Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τα απολυταρχικά πανσεδάκια και ο στόχος της "anti-bully" εκστρατείας τους


Εισαγωγικά από τον ΚΟ: Με την λέξη ‘bullying’ εννοούμε τον εκφοβισμό, τα προσβλητικά λόγια, τις απειλές, το κοινώς λεγόμενο ‘νταηλίκι’ (λεκτικό ή σωματικό) που γίνεται μεταξύ κυρίως των εφήβων, από τους ‘νταήδες’ (‘bullies’) σε αδύναμα άτομα. Σήμερα μιλάμε και για τον ευρέως διαδεδομένο διαδικτυακό εκφοβισμό (Cyber-bullying), όπου έφηβοι δέχονται απειλές και παρενοχλήσεις μέσω της χρήσης του Διαδικτύου και κινητών τηλεφώνων από συνομήλικούς τους.

Ο εκφοβισμός, είναι σαφώς καταδικαστέος, πλην όμως δεν αποτελεί κάτι το καινούργιο. Όλοι έχουμε πάει σχολείο και ξέρουμε. Ένας έφηβος μπορεί να γίνει θύμα ‘bullying’, γιατί είναι χοντρός, γιατί περπατάει περίεργα, γιατί έχει κάποια αναπηρία, γιατί έχει κάποια δυσκολία στην ομιλία, γιατί φοράει γυαλιά, γιατί δεν φοράει trendy ρούχα, γιατί είναι ‘σπασίκλας’, γιατί είναι από άλλη περιοχή ή άλλη χώρα, γιατί είναι άλλη ομάδα κλπ

Στις ΗΠΑ όπου η ατζέντα του ομοφυλοφιλικού λόμπι είναι πολύ ισχυρή, και ο μηχανισμός προπαγάνδας δουλεύει συνεχώς, κυρίως μέσα από τα media, χρησιμοποιούνται οι διάφορες αυτοκτονίες ομοφυλόφιλων εφήβων, ως μοχλός για την ‘ευαισθητοποίηση’ του κοινού, την αλλαγή νοοτροπίας και τον επαναπρογραμματισμό της σκέψης του μέσου Αμερικάνου και των ‘παρωχημένων’ πεποιθήσεών του. Ο τελικός στόχος είναι να στιγματιστεί η οποιαδήποτε άρνηση του ομοφυλοφιλικού τρόπου ζωής και εκείνους (κυρίως χριστιανούς) που υποστηρίζουν τον ‘παραδοσιακό’ γάμο να τους εκθέσουν ως ηθικούς αυτουργούς μελλοντικών πράξεων ‘bullying’. Άτομα σκοτεινά και εν δυνάμει εγκληματίες. Ιδανικοί για τους κυνηγούς κεφαλών των hate crimes.

Ακόμα και ο Ομπάμα (ο οποίος υποστηρίχτηκε από την ομοφυλοφιλική κοινότητα) με αφορμή τις αυτοκτονίες ομοφυλόφιλων εφήβων, εμφανίστηκε σε ένα βίντεο υποστηρίζοντας τους γκέι εφήβους, παίρνοντας μέρος στο λεγόμενο ‘It Gets Better Project’, μία διαδικτυακή πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον ομοφυλόφιλο συγγραφέα Dan Savage.

Το θέμα ‘bullying’ τείνει έτσι, να γίνει - συνεργούντων των media - αποκλειστικότητα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Ενώ για μια ακόμη φορά στοχοποιείται ο μονίμως ύποπτος των ημερών μας: ο "παραδοσιακός", ετεροφυλόφιλος, λευκός, χριστιανός. Δεν πρόκειται ποτέ να ακουστεί ότι θύμα ‘bullying’ μπορεί να πέσει ένας ετεροφυλόφιλος, ένας χριστιανός ή ένας λευκός. Αν συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό, τα media θα σωπάσουν, θα το θάψουν, θα το χλευάσουν ή θα το υποβαθμίσουν. Όπως φαίνεται από τα γεγονότα, στις ΗΠΑ, μπορείς να κριτικάρεις, να προσβάλεις ή και να γελοιοποιήσεις τα πάντα, εκτός από τρεις κατηγορίες ανθρώπων: τους ομοφυλόφιλους, τους μαύρους και τους Εβραίους. Μπορεί να ακούγεται ‘κάπως’, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Το παρακάτω άρθρο επιτίθεται σε αυτό το καθεστώς.

Είναι του Andy Nowicki από το ‘παλαιοσυντηρητικό’ online περιοδικό ‘Alternative Right’ (Εναλλακτική Δεξιά) που υποστηρίζει έναν ‘ριζοσπαστικό παραδοσιασμό’ ("radical traditionalism").

Totalitarian Pansies - The "Anti-Bully" Crusade

Στο ξεκαρδιστικό, τρομακτικό, και βαθιά διορατικό σύντομο βιβλίο του «The Screwtape Letters», (στα ελληνικά έχει κυκλοφορήσει ως «Τακτική του διαβόλου», εκδόσεις Πουρνάρα, 2006) ο C.S. Lewis (γνωστός Αμερικάνος χριστιανός απολογητής, ηθικός μυθολόγος, λόγιος και συγγραφέας) παραθέτει το πρόσωπο του διοικητή δαίμονα του μέσου επιπέδου της κόλασης να δίνει οδηγίες στον ξάδελφό του, ένα φρουρό διάβολο της γης, για τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους μπορεί να κατευθύνει τους ‘πελάτες’ του στον ολισθηρό και χιλιοπατημένο δρόμο προς την απώλεια. Σε ένα σημείο, ο υποχθόνιος γραφειοκράτης αφηγητής θριαμβολογεί με το πόσο έξυπνα οι δαιμονικοί προπαγανδιστές έχουν εκπαιδεύσει τους ανόητους ανθρώπους να έχουν τα μάτια τους στραμμένα στον τύπο των αδικιών που είναι λιγότερο πιθανό να συμβούν σε μια δεδομένη εποχή του Zeitgeist:

Η χρήση της ‘Μόδας’ στη σκέψη του γίνεται για να αποσπάσει την προσοχή των ανθρώπων από τους πραγματικούς κινδύνους. Κατευθύνουμε την μοδάτη/μοντέρνα κατακραυγή κάθε γενιάς έναντι εκείνων των ελαττωμάτων από τα οποία κινδυνεύει λιγότερο και διορθώνουμε την έγκρισή της για την αρετή που είναι πλησιέστερη στις φαυλότητες εκείνες τις οποίες προσπαθούμε να τις κάνουμε ενδημικές.

Στις μέρες μας, μία μοντέρνα κατακραυγή έχει προκύψει στους σικ κύκλους κατά του - διαδεδομένου σε πολλούς χώρους – φαινομένου που είναι γνωστό ως "εκφοβισμός", κοινώς “bullying”. Ενώ πολλοί άνθρωποι είναι, χωρίς αμφιβολία, από ειλικρίνεια αντίθετοι με τις πράξεις αναίτιας σκληρότητας και ταπείνωσης από τον δυνατό στον αδύνατο και ευάλωτο, τον οποίον υποστηρίζουν, θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζουν ότι το να παίρνουν θέση κατά του "εκφοβισμού", αυτό στην καλύτερη περίπτωση, αποτελεί μια ανούσια, κενή χειρονομία, όπως σαν να είσαι αντίθετος στην οδήγηση από μεθυσμένους, ή στο να υπάρχουν άστεγοι, ή στην κακοποίηση των παιδιών, ή στην ρύπανση του περιβάλλοντος. Το χειρότερο είναι, ότι αρκετά συχνά πρόκειται για μία ασύστολα δόλια στάση, καθώς αυτοί που εκφοβίζουν, στην πραγματικότητα, δεν είναι ο πραγματικός στόχος των περισσότερων σύγχρονων “anti-bullying” εκστρατειών. Αντίθετα, ορισμένες πολιτικές ομάδες προώθησης συμφερόντων πατάνε πάνω στην ιδέα να χαρακτηρίζουν τους αντιπάλους τους ως αυτόματα "νταήδες", κοινώς “bullies,” μόνο και μόνο επειδή τολμάνε να αντιταχθούν σε αυτό που είναι τόσο εμφανώς ‘σωστό’ (ομοφυλοφιλικός γάμος, η νομιμοποίηση των αμβλώσεων, ή κάποιο άλλο ιδεολογικό χόμπι), κάτι που δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα μίσους και μοχθηρών κίνητρων, το ίδιο ακριβώς όπως όταν ένας νταής παλιοχαρακτήρας του Λυκείου κλέβει τα χρήματα από ένα μικροκαμωμένο μαθητή του Γυμνασίου και τον κολλάει βίαια στο τοίχο για να μην μιλήσει.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος, για παράδειγμα, ότι ένας χριστιανός μαθητής που χλευάζεται και απειλείται από επιθετικούς ομοφυλόφιλους στο σχολείο του επειδή τολμάει να διατυπώνει τις συντηρητικές του αρχές, θα μπορούσε ποτέ να θεωρηθεί θύμα «εκφοβισμού», ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά του φερθούνε. Ούτε τα κροκοδείλια δάκρυα ρίχνονται για τους λευκούς που δέχονται άγριες ​​επιθέσεις από μαύρους, ή για τους Καθολικούς που χλευάζονται από Εβραίους. Όχι, η εκστρατεία κατά του “bullying” σχεδόν πάντα επικαλείται μόνον όταν ένα "θύμα" της ομάδας που ευνοείται από την Αριστερά (μαύροι, εβραίοι, ομοφυλόφιλοι) φαινομενικά θίγεται από την "καταπιεστική" τάξη (που μεταφράζεται: από τους λευκούς ετεροφυλόφιλους χριστιανούς).

