπαγαλάκια" ή τα "κοράκια" της "Νέας Εποχής";


Αγαπητοί μας συμπατριώτες δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα μας αφήσουν να καταγγέλλουμε απο το διαδίκτυο τα εγκληματικά, φασιστικά και αντίχριστα σχέδια της "Νέας Εποχής", αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα πια ,είναι ότι ο πόλεμος άρχισε και ήλθε ο καιρός να βγούμε με ευθύτητα, θάρρος και ομολογιακό φρόνημα να τους φωνάξουμε κάμποσα "ΟΧΙ" .


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ

ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"



---- Διαβάστε στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ για τον δρόμο προς την πολυπόθητη ‘αχρήματη κοινωνία’ (cashless society):


Και ας το ξαναθυμηθούμε...





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά η είδηση αυτή είναι συγκλονιστική! Τα πράγματα δρομολογούνται προς την αχρήματη κοινωνία και στο Χάραγμα...
Το θέμα είναι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε; Προφανώς δεν πρέπει να δεχτούμε το Χάραγμα!
Δεν θα έπρεπε η Εκκλησία να έχει ενωμένους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς για να αντιμετωπίσουν συλλογικά αυτό το ζοφερό μέλλον;
Απεναντίας όμως με μεγάλη θλίψη βλέπω τη συντριπτική πλειοψηφία της Ιεραρχίας να επιδιώκει να τα πηγαίνει καλά με τους ισχυρούς του κόσμου (πχ Πάπας) μην αντιδρώντας στις παραβιάσεις των Ιερών Κανόνων και στις αβαρίες στα θέματα Πίστεως, όσοι αγωνίζονται να είναι χριστιανοί απογοητεύονται από την υποκρισία κληρικών και λαϊκών "Χριστιανών" οι οποίοι δεν γίνονται το φως του κόσμου...

Ανώνυμος είπε...

"Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την εξαφάνιση βρέφους από δημόσιο μαιευτήριο


Εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης στην υπόθεση εξαφάνισης βρέφους από το μαιευτήριο «Έλενα E. Βενιζέλου» έδωσε η υπουργός Υγείας Μ.Ξενογιαννακοπούλου. Έρευνες για τον εντοπισμό του βρέφους από τις αρχές, ενώ συνεχίζονται οι ανακρίσεις.

Στο μαιευτήριο μετέβη το πρωί της Πέμπτης ο ΓΓ του υπουργείου Νικόλαος Πολύζος, ο οποίος δήλωσε ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Πολύζος τόνισε, επίσης, ότι θα επανεξεταστούν τα μέτρα ασφαλείας του νοσοκομείου και πως συνεχίζονται οι ανακρίσεις από άνδρες της Ασφάλειας.

«Είναι λυπηρό το γεγονός. Θα διερευνηθεί σε βάθος και άμεσα. Έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ από την υπουργό Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και θα αποδοθούν ευθύνες. Είμαστε αυστηρότατοι. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί» δήλωσε ο κ. Πολύζος.

Κύκλοι του υπουργείου Υγείας ανέφεραν πως, με αφορμή το περιστατικό, θα επανεξεταστεί συνολικά το σύστημα υπογραφής των συμβάσεων μεταξύ των νοσοκομείων και των εταιρειών ιδιωτικής ασφάλειας.

Την εξαφάνιση του νεογέννητου μωρού της κατήγγειλε το πρωί της Πέμπτης μία γυναίκα, στο μαιευτήριο «Έλενα E. Βενιζέλου».

Συγκεκριμένα, η μητέρα του μωρού άκουσε, περίπου στις 5 τα ξημερώματα, έναν θόρυβο στο θάλαμό της και αμέσως διαπίστωσε ότι κοριτσάκι της δεν βρισκόταν στο καλαθάκι, δίπλα της.

Αμέσως η γυναίκα ενημέρωσε το προσωπικό και εν συνεχεία ειδοποιήθηκαν η διοίκηση του μαιευτηρίου, η ιδιωτική εταιρεία που φρουρεί το χώρο και η αστυνομία.

Αξιωματικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων διενεργούν ανακρίσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την εκδοχή απαγωγής αλλά και όλες τις άλλες εκδοχές και παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Οι γονείς του νεογνού απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές."

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ.. ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΝ ΝΕΟΓΝΩΝ ΣΤΟ OHIO ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΑΓΩΓΕΣ... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ...!

SkyWatcher είπε...

Αγαπητέ/ή ανώνυμε/η την είδηση την ξέρω. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι το άρθρο για το νεογνό στο Ohio που γράφεις! Βοήθησέ με λίγο..