Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Θα έρθουν να μας πάρουν εξωγήινοι;


Για την ταινία «Σκοτεινός Κώδικας» (‘Knowing’), ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ είχε κάνει αναφορά σχετικά με τις περίεργες «συμπτώσεις» μεταξύ κάποιας σκηνής της ταινίας και της καταστροφής της πλατφόρμας πετρελαίου της εταιρείας Deepwater Horizon στον κόλπο του Μεξικού, που έφερε την κολοσσιαία οικολογική καταστροφή στον κόλπο του Μεξικού.


Στην συγκεκριμένη καταστροφολογική ταινία θρίλερ, όπου πρωταγωνιστεί ο Nicolas Cage, ο οποίος υποδύεται έναν καθηγητή αστροφυσικής, που έντρομος ανακαλύπτει ένα παλιό κωδικοποιημένο μήνυμα - γραμμένο από μία αλλόκοτη γυναίκα που είχε εμμονή με την Βίβλο - που προβλέπει με ακρίβεια όλες τις μεγάλες καταστροφές των τελευταίων 50 χρόνων, υπάρχει και η πρόβλεψη (ή προφητεία;) της τελικής ολικής καταστροφής της γης, ή καλύτερα συντέλειας, η οποία θα οφείλεται σε μία τεράστια ηλιακή καταιγίδα που θα κάψει τον πλανήτη.


Πριν όμως από την συντέλεια εμφανίζεται μικρή αποστολή εξωγήινων – οι οποίοι στην ουσία ήταν αυτοί που έδιναν στην γυναίκα τα ‘υπερκόσμια’ μηνύματα – για να πάρουν κοντά τους, σε κάποιον άλλον ‘παραδεισένιο’ πλανήτη, τα παιδιά του Κέητζ και κάποιους άλλους ‘εκλεκτούς’, και έτσι να τους γλυτώσουν από την καταστροφή.


Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο από την ταινία.




Το θέμα της απαγωγής ανθρώπων από εξωγήινους είναι αρκετά διαδεδομένο στους κύκλους των ουφολογικών ομάδων, όπου άνθρωποι ισχυρίζονται ότι τους έχουν απαγάγει εξωγήινοι, τους έχουν κάνει εξετάσεις, τους έχουν εμφυτεύσει μικροπομπούς για να τους παρακολουθούν ή ακόμα ότι τους έχουνε βιάσει (!)
.


Έτσι έχουν καταγραφεί μυστηριώδεις εξαφανίσεις ανθρώπων που ασχολούνται έντονα με το φαινόμενο των UFΟ και ανήκουν σε αιρετικές ομάδες. Η ‘Daily Telegraph’ στις 6/10/75 έγραφε: «Ερευνάται εντατικά η εξαφάνιση, κάτω από αλλόκοτες συνθήκες, 20 ατόμων, από μικρές παραθαλάσσιες κοινότητες του Οregοn, τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Από το γραφείο του σερίφη του Νιούπορτ πληροφορηθήκαμε ότι τα 20 άτομα εξαφανίστηκαν χωρίς ν' αφήσουν ίχνη, αφού προηγουμένως τους είχαν πει (σε ομιλία σε ξενοδοχείο) να μοιράσουν όλα τους τα υπάρχοντα και να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους, για να μεταφερθούν από έναν ιπτάμενο δίσκο σε «μία καλύτερη ζωή».


Στις αρχές Ιουλίου 1999, μία είδηση έκανε το γύρο του κόσμου: εκατό οπαδοί της Εκκλησίας «Στέλλα Μάρις» ξεκίνησαν ανάβαση βουνού της οροσειράς Σιέρα Νεβάδα, έξω από την Καρθαγένη της Κολομβίας, και από τότε τα ίχνη τους χάθηκαν.


Η μητέρα μιας αγνοούμενης δήλωσε πως η κόρη της, της είπε ότι θα συνέβαινε κατακλυσμός και ότι θα πήγαινε σ' ένα ψηλό μέρος για να συναντήσει εξωγήινους, που θα τους έσωζαν από το τέλος του κόσμου.


Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο το 22% των Αμερικανών πιστεύει στα UFO και τους εξωγήινους, ενώ το 50% πιστεύει στις απαγωγές από εξωγήινους.


Δείτε το βίντεο



Η απαγωγή ανθρώπων από εξωγήινους έχει παρουσιασθεί και στον κινηματογράφο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας (αν και κατά πόσο πρόκειται για φαντασία είναι άλλο θέμα).

Πιο γνωστή περίπτωση ‘απαγωγής’ είναι στην ταινία «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» (‘Close Encounters of the Third Kind’) του Σπήλπμεργκ (1977). Οι εξωγήινοι επισκέπτονται ένα σπίτι όπου μένει μία μητέρα με το παιδάκι της και παίρνουν μαζί τους τον μικρό Barry. Στο τέλος της ταινίας οι εξωγήινοι απελευθερώνουν όλους όσους είχαν κατά καιρούς αρπάξει, μεταξύ των οποίων και πιλότους του Β’ Παγκοσμίου πολέμου που επιστρέφουν, στην ηλικία που μυστηριωδώς είχαν εξαφανιστεί, σαν να μην πέρασε ούτε μία ημέρα!

Εκτός από ‘μεμονωμένες’ απαγωγές, υπάρχει διαδεδομένη η άποψη ότι πριν από μία μεγάλη καταστροφή στη Γη, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θα μεταφερθεί ‘κάπου αλλού’ για να σωθεί, με επέμβαση των εξωγήινων, οι οποίοι, πάντα βέβαια, είναι (αοράτως) παρόντες και ‘ανησυχούν’ για εμάς. Για το θέμα αυτό θα πούμε περισσότερα προσεχώς.


Συνδέστε τα παραπάνω:


Με το 4ο βήμα του περίφημου Σχεδίου ‘Blue Beam Project’ (‘Πρόγραμμα Κυανής Ακτίνας’). Δες ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ


Αλλα και...


Με την θεωρία / δοξασία της «Αρπαγής» (‘Rapture’ στα αγγλικά, εκ του λατινικού rapio, που σημαίνει αρπάζομαι ψηλά) που είναι πολύ διαδεδομένη ανάμεσα σε διάφορα χριστιανικά δόγματα και ομάδες, που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο του προτεσταντισμού, (αν και χωρίς πλήρη ομοφωνία), θεωρία την οποία βέβαια, έτσι όπως παρουσιάζεται, απορρίπτει η Ορθόδοξη Εκκλησία, αλλά και η Καθολική.

Σύμφωνα με την διδασκαλία αυτή οι ‘αφιερωμένοι χριστιανοί’ θα αρπαγούν και θα πάνε στον ουρανό, ΠΡΙΝ την εμφάνιση του Αντίχριστου και ΠΡΙΝ το ξέσπασμα της Μεγάλης Θλίψης πάνω στους κατοίκους της Γης, και ΠΡΙΝ την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. [Θέση και αντίθεση] . Εδώ μπορείτε να δείτε ένα σχετικό βίντεο.


Δείτε ειδικά - σχετικά με το θέμα μας - το παρακάτω βίντεο:



Μάλιστα όσοι πιστεύουν στην ‘Αρπαγή’ θεωρούν ότι αμέσως μετά την μαζική εξαφάνισή τους η ‘επίσημη’ δικαιολογία που θα δοθεί θα είναι ότι τους πήραν οι ‘εξωγήινοι’.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια: