Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

«Μέρκελ θα βασανίζεσαι στην κόλαση αν δεν ασπαστείς το Ισλάμ», λέει Γερμανός Ισλαμιστής


Στην Γερμανία ο Pierre Fogel, επικεφαλής ενός συλλόγου ριζοσπαστικών μουσουλμάνων με την ονομασία "Πρόσκληση στον Παράδεισο" (‘EinladungZumParadies’), (ο Γερμανός Pierre Vogel, - βλ. φώτο κάτω - γνωστός και ως ‘Abu Hamza’, πρώην επαγγελματίας μποξέρ, ασπάστηκε το Ισλάμ το 2001), ανέβασε ένα βίντεο για την Angela Merkel στο οποίο αναφέρεται στις γερμανικές αρχές ασκώντας κριτική για τις πρόσφατες έρευνες που έκαναν σε γραφεία και διαμερίσματα των μελών του συλλόγου, όπως αναφέρει το περιοδικό Spiegel.


Οι έρευνες έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου, ταυτόχρονα σε τρία ομοσπονδιακά εδάφη: στη Βρέμη, τη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία και τη Κάτω Σαξονία. Εκτός από τις εγκαταστάσεις που ανήκουν «στον Παράδεισο», η έρευνα του "Ισλαμικού Πολιτιστικού Κέντρου» στη Βρέμη αναφέρεται στην ‘Πρόσκληση’ επίσης. Οι αρχές υποπτεύονται αυτούς τους οργανισμούς ότι φιλοδοξούν να υπονομεύσουν την υπάρχουσα συνταγματική τάξη και να δημιουργήσουν ένα θεοκρατικό ισλαμικό κράτος στην Γερμανία.


Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων ‘Tagesschau’, τα μέλη της ομάδας "Προσκλήσεις στον Παράδεισο" είναι υποστηρικτές του σαλαφισμού – ενός φονταμενταλιστικού ρεύματος του Ισλάμ. Καταλαβαίνουν το Ισλάμ ως ένα καθολικό (οικουμενικό), ενιαίο σύστημα παγκόσμιας τάξης και απορρίπτουν την κοινοβουλευτική δημοκρατία, καθώς η νομοθεσία, κατ’ αυτούς, μπορεί να δοθεί «μόνο από τον Θεό», και όχι από τους ανθρώπους.



Παρ 'όλα αυτά, στο βίντεο ο επικεφαλής της "Πρόσκλησης στον Παράδεισο" Pierre Fogel, αποκάλεσε τις πρόσφατες έρευνες "ντροπή για τη δημοκρατία". Απευθυνόμενος στην Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και στους εκπροσώπους της γερμανικής εξουσίας, δήλωσε: "Αν πεθάνεις, χωρίς να αποδεχθείς το Ισλάμ, για πάντα θα είσαι στην κόλαση και θα υποφέρεις εκεί από βάσανα, πιο τρομερά από ότι μπορείς να φανταστείς".



Από την πλευρά του ο Υπουργός Εσωτερικών Thomas de Maizière, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον η δραστηριότητα του συλλόγου «Πρόσκληση στον Παράδεισο" να απαγορευτεί οριστικά. Οι υπάλληλοι του τμήματος για την προστασία του Συντάγματος – οι Γερμανικές ειδικές υπηρεσίες οι οποίες ασχολούνται με την παρακολούθηση εξτρεμιστικών ομάδων στο έδαφος της Γερμανίας, - θεωρούν ότι τα ριζοσπαστικά κηρύγματα του Pierre Fogel προωθούν τις ιδέες της τζιχάντ. Ο Fogel, αργότερα, απέρριψε την ιδέα της τρομοκρατίας για χάρη του Ισλάμ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποια στιγμη οι Ισλαμιστες θα ξεπερασουν τα ορια ανοχης της Γερμανικης κυβερνησης και θα τους γνωρισουν απο την αναποδη.Εκει ΔΕΝ ειναι Ελλαδα.

konion είπε...

«Οι υπάλληλοι του τμήματος για την προστασία του Συντάγματος – οι Γερμανικές ειδικές υπηρεσίες οι οποίες ασχολούνται με την παρακολούθηση εξτρεμιστικών ομάδων στο έδαφος της Γερμανίας, - θεωρούν ότι τα ριζοσπαστικά κηρύγματα του Pierre Fogel προωθούν τις ιδέες της τζιχάντ.
---> Ο Fogel, αργότερα, απέρριψε την ιδέα της τρομοκρατίας για χάρη του Ισλάμ. <---»


Ἄλλη μία περίπτωσις διγλωσσίας τῶν μουσουλμάνων πρὸς τοὺς ἀπίστους. Τὰ αἴτια αὐτῆς τῆς διγλωσσίας εἶναι βαθέα θρησκευτικά.