Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΗΠΑ: Μέχρι να τελειώσει το 2013 οι λευκοί δεν θα είναι πλέον πλειοψηφία στην Καλιφόρνια. (Το να μιλάς όμως για «γενοκτονία των λευκών» είναι ο μεγαλύτερος «ρατσισμός», λέει η Washington Post)



Σε πρόσφατο άρθρο της η βρετανική Daily Mail αναφέρει ότι φέτος ο (ως επί το πλείστον Μεξικάνικος) ισπανόφωνος πληθυσμός που τώρα ζει στην Καλιφόρνια θα ξεπεράσει τον λευκό πληθυσμό της αμερικάνικης πολιτείας.

Σύμφωνα με το άρθρο ο ισπανόφωνος πληθυσμός της Καλιφόρνιας πρόκειται να γίνει η πλειοψηφία της πολιτείας μέχρι το τέλος αυτού του έτους, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το γραφείο του κυβερνήτη, Jerry Brown.

Η έκθεση που περιγράφεται στην πρόταση του προϋπολογισμού 2013-14 αναφέρει σχετικά με την αναμενόμενη νέα εθνοτική πλειοψηφία, την μείωση των γεννήσεων και την αύξηση της μετανάστευσης ως αιτίες. Ήδη μέχρι τον Ιούλιο οι ισπανόφωνοι αναμένεται να είναι ίσοι σε μέγεθος με τους μη-ισπανόφωνους λευκούς πριν τους ξεπεράσουν.

Είναι μια πληθυσμιακή ανταλλαγή που έρχεται νωρίτερα από ό, τι ανέμεναν οι εμπειρογνώμονες.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι οι ισπανόφωνοι της πολιτείας είναι νεότεροι από ό, τι οι λευκοί - με το 19 τοις εκατό των ισπανόφωνων να είναι πάνω από την ηλικία των 50 ετών σε σύγκριση με το 43 τοις εκατό των λευκών.

Περισσότεροι από τους μισούς ισπανόφωνους των ΗΠΑ ζει μέσα σε μόλις τρεις πολιτείες : Καλιφόρνια, Τέξας και Φλόριντα.

Το πραγματικά ανησυχητικά αυτά δημογραφικά στοιχεία αφορούν την πάλαι πότε ‘Γκόλντεν Στέιτ’ (‘Χρυσή Πολιτεία’) ο πληθυσμός της οποίας μέχρι και το 1970 ήταν 80% λευκός. Οι κυβερνητικές πολιτικές (όπως η εναντίωση σε νόμους για τη μετανάστευση που ψηφίζουν οι πολιτείες που έχουν πρόβλημα και ο εξαναγκασμός των Αμερικάνων φορολογουμένων να παρέχει το κράτος με δικά τους χρήματα δωρεάν εκπαίδευση στους παράνομους μετανάστες) που προωθούν τη δημογραφική αντικατάσταση των κατοίκων των ΗΠΑ έχουν αλλάξει εντελώς τη δημογραφική πραγματικότητα σε πολλές πολιτείες, αντικαθιστώντας στην ουσία ένα λαό με έναν άλλο.

Την ίδια στιγμή αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στη ρητορική και τη σκέψη (ή την έλλειψη αυτών) που βρίσκονται πίσω από ένα πρόσφατο άρθρο της Washington Post από τον Jonathan Capehart, έναν μαύρο, αριστερό συγγραφέα από το New Jersey και σύμβουλο πολιτικής του Εβραιο-Αμερικάνου δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ. Είναι επίσης μέλος της συντακτικής επιτροπής της Post. Στο τελευταίο άρθρο του ο Capehart υποστηρίζει ότι είναι «ρατσιστικό» να αντιτάσσεται κάποιος στην αντι-Λευκή μετανάστευση και τις πολιτικές εκείνες που προωθούνται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αναφέρεται σε μια αίτηση προς τον Λευκό Οίκο που έχει τίτλο «Σταματήστε τη γενοκτονία των Λευκών» ("Stop White Genocide") και λέει ότι αυτό είναι ίσως η πιο «ρατσιστική» αίτηση που έγινε ποτέ. Ο Capehart παραθέτει στη συνέχεια την αίτηση, η οποία χρησιμοποιεί το γνωστό «Μάντρα» (με τα στιχάκια “Anti-racist” is a codeword for anti-White - βλέπε άρθρο εδώ) για να επισημάνει την αντι-Λευκή ατζέντα που λειτουργεί στην κοινωνία μας, αλλά δεν επιχειρεί να αντικρούσει κανένα από τα σημεία που θίγει το ‘Μάντρα’. Τι θα μπορούσε να πει; Θα μπορούσε να αρνηθεί ότι οι λευκοί έχουν αντικατασταθεί; Θα μπορούσε να αρνηθεί ότι δεν είναι προς το συμφέρον τους αυτή η αντικατάσταση; Αντ 'αυτού, γράφει:
«Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Ειλικρινά, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να καταλάβω το μυαλό εκείνου που θα μπορούσε να προβάλει τέτοιες διεστραμμένες απόψεις, πόσο μάλλον εκείνου που θα τις εξέθετε στην ιστοσελίδα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά μάθε αυτό Άλμπερτ, δεν είναι μόνος του. Όταν για πρώτη φορά μπήκα να δω σχετικά με την αίτηση είχε 388 συν-υπογράφοντες από όλη τη χώρα, ακόμη και από απίθανα μέρη όπως η Νέα Υόρκη, το New Haven του Κονέκτικατ , το Silver Spring του Maryland και το Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια».

Ώστε έτσι λοιπόν. Δεν χρειάζεται «καμία προσπάθεια να καταλάβει» κάποιος ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να αντικατασταθούν. Είναι «διεστραμμένοι» που αντιτάσσονται στις  πολιτικές που, όπως στην Καλιφόρνια, οδηγούν στη γη τους να εγκαθίσταται μια νέα διαφορετική δημογραφική ομάδα, η οποία έχει τη δική της πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ατζέντα - που είναι συχνά εχθρική προς τις αξίες, την κουλτούρα και την ατζέντα των ανθρώπων που αντικαθιστούν.

Ένα ευχάριστο στοιχείο είναι πάντως η ανησυχία του Capehart για το γεγονός ότι ακόμα και σε περιοχές στα βορειοανατολικά και στη δυτική ακτή που πολιτικά κυριαρχεί η αριστερή, αντι-Λευκή πολιτική, υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν ‘τι παίζεται’, αντιδρούν σε αυτό και είναι πρόθυμοι να υπογράψουν με το όνομά τους στην αίτηση για τον Λευκό Οίκο, για να δοθεί περισσότερη προσοχή στο θέμα.

Όπως θα περίμενε κανείς, και το αντι-Νότιο κανάλι MSNBC, δεν ενδιαφέρεται να διακοπεί η γενοκτονία των λευκών και το ρίχνει στα γελάκια:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Βόρεια Αμερική από τότε που άρχισε η εισβολή και ο αποικισμός των λευκών Ευρωπαίων δεν σταμάτησε να αλλάζει εθνοφυλετικώς .
Οι πρώτοι άποικοι έφεραν μαζί τους ως "δώρο" επιδημικές ασθένειες, εξαιρετικα μολυσματικές για τους ιθαγενείς .Την εξόντωση τους συμπλήρωναν τα πυροβόλα όπλα των λευκών.
Τον 18ο αιώνα οι επήλυδες εισήγαγαν μαζικά εκατοντάδες χιλιάδες νέγρους σκλάβους, τους οποίους μεταχειρίζονταν χειρότερα κι από ζώα ...
Ήδη πριν το τέλος του 19ου αιώνος οι ιθαγενείς φυλές των Ινδιάνων είχαν συστηματικά και αδιάντροπα γενοκτονηθεί ,σε σημείο εξαφανίσεως.
Οι λευκοί έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της Αμερικής .Αλλεπάλληλα κύματα Ευρωπαίων μεταναστών εξασφάλιζαν διαρκώς φτηνά εργατικά χέρια για την ανάπτυξη της βιοτεχνίας και βιομηχανίας.
ΟΜΩΣ η Ιστορία συχνά εκδικείται τους νικητές ...Ηδη η εκδίκηση γίνεται όλο και πιο χειροπιαστή.

Αχιλλέας Πάτροκλος.


SkyWatcher είπε...

Εάν ήταν μόνο η Αμερική θα έλεγα και εγώ ότι είναι "χέρι της Ιστορίας" που εκδικείται.
Επειδή όμως το φαινόμενο της αντικατάστασης πληθυσμών μέσω της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης είναι πλέον καθεστώς σε κάθε χώρα της Δύσης με λευκό πληθυσμό, δεν βλέπω καμία "κυρία Ιστορία" από πίσω, αλλά μάλλον κάποιους "κυρίους" (και "κυρίες") που εφαρμόζουν συγκεκριμένο σχέδιο.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο σχόλιο, αλλά με παρόμοια του στυλ "όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν", "καλά να πάθουν" "δεν τους λυπάμαι" κλπ όταν πρόκειται περί Αμερικής ή Βρετανίας (άντε και Γαλλίας). Κάποιοι συνεχίζουν να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος.

konion είπε...

Αὐτὸ ποὺ καταλαβαίνω εἶναι ὅτι ἐπίκειται πτῶσις τῆς παγκόσμιας κυριαρχίας τῶν Η.Π.Α., μὴν ξεχνᾶμε ὅτι ἡ πρωτοκαθεδρία τῶν Η.Π.Α. ὀφείλεται στοὺς ἀγγλοσάξωνες ἐποίκους καὶ ὄχι στοὺς δούλους.

Τὶ ἐννοῶ: Σαφῶς καὶ οἰ δοῦλοι ἔπαιξαν τεράστιο ρόλο, ἀλλὰ ἡ ἡγετικὴ ὁμᾶς εἶναι οἱ ἀγγλοσάξωνες.

Ανώνυμος είπε...

Τα συγκεκριμένα σχόλια του Αχιλλέα είναι εν πολλοίς ανιστόρητα. Αγνοεί κάποια στοιχεία και προβάλλει υπερβολικά κάποια άλλα. Η αλήθεια δεν είναι έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Αχιλλεύ Πάτροκλε, τα πραγματικά σου ονόματα προφανώς είναι Αβραάμ Ιακώβ ή Ισαάκ Ιωσήφ ή κάτι παρόμοιο.
Σε στεναχωρεί, διαπιστώνω, η ανακάλυψη της Αμερικής από τους Λευκούς. Γιατί δεν ήλθαν οι Ινδιάνοι να μας ανακαλύψουν;
Οι πρόγονοι μας στην αρχαιότητα αναζητούσαν και αποκτούσαν ζωτικό χώρο για να αναπτυχθούν και υποδούλωναν βαρβαρικούς λαούς, τους οποίους θεωρούσαν ανδράποδα.

Οι Ευρωπαίοι συνειδητά μετέφεραν λοιμώδεις ασθένειες;
Η ανταλλαγή ασθενειών ήταν αμοιβαία. Στην Ευρώπη μας έφθασε η σύφιλις. Οι Ευρωπαίοι ανεδείχθησαν πιο ανθεκτικοί και προσαρμοστικοί.

Η νίκη των Λευκών ήταν αποτέλεσμα της φυσικής επιλογής. Η ανωτέρα φυλή επεκράτησε επί των αγρίων Ινδιάνων .

