Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ομπάμα πήγε εκκλησία


Ο Μπαράκ Ομπάμα ναι μεν αναφέρεται συχνά στη χριστιανική του πίστη, αλλά η οικογένειά του σπανίως παρίσταται στη θεία λειτουργία, ειδικά σε περιόδους ρουτίνας στην Ουάσιγκτον. Την Κυριακή όμως, η πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ έκανε την εμφάνισή της σε παρεκκλήσι της Χαβάης, όπου μετέβη για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο Αμερικανός ηγέτης, η σύζυγός του και οι θυγατέρες Σάσα και Μαλία έφθασαν στην εκκλησία λίγο πριν από το μεσημέρι και χειροκροτήθηκαν από τους ενορίτες, ενώ η μπάντα έπαιζε το Joy to the World.

Στην ομιλία του, ο εφημέριος Στιβ Μόσις αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο λόγος για τον οποίον υπεβλήθη πρόσφατα σε εγχείρηση καρδιάς ήταν για να τελέσει τη λειτουργία ενώπιον του Αμερικανού προέδρου χωρίς να υποστεί καρδιακή προσβολή...

Την τελευταία φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα πήγε στην εκκλησία ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά τη δημοσίευση δημοσκόπησης που έδειχνε ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών αμφιβάλλει για τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

Πηγή : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: