Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Surprise! Στη νέα Monopoly δεν υπάρχουν μετρητά...


Η νέα επετειακή έκδοση για τα 75 χρόνια του γνωστού παιχνιδιού ‘Monopoly’, παρουσιάστηκε αυτή τη βδομάδα από την εταιρία Hasbro.


Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές που προσέχει κανείς, είναι η απουσία των χαρτονομισμάτων.

Στη ‘νέα’ Μονόπολη όλες οι συναλλαγές γίνονται με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες έτσι ώστε τα παιδιά να μπαίνουν στο πνεύμα της νέας αχρήματης κοινωνίας...


Η Hasbro παρουσίασε το σχεδιασμό της νέας επετειακής έκδοσης του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού, που θα πωλείται στα καταστήματα από το φθινόπωρο του 2010.


Η νέα "Monopoly: Revolution Edition" ("Monopoly: Επαναστατική Έκδοση") είναι λεία και στρογγυλή, αντί του μέχρι τώρα θαμπού και τετράγωνου μοντέλου, με χρεωστικές κάρτες και ΑΤΜ, αντί των χαρτονομισμάτων και του τραπεζίτη.


Η επερχόμενη αχρήματη κοινωνία περνάει - και - μέσα από το παιχνίδι…


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://finance.yahoo.com/ Το βρήκα στο http://cygnus-atratus.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: