Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Στις «θεούσες» λέοντες, στους «μουλάδες» γατούλες...


Κανονικά ο ΚΟ δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί με τις γνωστές παλικαριές «προοδευτικών» καλλιτεχνών, που πάντοτε με τα έργα τους, «προκαλούν» υβρίζοντας μια συγκεκριμένη θρησκεία, ενώ άλλες θρησκείες, μένουν στο απυρόβλητο - και ειδικά μία - , απλά γιατί βλέπετε, η μία έχει «θεούσες» και ανακοινώσεις, ενώ η άλλη «μουλάδες» και φετφάδες. Οπότε η όποια καλλιτεχνική «έμπνευση» τους κόβεται απότομα. Αλλιώς τους την κόβουνε.

Αλλά ας πούμε δυο λόγια… 

Στο αστυνομικό τμήμα προήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου τρείς ηθοποιοί που συμμετέχουν στην παράσταση «Corpus Christi», έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε. για προσβολή στα Θεία. Σύμφωνα με κάποιο δημοσίευμα το γεγονός της σύλληψης προκάλεσε «αναστάτωση στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας», μετά από την σύλληψη.
Μεταξύ των καλλιτεχνών που καταδίκασαν την σύλληψη των ηθοποιών, ήταν και ο πρώην οικολόγος – γνωστός για την δήλωση «δικαίωμα των Σκοπιανών να λέγονται “Μακεδόνες”» - ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο Vasili λέει ότι είμαι «ρατσιστής»

Η παράσταση παίζεται στο θέατρο «Xυτήριο» από την ομάδα Artisan σε σκηνοθεσία Laert Vasili ή κατά το ελληνικότερον Λαέρτη Βασιλείου (από Αλβανό πατέρα και ελληνίδα μητέρα).
Ο Vasili έκανε βαρυσήμαντη δήλωση στον ΣΚΑΪ 100,3, λέγοντας : «Να αποφεύγουμε να καταδικάζουμε κάτι εάν δεν έχουμε προσωπική γνώμη γιατί κάτι τέτοιο είναι ρατσισμός».
Εδώ η έννοια του «ρατσισμού», που ως γνωστόν, είναι ο πιο δημοφιλής σύγχρονος ‘μπαμπούλας’, που τρομάζει όλα τα κακά παιδάκια που δεν τρώνε το φαί της πολυπολιτισμικής «μαμάς», διευρύνεται σε σημείο που και εκείνος που δεν αντέχει τις αηδίες του καθενός «καλλιτέχνη», ονομάζεται «ρατσιστής». Πριν λίγα χρόνια π.χ. βγήκε ταινία από Σέρβους, που έδειχνε να κακοποιείται βρέφος (!) από τον ανώμαλο πρωταγωνιστή του «έργου» και συνεπώς, στο άκουσμα της υπόθεσης του «έργου», όποιος αηδίαζε και το καταδίκαζε, χωρίς να αντέξει να πάει να πληρώσει για να δει το «έργο» ώστε να έχει «προσωπική γνώμη», συγκαταλέγεται στους απεχθείς «ρατσιστές».  


Ο «δημιουργός» και το «έργο»

Το “Corpus Christi” (που σημαίνει Σώμα Χριστού στα λατινικά) είναι δημιούργημα του Αμερικάνου ομοφυλόφιλου Terrence McNally. Στο «έργο» του, ο Χριστός και οι Δώδεκα Απόστολοι εμφανίζονται ως ομοφυλόφιλοι.

