Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ούτε στην Ανατολική Γερμανία έτσι! Εισαγγελείς διέταξαν έρευνα για «απαράδεκτα» σατιρικά αποκριάτικα άρματα!

Σε μια κίνηση που πολλοί την βλέπουν ως μια επιστροφή στη τρομακτική εποχής της Στάζι (της πανίσχυρης κρατικής ασφάλειας της κομμουνιστικής Αν. Γερμανίας), οι εισαγγελείς στα γερμανικά κρατίδια της Θουριγγίας και της Βαυαρίας έδωσαν εντολή να ξεκινήσουν έρευνες για τον μεγάλο αριθμό των αποκριάτικων αρμάτων που σατιρίζουν την εμπνευσμένη από την Μέρκελ εισβολή τριτοκοσμικών «προσφύγων» στη Γερμανία.

Η είδηση για τις διαταγές να αρχίσουν οι έρευνες για τα καρναβαλικά άρματα προβλήθηκε από την γνωστή φιλο-μεταναστευτική εφημερίδα Bild, η οποία ρώτησε στο φύλλο της, αν το διάσημο πλέον άρμα «Tiger Tank αντι-άσυλο» και άλλα άρματα αποτελούν «σάτιρα ή υποκίνηση σε φυλετικό μίσος».

Στην ουσία, η Bild απάντησε η ίδια στην ερώτησή της με τον τίτλο του άρθρου της να λέει : «Τα άρματα της ντροπής».

Η Bild αναφέρει επίσης, ότι η αστυνομία είχε δεχθεί "πολλές" καταγγελίες σχετικά με τα άρματα, υποστηρίζοντας ότι ήταν «προσβλητικά» και «υποκινούν» («σε μίσος»).

Στην πόλη Ilmtal, στην περιοχή Weimarer Land, επίσης στο κρατίδιο της Θουριγγίας, ένα άρμα εμφανίστηκε ως τανκ Τίγρη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με το πλήρωμά του και το σύνθημα “Ilmtaker Asylabwehr” ("Άμυνα του Ilmtal εναντίον των αιτούντων άσυλο") από την μία πλευρά του και το "άσυλο Πακέτο III "στην άλλη.

Αυτό το "Άσυλο Πακέτο III" είναι μια αναφορά στην πρόσφατη ανακοίνωση περί «νέου σχεδίου» της κυβέρνησης Μέρκελ για την αντιμετώπιση της εισβολής των "αιτούντων άσυλο", που ονομάστηκε «πακέτο ασύλου ΙΙ» από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο Solingen, μια πόλη στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, ένα ακόμη άρμα εμφανίστηκε, αυτή τη φορά με τη μορφή ενός υποβρυχίου U-Boat. Με την επιγραφή U-96 (όπως στην γνωστή ταινία του 1981 ‘Das Boot’, «Υποβρύχιο U-96: Επιστροφή στην κόλαση», στα ελληνικά), αυτό το άρμα είχε ξεκάθαρο μήνυμα, «Θα έπρεπε να πολεμούν για τη χώρα τους, αντί να χουφτώνουν με το χέρι τους» από την μία πλευρά, μια άμεση αναφορά στις πρόσφατες μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις «προσφύγων».

Για να γίνει ακόμα πιο προκλητικό στους "προοδευτικούς", το U-Boat έφερε πλήρωμα ντυμένο με στολές του Kriegsmarine (Πολεμικού Ναυτικού) και της Βέρμαχτ του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, με τους τελευταίους να φορούν και χαλύβδινα κράνη.

Υπήρχε και το άρμα “plague Balkan Express”, δηλαδή το τραίνο – «πληγή» με τους λαθρομετανάστες που εισέρχονται κατά χιλιάδες από τα Βαλκάνια, (Ελλάδα;) με γύρω από το άρμα να υπάρχουν άνθρωποι ντυμένοι σαν ακρίδες.

Μη αντέχοντας η «δημοκρατική» Bild, αποκάλυψε την τυπική λίμπεραλ "δημοκρατική" νοοτροπία και επιθυμία της, κάθε μειοψηφούσα γνώμη να φιμωθεί και να κατασταλεί βίαια. Γράφει:

«Το καρναβάλι του Wasunger στη Θουριγγία είναι γνωστό για το αμφιλεγόμενο χιούμορ του. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ΛΔΓ [Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, «Ανατολική Γερμανία»], οι αρχές μπορούσαν να επικριθούν κωμικά. Τώρα, όμως, οι καρναβαλιστές προφανώς το παράκαναν...».

