Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Τον απόλυσαν επειδή τόλμησε να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι λάθος


Ο Peter Vadala από την Μασαχουσέτη των ΗΠΑ απολύθηκε από θέση του πωλητή σε υποκατάστημα του Brookstone στο αεροδρόμιο Logan της Βοστόνης, επειδή είπε σε μια διευθύντρια ότι η χριστιανική του πίστη λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι λάθος.


Ο Vadala απολύθηκε επειδή, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, παραβίασε την πολιτική ‘ανοχής’. Αλλά ο Vadala ισχυρίζεται ότι απολύθηκε επειδή εξέφρασε την χριστιανική του άποψη για την ομοφυλοφιλία, αφότου μια διευθύντρια του έκανε επανειλημμένες αναφορές, καθώς η ίδια τον πλησίασε τέσσερις φορές την ώρα της εργασίας, για να του πει τα σχέδιά που έχει να παντρευτεί με την λεσβία σύντροφό της.


"Στην αρχή της ημέρας, μου είπε ότι πρόκειται να παντρευτεί. Της είπα ‘Συγχαρητήρια’ και ρώτησα «Που θα σε πάει εκείνος για μήνα του μέλιτος;" είπε ο Vadala.

Μου απάντησε ότι ο σύντροφός της ήταν «εκείνη» και γι 'αυτό και αμέσως προσπάθησα να αλλάξω θέμα.

"Νομίζω ότι κατάλαβε ότι ένιωθα άβολα να μιλάω γι 'αυτό», συνέχισε. "Όμως, αυτή το επανήλθε με το ίδιο θέμα άλλες τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.


"Μετά την τέταρτη φορά που μου είπε για τα σχέδιά να παντρευτεί την σύντροφό της, της είπα, «Νομίζω ότι η ομοφυλοφιλία είναι κακό πράγμα (‘bad stuff’), είπε ο Vadala.

"Αυτό είναι ό, τι της είπα. Δεν ήμουν αγενής μαζί της και δεν ενήργησα χωρίς σεβασμό στο πρόσωπό της", είπε. "Το μόνο που μου είπε καθώς έφευγε από το κατάστημα ήταν, «Ανθρώπινο Δυναμικό φίλε. Κράτα τις απόψεις σου για τον εαυτό σου! "


Ο Vadala είπε ότι όταν προσελήφθη παρακολούθησε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης της εταιρείας, στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και ένα βίντεο που έπρεπε να παρακολουθήσει.

"Στο βίντεο αυτό, υπήρχε ένας ομοφυλόφιλος ο οποίος δήλωσε ότι άκουσε δύο εργαζόμενους να μιλάνε. Ένας άντρας στο βίντεο λέει στον άλλο, «Αν ένας ομοφυλόφιλος με βάλει στο μάτι, καλύτερα να προσέχει".

«Ο ομοφυλόφιλος στο βίντεο είπε ότι αισθάνθηκε ‘προσβεβλημένος’, αλλά εγώ δεν έχω δικαίωμα να αισθάνομαι προσβεβλημένος από έναν ομοφυλόφιλο ... Μου είπαν ότι, εφόσον ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι υποτίθεται, νόμιμος στη Μασαχουσέτη, ότι έκανα λάθος που ένιωσα προσβεβλημένος", (!!!) είπε ο Vadala.



Η υπεύθυνη για το ανθρώπινο δυναμικό του ‘Brookstone’ κλήθηκε λίγες ημέρες μετά το περιστατικό και ο Vadala είπε ότι ήθελε να λυθεί το θέμα.

«Μίλησα με την υπεύθυνο για το ανθρώπινο δυναμικό και ήθελα να λυθεί το πρόβλημα. Είπα ότι το θέμα αυτό πρέπει να λυθεί, διότι αυτή η διευθύντρια θα τριγυρνάει ανάμεσα σε πελάτες, οι οποίοι, υπάρχει πιθανότητα, να αισθανθούν προσβεβλημένοι από αυτά που θα λέει, "είπε ο Vadala


Όμως, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Vadala κατάλαβε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ήρθε για λύσει το πρόβλημα.

Λίγες μέρες αργότερα ο Vadala έλαβε μία επιστολή από το ‘Brookstone’, που του γνωστοποιούσαν την απόλυσή του.

Η επιστολή κατηγορούσε τον Vadala για ‘παρενόχληση’ και τα σχόλιά του περιγράφονταν ως "ανάρμοστα και αντιεπαγγελματικά." Περαιτέρω, η επιστολή τον κατηγορούσε ότι προσπαθούσε να "επιβάλει" τις πεποιθήσεις του στους άλλους!


Ο Vadala είπε ότι η επιστολή από το ‘Brookstone’, υπογεγραμμένη από τη Susan McGrath, περιελάμβανε πολλές ψευδείς κατηγορίες.


Σε ένα αντίγραφο που έχει στη διάθεσή του το WND, η επιστολή αναφέρει, «Αποδέχεστε ότι στη συνέχεια εκφράσατε στην κα (….) την έντονη διαφωνία σας σχετικά με τον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής της και ότι πιστεύετε ότι αυτό είναι λάθος. Περιγράψετε την συμπεριφορά αυτή, όπως κάνατε όταν μιλήσατε μαζί μου, ως «αποκλίνουσα."


Αλλά ο Vadala είπε ότι δεν χρησιμοποίησε αυτή τη λέξη.


Η επιστολή της McGrath ισχυρίζεται επίσης ότι μία συνεργάτης πωλήσεων, "η οποία εργάζεται μαζί σας κατά το χρόνο ... έδωσε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι ενώ η ίδια δεν ήταν μάρτυρας της συνομιλίας ... της είπατε αργότερα ότι «γνωρίζατε ότι (η διευθύντρια) παντρεύεται με μια άλλη γυναίκα » και ότι μισείτε ανθρώπους σαν κι αυτούς".


Ο Vadala αναφέρει ότι ούτε αυτό είπε.


Η McGrath σε αίτημα του WND αρνήθηκε να σχολιάσει για την διαφορά. Αντ’ αυτού πρότεινε να έλθει σε επαφή με τη νομική υπηρεσία του Brookstone. Αλλά η νομική υπηρεσία δεν απάντησε.

Όταν έγινε τηλεφωνική επαφή για την απόλυση, η διευθύντρια του καταστήματος Katelyn Woodard είπε, "Θα πρέπει να μιλήσετε με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού γι 'αυτό αν καλέσετε πάλι τον αριθμό αυτό, θα σας μηνύσω για ‘παρενόχληση’."


Ο Vadala είπε ότι είναι σαφές ότι απολύθηκε εξαιτίας της πίστης του.

"Απολύτως", επιβεβαίωσε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.wnd.com/


...Κοινωνία της ‘ανεκτικότητας’ φίλε. Τώρα έαν το παρακάτω σε προσβάλει, δεν σου είπε κανείς ότι θα υπάρχει ‘ανεκτικότητα’ για σένα.


3 σχόλια:

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Πωπω Παναγία μ'τι μας περιμένει στο Εγγύς Μέλλοοοον!
-Μαύρα μας μακαρούνιααα!
-Θα μας φάει η Μαρμάγκαααα!
-Δεν θα ξαναδούμε άσπρη μέρααα.

ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΑ!

SkyWatcher είπε...

θα βλέπετε αν υπάρχει ακόμα.Αλλά μάλλον 'χλωμό' το βλέπω.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Δε θέλω ηττοπάθειες!
Για Όνομααα!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ!
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕ ΧΛΩΜΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ!

Είναι θέμα αρχής!

Είδα χτες ένα ολοπόρφυρο ηλιοβασίλεμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Απάνω τους! λοιπόν, και ...μας φάγανε!
(ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ...ΧΙΧΙΧΙ!)