Η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει το έργο «απαράδεκτο» διότι «ούτε επί ιστορικής βάσεως ερείδεται, ούτε επί των Ιερών Κειμένων μπορεί να πάρει κάποιος επιχειρήματα ως προς το περιεχόμενο του εν λόγω θεατρικού έργου και την παρουσίαση αυτού στο κοινό, αλλά και παράλληλα αντίκειται εις την μακρά παράδοση της Πατρίδος και της Εκκλησίας μας». «Καλόν είναι και απαραίτητο, οι συγγραφείς του θεατρικού έργου να σέβονται τη μεγάλη Ορθόδοξη παράδοση του Λαού μας και τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας», επισημαίνει η Ιερά Σύνοδος και εκφράζει τη λύπη της «για τη νοσηρή φαντασία των συγγραφέων του θεατρικού έργου». «Προτρέπουμε τον Λαό μας να αποδοκιμάσει αυτό», καταλήγει.

Άρθρο 199 ΠΚ

Εδώ να πούμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 199 του Ποινικού Κώδικα, «Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών». Σύμφωνα με τη νομολογία, Το έγκλημα προβλέπεται τόσο για την Εκκλησία της επικρατούσας θρησκείας, όσο και για κάθε άλλη θρησκεία γνωστή με την έννοια του άρθρου 2 του Συντάγματος. Ο σκοπός είναι η διαφύλαξη της θρησκευτικής ειρήνης των πολιτών. Το έγκλημα τελεί εκείνος που δημόσια δια βάναυσης και χυδαίας έκφρασης εκδηλώνει καταφρόνηση ή προβαίνει σε χυδαία εξύβριση των δογμάτων, των εθίμων κλπ της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η υβριστική εκδήλωση αφορά πρόσωπα που κάθε θρησκεία θεωρεί «ιερά» και τις σημαντικές για κάθε θρησκεία εκδηλώσεις της ζωής των προσώπων αυτών, όπως τις πιστεύουν οι οπαδοί της κάθε θρησκείας. Έτσι για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς η Γέννηση, η Σταύρωση, η Ανάσταση του Χριστού αποτελούν την πεμπτουσία της πίστης τους.
Δεν πρόκειται για κάποια ειδική «χάρη» στην Ορθόδοξη Εκκλησία ή κάποιο «μεσαιωνικό κατάλοιπο», καθώς ο νόμος προστατεύει, όπως είδαμε κάθε γνωστή θρησκεία, ενώ με άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, προστατεύονται από προσβολές η διεθνής ειρήνη της χώρας (136 ΠΚ), το ξένος κράτος και ο αρχηγός του (άρθρο 153 ΠΚ), η τιμή διπλωματικού αντιπροσώπου (άρθρο 154 ΠΚ), τα σύμβολα ενός κράτους (άρθρο 155 ΠΚ), η ουδετερότητα κατά την διάρκεια κάποιου πολέμου (άρθρο 156 ΠΚ), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (άρθρο 168 ΠΚ) η μνήμη του νεκρού (άρθρο 364 ΠΚ) κ.α.

 Ξυπνάς μέσα μου τον «προοδευτικό»

Ο Terrence McNally, που έγραψε και το Frankie and Johnny (1991), με τους Al Pacino και Michelle Pfeiffer, (παρόλο που η ταινία αναφέρεται σε ετεροφυλόφιλο ζευγάρι, κεντρικό ρόλο έχει ένας «συμπαθητικός» ομοφυλόφιλος, φίλος της Pfeiffer, που στο τέλος «βρίσκει κι αυτός την αγάπη» στην αγκαλιά ενός νεαρού), έχει πάρει πολλά βραβεία, (αναμενόμενο), μεταξύ των οποίων και ένα που λέγεται ‘Rockefeller Grant’.

