Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ: Ισλαμιστές ζητούν εκδίκηση για το θάνατο του μουσουλμάνου δολοφόνου της Τουλούζης, που τον θεωρούν «ιππότη του Ισλάμ»


ΠΑΡΙΣΙ - Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας αναφέρει ότι κάποιοι ισλαμιστικές ομάδες στη Γαλλία θέλουν να εκδικηθούν για το θάνατο του Mohamed Merah, του φανατικού μουσουλμάνου, που είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία επτά ατόμων στο νότιο τμήμα της χώρας, μεταξύ των οποίων τριών παιδιών και ενός ραβίνου καθηγητή σε εβραϊκό σχολείο.

Ο Claude Gueant, μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1, την Παρασκευή, είπε ότι οι αρχές έχουν παρατηρήσει αυξημένη «επιθυμία» και «ενθουσιασμό» μεταξύ αυτών των ομάδων που θέλουν να εκδικηθούν για το θάνατο, τον περασμένο μήνα, του Γάλλου αλγερινής καταγωγής Merah, ....

Δείτε το παρακάτω σύνθημα που γράφτηκε σε έναν τοίχο στο χωριό του Tarbes στη Γαλλία.

Αναφέρεται στον Mohamed Merah, που σκότωσε παιδιά σε ένα εβραϊκό σχολείο και Γάλλους στρατιώτες που ήταν μουσουλμάνοι, επειδή πολεμούσαν για το γαλλικό (άπιστο) στρατό.

"Είσαι ένας αληθινός ιππότης για το Ισλάμ. Πολέμησες τα σιωνιστικά σκ_ _ και τους ψεύτικους μουσουλμάνους. Πέθανες με τα όπλα στα χέρια σου. Σε χαιρετώ Μοχάμεντ αδελφέ μου, φίλε μου. Αναπαύσου εν ειρήνη"...

και άλλο σύνθημα υπέρ του...

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο τον Αλγερινό Κληρικό Ali Belhadj, πρώην υποδιευθυντή του Ισλαμικού Μετώπου Σωτηρίας, να αποκαλεί τον Σαρκοζί «ποταπό (απαισιότατο)», αναφερόμενος στο θέμα της ταφής του δολοφόνου της Τουλούζης, Merah στη Γαλλία. Ένας Γάλλος ισλαμιστής αποκαλεί τον Σαρκοζί «γουρούνι» και «Εβραίο» και τους Εβραίους «εχθρούς του Αλλάχ», και δικαιολογεί τις πράξεις του Merah. Από το MEMRI (30 Μαρτίου 2012):


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

Ali Belhadj : Χθες, είδα εκείνο τον ποταπό, άνθρωπο, τον Σαρκοζί της Γαλλίας. Συγχωρέστε με. Ήθελα να συζητήσουμε σημαντικά πράγματα, αλλά μερικές φορές, υπάρχουν πράγματα που κάνουν κάποιον να φεύγει από τη γραμμή.

Είδα τον πατέρα του Merah, έλεος του Αλλάχ πάνω του ...

Πλήθος: έλεος του Αλλάχ πάνω του ...

Ali Belhadj : Ζήτησε για το γιο του να ταφεί στην Αλγερία. Αλήθεια, ήταν ένας Γάλλος πολίτης και έπρεπε να ταφεί στη Γαλλία, αλλά αν ο πατέρας του γράφει μια επιστολή προς τον πρόεδρο, ζητώντας του ο γιος του να ταφεί στην Αλγερία - γιατί να αρνηθεί;

Μήπως πράξη του εγγυάται τον αφορισμό του; Είναι ένας αιρετικός; Θα πρέπει να θαφτεί σε μουσουλμανικό νεκροταφείο, και θα πρέπει να ειπωθούν προσευχές γι’αυτόν.

[...]

Γάλλος μουσουλμάνος: Σείχη, θα ήθελα να πω κάτι.

Ali Belhadj : Πες

Γάλλος μουσουλμάνος: Σείχη, αυτός είναι ο τρόπος υποστήριξής μου ... Θα ήθελα να κάνω μπροστά από τους εχθρούς του Αλλάχ στο κανάλι France 24 και μπροστά σε όλους τους άπιστους. Θέλω ο Σαρκοζί, ο εχθρός του Αλλάχ να δει αυτό.

Έχω διπλή υπηκοότητα. Σαρκοζί, η κατάρα του Αλλάχ πάνω σου ...

Σκίζει το γαλλικό διαβατήριο του

Πλήθος: Αλλάχ Ακμπάρ ... Αλλάχ Ακμπάρ ...

Γάλλος μουσουλμάνος: Σ 'αγαπώ σαν αδελφό στο Ισλάμ, Σεΐχη ... Το κάνω αυτό για την υποστήριξη του αδελφού μου στο Ισλάμ, του μουτζαχίντ του Μωάμεθ, Merah.

Πλήθος: Αλλάχ Ακμπάρ ... Αλλάχ Ακμπάρ ...

Γάλλος μουσουλμάνος: Μα τον Αλλάχ, ήταν ένα λιοντάρι, αδελφοί μου. Επιτρέψτε μου να σας πω, σεΐχη, δεν είναι kharijite. Μα τον Αλλάχ, είναι ένας σουνιτικός Salafi.

Σείχη, θα ήθελα να σας πω κάτι.

Ali Belhadj: Πες.

Γάλλος μουσουλμάνος: Δεν είμαι σε θέση εξουσίας σε θέματα (ισλαμικού) νόμου. Είσαι ένας σεΐχης, και σ 'αγαπώ σαν αδελφό στο Ισλάμ. Μα τον Αλλάχ, [ο Merah] δεν ήταν λάθος, γιατί υπάρχουν μεγάλες fatwas από μελετητές που λένε: Αν σκοτώσουν τις γυναίκες μας, να σκοτώσετε τις γυναίκες τους, αν σκοτώσουν τα παιδιά μας, σκοτώστε τα παιδιά τους.

Σείχη, δεν ήταν σε λάθος. Ο Σείχης Ibn Al-Uthaymeen το είπε αυτό, και ήταν ένας μεγάλος λόγιος και ο Ibn Taymiyya και πολλοί άλλοι το είπαν πριν. [Ο Merah] ήταν ένας θεοφοβούμενος άνθρωπος, και δεν με νοιάζει αν με καταγγείλουν.

Σείχη, επιτρέψτε μου να πω σε αυτόν τον Σαρκοζί: οι κατάρες του Αλλάχ πάνω σου, γουρούνι! Είσαι ένας Εβραίος. Σε ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Έζησα ανάμεσά σας στη Γαλλία, εχθροί του Αλλάχ. Ήμουν δικηγόρος, υπερασπίζοντας τους αδελφούς μας στο Ισλάμ. Επιτρέψτε μου να σου πω κάτι. Προσεύχομαι ο Αλλάχ να τοποθετήσει τον [Merah] στον Παράδεισο. Σαρκοζί, γουρούνι, είθε ο Αλλάχ παγώσει το αίμα σου στις φλέβες σου.

Πλήθος: Αμήν.

Γάλλος μουσουλμάνος: Αλλάχ, φέρε μια μαύρη μέρα πάνω τους.

Πλήθος: Αμήν.

Γάλλος μουσουλμάνος: Θα ήθελα επίσης να πω στους αδελφούς μας στην οργάνωση Forsane Alizza, με επικεφαλής τον αδελφό Αμπού Χάμζα, που οδηγήθηκαν στη φυλακή. Σείχη, έστειλαν 19 από αυτούς στη φυλακή, αν και δεν είχαν καμία σχέση με αυτό. Δεν είχαν τίποτα να κάνουν με αυτούς τους αδελφούς. [Η Forsane Alizza] είναι ιεροκήρυκες, θρησκευόμενοι άνθρωποι, που ήθελαν να υπερασπιστούν τις γυναίκες που φορούν το νικάμπ.

Σείχη, δεν είμαι σε θέση να ...

Ali Belhadj : Ο Αλλάχ να σε ευλογεί ...

Γάλλος μουσουλμάνος: Σείχη, είθε αυτό το λιοντάρι [ο Merah] να εγγυηθεί για μένα την Ημέρα της Κρίσης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οχι και το εβραϊκο ΜΕΜΡΙ.
Μη προβαλετε τους εβραιους.
Αυτοι ειναι χειροτεροι απ τους Μουσουλμανους.