Οι νέγροι όταν μετεφέρθησαν στην Αμερική ήσαν ,κατά το πλείστον, ήδη δούλοι. Τους συμπεριφέρθησαν όπως άξιζαν: δούλοι χειρίστης ποιότητος, ο μέσος όρος ζωής τους αυξήθηκε πολύ και βεβαίως δεν υπήρχε φόβος να καταστούν αντικείμενο ανθρωποφαγίας. Τώρα που τους έχουν ξαμολυμένους και ζουν παρασιτόντας και εγκληματόντας εναντίον των ευεργετών τους Λευκών , είσαι ευχαριστημένος;

Οι κατ΄ευφημισμόν αποκαλούμενοι ισπανόφωνοι δεν είναι τίποτε άλλο από μιγάδες και Ινδιάνους που συρρέουν σε περιοχές Λευκών για παρασιτισμό. Ο μέσος όρος ζωής τους αυξήθηκε δραματικά, χάριν των Λευκών, με αποτέλεσμα ιλιγγιώδη αύξηση του πληθυσμού τους. Μεξικο πληθυσμός: 1940 16 εκατ. 2012 90 εκατ.

Οι Εβραίοι προωθούν πολιτικές μεταναστεύσεως των εγχρώμων προς τα κράτη των Ευρωπαίων, της Ευρώπης και υπερπόντια, με απώτερο την παμειξία και καταστροφή των ανωτέρων φυλών.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως εκδήλωσα χαρά για την προ'ι'ούσα αντικατάσταση του λευκου πληθυσμού των ΗΠΑ και δεν το αντιλήφθηκα? Απλώς η Ιστορία διδάσκει πως σπουδαία έθνη και αυτοκρατορίες εξαφανίζονται αναπόδραστα .Άλλως τε ο ιστορικός "ντετερμινισμός" λειτουργεί με οιονεί μεταφυσικούς όρους . Άραγε ο Θεός παρεμβαίνει στην ανθρώπινη Ιστορία θέτοντας κάποιους στόχους ή απέχει παντελώς?Είναι η λευκή φυλή ο περιούσιος λαός Του , που προώρισται να κυριαρχήσει επί της Γης ή μήπως όχι ?
Μη λησμονούμε την πεποίθηση των Ρωμιών προγόνων μας ότι ο Θεός επέτρεψε {αν δεν επέβαλε...} την Άλωση της Ρωμανίας απο τους Ασιάτες Μογγόλους-Τούρκους για να τους συνετίσει .

Ο φίλος 10:25 π.μ. αμφισβητεί τη γενοκτονία των Ινδιάνων , τη φρικτή σκλαβιά των Νέγρων , την πανάθλια εκμετάλλευση μέχρις αηδίας των εκάστοτε νέων λευκών μεταναστών ?
Πώς συσσώρευσαν νομίζετε τα αστρονομικά τους πλούτη οι αιματορουφήχτρες Αμερικανοί καπιταλιστές? Με τον Σταυρό στο χέρι?...

SKY WATCHER βεβαίως και πρέπει οι λευκοι να λάβουν τα αναγκαία νόμιμα μέτρα για να μην καταντήσουν καταπιεζόμενη μειονότητα στις ΗΠΑ , όχι όμως παραποιούντες , αποκρύπτοντες ή φοβούμενοι την Ιστορία .

Όσον αφορά στις Ευρωπα'ι'κές χώρες, αποτελούν εντελώς διαφορετική περίπτωση ,διότι ιδρύθηκαν μέσα απο ένα οδυνηρό ιστορικό προτσές ως εθνικά και χριστιανίζοντα {δεν λέω χριστιανικά} κράτη .ΜΟΝΟ ως τέτοια μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν, ει δ'άλλως θα καταστραφούν τελολογικώς ...Η μεταμόρφωσή τους σε πολυφυλετικες , πολυπολιτισμικές ή μάλλον ισλαμίζουσες Ηνωμένες Πολιτείες θα σημάνει τον θάνατό τους.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΠΑΤΡΟΚΛΕ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΦΥΛΗ!! ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ !!..
ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ-ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ .
ΣΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΚΕΡΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ .
ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΛΕΕΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ(ΕΛΛΝ. ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΦΑΓΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 2800 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ.
ΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ:
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ;
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/12/blog-post_04.html

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2008/11/blog-post_26.html

«ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ»
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/03/blog-post_24.html

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΩΝ
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/02/blog-post_25.html

Ποιοί ήταν οι πραγματικοί δουλέμποροι των Λαών;
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2007/11/blog-post_332.html

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2007/11/2.html

Ή Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια στό κεφάλαιο «Δουλεμπόριο» γράφει τά ακόλουθα:

«"Αν καί τό δουλεμπόριο Εβραίων απαγορευόταν, φαίνεται ότι δεν υπήρχε κανένας νομικός (Εβραϊκός) περιορισμός γιά την αγορά καί πώλησι δούλων μη Ιουδαίων.

«Στην Ιταλία τόν καιρό τοϋ Πάπα Γρηγορίου τοΰ Μεγάλου (590 - 604) οί Εβραίοι είχαν εξελίχθη στους κυριωτέρους έμπορους σκλάβων... Ό Ιάκωβος έδειξε ότι οί Βρεττανοί δούλοι, πού σύρθηκαν στά Ρωμαϊκά σκλα-βοπάζαρα, ήσαν στά χέρια , Εβραίων έμπορων» (Ιάκωβος. Εβραίοι τού Αντζεβιν της Αγγλίας, σελ. 5)

Όνομα δουλεμπορικου πλοίου Ιδιοκτήτες Πραγματική Έθνικότης

«Έστερ» Δαβίδ καί Μορδεχάϊ Γκομέζ 'Εβραίοι
Ελισάβετ» Δαβίδ καί Μορδεχάϊ Γκομέζ 'Εβραίοι

« Άντίγκουα» Νάθαν Μάρστον - 'Αβραάμ Λυέλ 'Εβραίοι

«Μπέτσυ» Τζέϊμς ντε Γούλφ Εβραίος

«Πόλυ» Τζέϊμς ντε Γοΰλφ 'Εβραίος

«Γουνάιτ Χόρς» Ίάν ντε Σουϊφτς 'Εβραίος

« Έξπεντίσιον» Τζών καί Τζάκομπ Ρούζβελτ 'Εβραίοι

«Σαρλότ» Μόσες καί Σάμ Λέβεϊ —Τζάκομπ Φράνκς 'Εβραίοι

«Καρακόα» Μόσες καί Σάμ Λέβεϊ 'Εβραίοι

























Ανώνυμος είπε...

Κύριε ανώνυμε 23 Ιαν. 2:10 μ.μ.,

έχω βαρεθεί να διευκρινίζω ότι δεν είμαι εβρα'ι'κής καταγωγής , αλλά ελληνικής πάππου προς πάππον ,μάλιστα από ακραιφνώς ελληνική και ηρωική περιοχή...Επιπροσθέτως εχω απόλυτη συνείδηση της παραμορφωτικής και ενίοτε αρνητικής επιδράσεως της Παλαιάς Διαθήκης και του Ιουδα'ι'σμού τόσο στην Εκκλησία μας όσο και στην κοινωνία μας.
Υπάρχει όμως μια σοβαρότατη έμμονη ιδέα στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο με την δύναμη και τις δυνατότητες του Εβρα'ι'σμού. Δικαιολογημένες ή όχι οι συνομωσιολογικές εμμονές περιορίζουν την κριτική μας ικανότητα και την εξαγωγή ορθών συμπερασμάτων.

Τέλος σ'ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω με τα ...Αβραάμ Ιακώβ και Ισαάκ Ιωσήφ ! Νάσαι καλα.

Αχιλλεύς Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 23 Ιαν. 2:10 μ.μ. ,

για να σε κάνω κι εγώ με τη σειρά μου να γελάσεις ...
Ξέχασες να αναφερθείς στα νεώτερα πορίσματα της "ιστορικής" ερεύνης : Τα δουλεμπορικά πλοία δεν ήταν απάνθρωπα κολαστήρια ανείπωτης φρίκης ...Όχι !
Ήταν τα κρουαζερόπλοια αναψυχής των νέγρων,οι οποίοι έσπευδαν περιχαρείς να απασχοληθούν { μόνο κατά τις ελεύθερες ώρες τους } στις πρότυπες φυτείες βαμβακιού και ζαχαροκάλαμου των λευκών μεγαλογαιοκτημόνων φιλανθρώπων , προκειμένου να αυξήσουν το προσδόκιμο όριο ζωής τους !


Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε με τις παραπομπές στην antipliriforisi ,η προπαγάνδα παραμορφώνει την αλήθεια , διότι δεν αποσκοπεί στην αλήθεια αλλά στην επιβολή κάποιας ιδεολογίας {εθνικιστικής ή διεθνιστικής αδιάφορο}.

Η εμπλοκή στο δουλεμπόριο των Νέγρων προς την Αμερική, τόσο Αραβομουσουλμάνων όσο και Εβραίων, ισχύει.
Εξ ίσου ισχύει ότι αυτοί που αγόραζαν και μεταχειρίζονταν σαν ζώα τους νέγρους σκλάβους ήταν "χριστιανοί" λευκοί γαιοκτήμονες με φυτείες βαμβακιού και ζαχαρακόλαμου κυρίως .Αυτό βεβαίως δε σημαίνει οτι πρέπει να καταδικαστούν οι σημερινοί Αραβες , Εβραίοι και λευκοί Χριστιανοί. Η Ιστορία σκοπό έχει να καταγράφει τα γεγονότα , με σκοπό να διδασκόμαστε και όχι να μισούμε ανθρώπους πεθαμένους...

Προσωπικώς δεν είμαι a priori ούτε υπέρ αλλά ούτε και κατά του Εβρα'ι'κού λαού.Κρίνω κατά περίπτωση.Ειδικά την περίοδο αυτή νομίζω πως υπάρχουν δυνατότητες επωφελούς συνεργασίας ίσως και συμμαχίας με το Ισραήλ.Το Ισραήλ κινδυνεύει θανάσιμα απο το Ισλάμ , το ίδιο και η Ελλάδα , αν δεν απατώμαι {απο την Τουρκία και την μαζική λαθρομετανάστευση}.
Βεβαίως οι εβρα'ι'κής καταγωγής διεθνείς κεφαλαιοκράτες και τζογαδόροι του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν είναι περιστερές...ούτε ο Σιωνισμός είναι κομέντια ντελ αρτε.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Πάτροκλε για να συνενοηθούμε.. Εγώ είμαι ο Αγαμέμνονας. Συμφωνώ μαζί σου οτι η προπαγάνδα παραμορφώνει την αλήθεια διότι αποσκοπεί στην επιβολή κάποιας ιδεολογίας. Το δύσκολο για το μέσο άνθρωπο είναι να ξεχωρίσει ποια είναι η προπαγάνδα, πως γίνεται μια έρευνα και πως καταλήγει στην αλήθεια.
Σου παρέθεσα ονόματα, στοιχεία, έρευνες. Μου αντιπαραθέτεις θεωρίες. Το ότι κάποιοι κυριολεκτικά γεννοκτονούν την λευκή φυλή δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, ούτε προπαγάνδα.. Απο τα λεγόμενά σου φαίνεται οτι είσαι καινούργιος στην έρευνα.
Είναι οφθαλμοφανές οτι δεν έχεις διαβάσει ούτε καν το Ταλμούδ.. Παρόλα αυτά θεωρώ οτι πρέπει να υπάρχει μια ανεκτικότητα και ήπια ανταλλαγή απόψεων..
Μου γράφεις οτι η εμπλοκή των Εβραίων στο δουλεμπόριο ισχύει.. Δεν μου γράφεις όμως με βάση ποια έρευνα ισχύει.
Παρακάτω λες "οι Χριστιανοί λευκοί γαιοκτήμονες τους αγόραζαν".. θα απογοητευτείς γιατί οι στατιστικές είναι συντριπτικές.. Ενω το ποσοστό των Εβραίων στην Αμερική όπως ξέρεις είναι πολύ μικρό, το ποσοστό τους στην κατοχή σκλάβων σε σύγκριση με τους Χριστιανούς είναι πολλαπλάσιο.
Και συγκεκριμένα το 75% των εβραϊκών οικογενειών της Αμερικής είχαν μαύρους σκλάβους. Ενώ αντίστοιχα οι Χριστιανοί που είχαν σκλάβους ήταν μόνο 5%. Η διαφορά είναι 1/15 σε ποσοστιαίες μονάδες. Και σε αριθμό σκλάβων οι Χριστιανοί είχαν ένα ως 3 σκλάβους ενώ οι Εβραίοι είχαν δεκάδες σκλάβους ο καθένας τους.
Αν θέλεις σε παρακαλώ οι παραπομπές που σου έστειλα, παραπέμπουν σε άλλες σελίδες ή σε βιβλία. Αγοράζεις τα βιβλία, βρίσκεις την βιβλιογραφία και τις πρωτογενείς πηγές.
Πραγματικά με έκανες να γελάσω όταν έγραψες οτι το Ισραήλ κινδυνεύει θανάσιμα απο το Ισλάμ.
Θα σου στείλω ένα βίντεο του David Duke ο οποίος έχει κατηγορηθεί οτι είναι φασίστος, Κου Κλούξ Κλάν και όλα τα παρεμφερή μήπως και αντιληφθείς οτι υπάρχει βαθύ φυλετικό - γενετικό μίσος ενάντια στην Λευκή φυλή απο τους Εβραίους.
Στο βίντεο λέει ποιός έκανε την έρευνα, ποια είναι η καταγωγή του. Σου το ζητάω απο πριν για να προσέξεις οτι αυτό το αταβιστικό μίσος, την ορολογία αυτή την χρησιμοποιούν οι ίδιοι στα συγγράματά τους.

Ελπίζω να απολαύσεις τις υπέροχες ρατσιστικές τοποθετήσεις του Σίγκμουντ(Σόλομο)Φρόϋντ
Σιωνισμός και σεξουαλική προπαγάνδα

http://www.youtube.com/watch?v=G7Hg3fAwsTI

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αγαμέμνονα ,
άσπονδε φίλε εξ Ιλιάδος...χαίρε.
Ομολογώ ότι δεν κατέχω διδακτορικό εβραιολογίας και ταλμουδισμού και γιατί άλλως τε;
Όμως όλο και κάτι έχει πέσει στην αντίληψή μου ,αφού είμαι ανήσυχο πνεύμα και η "επίσημη" Ιστορία δεν μου αρκούσε ποτέ.

Από την ελληνιστική εποχή και εξής οι σχέσεις Ελλήνων και Εβραίων υπήρξαν και ευτυχείς αλλά και ατυχείς έως ιδιαίτερα εχθρικές , εκατέρωθεν.Επί πλέον η θρησκεία μας ο Χριστιανισμός δεν σχετίζεται με τον κινεζικό πολιτισμό ούτε με τις Βέδες...
Είμαστε δύο ιστορικοί λαοί της Ανατολικής Μεσογείου ,τους οποίους οι σημερινές συγκυρίες τείνουν να φέρουν κοντά επ'ωφελεία αμφοτέρων.

Όλοι γνωρίζομε ποιοί λαοί ανέκοψαν βιαίως την ομαλή ανέλιξη του Ελληνισμού ,τον περιόρισαν γεωγραφικώς ή τον αποδεκάτισαν:Πέρσες ,Ρωμαίοι ,Γότθοι,Σλαβοβούλγαροι,Άραβες ,Φράγκοι,Τούρκοι,Ιταλογερμανοί.Κυρίως όμως οι Ρωμαίοι,οι Άραβες και οι Τούρκοι.
Οι Εβραίοι ποτέ δεν κατέκτησαν τους Έλληνες , αν δεν με απατούν οι ιστορικές μου γνώσεις .Βεβαίως γνωρίζω την συμμετοχή Εβραίων στο δουλεμπόριο επι Οθωμανών,στον κατατρεγμό ιεραρχών μας, ακόμη και σε σφαγές {π.χ.Χίος}.Όμως τι να πούμε για την εχθρική στάση λ.χ.των Αλβανών ή των Κούρδων και των Αιγυπτίων;

Τον Ντέιβιντ Ντιουκ {περίεργο όνομα...}τον γνωρίζω καλά, αλλά αυτά που λέει δεν είναι θέσφατα .Το "για όλα φταίνε οι Εβραίοι" είναι εμμονικό και συχνά δεν πείθει.
Ναι ναι ,ξέρω ότι φταίνε για τη δημοκρατία και την κομματοκρατία, την σεξουαλική απελευθέρωση ,τα "υπερβολικά" ανθρώπινα δικαιώματα , τις ταινίες του Χόλυγουντ , τον σατανισμό,τις αιρέσεις,τον πατριαρχικό αντιανθρώπινο μονοθε'ι'σμό,την αθε'ί'α ,το θάνατο του παγανισμού και του δωδεκαθέου ,τη μοντέρνα εικονοκλαστική τέχνη, τη Ροκ μουσική,την παγκοσμιοποίηση,τη Νέα Τάξη, τον καπιταλισμό, τον κομμουνισμό,τη σοσιαλδημοκρατία,τον διεθνισμό και τον κοσμοπολιτισμό,τη θεωρία της εξελίξεως των ειδών, τη διάλυση της οικογένειας και τα διαζύγια,την υπογεννητικότητα των Λευκών, τον Β' ΠΠ ακόμη και την "τελική λύση" του Χίτλερ ,την ίδρυση αλλά και την πτώση της ΕΣΣΔ, την ΕΕ ,τη λαθρομετανάστευση, την ισλαμοποίηση ,τη φρο'υ'δική ψυχανάλυση, τον γάμο των ομοφυλόφιλων και την αύξηση του αριθμού τους,την αγαμία των ετεροφυλοφίλων ,τη μείωση των σπερματοζωαρίων ,τον έλεγχο των γεννήσεων , τη νομιμοποίηση των αμβλώσεων,τις φαρμακοβιομηχανίες και τα εμβόλια,τους αεροψεκασμούς,τα μεταλλαγμένα ,
,τη διάδοση των ναρκωτικών,τα φαστ φουντ, τη διάδοση του καρκίνου ,την χρεωκοπία και το μαύρο χάλι της Ελλάδος,την Αραβική ανοιξη ,το τέλος του κόσμου και βεβαίως τη Δευτέρα Παρουσία...
Συγγνώμη ξέρω ότι ξέχασα και πάρα πολλά άλλα δεινά ,συμπληρώστε ελεύθερα κατα βούληση.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ,αν οι Εβραίοι τα έχουν καταφέρει όλα αυτά ,αξίζουν τον θαυμασμό μας ! Είναι μακράν η ανώτερη και εξυπνότερη φυλή που έχει ποτέ εμφανιστεί επι της Γης !ΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ???
Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ?
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Χωρις να θελω να εμπλακω σε μια ξενη συζητηση απο το πουθενα.. φιλε "αχιλλεα πατροκλε" ο Αγαμεμνωνας σου εστειλε πολλες πηγες που απο οτι ειδα δεν απαντησες καθολου σε αυτες με δικες σου...