Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Αχ, (RFID) κουνελάκι, κουνελάκι…



Αυτό το πράγμα - που το λένε Karotz - έχει ένα μικρόφωνο, μια κάμερα, ένα τσιπ RFID, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης ... λίγο πολύ όλα όσα χρειάζονται για να παρακολουθούν τις κινήσεις σας και να διαβιβάζεται κάθε πληροφορία κάπου...
Εδώ είναι μια διαφήμιση για το προϊόν. Το σύμβολο με τα χεράκια είναι εντελώς ‘αθώο’, έτσι; Επίσης βλέπουμε χαρούμενες φατσούλες και ζευγαράκια, ‘ποικίλης σύνθεσης’…
Διαβάζετε τις πληροφορίες σας από τα RSS feeds σας, τα e-mails, τις ενημερώσεις κοινωνικής δικτύωσης, και πολλά άλλα, με βάση την φωνή σας.
Μιλάτε στο κεφάλι του Karotz και του λέτε "Διάβασε Laptop Mag" και, αν το έχετε ρυθμίσει σωστά, η συσκευή θα σας διαβάσει τις τελευταίες ειδήσεις από το RSS feed μας. Ή, όταν ένας φίλος ενημερώσει τη σελίδα του Facebook του, θα κάθεστε στον καναπέ σας και το Karotz θα σας διαβάζει την ενημέρωση του.
Παίζει ραδιόφωνο, λέει τον καιρό και παίζει Ζεν μουσική όταν του λέτε «άνοιξε το ράδιο».
Συζητάτε με άλλους χρήστες Karotz. Αν έχετε ένα φίλο που έχει ένα Karotz, λέτε «κάλεσε την Αλίκη» και το Karotz σας συνδέει με το δικό της και μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική συνομιλία.
Παρακολουθήστε το σπίτι σας από το τηλέφωνό σας. Χρησιμοποιώντας την κάμερα στην κοιλιά του Karotz και μια εφαρμογή iPhone ή Android app, μπορείτε να ελέγξετε το σπίτι σας για να βεβαιωθείτε ότι ο σκύλος (ή το παιδί) δεν έχει κάνει καμία ζημιά όταν λείπετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: