Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Επιχείρηση: "Καθαρισμός της Γης"



Μία από τις πρακτικές των ανθρώπων που κινούνται στον χώρο της Νέας Εποχής είναι το λεγόμενο “channeling” (ή διαυλισμός), που σημαίνει την 'επικοινωνία' που έχει ένας άνθρωπος με μία οντότητα που δεν ανήκει σε αυτόν τον κόσμο.

(Πρόκειται δηλαδή για νέο είδος πνευματισμού).


Συνήθως μιλάνε ότι έχουν επικοινωνία με «αγγέλους», ή με «αναληφθέντες δασκάλους» ("Ascended Masters", μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο «Χριστός»), ή με «εξωγήινα όντα».


Σύμφωνα με δική τους ερμηνεία: «…Το Channeling σημαίνει διοχέτευση και αφορά την διοχέτευση πνευματικών ενεργειών και μηνυμάτων γνώσης από πνευματικά αιθερικά όντα και ουράνια φάσματα ενεργειών. Το άτομο που κάνει τσάνελινκ είναι ο αγωγός για αυτές τις ενέργειες. Το τσάνελινκ μπορεί να πάρει πολλές μορφές, από την τηλεπαθητική επικοινωνία, το αυτόματο γράψιμο, έως την εσωτερική γνώση…» (Πηγή: www.lightarian.gr)



Είναι ενδιαφέρον ότι αυτές τα ‘αιθερικά όντα’ έχουν ήδη ενημερώσει τους ‘δικούς τους’ ότι επίκειται ένας μεγάλος «καθαρισμός» της Γης, κατά τον οποίον ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θα «εκκενώσει», ξαφνικά, τον πλανήτη και θα μεταφερθούν κάπου αλλού…


Εδώ όμως φαίνεται, υπάρχει ασυμφωνία από τα ‘αιθερικά όντα - εξωγήινους’ καθώς δίνονται δύο διαφορετικές ερμηνείες -εκδοχές.


Η μία λέει ότι αυτοί που πρόκειται να αναχωρήσουν είναι οι «καλοί» που θα μεταφερθούν σε ‘ασφαλές μέρος’, από τους «εξωγήινους αδελφούς» τους, για να γλιτώσουν από διάφορες καταστροφές, (βλέπε προηγούμενο άρθρο – ταινία ‘Σκοτεινός Κώδικας’).


Αλλά υπάρχει και η δεύτερη εκδοχή, που λέει ότι αυτοί που θα απομακρυνθούν θα είναι οι «κακοί», εκείνοι δηλ. που θα είναι ‘απαρχαιωμένης σκέψης’ (προφανώς, χριστιανοί) και δεν θα ταιριάζουν πια με την Νέα Εποχή της «φώτισης», και της «Νέας Συνειδητότητας» στην οποία θα εισέλθει πλέον, η ανθρωπότητα...Για αυτό θα πρέπει να καθαριστεί η γη από αυτούς ...


Ένα χαρακτηριστικό δείγμα: "Οι άνθρωποι που αφήνουν τον πλανήτη κατά την διάρκεια των αλλαγών της Γης δεν ταιριάζουν εδώ άλλο πια και εμποδίζουν την αρμονία της Γης. Όταν έρθει ο καιρός, ίσως, 20 εκατομμύρια άνθρωποι θα αφήσουν τον πλανήτη μέσα σε μια στιγμή και τότε θα υπάρχει μία μεγαλειώδης αλλαγή συνειδητότητας σε εκείνους που παραμένουν." - Barbara Marciniak, από το βιβλίο της "Bringers of the Dawn"(=Αυτοί που φέρνουν την αυγή…) [ΣΗΜΕΙΩΣΗ: είναι γνωστό ότι «εωσφόρος» σημαίνει «αυτός που φέρνει την αυγή»].


Παρακάτω ορισμένα τέτοια μηνύματα, που δόθηκαν από τους «εξωγήινους» στους ‘δίαυλους’ ή ‘διάμεσα’. (Πηγή: www.redmoonrising.com)


Ø Η διαυλίστρια Thelma Terrell, με το «πνευματικό» της όνομα, "Tuella," έγραψε στο βιβλίο της «Επιχείρηση Εκκένωση της Γης» (Project World Evacuation) , μηνύματα που της δόθηκαν από ένα ον που ονομάζεται Ashtar, ο ηγέτης μία εξωγήινης συνομοσπονδίας : «Τα διασωστικά μας σκάφη, θα είναι σε θέση να έρθουν αρκετά κοντά, σε ένα ανοιγόκλειμα του ματιού, για να θέσουν τις ανυψωτικές ακτίνες σε λειτουργία μέσα σε μια στιγμή. Και σε όλη την γη όπου θα γίνονται τέτοια γεγονότα, αυτή θα είναι η μέθοδος εκκένωσης. Το ανθρώπινο γένος θα ανυψωθεί, θα ανελκυστεί, θα λέγαμε, από τις ακτίνες των μικρότερων σκαφών μας. Αυτά τα μικρότερα εργαλεία θα μεταφέρουν, στη συνέχεια, σαν ταξί, τα άτομα σε μεγαλύτερα σκάφη παραπάνω, υψηλότερα στην ατμόσφαιρα, όπου υπάρχει άφθονος χώρος και προμήθειες για εκατομμύρια ανθρώπους.»


