Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Το 80% των μωρών που γεννήθηκαν σε βρετανικό νοσοκομείο είναι από αλλοδαπούς γονείς. Σε 10 χρόνια οι αλλοδαποί μαθητές θα είναι πλειοψηφία

Περισσότερο από το 80% των βρεφών που γεννιούνται στο Νοσοκομείο Ealing, στο Δυτικό Λονδίνο, έχουν ξένη μητέρα, όπως αποκαλύπτουν νέα στοιχεία. Από τα 3.289 παιδιά που γεννήθηκαν στο νοσοκομείο NHS κατά το προηγούμενο έτος, τα 2.655 ήταν αλλοδαπής εθνικότητας.

Το σύνολο περιλαμβάνει 537 βρέφη που γεννήθηκαν από Ινδές μητέρες – πρόκειται για την μεγαλύτερη «μειονοτική» εθνική ομάδα - 389 από Πολωνές, 270 από γυναίκες της Σρι Λάνκα, 260 από Σομαλές, 208 από Πακιστανές και 200 από ​​Αφγανές. Τα στοιχεία δείχνουν ότι 634 μωρά γεννήθηκαν από Βρετανίδες μητέρες, χωρίς καμία ένδειξη της φυλής τους.

Τα στατιστικά στοιχεία, που συγκεντρώθηκαν ύστερα από αίτημα της Freedom of Information, δείχνουν επίσης ότι στο μαιευτήριο βρέθηκαν άτομα από συνολικά 104 διαφορετικές εθνικότητες μέσα σε δώδεκα μήνες μέχρι το Φεβρουάριο του 2011.

Καθώς η μαζική μετανάστευση, αποτελεί βασικό παράγοντα για την αύξηση των γεννήσεων από αλλοδαπές γυναίκες, ένας άλλος παράγοντας είναι ότι οι ξένες γυναίκες κάνουν περισσότερα μωρά από τις Βρετανίδες - κατά μέσο όρο 2,5 σε σύγκριση με 1,84 για τις Βρετανίδες. Σε εθνικό επίπεδο, ένα μωρό στα τέσσερα γεννιέται από ξένη μητέρα, δύο φορές παραπάνω από το επίπεδο που υπήρχε μόλις πριν από δεκαπέντε χρόνια.

Οι Υπηρεσίες Μητρότητας στο Νοσοκομείο Ealing βρίσκονται τελευταία κάτω από αυξανόμενη πίεση, με είκοσι ανά εκατό αύξηση των γεννήσεων κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, σχεδόν το διπλάσιο του εθνικού μέσου όρου. Το νοσοκομείο αναγκάστηκε να πάρει 32 επιπλέον μαίες για να αντιμετωπίσει την αύξηση, καθώς 500 ακόμα μωρά γεννήθηκαν εκεί πέρυσι, σε σχέση με το 2006.

Το Βασιλικό Κολέγιο Μαιών πρόσφατα προειδοποίησε ότι οι μονάδες μητρότητας σε ολόκληρη τη χώρα έχουν φτάσει "στα όριά τους" κάτω την πίεση της αύξησης των ποσοστών γεννήσεων.

Το Νοσοκομείο Ealing αρνείται ότι οι υπηρεσίες της μητρότητας βρίσκονται κάτω από πίεση, όμως κάποιες μητέρες έχουν κάνει παράπονα ότι τις έχουν αφήσει μόνες τους, καθώς και ότι είναι απαραίτητη μια ομάδα των μεταφραστών για τις ξένες μητέρες για να μπορούν να επικοινωνούν με το προσωπικό.

Μερικές από τις Πολωνέζες γυναίκες που γέννησαν στο νοσοκομείο έχουν δηλώσει ότι στην Πολωνία θα είχαν καλύτερη μεταχείριση.

Με τα σημερινά επίπεδα της μετανάστευσης και τα ποσοστά αναπαραγωγής των μεταναστών, οι γηγενείς μαθητές θα αποτελούν μειοψηφία στη Βρετανία έως το 2021, μόλις σε δέκα χρόνια, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ είπε...

το μονο στο οποιο δεν αναφερεστε βιβλιογραφικα ειναι το αριστουργηματικο ντοκυμαντερ του κρις μαρκερ ''ο ουρανος ειναι κοκκινος'' οταν γυριστηκε δεν ειχατε γεννηθη,κατι θα κερδισετε αν το ψαξετε

Ανώνυμος είπε...

"Όπως στρώνουμε έτσι κοιμόμαστε".
Που να δεις τι γίνεται στα δικά μας σχολεία.
Η νέα κάθοδος των Αλβανών.Πάμε για σύγχρονους αρβανίτες.