Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ο κόσμος προετοιμάζεται για «επαφή»;


Τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι αυτοί που υποψιάζονται ότι προωθείται σθεναρά από τους κύκλους της ‘Νέας Εποχής’ η ιδέα ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Προσπαθούν να προετοιμάσουν τον κόσμο για την ύπαρξή τους, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις, όπως το περιστατικό Ρόσγουελ, το πέτρωμα με τους μικροοργανισμούς από τον Άρη, ή το νερό που βρέθηκε στο φεγγάρι.

Τόσα χρόνια η στάση των Μ.Μ.Ε. απέναντι στο θέμα των εξωγήϊνων ήταν παγερά αδιάφορη ή χλευαστική.

Περίπου από τα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και τη δεκαετία του ‘90 παρατηρείται αυτή η μεταστροφή. Το σίγουρο είναι ότι, αν κάποιοι ισχυροί δεν ήθελαν να βγουν αυτά ‘στη φόρα’ δεν θα έβγαιναν.


Οι εξωγήϊνοι, και οι «καλοί» και οι «κακοί»,προωθούνται φυσικά και από τις ποικίλες ταινίες του είδους, με συνέπεια την εντατικοποίηση της εξωγηϊνομανίας. Η ελπίδα όμως του κόσμου να δει σημάδι από εξωγήϊνους, τους ταυτίζει πιο πολύ με «καλούς».


Ακόμα, στα περισσότερα ξενόγλωσσα βιβλία πού διδάσκονται στα σχολεία μας, περιέχονται ιστορίες με ‘καλούς’ εξωγήινους. Έτσι και τα παιδιά, η επερχόμενη γενιά, το μέλλον του πλανήτη, «προσηλυτίζονται» ίσως, με το πρόσχημα της εκπαίδευσης. Ταυτίζουν τους εξωγήινους με καλούς, φιλικούς, κι αν τυχόν μας επισκεφτούν εν καιρώ, θα είναι «για το καλό» μας.


Ίσως και σε παλιότερες εποχές να υπήρχε ‚ένα «σπρώξιμο» του θέματος, με τρόπο όμως όχι τόσο μαζοποιημένης μορφής. Ο πιο γνωστός παλιά «επαφικός» στην Αμερική Τζώρτζ Άντάμσκι (φωτο) κηδεύτηκε σε νεκροταφείο υψηλά ιστάμενων προσώπων, με τιμές πρωθυπουργού, αν και ήταν άπορος! Τον ώθησαν οι μυστικές υπηρεσίες; {Για τον George Adamski (1891 – 1965) και άλλους βλέπε κι ΕΔΩ}.


Αυτά βέβαια, είναι υποψίες…όμως όλο και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων, συνηθίζει σιγά- σιγά στην ιδέα ότι υπάρχουν εξωγήϊνοι, αλλά και ότι μας επισκέπτονται. Έτσι θα τους υποδεχτούμε πιο εύκολα ως ‘σωτήρες’, ειδικά αν πρόκειται να μας «βοηθήσουν» στην επίλυση των προβλημάτων του πλανήτη (πυρηνική απειλή, ρύπανση κτλ.).


Εξάλλου, οι ισχυροί του κόσμου τούτου πάντα επιθυμούσαν να σβήνουν το γνήσιο θρησκευτικό συναίσθημα των «υπηκόων» τους, στρέφοντάς τους στην ειδωλολατρία και στη μοιρολατρία, εκτός των άλλων.


Η αντίθεση όλων των «υψηλά ιστάμενων» και οργανωτών των «νεοεποχίτικων» ουφολογικών και μη αιρέσεων προς την Ορθοδοξία, αποτυπώνεται στο μίσος τους να την αφανίσουν. Και καλύτερος τρόπος από την κακώς νοούμενη παγκοσμιοποίηση και τον Οικουμενισμό δεν υπάρχει.


Ένας «Νεοεποχίτης ιεροκήρυκας», γνωστός σαν «Μεσσίας του Berketey» (*) δηλώνει ότι «τα UFΟ θα επέμβουν τη στιγμή που ο κόσμος θα βρίσκεται σε αναβρασμό και χάος. Σ' αυτό το σημείο το "Θείο Σχέδιο" θα εκπροσωπηθεί στα μάτια του κόσμου από αυτές τις δυνάμεις. Τα UFΟ θα χρησιμοποιήσουν "ραδιομαγνητικές ακτίνες" εναντίον των Χριστιανών και όλων όσων εναντιώνονται στη "Νέα Τάξη", με σκοπό να "καθαρίσουν" τη Γη από τα στοιχεία που επιβραδύνουν την εξελικτική διαδικασία για τον υπόλοιπο κόσμο»! (* Προφανώς εννοεί τον Allen Noonan – που αναφέρεται παρακάτω – ο οποίος στα 1960 ίδρυσε την ουφολογική ομάδα «Οικογένεια του Ενός Κόσμου», στο Berkeley της California. Ο Allen Noonan αργότερα άλλαξε το όνομά του σε AllenMichael. Πέθανε φέτος, στις 25 Μαρτίου σε ηλικία 93 χρονών).


Η «εξελικτική» διαδικασία αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση, η «ένωση» όλων των εθνών της Γης, που είναι ο απώτερος στόχος του κινήματος της «Νέας Εποχής».


Ο Νούναν, υποστηρίζει ότι «με τη βοήθεια των εξωγήινων η οικογένεια του Ενός Κόσμου θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά μόνο αφού όλοι όσοι πιστεύουν στο Χριστιανισμό εξαλειφθούν».

(Ο Άλλεν Μαικλ Νούναν, ιδρυτής της «Οικογένειας του Ενός Κόσμου», είχε μεταφερθεί σ' έναν άλλο πλανήτη. Εκεί βρέθηκε περιτριγυρισμένος από αγγελικά πλάσματα, που κάθονταν γύρω από ένα φωσφορίζοντα θρόνο. Μία βροντερή φωνή ακούστηκε: «Θέλεις να γίνεις ο Σωτήρας του κόσμου;» Ο Νούναν δέχτηκε…).


Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» οδεύει τον κόσμο ολοταχώς προς τον οικουμενισμό, την ενοποίηση όλων των λαών της Γης. Θα υπάρχει ανάμεσα στα αλλά μία κυβέρνηση, ένα ενιαίο οικονομικό σύστημα και μία θρησκεία, ο Οικουμενισμός, η θρησκεία της «Νέας Εποχής» δηλαδή. Οι Σοφοί της Σιών είχαν προνοήσει από τότε στα Πρωτοκολλά τους (Πέμπτο Πρωτόκολλο) να ιδρύσουν μία διεθνή εξουσία, που θα συμπεριλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και θα σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.


--Το παραπάνω κείμενο είναι αποσπάσματα από το βιβλίο «UFO – Ξένα όντα: ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ (Μία ορθόδοξη χριστιανική έρευνα)» από την ομάδα «Μυσταγωγία» (Εκδόσεις: Νεκτ. Παναγόπουλος). Η ομάδα «Μυσταγωγία» είναι μία άτυπη ομάδα έρευνας παραφυσικών φαινομένων. Ένα μέλος της ανήκε σε UFOλογική οργάνωση στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βιβλίο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: