Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το Hollywood ετοιμάζεται να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με μια slasher ταινία φυλετικού πολέμου



Examiner / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Κουέντιν Ταραντίνο κάποτε υπερηφανευόταν ότι το “Hot Summer in the City”, ένα βίαιο διαφυλετικό πορνό φιλμ που κυκλοφόρησε το 1976, (όπου μία συμμορία μαύρων είχε αιχμαλωτίσει και βίαζε συνεχώς μια λευκή παρθένα), ήταν «το μεγαλύτερο πορνό όλων των εποχών». Η ταινία αυτή ήταν μέρος ενός εξαιρετικά αμφιλεγόμενου είδους x-rated ταινιών που υπερηφανευόταν για τις γραφικές απεικονίσεις βίαιων βιασμών.
 
Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Ταραντίνο είναι πίσω από τη νέα άγρια ​​φανταστική αντι-λευκή ταινία φυλετικού πολέμου που έρχεται τα Χριστούγεννα.

Το 2010 Χόλιγουντ μας έδωσε το “Machete**. Μια slasher* ταινία φυλετικού πολέμου, όπου παράνομοι αλλοδαποί σκοτώνουν μέλη του Κόμματος του Τσαγιού (Tea Party). Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να βγει άμεσα για βίντεο και να λαμβάνει χώρα στο Τέξας. Μετά όμως που η Αριζόνα ψήφισε την (αντι-μεταναστευτική) Πρόταση 187, τα σχέδια άλλαξαν. Ο προϋπολογισμός για την ταινία σχεδόν διπλασιάστηκε και το σενάριο άλλαξε για να λάβει χώρα στην Αριζόνα. Online προβολές του trailer της ταινίας ξεκίνησαν με το κύριο χαρακτήρα να δηλώνει ρητά ότι η ταινία είχε ως στόχο την πολιτεία της Αριζόνα.

*Ταινίες με άφθονο αίμα
** Για την ταινία “Machete” αξίζει να διαβάσετε το αποκαλυπτικό άρθρο από το blog Θεόδοτος «MACHETE: ΤΟ ΑΝΤΙ-ΛΕΥΚΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ»

O Danny Trejo στο "Machete"
Οι ριζοσπαστικοί αριστεροί στις ΗΠΑ αγάπησαν την ταινία. Το γνωστό «αντιρατσιστικό»Southern Poverty Law Center’ (SPLC), το οποία χαρακτήρισε το ‘Lord of the Rings’ ως «ρατσιστική και σεξιστική» ταινία, θεώρησε ότι το ‘Machete’ ήταν μια μεγάλη ταινία. Το blog της οργάνωσης δήλωσε ότι οι επικριτές της ταινίας ήταν «ρατσιστές» που δεν τους άρεσε το σενάριο.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο συμμετείχε στην ανάπτυξη του σεναρίου του ‘Machete’. Ωστόσο, ο ίδιος δεν συμμετείχε στην πραγματική παραγωγή της ταινίας.

Ο Ταραντίνο είναι, όμως, ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης του “Django Unchained”. Αυτή η ταινία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για μια slasher ταινία φυλετικού πολέμου, όπου ένας πρώην μαύρος σκλάβος σκοτώνει λευκούς. Ακόμα και το ‘προοδευτικό’ περιοδικό ‘Mother Jones’ αναφέρει ότι πρόκειται για μια "κίνηση εθνοτικής εκδίκησης".

O Jamie Foxx στο “Django Unchained”
Μοιάζοντας πολύ με το ‘Machete’, οι online εκδόσεις των trailers είναι πολύ φορτισμένες φυλετικά, αλλά οι εκδόσεις που παρουσιάζονται στα τηλεοπτικά δίκτυα δεν είναι. (Δείτε το trailer στο τέλος). Πολλοί Αμερικανοί θα παρασυρθούν ώστε να πάνε να δουν μια ταινία η οποία, όπως ο Ταραντίνο ανοιχτά έχει παραδεχτεί, έχει σχεδιαστεί για να δυσφημιστούν οι λευκοί άνθρωποι.

Ο Ταραντίνο δηλώνει ότι οι αρνητικές απεικονίσεις των λευκών στην ταινία έχουν χαρακτήρα «εκπαιδευτικό». Ο Ταραντίνο συνεχίζει λέγοντας ότι οι λευκοί έκαναν "πολύ χειρότερα sh-t στην πραγματικότητα."

Ο Ταραντίνο δεν κρύβει ότι είναι υποστηρικτής της hardcore αριστερής πολιτικής. Εκτός του ότι έδωσε δεκάδες χιλιάδες στο Δημοκρατικό κόμμα, έχει δώσει μεγάλες δωρεές σε αριστερούς πολιτικούς.

Το ‘Django Unchained’ είναι η αποθέωση του hard-core πολιτιστικού μαρξισμού – τουτέστιν της ‘πολιτικής ορθότητας’. Οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να καταφέρουν η αμερικανική κοινή γνώμη να αποδεχθεί το μαρξισμό και τον ολοκληρωτισμό είναι να δυσφημίσουν, να ξεφτιλίσουν και να γελοιοποιήσουν τον Δυτικό Πολιτισμό, τις ηθικές αξίες, τον Χριστιανισμό, και την οικογένεια. Επινοήθηκε από τη Σχολή της Φρανκφούρτης το 1930. (βλ. αναλυτικά : H Ιστορία της ‘Πολιτικής Ορθότητας’).

Ο μαύρος ηθοποιός Jamie Foxx, (που είπε πρόσφατα τον Ομπάμα «Κύριο, Θεό και Σωτήρα» - εδώ) το αστέρι του ‘Django Unchained’ προωθεί την ταινία με το να προβαίνει σε αντι-λευκούς ρατσιστικούς κομπασμούς στο κοινό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Saturday Night Live, ο Foxx δήλωσε: «Θέλω να πω σε όλους τους λευκούς, πόσο μεγάλο είναι αυτό!" ("I get to call all the white people, how great is that!" – το "how great is that!" αποτελεί προφανώς, λογοπαίγνιο με στίχο γνωστού αμερικάνικου θρησκευτικού ύμνου).

Ο Ταραντίνο και ο Foxx προωθούν την ιδέα ότι είναι ‘cool’ να μισείς τους λευκούς. Φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο οι φυλές να είχαν αντιστραφεί. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ένα λευκό αστέρι των Ζουλού πήγαινε στην τηλεόραση και καυχιόταν «Πήγα για να σκοτώσω όλους τους μαύρους, πόσο μεγάλο είναι αυτό!» Θα τον σταύρωναν στα σίγουρα.

Είτε λόγω παραποιημένης πληροφόρησης για την υπόθεση του Trayvon Martin, (του μαύρου νεαρού που σκότωσε ένας ισπανόφωνος που τα media ‘βάφτισαν’ «λευκό ρατσιστή») είτε λόγω συστηματικής παραποίησης της ιστορίας των ΗΠΑ, τα μέσα ενημέρωσης και το Χόλιγουντ έχουν ξεκάθαρα μια συγκεκριμένη ατζέντα. Προωθούν ενεργά και ενθαρρύνουν το μίσος προς τους λευκούς.

Σχ. ΚΟ: Τα τελευταία χρόνια, μέσω media και Hollywood εκπορεύεται από την ‘υπερδύναμη’ των ΗΠΑ και διοχετεύεται στη συνέχεια εύκολα σε ολόκληρο τον κόσμο, μία συντονισμένη καλά οργανωμένη αντι-λευκή ατζέντα. Με λίγα λόγια, όσο και να ψάξεις δεν θα βρεις ταινία, σήριαλ, life style εκπομπή, ‘κοσμικό event’ ή διαφήμιση που να μειώνει ή να γελοιοποιεί (έστω «για πλάκα») την μαύρη φυλή. {Κάποια στιγμή, θα είχε ενδιαφέρον μια έρευνα που θα ασχολιόταν με το αν υπάρχουν αρνητικοί πρωταγωνιστές σε ταινίες τουλάχιστον των τελευταίων 30 χρόνων, που να τους υποδύονταν μαύροι ηθοποιοί. Για σκεφτείτε το..}. Σε καμία περίπτωση φυσικά, δεν μειώνεται - ούτε κατά διάνοια - και η εβραϊκή φυλή, η οποία ελέγχει άλλωστε, κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος, τους τομείς αυτούς της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Η λευκή φυλή όμως αποτελεί το μόνιμο στόχο του κάθε ενός που απολαμβάνει ή διεκδικεί προβολή μέσα από την αμερικάνικη entertainment industry. Το ότι η ατζέντα της πολιτικής ορθότητας και του «αντιρατσισμού» κάνει πάρτι στην βιομηχανία του θεάματος με στόχο πάντοτε την λευκή φυλή (και από εκεί στοχεύει και κατά της οικογένειας και του χριστιανισμού) είναι ξεκάθαρο. Απλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους προσβεβλημένους λευκούς. Και αυτό γιατί άλλοι φοβούνται μήπως τους «εξεμέσει» το σύστημα ως «ρατσιστές» και άλλοι - οι περισσότεροι - δεν θέλουν να το παραδεχτούν, εγκλωβισμένοι στην "white guilt" του υποσυνείδητου τους. Είναι αυτοί, που κολλημένοι σε παρωχημένα στερεότυπα του παρελθόντος και σε καλλιεργούμενα εαυτοφοβικά σύνδρομα κλείνουν τα μάτια τους και παριστάνουν τους «ανοιχτόμυαλους» και τις μονίμως μετανοούσες Μαγδαληνές. Δικαίωμά τους είναι να αυτομαστιγώνονται σε όλη τη μίζερη ‘προοδευτική’ ζωή τους. Το να μιλάνε όμως για «ισότητα» και για «διακρίσεις» αυτά τα άτομα είναι η ύψιστη ύβρις.

