Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κουκουλοφόροι ανοίγουν πυρ μέσα σε εκκλησία


Ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Οι πιστοί της εκκλησίας ‘Νέα Γεσθημανή’ στο Ρίτσμοντ της Β. Καλιφόρνιας παρακολουθούν τη λειτουργία και το κήρυγμα του πάστορα.


Την ώρα όμως που τραγουδούν εκκλησιαστικούς ύμνους, τρεις νεαροί γύρω στα 20, φορώντας κουκούλες εισβάλουν μέσα στην εκκλησία και ανοίγουν πυρ εναντίον δύο αδελφών ηλικίας 14 και 19 ετών.


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.



Ένας άνδρας φορώντας κουκούλα μπήκε στην εκκλησία New Gethsemane Church in Christ, στο San Francisco και παρουσία 100 περίπου ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα για την Κυριακάτικη λειτουργία, άνοιξε πυρ, ενώ άλλοι δύο άνδρες που και αυτοί φορούσαν κουκούλες, ήταν μαζί του.


Οι άνδρες άρχισαν να περπατάνε στον διάδρομο της εκκλησίας, φορώντας τις κουκούλες, όταν ο εκτελεστής άρχισε να πυροβολεί στις θέσεις που κάθονται οι νέοι, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες. Ο 64χρονος Charles Miller, (φωτο κάτω) που είναι διάκονος στην εκκλησία, είπε ότι οι πιστοί ήταν έτοιμοι να πουν στους άνδρες να βγάλουν τις κουκούλες τους, όταν άρχισαν οι πυροβολισμοί.


"Άκουγα την χορωδία να ψέλνει όταν άρχισε ξαφνικά ένα τα-τα-τα-τα" 'είπε ο Μίλερ στην εφημερίδα ‘San Francisco Chronicle’. «Όλοι πέσαμε στο πάτωμα. Στην αρχή δεν κατάλαβα ότι οι πυροβολισμοί έπεφταν μέσα στην εκκλησία, μέχρι που άκουσα όλους να ουρλιάζουν."


Ένας 14χρονος χτυπήθηκε στον ώμο και ένας 19χρονος στο πόδι. Και τα δύο θύματα, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, εισήχθησαν στο νοσοκομείο και αναμένεται ότι θα επιβιώσουν. Δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί.


Οι τρεις άνδρες έφυγαν και δεν έχουν συλληφθεί ακόμη ύποπτοι.


«Είναι φοβερό, να έρχεσαι όταν στον Οίκο του Κυρίου και να αρχίσει να γίνεται αυτό," είπε ο Μίλερ.


Οι αστυνομία που ερευνά την υπόθεση πιστεύει ότι οι άνδρες είχαν στόχο κάποιον στην εκκλησία, αλλά δεν γνωρίζει αν οι δύο οι οποίοι χτυπήθηκαν ήταν οι στόχοι των δολοφόνων.


«Αν δεν ήταν τα θύματα που χτυπήθηκαν, ήταν κάποιος που καθόταν κοντά τους», είπε ένας αστυνομικός.


Κάποιοι πιστοί επέστρεψαν στην εκκλησία μετά που η αστυνομία επιλήφθηκε του συμβάντος και τελείωσαν την λειτουργία.


"Πήγαμε για να εκκλησιαστούμε έτσι κι αλλιώς," είπε ο Μίλερ. "Ευχαριστήσαμε τον Θεό που κανείς δεν σκοτώθηκε. Θέλαμε να πάμε και να λατρεύσουμε τον Κύριο ούτως ή άλλως."


Το Richmond είναι μία περίπου 100.000 κατοίκων, βορείως του Oakland και του Berkeley.


Η πόλη είχε πάλι ακουστεί για την συμμορία βιαστών επτά ατόμων ηλικίας 16 ετών που επιτέθηκε τον Οκτώβριο, σε μία κοπέλα έξω από ένα πάρτυ που γινόταν στο Γυμνάσιο του Richmond.


Η βία στο Ρίτσμοντ έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό δραματικά και μόνο μέσα στο 2010 έχουν αναφερθεί επτά δολοφονίες. Ανάμεσά τους και αυτή μιας 23χρονης εγκύου.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: http://cbs13.com/ & http://totefteri.blogspot.com/


Στο πρώτο από τα παρακάτω βίντεο η μητέρα των θυμάτων που ξαναπήγε στην Εκκλησία, λέει ότι δεν έχει αισθήματα αντιπάθειας για τους επίδοξους δολοφόνους και συμβουλεύει τα παιδιά της να εμπιστευτούν τον Κύριο και να βοηθήσουν την αστυνομία.

















Το Μάρτιο του 2009 ο Fred Winters, πάστορας της Βαπτιστικής Εκκλησίας (First Baptist Church) στο Maryville του Illinois, δολοφονήθηκε μέσα στην εκκλησία, από άγνωστο που τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τρεις φορές.


Για να μην ξεχάσουμε και τον Ρώσο ιερέα Ντανίλ (Δανιήλ) Συσόεφ, (Daniil Sysoyev), που δολοφονήθηκε μέσα στην Εκκλησία, στην Μόσχα.


Τα περιστατικά είναι πολλά. Οι δολοφονίες χριστιανών αυξάνονται στις ‘δυτικές’ κοινωνίες της ‘ανεκτικότητας’.


Ποιος θα τολμήσει να μιλήσει για μία ξεκάθαρα αυξανόμενη ‘χριστιανοφοβία’;;;


Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ θα επανέλθει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: