Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

ΗΠΑ: Άλλος ένας αθλητής δηλώνει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος. Παρέλαση θα κάνουμε;Η εποχή μας μπορεί να είναι στραβή και ανάποδη, αλλά τουλάχιστον, έχει γεμίσει με «ήρωες». Όχι, δεν συγκαταλέγονται σε αυτούς «καθημερινοί» άνθρωποι. Όχι, δεν είναι εκείνος ο πατέρας που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα δουλεύοντας τίμια, μέσα στον οικονομικό αρμαγεδδώνα. Δεν είναι εκείνη η ‘ανώνυμη’ μάνα που αγρυπνά για τα παιδιά της και πασχίζει να τα δει «σωστούς ανθρώπους». Δεν είναι ο ένστολος που πέφτει στην ώρα του καθήκοντος. Δεν είναι η πολύτεκνη οικογένεια. Δεν είναι η ανώνυμη που ξαγρυπνά στα νοσοκομεία υπηρετώντας τον άνθρωπό της ή τον συνάνθρωπό της. Δεν είναι το άτομο με αναπηρία που προκόβει και πετυχαίνει. Δεν είναι ο άνθρωπος που παλεύει με παλικαριά μέσα σε μια ανίατη ασθένεια.

«Ήρωες» είναι όσοι «επώνυμοι» αποφασίζουν μια ωραία πρωία να «βγουν έξω», δηλώνοντας δημόσια, ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Παρόλο που το θέμα έχει αρχίσει να γίνεται σύνηθες, έως βαρετό, υπάρχει η σίγουρη «συγκίνηση» και ο «έπαινος» για το θάρρος του εν λόγω ατόμου, ειδικά αν προέρχεται από τον κόσμο των σπορ, που από ότι φαίνεται είναι ο τελευταίος στόχος της “gay ατζέντας”.
Πέρυσι, ένας μαύρος παίκτης μπάσκετ του NBA, o Jason Collins, έγινε «ήρωας» που ο «ηρωισμός» του τιμήθηκε από τον Ομπάμα. (Διάβασε: Η Obamaland βρήκε το νέο της «ήρωα»).

Αυτή την εβδομάδα, ένας μαύρος παίκτης του αμερικάνικου φουτμπόλ (NFL), ο Michael Sam «βγήκε έξω» και είπε ότι είναι «ένας υπερήφανος ομοφυλόφιλος».

Η αθλητική ομοσπονδία του, η ESPN, σχεδόν τον παρουσίασε ως τον νέο Neil Armstrong ή τον επόμενο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Ομπάμα θα τον τιμήσει αυτή την εβδομάδα.

Το Hollywood, τα media και η αριστερά αγωνίζονται τις τελευταίες δεκαετίες να πείσουν τον κόσμο ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι απλά ΟΚ, αλλά ότι είναι cool. Στην αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά ‘Modern Family’ (Μοντέρνα Οικογένεια) απεικονίζουν την ομοφυλοφιλία με τέτοιον τρόπο, με κάπως ‘light’ χρώματα, έτσι ώστε να μην «προκαλέσουν» και πολύ τον κόσμο. Δείχνουν ότι μια «οικογένεια» ομοφυλόφιλων ότι είναι το ίδιο με μια «παραδοσιακή». Και βέβαια κάθε ταινία που θέλει να πάει με το ρεύμα της εποχής, θα έχει οπωσδήποτε τον "cool γκέι" της τύπο.

Ο πρώην σταρ του NFL Jeff Saturday, βρήκε την ευκαιρία, να επικαλεστεί την πλήρως αστήρικτη θεωρία ότι το 10 τοις εκατό όλων των ανθρώπων είναι «γκέι». Αυτό θα σημαίνει ότι κάθε ομάδα του NFL έχει ήδη πέντε ομοφυλόφιλους, κρυφούς φυσικά και ότι σε κάθε δύο πενταμελείς οικογένειες υπάρχει τουλάχιστον ένα «γκέι» μέλος.

Από την άλλη, το αμερικάνικο ‘Family Research Council’ υποστηρίζει ότι 2-3 τοις εκατό των ανδρών έχουν έλξη προς το ίδιο φύλο, όπως και το 2 τοις εκατό των γυναικών.

Κανείς βέβαια, δεν λέει ότι το θέμα δεν είναι εάν είναι απαράδεκτο να γίνονται διακρίσεις στον εργασιακό χώρο σε άτομα, με βάση τον «σεξουαλικό τους προσανατολισμό», αλλά το ότι ο Sam δεν είναι κάποιος που εργάζεται ως ταχυδρόμος, λογιστής, σερβιτόρος ή τραπεζίτης. Είναι ένας αθλητής σε ένα ομαδικό «αντρικό» άθλημα. Και στα ομαδικά αθλήματα, οι άνδρες ξεγυμνώνονται ο ένας μπροστά στον άλλον, αρκετά συχνά, χωρίς ντροπή.

Ποιος άνθρωπος αν είχε μια δουλειά όπου θα έπρεπε να γδύνεται και να κάνει ντους αρκετές φορές την εβδομάδα σε ένα δωμάτιο με ελκυστικές γυναίκες, δεν θα είχε «θέμα»…; Αυτή είναι η ανησυχία πολλών ετεροφυλόφιλων αθλητών που όμως διστάζουν να την εκφράσουν μην χαρακτηριστούν «ομοφοβικοί».

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος «ειδικός», για να καταλάβει ότι ο αν κάποιος σου πει ότι τον ελκύουν οι άνδρες και πρέπει να γδύνεσαι μπροστά του σε καθημερινή σχεδόν βάση, δημιουργείται μια δυσάρεστη κατάσταση.

Ο Jonathan Vilma, ο μαύρος αθλητής των New Orleans Saints, (φώτο) είπε το προφανές.

«Νομίζω ότι δεν θα γίνει αποδεκτός όσο πιστεύουμε ότι θα πρέπει να γίνει αποδεκτός», δήλωσε ο Vilma. «Δεν θέλω οι άνθρωποι απλά να αναφωνήσουν βιαστικά, “Ω, είμαστε όλοι ομοφοβικοί!”. «Δεν είναι εκεί το θέμα. Φανταστείτε αυτός ο τύπος να είναι δίπλα μου και ξέρετε, να ντύνομαι, να είμαι γυμνός κάνοντας ντους, μαζί με τους άλλους, και να τύχει να με κοιτάξει. Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να αντιδράσω

Σημειώστε, ότι ο Vilma έκανε αυτά τα σχόλια πριν ο Sam «βγει έξω» ως ομοφυλόφιλος. Και ήδη έχει πρόβλημα με αυτά που είπε.

Κανείς δεν θέλει να είναι ειλικρινής και να πει τα αυτονόητα: Ότι κανείς δεν αναμένει ενήλικες άνδρες και γυναίκες να κάνουν ντους μαζί στην δουλειά τους - για τους προφανείς λόγους.

Σε έναν κόσμο που τρέμει μην τον πουν «ομοφοβικό» ή «ρατσιστή», πόσοι παίκτες θα βρουν το θάρρος να μιλήσουν για τα αυτονόητα;

Ίσως και κανένας. Και εδώ είναι η ειρωνεία. Ότι στο παρελθόν ήταν ο ομοφυλόφιλος που φοβόταν να «βγει έξω». Τώρα θα είναι ο τύπος που δεν θα αισθάνεται άνετα να κάνει ένα ντους δίπλα σε έναν ομοφυλόφιλο, αλλά θα πρέπει να το βουλώσει εάν θέλει να μην στιγματιστεί και «παραδοθεί στην πυρά» από τους ιεροεξεταστές της πολιτικής ορθότητας.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κάποια στιγμὴ ἐσεἰς οἱ ἄνδρες νὰ βγἠτε φανερὰ καὶ νὰ κάνετε κάτι ἓστω βὶαιο,διότι σᾶς ξεφτιλίζουν αὐτοὶ οἱ ἀχρεῖοι ἀνώμαλοι;
Ἡ συνέχεια τοῦ ἀνθρωπίνου γένους ἐξαρτᾶται ἀπὸ τὸν ἄνδρα· κάτι λοιπὸν πρέπει νὰ γίνη.