Κάτι τέτοια είναι η χαρά κάθε εγχώριου «προοδευτικού μυαλού», που ψάχνει να αυτοεπιβεβαιώσει τον «προοδευτισμό» του, και να νιώσει μία αύρα νεανικής επαναστατικότητας, καταγγέλλοντας τον «Μεσαίωνα» και κυνηγώντας «θεούσες» και άλλους φαντασιακούς ανεμόμυλους. Έτσι, η Βένα Γεωργακοπούλου, η κατά δήλωσή της «άθεη», (η οποία σε άρθρο της την Μ. Πέμπτη μας ενημερώνει, για να μην έχουμε αγωνία, ότι «η μεγάλη γιορτή της ορθοδοξίας και όλα της τα παραφερνάλια» την «αφήνουν παγερά αδιάφορη»), γράφει σε άρθρο της στο protagon.gr, με τίτλο «Οι θεούσες βλέπουν θέατρο» τα παρακάτω:
“Δεν την γλύτωσε την πανταχούσα. Η Ιερά Σύνοδος χαρακτηρίζοντας  τον διάσημο αμερικανό συγγραφέα «νοσηρό» και το έργο του «βλάσφημο» προέτρεψε τον «λαό να το αποδοκιμάσει». Όχι να μην πάει να το δει. Ξέρει ότι  τέτοια περίπτωση δεν υπήρχε, οι καλοί χριστιανοί είναι εκκλησία-σπίτι-δουλειά. Τους κάλεσε να πάρουν τα ποδαράκια τους και να ψάχνουν στο Γκάζι το «Χυτήριο» για καμιά διαδηλωσούλα”.

«Καμιά διαδηλωσούλα» δεν φαίνεται να έγινε, δηλώσεις συμπαράστασης αντιθέτως έγιναν, το θέμα θα ξεχαστεί σε δυο τρεις μέρες, οι ηθοποιοί θα συνεχίσουν να «ποιούν ήθος», τα βραβεία θα συνεχίσουν να πέφτουν βροχή και οι «θεούσες» ακόμα να φανούν. Οι απανταχού προοδευτικοί καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές και λοιποί διανοούμενοι, μπορούν κοιμούνται ήσυχοι και απερίσπαστα να επιδίδονται σε όσα καλλιτεχνικά κοπρολογήματα θελήσουν. Και οι απανταχού υποστηρικτές τους μπορούν  άφοβα να πουλάνε «προοδευτική συμπαράσταση». Αρκεί να προσέξουν τα ο στόχος των καλλιτεχνικών τους «εμπνεύσεων» να είναι το πρόσωπο εκείνο που λέγεται Ιησούς Χριστός και τα σύμβολα εκείνης της θρησκείας που λέγεται Χριστιανισμός. Μην παρασυρθούν και ασχοληθούν με τίποτε άλλο. Όπως για παράδειγμα, με την άλλη την μεγάλη την θρησκεία, που να δεις πως την λένε… α, ναι, Ισλάμ! Τέτοια λάθη δεν πρέπει να γίνονται διότι, ο ήσυχος ύπνος που λέγαμε παραπάνω, πάει περίπατο. Μαζί και το κεφάλι, καμιά φορά.

Δεν ήξερε, δεν ρώταγε...

Ένα τέτοιο τραγικό λάθος έκανε το 2004 ο Ολλανδός παραγωγός, συγγραφέας και  ηθοποιός, Theo van Gogh, (όχι και τόσο μακρινός) απόγονος του γνωστού ζωγράφου Vincent van Gogh.
Ο Van Gogh ήταν ο παραγωγός του έργου ‘Submission’, (Υποταγή) που ασκούσε κριτική στον τρόπο που συμπεριφέρεται το Ισλάμ στις γυναίκες. Παρουσίαζε μάλιστα γυμνές πλάτες γυναικών με χωρία από το Κοράνι, που συν τοις άλλοις μιλούσαν (γυμνές) στον Αλλάχ. Τι τα ήθελε; Στις 2 Νοεμβρίου 2004, δεν τον επισκέφτηκαν τίποτα «θεούσες», ούτε έγινε καμία «διαδηλωσούλα». Κάποιος κύριος ονόματι Mohammed Bouyeri, νόμιμος Ολλανδός πολίτης, με Μαροκινή καταγωγή, (που προφανώς δεν είχε «ενσωματωθεί» πλήρως στην ολλανδική κοινωνία), αφού τον πυροβόλησε 8 φορές, επιχείρησε να του κόψει με μαχαίρι το κεφάλι. Τελικά του κάρφωσε ένα άλλο μαχαίρι στο στήθος και έφυγε. Έτσι, με καρφωμένο το μαχαίρι στο στήθος, μαζί με ένα σημείωμα πάνω του που έβριζε την Δύση, τον βρήκε η αστυνομία και μαζί της οι σοκαρισμένοι Ολλανδοί που δεν κατάλαβαν πως είναι δυνατόν να έγινε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα στον πολυπολιτισμικό τους παράδεισο.

Διάλειμα για διαφημίσεις και εκπαιδευτικά βίντεο

Θέαμα που δεν θα δουν ποτέ οι "προοδευτικοί" που την βρίσκουν να κοροιδεύουν "θεούσες" και έτσι δεν θα μπορέσουν να αποδείξουν τον "ηρωισμό" τους μπροστά σε αυτές τις θεοσεβείς υπάρξεις. Το πρώτο βίντεο είναι από το Κουρδιστάν.



Εάν στην θέση του Χριστού...

Αλήθεια, τι θα γινόταν εάν ανέβαινε «έργο» που θα παρίστανε τον Στάλιν, τον Λένιν ή τον Μαρξ ομοφυλόφιλους που θα είχαν, ας πούμε, σαδομαζοχιστικές τάσεις; Θα βλέπαμε την Παπαρήγα στα τηλεπαράθυρα να καταγγέλλει τον αντικομμουνισμό; Οργισμένες πορείες του ΠΑΜΕ και της ΚΝΑΤ; Θα ήταν «θεούσα» η Κανέλλη αν ωρυόταν; 
Τι θα γινόταν αν κάποιος βουτούσε σε δοχείο γεμάτο ούρα το σφυροδρέπανο; Συγνώμην, για το αηδιαστικό της περιγραφής, αλλά τέτοιο «έργο» ανέβηκε πριν χρόνια , από «καλλιτέχνη», αλλά στην θέση του σφυροδρέπανου ήταν, φυσικά, τι άλλο ο Εσταυρωμένος. Εάν ήταν το Κοράνι; Προφανώς, ο Αρμαγεδδών θα είχε ξεκινήσει πριν την ώρα του… Αλήθεια, θα δείχνανε "ανεκτικότητα" οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές, εάν ο ήρωάς τους, Harvey Milk, παρουσιαζόταν σε κάποιο έργο ως ‘macho’ αρχηγός ακροδεξιάς οργάνωσης που κυνηγάει ομοφυλόφιλους; Θα ήταν "ρατσιστής" όποιος δεν ενέκρινε το εν λόγω έργο;
Ε, όχι και την βασίλισσα!

Τέλος ένα παράδειγμα.
Τον Σεπτέμβριο του 2002, σε επικείμενο συνέδριο στο Λονδίνο, ένας Σκωτσέζος καθηγητής θα επιδείκνυε ότι η Βασίλισσα Βικτωρία ήταν "ομοφυλόφιλη". Αποτέλεσμα; Οι διοργανωτές του συνεδρίου, μόλις πληροφορήθηκαν την πρόθεση του καθηγητή, ακύρωσαν την πρόσκλησή του. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά το Πανεπιστήμιο που δούλευε με μια αστεία πρόφαση τον απέλυσε. Μα γιατί; Δεν υπάρχει «ακαδημαϊκή ελευθερία»; Υπάρχει, αλλά πρέπει να υπάρχει και σεβασμός στην ιστορία και δεν μπορεί κάποιος, άκριτα να αφήνει τον οποιονδήποτε να σπιλώνει ονόματα και σύμβολα, μόνο και μόνο για να αποκτήσει φήμη ή να βγάλει τα απωθημένα του που κουβαλάει μια ζωή.

 
Ιστορίες ηρωισμού «προοδευτικών»

 
  KΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / (ευχαριστώ την Αλεξάνδρα) 

14 σχόλια:

Εύρυτος είπε...

Αν και δεν είμαι χριστιανός συμφωνώ 100% μαζί σου.
Μην ξεχνάμε βεβαίως και τους εβραίους...Ποιος θα τολμήσει να κοροϊδέψει τους ραβίνους;;

Ανώνυμος είπε...

(Τον Ολλανδό σκηνοθέτη τον σκοτώσαν το 2204...ρε δε μου λες, προβλέπεις το μελλόν...;χαχα)
Ωραίο το αρθράκι,οπως πάντα...

SkyWatcher είπε...

ok, το διόρθωσα..

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΕΓΑΙΤΕ ΚΑΡΦΙ ΕΝΩ ΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" 'Η ΚΑΝΑΣ GAY Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑΧ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ.....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε SkyWatcher συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνεις....αν μπορέσεις με πρώτη ευκαιρία ψάξε και δημοσίευσε καμμία ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω στο θέμα του ηφαιστείου του Yellowstone και το τι πραγματικά γίνεται έκει τώρα γιατί έχω κάποιες συγκεχυμένες και άκρως ανησυχητικές πληροφορίες για την πορεία του και κατ επέκταση για την πορεία των ιδίων των ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια φίλε!
Τους κόλλησες πάλι στον τοίχο τους αντίΧριστους!
Ο Θεός να σου ανταποδώσει τον καλό αγώνα που κάνεις!

Ανώνυμος είπε...

Oπως το ...περιμενα ο κοκκινος ουρανος εκει που θελω να συμφωνησω μαζι του μου τα χαλαει...
Λοιπον μια και εχετε μια εμμονη με τους ομοφυλοφιλους και διαπομπευετε ως ομοφυλοφιλο τον αμερικανο συγγραφεα Τ.ΜακΝελι ...να σας θυμισω οτι και ο Ολλανδος συγγραφεας και ηθοποιος ΤΕΟ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ που τολμησε να θιξει τα ιερα και οσια του σκοταδιστικου Ισλαμ ηταν και αυτος ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ...
Περιεργως πως παραλειπετε η λησμονειτε να το αναφερετε ...Εκουσιως η ακουσιως Κυριος οιδεν...
Οσο για τι σεξουαλικοτητα ειχε ο Ιησους Χριστος εγω βασει αυτων που γνωριζω θα απαντουσα ΚΑΜΜΙΑ !!!
Μην χαιρεστε λοιπον οι φανατικοι ετεροφυλοφιλοι...Αλλως τε η αγαμια Του ηταν ηθελημενη και επιλογη Του σε μια κοινωνια οπου οι αντρες επιβαλλοταν να νυμφευονται απο τα εικοσι τους ...
Οσοι δεν δεχονται οτι ειναι θεικο Προσωπο στην αγαμια του ακριβως βασιζονται για να τον παρουσιαζουν εντελως λανθασμενα ως ομοφυλοφιλο.
Νομιζω πως θα επρεπε να υπαρχει μια διακριτικοτητα σε τετοιας φυσεως θεματα , αλλα βλεπετε η πολιτικη ορθοτητα της Αριστεριζουσας Αστυνομιας Σκεψεως ειναι επιλεκτικη...
Αχιλλεας Πατροκλος

konion είπε...

Αὐτὸς εἶναι ὁ ἀνεκτικὸς δυτικὸς πολιτισμός, βεβαίως ἠ σούπα κόβει ὅταν συναντᾶ μὴ ἀνεκτικοὺς πολιτισμούς.

Καὶ τὶ κάνουμε;
Κρύβουμε τὸ πρόβλημα κάτω ἀπὸ τὸ χαλάκι καὶ σὲ λίγο τὸ πρόβλημα θὰ μᾶς πνίξη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ντόπιος πολιτικος φορέας που θα εκχωρήσει τα πάντα στο ισλάμ (και οχι μονο) ειναι εδω.
Καποιοι ενθουσιωδεις και ανημέρωτοι σκεφτονται να τον κάνουν πρώτο κόμμα:

http://alexpolisonline.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4602.html

Καταλάβατε μεχρι που φθανει η αδιαφορια και η ανευθυνοτητα μεγαλου μερους Ελληνων ψηφοφόρων;

Ανώνυμος είπε...

Eπειδη βλεπω οτι δεν δημοσιευσατε προηγουμενο σχολιο μου ...εσεις γνωριζετε γιατι ... απλως θα επισημανω οτι παραλειψατε να γραψετε οτι και ο Τεο βαν Γκογκ ηταν ομοφυλοφιλος και μαλιστα και ο Πιμ Φορτουιν αρχηγος του εθνικιστικου κομματος της Ολλανδιας ηταν γκει .
ΚΑΙ ο Φορτουιν δολοφονηθηκε απο ισλαμιστη μεταναστη...
Αυτα για την ολοκληρωση της εικονας , διοτι παρουσιαζετε τους ομοφυλοφιλους σαν οργανα της Νεας Ταξεως ...πραγμα βεβαια που καθολου δεν ισχυει.
Αχιλλεας Πατροκλος
Υ.γ. Αν δεν δημοσιευσετε ουτε αυτο το σχολιο , θα σταματησω να σας γραφω ...μια και ειναι πολυτιμος ο χρονος μου.

SkyWatcher είπε...

Αχιλλέα,
Δεν υπήρχε σκοπιμότητα να μην δημοσιευτεί το άρθρο σου, αλλά δεν το πήρα είδηση, όπως και κανά δυό άλλα, που τα δημοσίευσα σήμερα το πρωί. Να με συγχωρείς. Αν και δεν συμφωνούμε σε πολλά, τις απόψεις σου τις διαβάζω με ενδιαφέρον.
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις «…διαπομπευετε ως ομοφυλοφιλο τον αμερικανο συγγραφεα Τ.ΜακΝελι». Πως τον διαπομπεύουμε δηλαδή; Που αναφέρουμε ότι είναι ομοφυλόφιλος; Αφού είναι! Δεν μπορεί να μην το ξέρεις. Μάλιστα έκανε και «γάμο» με τον σύντροφό του (http://www.pinknews.co.uk/2010/04/08/gay-playwright-terrence-mcnally-marries/). Όταν ένας που κάνει ένα έργο που παρουσιάζει τον Ιησού «ομοφυλόφιλο», είναι και ο ίδιος ομοφυλόφιλος, αυτό δεν είναι «διαπόμπευση». Είναι στοιχείο που πρέπει να γίνει γνωστό. Ο καθένας ας κρίνει τα κίνητρα, το βίωμα και το ιδεολογικό υπόβαθρο του κάθε «δημιουργού».
Πάμε παρακάτω. Ο Pim Fortuyn ήταν πράγματι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν τον δολοφόνησε μουσουλμάνος μετανάστης, αλλά ο Volkert van der Graaf, original Ολλανδός, ακτιβιστής για τα «δικαιώματα των ζώων» και την προστασία του περιβάλλοντος, που ήθελε να υπερασπιστεί τους μουσουλμάνους από την «ισλαμοφοβία» του Fortuyn.
Για τον Τεό Βαν Γκόγκ δεν βρήκα πουθενά ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Βρήκα ότι είχε παντρευτεί και είχε και παιδί.
Θέλω να σου υπενθυμίσω ότι ο ΚΟ δεν προβάλει θέσεις υπέρ ή κατά ομοφυλοφιλίας, από θεολογικής ή ηθικής άποψης, (αν και ως άτομο σαφώς, έχω άποψη), ούτε ποτέ έχει παρουσιάσει τους ομοφυλόφιλους ως «όργανα της Νέας Τάξης». Η κριτική ασκείται κατά των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών και της gay προπαγάνδας, όπως είναι και η ενότητα. Από κει και πέρα το ότι η οικογένεια (όπως και η πατρίδα και η χριστιανική πίστη) είναι στο στόχαστρο της Νέας Τάξης, δεν χωρεί αμφιβολία. Το ότι η ελίτ, (καθώς και το παντοδύναμο Χόλιγουντ και τα mainstream media), προωθούν αφάνταστα την ατζέντα των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών, χάριν «προοδευτισμού» και «ευαισθησίας» αυτό με κάνει τρομερά καχύποπτο.