Εν τω μεταξύ, οι συμμετέχοντες στο καρναβάλι της πόλης Altenberg στην Σαξωνία, βρήκαν μια διέξοδο στην απογοήτευση τους με την εισβολή των λαθρομεταναστών με μια σειρά από άρματα που σατιρίζουν διάφορες πτυχές της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν ένα άρμα με ανθρώπους ντυμένους Ινδιάνους και μια ινδιάνικη σκηνή, που γράφει «Οι Ινδιάνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα εναντίον της μετανάστευσης και σήμερα ζουν σε καταυλισμούς».

Ένα άλλο άρμα, που έχει το σχήμα ενός κλασσικού σαλούν της "άγριας ​​δύσης", έχει το σύνθημα «καλύτερα redskin (ερυθρόδερμος), παρά brownskin (καφέ)».

Πίσω από αυτό το άρμα ερχόταν ένας νεκροθάφτης, με φτυάρι, που τραβούσε ένα φέρετρο με την ένδειξη "BRD 2016" (αρχικά για την Bundesrepubliek Deutschland, την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας).

Ένα άλλο μέρος της πομπής στο Altenberg – το πιο απολαυστικό - αποτελείτο από μια ομάδα γυναικών που φορούσαν «μήκος χεριού» εργαλεία προστασίας... Πρόκειται για εξοπλισμό «μοντέλου της Κολωνίας» που σατιρίζει την ηλίθια και προσβλητική πρόταση που έγινε από την αριστερή δήμαρχο της Κολωνίας, μετά τις μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η οποία πρότεινε οι Γερμανίδες να κρατούν μακριά τους επίδοξους τριτοκοσμικούς βιαστές στο... μήκος του βραχίονά τους...!
Ένας άλλος καρναβαλιστής ήταν ντυμένος σαν ρακένδυτος επαίτης και κρατούσε ένα σύνθημα που έλεγε, «επαίτης και φτωχός στη χώρα μου, αχ τι καλά να ήμουν μετανάστης».

Ένα άλλο άρμα με το σύνθημα lügenpresse ("Ψεύτης Τύπος") σε περίοπτη θέση, συνοδεύονταν από αρκετούς κλόουν με κονκάρδες “press” («Τύπος»), όλοι με τεράστιες μύτες σαν του Πινόκιο!

Ένα άλλο άρμα (στο Ντίσελντορφ) δείχνει τον Ερντογάν και έναν τζιχαντιστή του ISIS να τσουγκρίζουν τα γεμάτα αίμα Κούρδων ποτήρια τους…! 

Ένα άλλο δείχνει τρεις μουλάδες (στον ρόλο των τριών γνωστών μαϊμούδων) να καλύπτουν μάτια, αυτιά και στόμα με το σύνθημα “η τρομοκρατία δεν έχει να κάνει με την θρησκεία”…!

ΚΟ: Αυτοί είναι οι ψευτοδημοκράτες / «προοδευτικοί» / αριστεροί που δήθεν στηρίζουν την «πολυφωνία» και την «ελευθερία της έκφρασης» και άλλες πομφόλυγες, αερολογίες και τσιτάτα. Το χιούμορ και η σάτιρα είναι καλά για τους άλλους, αλλά ενοχλούν όταν δεν συμβαδίζουν με τα δικά τους τα μυαλά και όταν προσβάλουν τα δικά τους «ιερά» και «τοτέμ». Τότε πεθαίνει η «δημοκρατία» και η «ελευθερία της έκφρασης» και ξυπνάει ο Στάλιν και ο Χόνεκερ μέσα τους.

Στο μεταξύ οι τύποι στα συλλαλητήρια της PEGIDA είναι απίστευτα ευρηματικοί! (Είθε κι εδώ να δούμε ευρηματικότητα). Εκδηλώνουν την... αγάπη τους προς την φράου Μέρκελ απεικονίζοντάς την πότε ισλαμίστρια με μπούρκα, πότε  ως πρωταγωνίστρια σε ταινία θρίλερ, παραφράζοντας τον τίτλο Μητέρα Τειρεσία σε «Μητέρα Τερορεσία - Τρομοκρατία» και πότε υπενθυμίζοντάς της την σταδιοδρομία της στην κομμουνιστική Αν. Γερμανία (η Στάζι της είχε δώσει τον κωδικό «ΙΜ Erika»)…

 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ κι εδώ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ "ΑΙΡΕΤΙΚΗ" ΑΠΟΨΗ...
Αγαπητέ ΚΟ...
Σεβόμενος τους περιορισμούς που έθεσες -προ ημερών- για τα σχόλια, θα είμαι σύντομος.
Βλέπω πολλούς τον τελευταίο καιρό, να αποθεώνουν το κίνημα PEGIDA (που -για όποιον δεν γνωρίζει- είναι μετεξέλιξη του κινήματος HOGESA).
Έχω κάποιες καλοπροαίρετες απορίες.
1. Γιατί το κίνημα αυτό, περιορίστηκε στο να αναζητήσει "συμμάχους" σε κεντροευρωπαϊκές χώρες και όχι σε ανατολικές-νοτιοανατολικές;
Οι μόνες -πρώην- ανατολικές είναι η Ουγγαρία και η Τσεχία (όλοι γνωρίζουμε την ρητορική τους απέναντι στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό)...
2. Γιατί μιλάνε για "Βαλκάνια" -όπως πολύ σωστά επεσήμανες- και όχι για Τουρκία...;

Ανώνυμος είπε...

παντως εδω φαινεται καθαρα οτι οι καποιοι απο τους Γερμανους εχουν καταλαβει σε τι παγιδα επεσαν με τον δουρειο ιππο Μερκελ...

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζα ότι οι Γερμανοί είναι απλώς δούλοι στους λαθροεποίκους τους, όπως και οι Έλληνες. Ώρα να αναθεωρήσω τις απόψεις αυτές. Εύγε στους Γερμανούς! Όσο για εμάς εδώ, συνεχίζουμε να υφιστάμεθα παρά φύσιν μεταχείριση...

ikonsgr είπε...

Μπράβο στους γερμανούς, φαίνεται ότι αρχίσαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξυπνάνε (εμείς να δούμε πότε....)!
Το μόνον που με πειράζει λίγο, είναι ότι ακόμα και σ'αυτούς που ξυπνάνε, φαίνεται να "περνάει" η βρωμερή και τρισάθλια προπαγάνδα περί "προσφύγων" και..."μεταναστών", όπως π.χ. αποδεικνύεται από το σύνθημα: "Θα έπρεπε να πολεμούν για τη χώρα τους, αντί να χουφτώνουν με το χέρι τους".
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ..."ΠΟΛΕΜΟΥΝ";
ΑΦΟΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΟΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ" (ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ "ΘΕΙΟΥ" ΣΟΡΟΣ...) ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΟΡΔΕΣ 3ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΟ-ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ (εξού και η "πολτισμένη" συμπεριφορά τους, με θράσος, αναίδεια, κτηνώδη σεξισμό κτλ)ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ!!
Όπως πολύ σωστά λέει και ο λυκούργος που ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ στην λέσβο, οι σύριοι είναι πολιτισμένοι άνθρωποι και εκτός όλως των άλλων σε καμμία περίπτωση δεν θα είχαν τέτοια κτηνώδη και βάρβαρη συμπεριφορά ειδικά ως υποτίθεται "κατατρεγμένοι πρόσφυγες".
Και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και στην ελλάδα, και γι'αυτό πιστευω ότι θα πρέπει όλοι να κάνουμε ότι μπορούμε να διαδώσουμε τον "ΠΑΤΟ" ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:
Η ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ 3ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ"!

polycmike είπε...

Πότε μπήκε νέος περιορισμός στα σχόλια?

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε Ευρωπαιοι ξυπνηστε να παρουμε πισω τις πατριδες μας,πανε να μας εξαφανισουν ρεεεε...

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι οι νεοι περιορισμοι στα σχολια;
Πως μπορούμε να τους μαθουμε;

Παντως συγχαρητηρια Κ.Ο. εισται ο μονος που ονομαζει την Γερμανια με το ονομα της , κομμουνιστικη!
Όλα τα αλλα πατριωτικα ιστολογια που διαβαζω και παρασυρουν τους αναγνωστες τους μαζι τους , ολο για φασιστες και ναζιστες Γερμανους ομιλουν ετσι ονομαζουν και την κυβερνηση του συριζα!
Εάν δεν πουν αυτά τα ιστολογια την αληθεια πως θα στραφει ο Εληνικος λαος προς τα Εθνικιστικα ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ κινηματα;
Εφόσον του ονομαζουν ναζι και φασιστες αυτους που κυβερνουν, λογικο δεν είναι - οσο και εάν κατηγορουν την αριστερα- ο κοσμος να στρεφεται προς τον κομμουνισμο για να αποφυγει τον ναζιστο φασισμο;

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
Εάν ολοι τους ονομαζαν οπω είναι κομμουνιστες τους συριζαιους δεν θα τολμουσαν ανταρσιες λαφαζανοκωνσταντοπουλου και ΚΚΕ να συνεχιζουν να δουλευουν τον Ελληνικο λαο ως αντιστασιακοι!
Παρολο που σε ορισμένους ιστοτόπους το εχω επισημανει το ...φασιστες και ναζι παει συννεφο.
μηπως καποιο δικο σας αρθρο , διοτι δημοσιευουν αρκετα καιαπο ότι καταλαβαινω σας εκτιμουν βαλει τα πραγματα στην θεση τους.
Ευχαριστω πολύ!
Συγγνωμη για την ορθογραφια και τον μη τονισμό των λεξεων!