Ξέρω ὅτι πρέπει νὰ κάνουμε κάτι καὶ ἐμεῖς οἱ γυναῖκες,ἀλλὰ νομίζω ὅτι ἀνώμαλες ὑπάρχουν ἀριθμητικὰ λιγότερες.

Πάντως εἶμαι ἀποφασισμένη ἄν κάποια ἀπὸ αὐτὲς μοῦ πέσει στὴν πλώρη,νὰ τὴν μαδήσω.

Ἔχει παραγίνει δὲν νομίζετε;
Δὲν τοὺς ἐνοχλεῖ κανεὶς·ἀς μὴ μᾶς ἐνοχλοῦν καὶ αὐτοὶ μὲ τὴν προκλήτικότητά τους.

ΒΕ.Λ. είπε...

Αγαπητή ανώνυμη

Είναι θλιβερό, αποκρουστικό, μισητό, προσβλητικό, διαβολικό να βλέπουμε ένα αρσενικό πλάσμα να ομιλεί και να φέρεται με θηλυκότητα και το αντίστροφο. Βεβηλώνει τον άνδρα,βεβηλώνει τη γυναίκα και αποτελεί ύψιστη βλασφημία στο έργο του Πανάγαθου Θεού. Ομολογουμένως δελεαστική η σκέψη να πάρουμε καδρόνια και να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης.
Αφενός, όμως, θα τους ηρωοποιήσουμε, αφετέρου θα γίνουμε δικαστές και τιμωροί στην θέση του Δίκαιου Κριτή. Τρίτον και το σημαντικότερον, δεν μας παρήγγειλε ταύτα ο Χριστός. Υπάρχει άλλος τρόπος. Πώς διώχνεις το σκότος απο ένα δωμάτιο; Το γρονθοκοπείς; Ανάβεις το φως.
Μήπως κάποια στιγμή εμείς οι άντρες να βγάλουμε τη φιληδονία και την φιλαργυρία από την καρδιά μας; Μήπως να βάλουμε μετάνοια και αγάπη Χριστού;
Μήπως θα πρέπει ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ να καταργήσουμε τα πορνεία, τα στριπτιζάδικα, την πορνογραφία;
Μήπως είναι ώρα να σταματήσουμε να βλέπουμε τις γυναίκες ως σκεύη ηδονής και να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ισότιμα πλάσματα -με διακριτό ρόλο, σεβαστές αιώνιες ψυχές του Υψίστου και τα σώματά τους -εν δυνάμει- ναοί Του Αγίου Πνεύματος (Α´ Κορ. 6:12-20);
Μήπως θα πρέπει να γίνουμε θαρραλέοι, έντιμοι, προστατευτικοί προς τις συζύγους μας, αγαπώντας τις με αυταπάρνηση καθώς Ο Κύριος ημών ηγάπησε την Εκκλησία-Νύμφη Του, γινόμενος θυσία δι' αυτήν;
Μήπως εμείς οι άνδρες θα πρέπει να γίνουμε Ήρωες για τα παιδιά μας, εμφυσώντας τους φιλοθεΐα και φιλοπατρία;
Μήπως θα πρέπει να ενδυθούμε τιμιότητα, ειλικρίνεια, φιλοπονία, γενναιότητα μέσα κι έξω απο την οικία μας;
Να είστε σίγουρη τότε, οτι δεν θα υπήρχε τόπος να σταθεί καμμια ανωμαλία και κανένας ανώμαλος πολιτικός ή αξιωματούχος δε θα τολμούσε να προωθήσει και να θεσμοθετήσει ανωμαλίες.
Μην γελιόμαστε όμως. Η αναβίωση των σοδόμων σε τρομακτικά χειρότερη μορφή των πρώτων είναι τύπος εσχάτων.Δυστυχώς, δεν είμαστε στην αρχή του τέλους. Είμαστε στο τέλος του τέλους. Όλες αυτές οι διαστροφές που νομιμοποιούνται συνειδησιακά, εθιμικά, και νομολογιακά με ταχύτατους ρυθμούς στα χρόνια μας δεν είναι «αρρώστιες», «εκ γενετής ιδιότητα», ούτε ελεύθερες επιλογές, ούτε μόδα. Είναι αμαρτίες(Α´ Κορ. 6:9-11) στις οποίες ρίχνει αξιοθρήνητα ανθρώπινα πλάσματα ο σατανάς, προσπαθώντας να δαιμονίσει την οικουμένη όλη. Και αυτό θα γίνει για να ετοιμάσει συνειδήσεις που θα υποδεχθούν τον δικό του «μεσσία», τον αντίχριστο, που θα μεταβάλει νόμους και καιρούς: «καὶ λόγους πρὸς τὸν ῞Υψιστον λαλήσει καὶ τοὺς ἁγίους ῾Υψίστου παλαιώσει καὶ ὑπονοήσει τοῦ ἀλλοιῶσαι καιροὺς καὶ νόμον»(Δανιήλ ζ’, 25).

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΒΕ.Λ

Συμφωνῶ μὲ ὅσα γράφεις,ἀλλὰ χρόνος δὲν ὑπάρχει,ἔχουν πάρει πολύ θὰρρος καὶ κινδυνεύουν παιδιὰ καὶ ἐγγόνια.

Ὅταν δὲ γράφω γιὰ βία δὲν ἐννοῶ καδρόνι στὸ κεφάλι.
Ἄν καὶ ἀνακαλύπτοντας κάποιο μέλος τῆς οἰκογενείας μου νὰ κινδυνεύη ἀπὸ τὸν πρσηλυτισμὸ τους,τὸ καδρόνι θὰ ἦταν μοιραῖο γιὰ τὸν κίναιδο.
Πολὺ μοιραῖο!

Βία σημαίνει ἰσχὺς ποὺ πάλι σημαίνει ὅτι μιὰ πολιτεία μπορεῖ νὰ θεσπίση νόμους(ἰσχύς τοῦ νόμου) ποὺ νὰ τοὺς μεταχειρίζεται ὅπως ἀκριβῶς ἔκαναν οἱ πρόγονοί μας στὴν Ἀθῆνα καὶ Σπάρτη καὶ ὄχι νὰ παρελαύνουν τὴν ἀσχὴμια καὶ ἀνωμαλὶα τους στὸ Σύνταγμα.
Δλδ:
Νὰ μὴν ἔχουν πρόσβασι σὲ σχολεῖα καὶ νὰ μὴ γίνονται δάσκαλοι,νὰ στερηθοῦν τὰ πολιτικὰ τους δικαιώματα καὶ πολλὰ ἄλλα μποροῦν νὰ ἀποτελέσουν "βία".

Ἐθεωροῦντο μίασμα ἀπὸ τοὺς πρόγονους(δικαίως) ποὺ θὰ ἐπέφερε τὴν μῆνιν τῶν Θεῶν,ὅπως τώρα θὰ ἐπιφέρουν τὴν μῆνιν τοῦ Θεοῦ,διότι ὄχι μόνο τοὺς ἀνεχόμαστε ἀλλὰ τοὺς βάζουμε σὲ καίριες θέσεις,τοὺς ἐπιτρέπουμε τὸν ἐξεφτελισμὸ τοῦ Γάμου μὲ τὸ νὰ τοὺς πανδρεύουμε καὶ τοὺς δίνουμε καὶ παιδιὰ γιὰ υἱοθεσία!!!!!!!!!!

Ὁ Ἀντίχριστος εἶναι ἤδη ἐδῶ καὶ ἀναγνωρίζεται εὔκολα ἀπὸ ὅποιον ἔχει τὴν εὐαισθησία καὶ μελετᾶ τὸ τὶ γίνεται στὸ παρόν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/sports/article/357675/skouadra-atzoura-me-to-ouranio-toxo-ton-gei/

Ανώνυμος είπε...

http://www.megatv.com/article.asp?catid=34124#toppage Μετα απο πεντε χρονια ΤΩΡΑ και στην Ελλαδα