Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Να ουρούν καθιστοί οι άντρες, προτείνει το Σουηδικό Αριστερό Κόμμα!


Τα μέλη του σουηδικού Vänsterpartiet, που σημαίνει Αριστερό Κόμμα, ζητούν οι άνδρες στην Σουηδία να κάθονται όταν κατουρούν. Το Σουηδικό Αριστερό Κόμμα  είναι ένα μαρξιστικό / σοσιαλιστικό κόμμα αφιερωμένο στο «φεμινισμό» και «την ισότητα των φύλων». Όταν δεν απαιτεί από τους άνδρες να κάθονται για να κατουρούν, το Αριστερό Κόμμα προωθεί την φάρσα της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη.
 
UPI / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τα μέλη του Αριστερού Κόμματος ενός συμβουλίου Κομητείας, είπαν ότι θέλουν να ενθαρρύνουν τους άνδρες που χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Συμβουλίου, να κάθονται κατά την ούρηση.

Το Αριστερό Κόμμα στο Sormland είπε ότι θέλει το Συμβούλιο της Κομητείας του Sormland να απαιτήσει οι τουαλέτες που προορίζονται για όρθια ούρηση να επισημανθούν ως ακατάλληλες, αναφέρει το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ τη Δευτέρα.

Το κόμμα δήλωσε η καθιστή θέση κατά την ούρηση είναι πιο υγιεινή και μειώνει τον κίνδυνο αυτών που θέλουν να κάνουν χρήση του μπάνιου και που χρειάζεται να δουν πως θα περάσουν γύρω από τις τρύπες για να πάνε στην τουαλέτα.
 
Οι υποστηρικτές αυτής της κίνησης δήλωσαν ότι η ούρηση σε καθιστή θέση έχει επίσης οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κινδύνου των προβλημάτων του προστάτη και οδηγεί σε μια υγιέστερη και μεγαλύτερη σεξουαλική ζωή.

Ο Viggo Hansen, αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου και συντάκτης της πρότασης, δήλωσε ότι θα πρέπει τελικά να υπάρχουν μόνο τουαλέτες για καθιστούς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ουρουν καθημενοι οι αντρες ή να ουρουν κ οι γυναικες ορθιες οπως οι αντρες?Δημοψηφισμα τωρα! (Μαλλον στη Σουηδια ελυσαν τα σημαντικα προβληματα κ ασχολουνται με τετοια)

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ιδέα!!
Να την εφαρμόσει ο Σύριζα …

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν βάζουν τις γυναίκες να κατουράνε όρθιες οι Σουηδοί ρε Κόκκινε Ουρανέ; Και αυτό «ισότητα» δεν είναι;

konion είπε...

Καὶ λῖγο γέλιο δὲν βλάπτει. Εἰδικῶς τὸ πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ....τι άλλο θα διαβάσουμε.Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα! Απίστευτο! Θα μας τρελάνουν τελείως σε λέω!

Αλέκτωρ Ελάλησε είπε...

Ας μην το ψάχνουμε αγαπητοί μου, όλες αυτές οι χώρες που πρωτοστάτησαν στην λεγόμενη σεξουαλική επανάσταση των δεκαετιών 1960-70, μαστίζονται, έκτοτε, από άρρωστα εκ γενετής παιδιά (μεγάλοι πια τώρα! όσοι φυσικά έχουν επιζήσει) οι οποίοι όπως γίνετε αντιληπτό θα υποστηρίξουν τους ανώμαλους γονείς τους. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν τα περισσότερα νοσοκομεία για βλαμμένα παιδιά, καθώς και τις περισσότερες ανώτερες σχολές (πανεπιστήμια) που βγάζουν εξειδικευμένους γιατρούς και ιδικό νοσηλευτικό προσωπικό για επάνδρωση αυτών των νοσοκομείων.
Να τους μιμηθούμε λοιπόν, η να προφυλαχτούμε από τέτοια κατάντια.