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ θα συνεχίσει - όσο το μπορεί – να ξεσκεπάζει αυτού του είδους την υποκρισία. Όχι για λόγους «φυλετικής ανωτερότητας», αλλά για λόγους πολέμου κατά μιας σκληρής προπαγάνδας. Γιατί φαίνεται ότι αυτή η ‘λαγουδότρυπα’ έχει μεγάλο βάθος.  

Αξίζει να (ξανά)διαβάστε το άρθρο «Αιώνιο Hollywood…..», όπου ο 67χρονος λευκός Αμερικάνος Thomas Bruso που έγινε «ήρωας» στο YouTube, (γνωστός ως “Epic Beard Man”) εξαιτίας ενός βίντεο, όπου ταπεινώνει έναν νεότερο μαύρο συνεπιβάτη του στο λεωφορείο, που προσπάθησε να του επιτεθεί, έγινε ταινία από το Hollywood, το οποίο όμως για λόγους πολιτικής ορθότητας και αντι-λευκού μίσους  μεταμόρφωσε τον «ήρωα» σε… Μεξικάνο (με ηθοποιό τον πρωταγωνιστή του ‘Machete’!) που στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί έναν… μαύρο (!) δέχεται επίθεση από δύο… λευκούς "σκίνχεντ"!!!

Δείτε το trailer:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Machette δεν είχα προσέξει πως είναι αντιλευκή ταινία, αλλά για το Django Unchained έγινα έξαλλος όταν είδα ότι ο Django είναι μαύρος. Κι αυτό γιατί ο Django ήταν ένας θρυλικός λευκός πιστολέρο που τον πρωτοέπαιξε ο Φράνκο Νέρο(http://www.imdb.com/title/tt0060315/). Ο χαρακτήρας του εμφανίζεται σε δεκάδες γουέστερν, ενώ στην ταινία του Ταραντίνο Sukiyaki Western Django(http://www.imdb.com/title/tt0906665/) ο πιτσιρικάς στο τέλος της ταινίας αποκαλύπτονταν πως είναι ο θρυλικός πιστολέρο. Τώρα γιατί ο Ταραντίνο επέλεξε να τον κάνει μαύρο; Φτηνή προπαγάνδα. Τα τελευταία χρόνια πάντως δεν έχει κάνει καμία σοβαρή ταινία κι από το trailer που είδα πιστεύω πως θα είναι πατάτα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η αντι-λευκή "πολιτική ορθότητα" που λες ΚΟ βρίσκεται πραγματικά παντού. Σε ένα από τα περιοδικά ΚΟΜΙΞ της δεκαετίας του 1990, νομίζω στο τεύχος 19, υπήρχε ένας "δεκάλογος" κάποιων χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει ή να μην έχει ένα κόμικ, αν θέλεις να σχεδιάσεις τις δικές σου ιστορίες.

Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχε το εξής σοκαριστικό, από την στιμή μάλιστα που απευθύνεται κυρίως σε μικρά παιδιά: Έλεγε οτι "κακός" ήρωας πρέπει να είναι ΜΟΝΟ λευκός χαρακτήρας, και μάλιστα οτι ΜΟΝΟ οι λευκοί χαρακτήρες θα μπορούσαν να είναι αστυνομικοί ("απεχθή" όργανα της εξουσίας δηλαδή) και ΜΟΝΟ λευκοί χαρακτήρες θα είχαν επίσης την δυνατότητα να εξευτελίζονται ή να παρουσιάζονται ως γελοίοι, χαζοί, τρελλοί κλπ! Και συμπλήρωνε οτι, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό με οποιονδήποτε άλλον χαρακτήρα παρεμφερή σε μάυρο, ασιάτη κλπ. γιατί θα ήταν "ρατσιστικό"!! Απ'ότι φαίνεται ρατσισμός τελικά υπάρχει μόνο εναντίον των λευκών...

konion είπε...

Μετὰ τὴν ὕβρι ἔρχεται ἡ νέμεσις.

Ἔτσι ὅπως πᾶνε οἱ Η.Π.Α. θὰ αὐτοδιαλυθοῦν. Ἔτσι δὲν ἔγινε μὲ τὴν πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει « νεγρική φυλή». Η διαφορά μεταξύ λευκών και νεγρικών φυλών υπερβαίνει τα όρια της απλής φυλετικής διαφοράς. Οι νέγροι, για να μεταχειριστούμε όρους της Συστηματικής Βιολογίας, κατατάσσονται σε ΥποΕίδος μέσα στον Homo Sapiens, καταλαμβόντες τις χαμηλότερες βαθμίδες της εξελίξεως του Sapiens. To επιβεβαίωσε περσινή ανακάλυψη, η οποία ταυτοποίησε ότι το 2% του DNA των νέγρων προέρχεται από προηγούμενο είδος. Homo Εrectus;
Δεν υφίσταται επίσης εβραϊκή φυλή. Οι σύγχρονοι Ιουδαίοι προέρχονται από μια πανσπερμία φυλών, που προσηλυτίστηκαν στην θρησκεία του Μωυσή. Οι εσκενάζυ και σεφαραδίτες ανήκουν, κατά το πλείστον, στους Λευκούς. Οι Υεμενίτες Εβραίοι έχουν σημιτική καταγωγή αλλά όχι εβραϊκή. Η Φαλάσα της Αιθιοπίας σαφώς ανήκουν στις χαμιτικές φυλές. Προσέξτε και τα χαρακτηριστικά Νουριέλ Ρουμπινί, που κατάγεται από Περσία.

sotulis είπε...

Ας το εμπεδώσουμε εμείς και τα παιδιά μας ότι σχεδιάζουν οι γνωστές -άγνωστες σκοτεινές δυνάμεις και εφαρμόζουν ψυχολογικό πόλεμο (και όχι μόνο ψυχολογικό) προς ίδιο συμφέρον.ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην πλάτη των λαών..

Ανώνυμος είπε...

Πισω απο ολα αυτα ειναι οι οβριοι φιλοι μου.
Μην αυταπαταστε!
Αυτοι χρηματοδοτουν, ωθουν και επιβραβευουν' με οτι λογης "βραβεια" τους καθε Ταραντινους.

Οι οβριοι προσπαθουν να διαλυσουν τα Εθνη σ' ολο το κοσμο!

Ριξτε και μια ματια στα "πλαστα" Πρωτοκολλα που ξεδιπλωνονται μπρος στα ματια μας.



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...


Ριξτε και μια ματια εδω:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k68DXCmJ7Jk#!




Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Ο Jamie fox σε ταινία δράσης;;;!!!
ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, Εδώ γελάμε!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ καλύτερα, το ομολογούν οι ίδιοι το θεάρεστο έργο τους:
http://www.youtube.com/watch?v=UGt7_0GEOvo
Με την κλασσική εβραϊκή αλαζονεία όπου δηλαδή και που σε μισούνε χάρη σου κάνουνε.

Και σάμπως άδικο έχουν; Πάνε τα κορόιδα και τους πληρώνουν κιόλας για να βλέπουν αυτούς τους εμετούς.
Σαν να πήγαιναν αυτοί και να πλήρωναν για να δουν ναζιστικές ταινίες.
Τέτοια σχιζοφρένεια μόνο "αγαθοί" χριστιανοί που "αγαπάνε τους εχθρούς τους" την έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που ξέρετε να μου λύσετε κάποιες απορίες :
Στην formula 1 γιατί δεν έχει μαύρους οδηγούς?
Γιατί στην σπιρτάδα του μυαλού πρώτες θέσεις έχουν οι λευκοί, ενώ στα σωματικά σπορ πρώτοι είναι οι μαύροι.
Αν ψάξουμε καλά άλλοι θα βγουν άλλοι στην υπομονή, αντοχή κτλ.
Το να θέλουν να εξαφανίσουν τις φυλές με μπαστάρδεμα δεν είναι αντι οικολογικό?


Εύρυτος είπε...

Δεν είναι σε όλα τα σπορ καλύτεροι οι μαύροι. Σε κάποια ίσως να είναι αλλά πρέπει να υπολογίσουμε και το πόσοι μαύροι αθλητές ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο και πόσοι λευκοί. Στην άρση βαρών και στους διαγωνισμούς δύναμης, η παρουσία τους είναι ασήμαντη.
Ο μύθος του μαύρου "υπεραθλητή" έχει δημιουργηθεί από τους εβραίους στα πλαίσια του προπαγανδιστικού σχεδίου "black is beutifull" που ξεκίνησαν από την δεκαετία του 60