Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Γκάλοπ στις ΗΠΑ δείχνει ότι οι περισσότεροι νέοι είναι κατά των εκτρώσεων


Το ποσοστό των νεαρών ενηλίκων στις ΗΠΑ που είναι υπέρ της νομιμοποίησης των αμβλώσεων έχει υποστεί σημαντική πτώση, πέφτοντας κάτω από όλες τις άλλες ηλικιακές ομάδες, εκτός από τους ηλικιωμένους, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση.


Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν επίσης ότι οι νεαροί ενήλικες είναι τώρα η ομάδα που περισσότερο από κάθε άλλη (23%) είναι θετική στο να καταστεί η έκτρωση παράνομη σε όλες τις περιστάσεις.


Ο Michael Barnett, διευθυντής της αμερικάνικης ρωμαιοκαθολικής οργάνωσης American Life League’s LiveCampus’, δήλωσε ότι η δημοσκόπηση στηρίζεται σε ανεπίσημα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στις πανεπιστημιουπόλεις κολλεγίων σε εθνικό επίπεδο.


"Η έκτρωση δεν έχει νόημα σε μια γενιά που θέλει την κοινωνική δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους», δήλωσε ο Barnett. "Δεν χρειάζεται να γίνει μία δημοσκόπηση για να δούμε ότι δεκαετίες αποποινικοποίησης των αμβλώσεων έχουν αφήσει ένα αναμφισβήτητο κενό στη ζωή χιλιάδων-- αδελφών και μελλοντικών συμμαθητών στους οποίους και στις οποίες στέρησαν τα δικαιώματα ακόμη και μέσα στη μήτρα. "


Το LiveCampus είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να εκπαιδεύσει και να ενεργοποιήσει άτομα που θα ηγηθούν στον αγώνα κατά των εκτρώσεων στις πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ, παράλληλα με την ανάπτυξη των πόρων για τις εγκύους και τους γονείς των μαθητών, το κλείσιμο κέντρων αμβλώσεων και τη δημιουργία προγραμμάτων για την παροχή συμβουλών σε γυναίκες που έχουν κάνει έκτρωση.


"Αυτό που βλέπουμε είναι μια γενιά που βλέπει τις επιθέσεις εναντίον της ζωής ανθρωπίνων υπάρξεων» - όπως είναι οι αμβλώσεις - όπως τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», σημείωσε ο Barnett.


"Δεδομένου ότι το χάσμα των γενεών διευρύνεται, όσοι ψηφίζουν νομοθετήματα και ελπίζουν να προσελκύσουν την ψήφο της νεολαίας για μεταρρυθμίσεις στην υγεία θα πρέπει να μάθουν ότι βρίσκονται απέναντι σε τέτοιες απόψεις".


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: