Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Τα πιο πολλά καταστήματα που καταστράφηκαν στο Φέργκιουσον ανήκουν σε μειονότητεςFERGUSON, Μιζούρι. Το κανάλι KMOV-TV αναφέρει ότι η πλειοψηφία των καταστημάτων που υπέστησαν ζημιές ή καταστράφηκαν ολοσχερώς κατά τη διάρκεια των βίαιων ταραχών το βράδυ της Δευτέρας στο Φέργκιουσον ήταν καταστήματα που ανήκουν σε μειονότητες.

 
 
 
 Οι περισσότερες από τις πληγείσες επιχειρήσεις ήταν στην Λεωφόρο West Florissant και περιλαμβάνονται: Walgreens, Little Caesers Pizza,  Autozone, Beauty Town, Title Max, Family Dollar Store, and O'Reilly Auto Parts

Ανάμεσα στα καταστήματα που λεηλατήθηκαν είναι και του Πακιστανού, από το οποίο ο Michael Brown (κατά την αστυνομία με βάση τα όσα κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος) έκλεψε τσιγάρα.  

Η ιδιοκτήτρια μιας μικρής επιχείρησης, Natalie Dubose έκλεγε όταν συνειδητοποίησε ότι το κατάστημα ζαχαροπλαστικής της δέχτηκε επίθεση από τους βανδάλους.

Η Dubose, μητέρα δύο παιδιών, είπε στο CNN, «Αν δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες του μαγαζιού μου κάθε πρωί, δεν θα μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου το βράδυ. Μην καίτε το μαγαζί μου, μην το καταστρέφετε». - Πηγή

Στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο ένας άνθρωπος - που τελικά είναι γυναίκα!- μάνατζερ της αλυσίδα εστιατορίων πίτσας ‘Papa John's Pizza’ προσπαθεί να αντιμετωπίσει με γυμνά χέρια τους επιδρομείς.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.