Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Εδώ είναι Πακιστάν! (Ποιος ακούει εσένα καημένε Έλληνα;)


Από την εκπομπή «Ο ιστός της Αράχνης» με τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο (EXTRA 3). Ρεπορτάζ από την πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα



Σιγά τώρα, μην σε έχουν ανάγκη…




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
Θέλω να πώ κάτι με βάση αυτά που είδα και άκουσα στο βίντεο αλά και που συνηθίζετε να λέγετε παντού. Ακούω συνέχεια γίνονται διαδηλώσεις εδώ διαδηλώσεις εκεί, γίνονται απεργείες, και λένε πως δεν ακολουθούνε πολλά άτομα... Μα γίνανε πάρα πολλές που ακολούθησε χιλιάδες κόσμος! Δλδ και εκεί που ακολουθήσανε και ήτανε πολλοί ;;; Τι έγινε;;; Τί καταφέρανε;;; ΤΙΠΟΤΑ!!! Μην μου πείτε τώρα που και πότε! Δεν θα κάτσουμε να τις λέμε μία μία! Που θέλω να καταλήξω; Πιστεύω πως αν υπήρχε κάποια ελπίδα για να βγάλουμε άκρη με διαδηλώσεις πλέον κι αυτή έσβησε ή αργοσβήνει, δεν θα βρούμε δίκιο με διαδηλώσεις παιδιά, τις διαδηλώσεις οι πολιτικοί τις γράφουνε στα παλιά τους τα παπούτσια πλέον! Θυμάστε πριν λίγο καιρό φτάσανε μέχρι την Βουλή και πάλι πίσω, άντε σπιτάκι μετά και πάλι από την αρχή! Φτάσανε εώς εκεί, τους βρίσανε οι μεν στα πα**ρια τος οι δε, τους ειρωνεύτηκαν μετά οι ίδιοι, τους μουτζώσανε οι διαδηλωτές! Μπράβο μεγάλο κατόρθωμα! Τα καταφέραμε αλάξαμε την Ελλάδα! ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ! Να μου πεις και τι να κάνουμε... ξέρω κι εγώ τι να πώ; Και εγώ ένας από εμάς είμαι και ανυσηχώ. Αλά με το να βγαίνουμε και να κάνουμε ένα περίπατο στους δρόμους φωνάζωντας συνθήματα κτλ κτλ δεν βγαίνει τίποτα!!! Κάποιος στο βίντεο μιλά και λέει με το ίδιο όπλο να τους ανταποδώσουμε κι εμείς... η δουλειά είναι να βγάλουμε άκρη ειρηνικά όμως, και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να απαιτήσουμε εκλογές αμέσως!!! Το επόμενο σαββατοκύριακο εκλογές! Μέσα στα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές να λείπουν όλα αυτά που βρίσκονται τώρα στην Βουλή! Και θα μου πείτε τώρα ποιος θα κυβερνήσει μετά! Ρε παιδιά δηλαδή τώρα μας κυβερνά κάποιος καλύτερος;;; Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα! Και εάν έχουμε τώρα να χάσουμε κάτι, τότε δεν θα έχουν να χάσουμε κάτι σε δυο τρείς μήνες, γιατί θα μας τα έχουν πάρει κι αυτά! Άραγε τι σήμερα τι αύριο! Πάντως πρέπει κάτι να γίνει να αλάξει η τακτική γιατί με την τακτική διαδηλώσεων με συνθήματα πανό κτλ δεν βγαίνει τίποτα! Αλά ούτε καίγοντας καταστρέφοντας τράπεζες κτλ κτλ όπως κάνουν άλλοι ανεγκέφαλοι δλδ με βία, σε μαγαζιά κάδους δρόμους κτλ τι σας φταίνε αυτά και τα αμαξάκια του κόσμου που κι αυτά με δόσεις τα έχουνε οι περισσότεροι; αυτά σας τρώνε τα λεφτά και βγάζουν νομοσχέδια εις βάρος σας! Τα πάντα μένουν ίδια και τα νοοσχέδια περνάνε! Δεν αλάζει τίποτα προς το καλύτερο! Τι να πώ... ο ρεπόρτερ στο βίντεο ρωτάει συνέχεια, "πως να αλάξει η κατάσταση από να το αναφέρουμε δεν βγαίνει κάτι" ε με τις διαδηλώσεις αυτές που λέτε να γίνονται, είναι σαν να βγαίνουμε στους δρόμους και να κάνουμε το ίδιο! Μια απλή αναφορά στα προβλήματα μας! Τίποτα περισσότερο!
Καλή συνέχεια...

SkyWatcher είπε...

Κανείς δεν είπε για καταστροφές (άλλωστε ποιος να τις κάνει; ο παππούς που τον έχουν ρημάξει;;;) - αλλά σοβαρά, ακόμα ελπίζεις σε πολιτικούς, ηγέτες, υποχσέσεις και τέτοιες ιστορίες;

Ανώνυμος είπε...

Μα ακριβώς αυτό λέω κι εγώ! Δεν ελπίζω πλέον σε πολιτικούς (σε αυτούς που κυβερνούν τώρα τουλάχιστον)στις υποσχέσεις τους κτλ... Πρέπει να φύγουν από την πολιτική σκηνή όλοι! Αυτοί που είναι ακόμα υπέρ των διαδηλώσεων κτλ που είπα παραπάνω είναι μάλλον που πιστεύουνε ακόμα στους πολιτικούς που είναι τώρα μέσα στην βουλή! Από την στιγμή που διαδηλώνουνε σημαίνει πως περιμένουνε να τους ακούσουν και να αλάξουν κάτι! Πιστεύουν δηλαδή ότι τους ακούνε; Ή νοιάζονται για το εάν κάνουν διαδηλώσεις κτλ;; Δεν μας ακούει κανείς δυστυχώς!
Αν ελπίζω σε πολιτικούς ηγέτες κτλ;
Μα κάποιος πρέπει να αναλάβει την κυβέρνηση (αν δεν ελπίζουμε ότι καποιος καλος θα βγεί να κυβερνήσει τότε να τα βροντήξουμε κάτω και να φύγουμε :))του κράτους όταν φύγουνε αυτοί! Φύγουνε;;; αν δεν τους διώξει ο λαός δεν πάνε πουθενά μέχρι να μας πιούνε και την τελευταία σταγόνα αίματος που τρέχει μέσα μας! Δεν βλέπω όμως καμία ελπίδα με αυτούς τους τριακόσιους και, που είναι τώρα στην βουλή. Καταστροφές; μάλλον θα λές για εκει που είπα ότι κάποιος στο βίντεο μιλά και λέει με το ίδιο όπλο να τους ανταποδώσουμε κι εμείς... τον κύριος στο 6:33 λέω! Δεν λέω ότι έχει άδικο αλά η δουλειά είναι τα το αποφύγουμε αυτό!