Ø «… Παρατηρούμε συνέχεια, μία απειλή μιας πολικής μετατόπισης του πλανήτη, σε αυτή τη γενιά. Μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργούσε μια πλανητική κατάσταση, από την οποία κανένας δεν θα μπορούσε να επιζήσει. Αυτό θα απαιτούσε μια εκκένωση όπως έχω αναφερθεί.»

Ø «… Οι αλλαγές στη γη θα είναι ο πρωταρχικός παράγοντας στη μαζική εκκένωση αυτού του πλανήτη.»

Ø «Υπάρχει μέθοδος και μεγάλη οργάνωση σε ένα λεπτομερές σχέδιο, το οποίο ήδη είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του, με σκοπό την μετακίνηση ψυχών από αυτόν τον πλανήτη, σε περίπτωση που συμβούν καταστροφικά γεγονότα, τα οποία καθιστούν μια διάσωση απαραίτητη…»


Ø «Η μεγάλη εκκένωση θα έρθει επάνω στον κόσμο πολύ ξαφνικά. Η λάμψη των γεγονότων έκτακτης ανάγκης θα είναι ως αστραπή που λάμπει στον ουρανό. Τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα θα συμβεί, ώστε θα τελειώσει σχεδόν προτού καταλάβετε τι γίνεται…»

Ø «Η φάση Ι της μεγάλης εξόδου των ψυχών από τον πλανήτη θα πραγματοποιηθεί μέσα σε μια στιγμή, όταν θεωρηθεί δεδομένο ότι οι κάτοικοι της γης κινδυνεύουν.» «Φάση ΙΙ… Αυτή είναι η δεύτερη φάση αμέσως μετά από την πρώτη. Η δεύτερη φάση είναι ζωτικής σημασίας, καθώς επιστρέφουμε για τα παιδιά όλων των ηλικιών και των φυλών. Το παιδί δεν έχει τη δύναμη της επιλογής στο να κατανοήσει ούτε την υπευθυνότητα».

Ø «Μην ανησυχείτε και μην στενοχωριέστε, εάν δεν συμμετέχετε σε αυτήν την πρώτη προσωρινή ανέλκυση - προς τα επάνω, των ψυχών που υπηρετούν με μας. Αυτό μόνο σημαίνει ότι η δράση σας στο σχέδιο είναι αλλού, και θα παραληφθείτε για τις οδηγίες σας ή θα τις λάβετε με κάποιο άλλο τρόπο. Μην το πάρετε σαν προσωπική προσβολή εάν δεν έχετε προειδοποιηθεί ή δεν συμμετέχετε σε αυτήν την πρώτη φάση σχεδίου μας. Ο καιρός σας θα έρθει αργότερα, και αυτές οι οδηγίες δεν είναι απαραίτητο ότι είναι για σας… αυτή τη στιγμή»

Ø «… Πολλοί από τους εργάτες της Νέας Εποχής και τους δασκάλους, που θεωρούν ότι θα ληφθούν δεν θα ληφθούν αμέσως, αλλά θα αφεθούν πίσω για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να επιζήσει εν μέσω της κατακλυσμικής περιόδου. Αυτή είναι η αποστολή τους.»


Ø Η Νεοεποχίτισα συγγραφέας Kay Wheeler (γνωστή με το «πνευματικό» της όνομα Ozmana), που θεωρεί τον εαυτό της σπέρμα ενός Πλειδιανού αστεριού και διαυλίστρια, στο άρθρο της, «Ο Καιρός Είναι Τώρα», στο νεοεποχίτικο έντυπο Connecting Link (Άνοιξη1994), παρουσιάζει υλικό που της δόθηκε μέσω καναλισμού, . με οντότητες που αυτοαποκαλούνται «Ψυχές του Φωτός», και είναι εξωγήινοι από τον πλανήτη «Έβδομο Ουράνιο Επίπεδο Ζωής»,που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τη Γη να αποκτήσει 'πλήρη συνειδητότητα', το οποίο λέει : «Η Μητέρα (Γη) παλεύει απελπισμένα για τη ζωή της. Πολλοί από τους στροβιλισμούς της έχουν στραγγιχτεί. Είναι σε κρίσιμο σημείο αυτή τη στιγμή και πρέπει να σκεφτεί εάν πρόκειται να επιζήσει. Γι’ αυτό βλέπετε τις πολλές κρίσεις στον κόσμο. Για πολλές από αυτές δεν ακούτε καν «στην οθόνη των ψεμάτων σας. (TV)»

Ø « «Συμβαίνουν πολλά στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Η Μητέρα καθαρίζει. Είναι αυτό που ξέρει να κάνει αυτή τη στιγμή για να καθαριστεί από την ρύπανση που υπάρχει μέσα στο σώμα της. Αλλά ως ελαφριοί φορείς μπορείτε να βοηθήσετε τη Μητέρα σας να καθαρίσει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην καταστραφεί όλη η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη.»

