Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Πολιτικός αναλυτής έκανε έκκληση στο Russia Today εκατομμύρια Μαύροι και Ασιάτες να πλημμυρίσουν την Ευρώπη για να κάνουν την Ευρώπη «μαύρη»

Ο ινδικής καταγωγής μαρξιστής πολιτικός αναλυτής και σχολιαστής στο κανάλι Russia Today, Sukant Chandan έκανε έκκληση «όλοι οι Μαύροι και οι Ασιάτες» να πλημμυρίσουν την Ευρώπη κατά εκατοντάδες εκατομμύρια και να κάνουν την «Ευρώπη μαύρη» για την παλιά «εγκλήματα» της αποικιοκρατίας και την φερόμενη εκμετάλλευση των μουσουλμανικών εθνών σε μια συνέντευξη που ονομάζεται "Ανθρώπινα παλιρροϊκά κύματα" στο RT. Ανέφερε το απόσπασμα του Μουαμάρ Καντάφι ο οποίος είχε προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη διατρέχει τον κίνδυνο να γίνει "μαύρη", εκτός εάν η ΕΕ πλήρωνε στη Λιβύη τουλάχιστον 5 δις € ετησίως για να εμποδίσει την άφιξη των παράνομων μεταναστών από την Αφρική πίσω στο 2010. Η Ευρώπη αρνήθηκε την πληρωμή και ο Καντάφι τελικά δολοφονήθηκε.


Σε ένα παλαιότερο δημοσιευμένο άρθρο του με τίτλο «Καταλαμβάνοντας την Δύση», ο Chandan, που μένει στο Λονδίνο, ζητεί την πλήρη εξάλειψη του ευρωπαϊκού πολιτισμού ως τρόπου να αποδοθεί δικαιοσύνη για "τα παλιά εγκλήματα".

3 σχόλια:

+ΑΛ/ΧΣ είπε...

Έρχεται ο χρόνος που θα ξεχωρίσουν οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ από τους ψευδοχριστιανούς.
Έρχεται ο χρόνος που θα αναδειχθούν κι άλλοι ΑΓΙΟΙ-ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

{...Δια τούτο και η σοφία του θεού είπεν αποστελώ εις αυτούς προφήτας και αποστόλους, και εξ αυτών αποκτενούσι και εκδιώξουσιν, ίνα εκζητηθή τό αίμα πάντων των προφητών, τό εκχυνόμενον από καταβολής κόσμου, από της γενεάς ταύτης...}

Έρχεται η ευκαιρία της επίγειας ζωής μας...
Χωρίς ΣΤΑΥΡΩΣΗ δεν θα υπήρχε ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Ο Σταυρός ήταν ένα απλό ξύλο.
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ το μετέτρεψε σε σύμβολο ψυχικής-πνευματικής υπεροχής.
Ας τιμήσουμε με τον καλύτερο εαυτό μας (ψυχή & σώμα) τον Σταυρό που φοράμε, έτσι ώστε να μετατραπεί από απλό ξύλο σε σύμβολο ψυχικής-πνευματικής υπεροχής μας.


Ανώνυμος είπε...

Τὸ RT γιατὶ τὸν πληρώνει; Πιστεύρι ἢ ἐλπίζει στὶς μ... ποὺ λέει ὁ activist; Ἣ ἁπλὰ τὸν παρουσιάζει ὡς δἦθεν τὸν κακὸ μουσουλμάνο γιὰ νὰ τρομάζουν οἱ μαζάνθρωποι τῆς Δύσης ποὺ βλέπουν τὸ ἀγγλόφωνο RT;

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε ουρανέ τα άρθρα σου είναι φοβερά.
Αλλά δε μπορώ να καταλάβω το πρώτο σχόλιο του ΑΛ/ΧΣ. Εννοώ διαβάζω τις λέξεις και δεν καταλαβάινω τι λέει. Τι σημαίνει για παράδειγμα ψυχική - πνευματική υπεροχή. Και τι σημαίνει η μετατροπή του ξύλου σε τέτοια.
Και τι σημαίνει ψευδο χριστιανός. Και τι σχέση έχουν ολα αυτά με το άρθρο.