Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η ΄δημοκρατική' Ευρώπη που κλείνει τα μικρόφωνα!


Για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό βουλευτής του UKIP ήλθε σε σύγκρουση με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. (Το UKIP ή United Kingdom Independence Party είναι το ‘Κόμμα της Ανεξαρτησίας’ των Βρετανών ‘ευρωσκεπτικιστών, με μορφή τον Nigel Farage).


Στις 10 μαρτίου 2010 ο William, κόμης του Dartmouth, είδε το μικρόφωνό του να κλείνει στη μέση μιας ομιλίας και δόθηκε εντολή σε ένα κλητήρα να τον απομακρύνει από το βήμα.


Ο Λόρδος Dartmouth μιλούσε σε μια συζήτηση σχετικά με την πολιτική της Αρκτικής. Επισήμαινε τον παραλογισμό χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος να έχουν μια τέτοια πολιτική.


Πήγε να πει ότι αυτό είναι τόσο παράξενο, όπως ο διορισμός της βαρόνης Ashton ως Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ. Σε αυτό το σημείο μικρόφωνο του απενεργοποιήθηκε και δόθηκε εντολή να εγκαταλείψει το βήμα – από την Βρετανίδα ευρωβουλευτή του Yorkshire και του Humberside Lib, Diana Wallis.


Ο Λόρδος Dartmouth είπε ότι θα διαμαρτυρηθεί γραπτώς προς τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, κ. Jerzy Buzek, για τη συμπεριφορά αυτή.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή - Το βίντεο από ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: