Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Φιλιππίνες: Επίσκοπος επιτίθεται στην ατζέντα του αποπληθυσμού



ΜΑΝΙΛΑ - Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του προς το λαό των Φιλιππίνων, ο καθολικός Επίσκοπος και πρόεδρος του CBCP (Σύνοδος των Καθολικών Επισκόπων στις Φιλιππίνες) Nereo Odchimar, ανέφερε ότι η ατζέντα αυτών που επιζητούν την μείωση του πληθυσμού (depopulationists) που προωθούν τεχνικές αντισύλληψης, ως τρόπο «για τη μείωση της φτώχειας» είναι ανεπιτυχής και έρχεται σε αντίθεση με «την ίδια την συνείδηση πολλών Φιλιππινέζων Χριστιανών".

«Αρχίζουμε συνήθως το νέο έτος με καλές ευχές και μια υπεκφυγή της λύσης των προβλημάτων. Αλλά, πριν οι ψευδαισθήσεις μας, μας καταναλώσουν, ας ξυπνήσουμε κατ 'αρχάς από την παρούσα ενοχλητική πραγματικότητα: Τι περιμένει η πλειοψηφία των Φιλιππινέζων το επόμενο έτος; Αν και ελπίζουμε για το καλύτερο, ίσως παραμείνουν οι ίδιες απάνθρωπες συνθήκες της φτώχειας, της αδικίας, και έλλειψης ειρήνης, "δήλωσε ο επίσκοπος στο μήνυμά του.

Ο επίσκοπος είπε ότι ακτήμονες αγρότες, οι άνεργοι Φιλιππινέζοι, οι φτωχοί άστεγοι των αστικών κέντρων, και οι εξαρθρωμένες φυλετικές ομάδες είναι συμπτώματα αυτών των απάνθρωπων συνθηκών και ότι τα μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς είναι τα κυριότερα μέσα για την ανακούφιση της φτώχειας.

«Θα ήθελα να συμφωνήσω ότι η διαφθορά είναι η ριζική αιτία της δυστυχίας των Φιλιππινέζων. Ως εκ τούτου, είναι σωστό να απορρίψουμε ό, τι είναι επαίσχυντο! Ας εντείνουμε και ας διατηρήσουμε αυτή την σωστή προσπάθεια για την εξάλειψη της διαφθοράς ", είπε.

Ο Odchimar είπε, ωστόσο, ότι και άλλα μέτρα για την καταπολέμηση της φτώχειας έχουν προταθεί με τα οποία "προφανώς διαφωνούμε σύμφωνα με την ίδια τη συνείδηση που έχουν πολλοί Φιλιππινέζοι Χριστιανοί," σημειώνοντας ότι μαζί με αυτούς που πιστεύουν ότι η φτώχεια είναι αποτέλεσμα της αύξησης του πληθυσμού, «υπάρχουν διεθνείς εκστρατείες που αποβλέπουν στη μείωση των ποσοστών γεννήσεων, ενίοτε με τη χρήση μεθόδων που συχνά αποτυγχάνουν να σεβαστούν ακόμη και το δικαίωμα στη ζωή. "

Ο Επίσκοπος Odchimar αναφέρθηκε στο μήνυμα του Πάπα Βενέδικτου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Ειρήνης, που δήλωσε ότι η φτώχεια μπορεί να μειωθεί χωρίς να προσφύγουμε σε μείωση του πληθυσμού.

«Η εξόντωση εκατομμυρίων αγέννητων παιδιών στο όνομα της καταπολέμησης της φτώχειας συνιστά όντως την καταστροφή των φτωχών όλων των ανθρώπινων όντων," είπε ο Πάπας. "Κι όμως, παραμένει το γεγονός ότι το 1981, περίπου το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού ήταν κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας, ενώ σήμερα το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί κατά το ήμισυ, και ολόκληροι λαοί έχουν ξεφύγει από τη φτώχεια, παρά την σημαντική δημογραφική ανάπτυξη που βιώνουμε".

Ο επίσκοπος διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του ότι «ο Θεός κάνει κάτι νέο-ίσως και κάτι καλύτερο από αυτό που βλέπουμε γύρω," και ότι ο κοινωνικός μετασχηματισμός μπορεί να συμβεί.

"Η ειρήνη και η ευημερία είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Και η βεβαιότητα της υλοποίησής τους έγκειται στο γεγονός ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το έργο. Ο Θεός είναι μαζί μας », είπε.

Ο επίσκοπος Odchimar έκλεισε καλώντας τους πιστούς να «διακρίνουν ποιο έργο είναι του Θεού και τελικά να συνεργαστούν μαζί Του."

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και ΕΡΗΜΠΟΙΗΣΤΕ την Γην” ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ τα παρασιτικά-φοβικά ιερατεία τους υπηκόους τους ΑΠΟΔΑΣΩΤΕΣ Κάιν-Άβελ, για να έχουν άφθονους αναλώσιμους γενοκτόνους και να μειώνουν τους αντιμοναρχικούς φιλειρηνικούς πληθυσμούς που δεν υποτάσσονται.
Αποτέλεσμα: μέσα στα τελευταία 200 χρόνια ισλάμ-Ινδία-Κίνα-καθολικοί-προτεστάντες ΕΠΤΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ τον εξαθλιωμένο πληθυσμό της Γης και τον έφτασαν στα ΕΠΤΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. Και οι εγωμανείς ιεροεξεταστές συνεχίζουν να θέλουν υπερπληθυσμό των δούλων τους εναντίον της υπόλοιπης ανθρωπότητας.
Αλλά λογαριάζουν χωρίς τους αναμενόμενους ηφαιστειακούς χειμώνες που οδήγησαν στην ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΑ τα εθισμένα στην ευάλωτη γεωργία και την αστικοποίηση καθεστώτα: Μάγιας, Αζτέκους, Ίνκας κοκ:
Αν δεν πετύχουμε όσο είναι καιρός διεθνή εκεχειρία-ειρηνικο ΕΛΕΓΧΟ των ΓΕΝΝΉΣΕΩΝ-αναδασώσεις ακόμα και των πεδιάδων-αποκέντρωση σε αυτάρκη αιγοτροφικά χωριά, τότε πρώτα τα ιερατεία θα πέσουν θύματα του κανιβαλισμού που θα αρχίσει επειδή δεν τον πρόλαβαν.
http://www.youtube.com/v/QZPk2quRmKE

Ανώνυμος είπε...

Η μονη λυση πλεον ειναι η μειωση του πληθυσμου. Η γη δεν αντεχει οχι 7 δις που ειναι τωρα αλλα μετα βιας 1-2. Οι Αφρικανοασιατες γενανε 7-8 παιδια μεσο ορο με σκοπο να αποικισουν την Ευρωπη και τις περιοχες των λευκων. Αυτο ειναι το σχεδιο που ενισχυει ο διεθνης σιωνισμος για να εξαφανισει τον λευκο απο τον πλανητη. Δεν υπαρχει αλλη λυση για το μελλον των απογονων μας, θα πρεπει να μειωσουμε τον πληθυσμο η με συμφωνια η δυστυχως και με αλλους τροπους, δεν υπαρχει αλλη λυση.