Η στόχευση έτσι των “bullies”, γίνεται ένα χρήσιμο εργαλείο για την προώθησης της πολιτικής ατζέντας της trendy Αριστεράς. Έχουμε δει πολλά τέτοια παραδείγματα με πιο τρόπο μεταδίδονται ειδήσεις για high-profile τραγωδίες. Όταν ο Tyler Clementi πήδηξε από την γέφυρα του Μπρούκλιν, επειδή ο συγκάτοικός του, τον μαγνητοσκόπησε στις ερωτικές περιπτύξεις του με έναν άνδρα και τις έδειξε online, οι ακτιβιστές ήταν πρόθυμοι να αποδώσουν το θάνατο του παιδιού στο ‘έγκλημα σκέψης’ της «ομοφοβίας». Νωρίτερα αυτό το έτος, όταν ο Jared Lee Loughner πυροβόλησε και τραυματίστηκε σοβαρά την βουλευτή Gabrielle Giffords και σκότωσε αρκετούς άλλους, τα φιλελεύθερα μυαλά απεγνωσμένα προσπάθησαν να το ερμηνεύσουν ως ένα «έγκλημα μίσους» που προκλήθηκε από ορισμένα σχέδια στην ιστοσελίδα της Σάρα Πέιλιν και τον όχι «ευγενικό» πολιτικό λόγο των Tea Partiers, όταν στην πραγματικότητα ο Loughner ήταν ένας θλιβερός παρανοϊκός σχιζοφρενής νεαρός χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας και χωρίς καμία σύνδεση με κανένα πολιτικό κόμμα ή φιλοσοφία (βλ. σχετικό άρθρο ΕΔΩ).

Τώρα πρόσφατα, προέκυψε ότι η μία πτυχή της anti-bullying "πρωτοβουλίας" του Ομπάμα περιλαμβάνει δασκάλους δημόσιων σχολείων να ψάχνουν τις σελίδες του Facebook των μαθητών τους για να δουν αν γράφουν τίποτα επιζήμιο για τους συμμαθητές τους. Εκτός του ότι είναι ένα εξωφρενικό παράδειγμα της παραχώρηση εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, αυτή η έκκληση για μεγαλύτερη «δραστηριότητα» από την πλευρά των εκπαιδευτικών στην πρόληψη των εκφοβισμών έχει ορισμένη διαφανή πολιτική , και ‘πολιτικά ορθούς’, αρμονικούς ήχους. Άλλωστε, στην homo-ιδεολογικοποιημένη εποχή μας, αν ένας μαθητής (έστω και για πλάκα) χρησιμοποιήσει ποτέ τη λέξη “fag” ("π…ς") ή προφέρει τη φράση «είναι τόσο gay»,θα πρέπει να βρεθεί ενώπιον των αρχών και να δεχτεί σοβαρή επίπληξη για την αναισθησία του, καθώς και να ντροπιαστεί για τα χάλια του. Μόνο κάποιος αφελής θα πίστευε ότι αυτή η χρηματοδοτούμενη από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ‘παρακολούθα το Facebook’ φρενίτιδα δεν είναι απλώς άλλη μια προσπάθεια να ξεριζώσει τους "ομοφοβικούς" και να τους υποβάλλει σε επαναπρογραμματισμό.

Αλλά ποιοι είναι οι πραγματικοί bullies και ποια είναι τα πραγματικά θύματα του bullying σήμερα;

Βεβαίως, οι γνωστοί bullies του σχολείου που τους αρέσει να φοβερίζουν εξακολουθούν να υπάρχουν, και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Οι αδύνατοι, οι σπασίκλες, οι άσχημοι, και οι κοινωνικά αδέξιοι μαθητές θα συνεχίσουν να γίνονται στόχος από τους ‘δυνατούς’ με αυτοπεποίθηση συμμαθητές τους. Αυτό δυστυχώς συμβαίνει, αλλά η σκληρότητα, δυστυχώς, είναι ενδημική στην ανθρώπινη φύση. Δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι ανεκτή από κανένα ευσυνείδητο άτομο, αλλά είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι μπορούμε με κάποιο τρόπο να την ξεριζώσουμε εξ ολοκλήρου;

Προσωπικά, πιο πολύ νιώθω αηδία και αποτροπιασμό για τους πολυάριθμους ισχυρούς bullies που αδυσώπητα χτυπάνε τους εχθρούς τους με το πρόσχημα ότι είναι “anti-bully”. Εννοώ το είδος των ανθρώπων που θα ρίξουν άνδρες, όπως τον Ernst Zündel, τον David Irving, τον Frederick Toben, και τους "Δύο Αιρετικούς" στη φυλακή επειδή εξέφρασαν εκκεντρικές ή μη δημοφιλείς απόψεις σχετικά με ιστορικά γεγονότα, ή το είδος εκείνο που θα εμπόδιζε μια ειρηνική ομάδα καλοντυμένων λευκών ανδρών από μία συνάντηση στην αίθουσα χορού του ξενοδοχείου στο Charlotte στην Βόρεια Καρολίνα, επειδή είχαν ορισμένες un-kosher αντιλήψεις σχετικά με την φυλή. Ο άνθρωπος που θα ληστέψει από ένα άλλο άτομο την ελευθερία ή τη ζωή του επειδή δεν του αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται είναι το χειρότερο είδος ‘bully’, αφού μεταμφιέζει την σκληρότητά του σε συμπόνια. Θα σου κλέψει τα χρήματα και θα σε κολλήσει βίαια στον τοίχο να μην μιλάς και όλο αυτό το διάστημα θα προσπαθεί να το κάνει να φανεί σαν να είσαι εσύ ο κακός.

Οι λεηλασίες των bullies δεν μπορεί να κρατήσουν τόσο πολύ. Η εξουσία του τρόμου πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Δεν έχουν καμία εξουσία πάνω μας όταν εμείς δεν τους επιτρέπουμε να έχουν. Μόλις με πίστη σταθούμε στο ανάστημά μας θα μας αφήσουν ήσυχους. Αλλά οι υποκριτές “anti-bully” bullies είναι γεμάτοι μίσος. Το να τους αντιταχθείς τους κάνει πιο θυμωμένους και πιο επιρρεπείς σε όλο και πιο αυστηρές, τυραννικές, εκβιαστικές τακτικές καταστολής.

Μπροστά τους θα πρέπει να είμαστε απόλυτα ατσάλινοι και αδυσώπητοι, δείχνοντάς τους ότι δεν θα τα παρατήσουμε. Πρέπει να κοροϊδεύουμε τις ηλίθιες ‘ιερές αγελάδες’ τους, χλευάζοντας την προσπάθειά τους να μας κάνουν να ντρεπόμαστε που δεν συμμορφωνόμαστε με τις εξωφρενικά παράλογες ιδεολογίες τους, και να γελάμε θορυβωδώς στις κλαψιάρικες εκφράσεις υποκρισίας τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SOS-SOS--------------------------------------SOS-SOS
ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ.-

sapphire είπε...

Παρατραβηγμένο αυτή τη φορά το άρθρο σας,είναι σαν να υποστηρίζετε πως έως τουλάχιστον ένα σημείο είναι σωστό το "bullying"...Για μένα δεν χωρά καμία δικαιολογία για το θέμα μα καμία!κι αυτή τη φορά ή κάποιο πρόβλημα γλωσσικό έχετε ή πράγματι υποστηρίζεται πως για κάποιες ομάδες ε είναι κάπως πιο αποδεκτό το bullying!

SkyWatcher είπε...

Λυπάμαι φίλε, που κατάλαβες ότι υποστηρίζω το bullying.