SkyWatcher είπε...

Φίλε,
για το Yellowstone ο ΚΟ έχει γράψει εδώ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και πάλι στον ΚΟ για τούτο το άρθρο και για την αποκάλυψη, ότι ο απίστευτος Laert είναι Αλβανός (1/2).
Δηλαδή, τί έχουμε εδώ; ποιο είναι το θρήσκευμά του;;
Γιατί φυσικά, άλλο είναι να (κατα)κρίνει ένας οικείος της πίστεως έστω και διαστρεβλώνοντας, και άλλο -πολύ άλλο- είναι ένας ξένος να επιτίθεται ενάντια σε αυτό που εμείς σεβόμαστε ως ιερό και όσιο

Ανώνυμος είπε...

Sky watcher ,
κατ'αρχην ευχαριστω για την απαντηση.
Ο Τ.ΜακΝελι ασφαλως και ειναι ομοφυλοφιλος αλλα ο τροπος που το παρουσιασατε σε συναρτηση με τον σεξουαλικο του προσανατολισμο ηταν αρνητικος...
Οσον αφορα στον Τεο βαν Γκογκ ηταν ανοιχτα αμφιφυλοφιλος με σχεδον αποκλειστικα ομοφυλοφιλη ζωη. Υπηρξε εραστης του Πιμ Φορτουιν. Τα γνωριζω αυτα απο παλια επειδη τυχαινει λογω επαγγελματος να ζω πολυ στη Γαλλια , οπου υπαρχει αφθονη ενημερωση .Σε παραπεμπω για μια πρωτη επαφη στο www.tetu.com/actualites/france/Les-dates-a-retenir-868 ειναι ομως στη γαλλικη.
Μαζι με τη Χιρσι Αλι ειχαν γραψει και το σεναριο της Submittion part 2 που αναφερεται στην βαρβαρη καταπιεση {η καλυτερα εξοντωση...} των ομοφυλοφιλων απο το Ισλαμ.
Ο Πιμ Φορτουιν πραγματι εχεις δικιο δολοφονηθηκε απο εναν αριστεριστη που ειχε υποστει πλυση εγκεφαλου απο ισλαμιστες , αποδειξη οτι υπηρχε συναφεια των δυο χωρων ειναι η καταστροφη του γκει-μπαρ στο Ροτερνταμ οπου συχναζε ο Φορτουιν με τους φιλους του απο ομαδα νεαρων ισλαμιστων λιγες ημερες μετα τη δολοφονια του !
Οσον αφορα τη Νεα Ταξη δε συμφωνω οτι ευνοει τους γκει , το αντιθετο αφου ευνοει σκανδαλωδως την ισλαμοποιηση της Ευρωπης...και ειναι γνωστο το θανασιμο μισος του Ισλαμ κατα των ομοφυλοφιλων...
Η προωθηση των δικαιωματων των γκει οφειλεται στη γενικοτερη φιλελευθεροποιηση της Δυσεως και την κατοχυρωση των ανθρωπινων δικαιωματων και κυριως στο γεγονος οτι οι γκει μιλουν ανοιχτα πλεον για τον εαυτο τους και αποδεικνυουν οτι ειναι χρησιμα μελη της κοινωνιας .
Η αγαπη του ανθρωπου για την ελευθερια { ατομικη και εθνικη } δεν εχει καμμια σχεση με τη Νεα Ταξη και ακριβως αυτη η αγαπη στην ελευθερια των εθνων και των ατομων ειναι που θα εμποδισει τελικα την εγκαθιδρυση της Ν.Τ.
Με εκτιμηση ,
Αχιλλεας Πατροκλος .