Ø «Ένα μεγάλο μέρος από αυτό είναι απαραίτητο. Πολλά από αυτά τα όντα έχουν ραντεβού να φύγουν αυτή τη στιγμή. Ο γήινος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί για να προωθήσει τις απαραίτητες αλλαγές επάνω σε αυτόν τον πλανήτη για να βαδίσει προς την τέταρτη διάσταση.»

Ø «Πολλά από αυτά τα όντα που αφήνουν αυτόν τον πλανήτη αυτή τη στιγμή έχουν ολοκληρώσει αυτού που ήρθαν να κάνουν. Είναι ένας καιρός για μεγάλη χαρά για αυτούς. Μην αισθανθείτε λυπημένοι για την αναχώρησή τους. Πηγαίνουν στο σπίτι. Πολλοί περιμένουν να είναι μαζί τους και πάλι… Πολλά όντα πρέπει να μετακινηθούν, γιατί τα σχέδια που σκέπτονται είναι του παρελθόντος. Μένουν σ’ αυτές τις σκέψεις που κρατούν τη γη πίσω.»

Ø Η Earlyne Chaney εξ ονόματος ενός εξωγήινου με το όνομα "Kuthumi" αναφέρει την ανάγκη για τον «καθαρισμό» της Γης.«Η μητέρα Deva (Μητέρα Γη) συνειδητοποιεί ότι το μέλημά της είναι να αγνιστεί. Οι αιθέρες της πρέπει να καθαριστούν από τις σκοτεινά σκεπτόμενες δυνάμεις

Ø Η Johanna Michaelson είναι πρώην νεοεποχίτισα και τώρα χριστιανή στο βιβλίο της «Σαν πρόβατα στη σφαγή. Το παιδί σας και ο αποκρυφισμός» γράφει «… ο Asher, ο «πνευματικός οδηγός» του John Randolph Price, ο οποίος είναι μια κινητήριος δύναμη πίσω από την «Παγκόσμια Στιγμή Συνεργασίας» των Νεοεποχιτών (όπου στις 31 Δεκεμβρίου 1986, χιλιάδες νεοεποχίτες έκαναν διαλογισμό σε παγκόσμια κλίμακα, ταυτόχρονα επικεντρώνοντας στην ‘παγκόσμια ειρήνη’ και ελπίζοντας να προκαλέσουν μια σοβαρή μαζική εισχώρηση στους νέους), του είπε ότι δύο (2) δισεκατομμύρια άνθρωποι που δεν πήγαν μαζί με τους νεοεποχίτες, θα «σκουπίζονταν» από το πρόσωπο της γης κατά τη διάρκεια του επερχόμενου καθαρισμού


Ø Η Marciniak, στο "Αυτοί που φέρνουν την αυγή», «Εάν τα ανθρώπινα όντα δεν αλλάξουν -- εάν δεν κάνουν τη αλλαγή στις αξίες και δεν συνειδητοποιήσουν ότι χωρίς τη Γη δεν θα μπορούσαν να είναι εδώ -- κατόπιν η Γη, μέσα στην αγάπη της για το δικό της ξεκίνημα, θα φθάσει για μια υψηλότερη συχνότητα και θα επιφέρει ένα καθαρισμό που θα τον ισορροπήσει για άλλη μια φορά. Υπάρχει η δυνατότητα πολλοί άνθρωποι να αφήσουν τον πλανήτη ένα απόγευμα.»

Ø Metatron: www.users.globalnet.co.uk «Είναι ο χρόνος της ενότητας. Είναι ο χρόνος της επιλογής. Και εκείνοι που επιθυμούν να μην περπατήσουν επάνω σε αυτήν την πορεία θα μεταφερθούν σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Ο χρόνος είναι δικός μας. Ο εχθρός είναι κοντά και είναι έτοιμος να γίνει ένας με μας και δεν θα είναι ο εχθρός πλέον. Δεν θα υπάρχει πλέον σκοτάδι ή φως, καλό ή κακό. Μόνο ενότητα θα υπάρξει και εκείνοι που επιθυμούν να μην αναπτύξουν καμία δραστηριότητα στην ενότητα, θα αναπτύξουν δραστηριότητες αλλού, σε έναν άλλο κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: