Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ο Αμερικάνικος Στρατός εισβάλει στο Σικάγο (για άσκηση)


Καταστροφή. Παράλυση. Πανικός στους δρόμους.


Το Σικάγο θα μπορούσε να μοιάζει με ταινία δράσης του Χόλιγουντ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς μία μαζική άσκηση αντιμετώπισης καταστάσεων ‘έκτακτης ανάγκης’ πρόκειται να λάβει χώρα μέσα και γύρω από την πόλη.


Η Εθνική Φρουρά της πολιτείας του Illinois λέει ότι περισσότεροι από 50 τοπικούς, πολιτειακούς, ομοσπονδιακούς και ιδιωτικούς φορείς θα συμμετάσχουν στην άσκηση για να μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν τις καταστροφές. Η πενθήμερη άσκηση κατάρτισης θα διαρκέσει από την Κυριακή έως Πέμπτη 17 Ιούνη.


Αξιωματούχοι από την Εθνική Φρουρά του Ιλλινόις λένε ότι η εκδήλωση αυτή είναι μια "πλήρης άσκηση" και οι κάτοικοι θα μπορούν να δουν το προσωπικό για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε όλη την περιοχή του Σικάγου οι οποίοι "θα βλέπουν και θα ενεργούν" σαν να ήταν μια πραγματική αποστολή αντιμετώπισης καταστροφής.


Αξιωματούχοι λένε ότι οι ασκήσεις θα περιλαμβάνουν μια προσομοίωση συντριβής εμπορικού αεροπλάνου, προσομοίωση εκκένωσης βαγονιού και προσομοίωση τρομοκρατικής επίθεσης.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: